Ajándék cserebere - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik verzió tetszik jobban, mi az amit szívesebben látnál a jövőben?

Szavazás lezárva: 20.11.17.
  1. Szigorú szabályozás a megjelenő tartalmakat illetően, ahogy korábban volt.

57.8%
  2. Maradjon a mostani, gyakorlatilag moderációtól mentes működés.

19.9%
  3. Mindegy, mindkettőnek van előnye és hátránya is.

22.3%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Virágosnyuszi

Virágosnyuszi Törekvő

Sziasztok. //// AKÁRMIT AJÁNLOK, senkinek nincs Csapd le a zombit kitehetője? :(
    Keresem nagyon a " Fontos esemény " kitehetőt is!!!!

Keresek: Kocsmai est, Homárok szerelmi dala , Felhővár, Csapd le a zombit, Malac a seprőn , Bio fűnyíró, Huncut hiúz, Páncél Pannik, Édesanya szíve, valamint Poliptavacskát és suriname-i cseresznyefát , és rózsa illatszertárat / rózsa pillangókertet. Más nem érdekel !!!!!!

Szörfös mikiért 1 Rózsa terményest/Létra,Karton,Legyező, stb/ kérek.

> > > Adok: Rózsa ólak/Maki, panda teve, Béka, hal, kaptár, ló, kecske, kacsa, nyúl, hód/

- Rózsa terményesek/ Létra 1 , Sajtgazdaság 1 és bőrönd 2 /

- Tavaszi tánc, Gyöngy gyűjtők, Mézeskalács vityilló, Tarka marha, egyéb magas tp-t adó dekorokat

- Szörfös miki, Eiffel torony, Diadalív, Puha csibe , Mézeskalács szív

Ide írhatsz: Virágosnyuszi

skalimaci kedveli ezt.
  2. feri465

feri465 Törekvő

Sziasztok szép estét még a másik farmomról kerítettem egy suriname-i cseresznyét,s amint látom nagyon keresett fa.2 db panniért vihető,de más nagyon jó ajánlatot is meghallgatok,de 1 panni mindenképpen legyen benne,akit érdekel dobjon egy baglyot,előre nem küldöm,elnézést a bizalmatlanságért.

3. kiscsajszi2010

kiscsajszi2010 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!!
    Szarvasbogár ólat keresek írjátok meg a farmomra hogy mit kértek érte

4. Balázska991979

Balázska991979 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Tudna valaki cserélni, szomjas süldő, adok Pegazus expresszt.Köszi.

5. felixx75

felixx75 Fórum ismerője

Sziasztok

Adok:
    - Fácán
    - Krokodil
    - Bölény
    - Gőte
    - Axolotltavacska
    - Sólyom
    - Zerge
    - Szarvasbogár
    - Zsiráf
    - Vörösbegy
    - Krokodil
    - Szinte minden rózsa ól

Keresek neon ólakat (strucc, hal, szamár, teve, panda, majom)

Utoljára szerkesztett: 18.8.18
  6. kanzlerviki

kanzlerviki Törzsjátékos

Sziasztok! Rózsa halásztanyát keresek,
    adok 1 bármilyen rózsa ól (pillangó kivételével), 1 szívdobbanás, 1 szantálfaxxl, 1 suriname-i cseresznye, 1 poliptavacska.

7. 19770308

19770308 Fórum ismerője

2 szivdobbanásom elcserélném

8. Balázska991979

Tudna cserélni valaki Dagonya bulit Villámvonatra.

9. Balázska991979

És mire? cserélnéd

10. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Rózsa pehelytoll terményest keresek,adnék az alábbiak közül egyet cserébe: rózsa angóra, csacsikovács, tojástojó.
    farm: wolf072

*bálint* és Kukackukac kedveli ezt.
  11. feri465

feri465 Törekvő

Sziasztok szép estét mindenkinek,pinatabuli felhő dekorok(teljes)egy panniért vihető,de átértékelek más ajánlatokat is.

12. -iceman97-

-iceman97- Haladó

Sziasztok!
    Keresem: rózsaszín aranymosó,rodeo ranch, illatszertár,szarvasgomba malacfarm, kreatív kókuszkopasztó,szőnyegcsomózó
    Adok mindenféle rózsaszín ólat,fát (pekándió,titokfát,titokólat,rózsaszín bőröndboltot,rózsaszín elefántarénát
    Írj és megegyezünk.,mert szinte mindenem van.Légy szíves valaki segítsen mert egyszerűen a léghajón sincs egyik sem,nagyon megfizetném bármelyiket.

13. Hajnika_77

Hajnika_77 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Keresek: pekanfa, poliptavacska, kriptamecses, homarok szerelmi dala, uiii korhinta, rofi a koszos gyaros, tuntetok a farmrol, tiszta markaju auto, robbanos cukor, ,finomsagok asztala, tejturmixbar, fagyizo, fagyiagyu, horgassz es kapcsolodj ki, valami van a vizben, szigoruan horgaszat, urdeszkapalya, sugarozz fel, turmixkocsi, kleopatra furdoje, szomjas suldo, tejcsarda.

Amit tudok adni, bahas fak, xxl es eket is, sima fak abbol is sok xxl es van, narancs es piros olakat, baharol krokodilto es axolotl olakat, vizilo medencet, sotetlo szentjanosbogarlak, sima farmrol gotelak, javorszarvaskifuto, bolenylak, facan, sas, mosomedve,galamb, hattyu, golya, kakasulo,borzlak, jegmadar, roka, hiuz, menyet kivi, sun,teknos, tatu, szarvas, stb sok egyeb, ha erdekel irj es megbeszeljuk. Hajnika_77

14. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Szeretnék egy suriname-i cseresznyefát,..ami eddig még nem adatott meg!... :)
    Ha van valakinek '' felesleges''...mit kérne érte cserébe? :)
    Akár kölcsönbe is szívesen fogadnám,...a feladatok megoldása után,...a legközelebbi alkalommal....visszaküldöm! :)
    Puszi Mindenkinek! :)

ritasoros, kemesréka és Kukackukac kedveli ezt.
  15. viragkinga98

viragkinga98 Utánpótlás-írogató

Keresem:
    XL: aranylevelű fa, ginkgo, nektarin, rollinia
    XXL: bougainvillea-bokor, ginkgo, paratölgy, sófa, tojásfa, nektarin, rollinia, szantálfa

Írj, hogy mit kérsz cserébe!
    (pekánfát több fáért adok)

16. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

ADOK: kriptamécses kaktusz

CSERÉBE ÉRDEKEL:
    Pink ólak: holló, lúd, kakukk, pillangó
    Pink terményesek közül bármi (kivéve ezeket: angórasimogató, birkanyíró, bőröndgyár, csacsikovács, pehelytoll)
    Neon ólak: panda, maki, teve

Szentjánosbogár tavaszünnep felhősor kitehetői: Világítson minden lámpás, Izzó bogyó készlet, Fényes társaság
    Karácsonyi ajándék felhősor kitehetői: Fejvesztett kutatás, Tökre meglepő, Földalatti spájz

Értelmes ajánlat esetén akár több kaktuszt is adok! Keress privátban!

Utoljára szerkesztett: 18.8.18
  17. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Sziasztok!

VIGYÁZZATOK!!!

gergö052000 nagy valószínűséggel nem megbízható!!!

Az imént beszéltem le vele egy cserét! Akartam írni hogy küldje előre az ígérteket, mert kételkedtem benne...erre ki írta hogy túl sok üzenetet írtam...

Nem vártam, mert így is késő van...elküldtem neki amit kért: küldtem neki 1 rózsa pávát és egy neon békát brokkoliagy kitehetőért

Aztán jelöltem szomszédnak, és láttam hogy piros a hőmérője!!

Egy kérésem van a moderátoroktól...Legyetek szívesek nézzetek utána, melyik a nagy farmja (van róla sejtésem, de nem nevezek meg senkit, amig nem biztos)
    Nem kell hogy visszaadja amiket küldtem, csak a nagyfarmja nevét tudjam meg!

Feca29 kedveli ezt.
  18. cumi83

cumi83 Junior szaki

Sziasztok, keresek ++ retró juh ólat, aranylevelű xl, és xxl fát.
    Cserére lenne:
    piros ól: juh, ló, disznó, hal, denevér, tehén
    narancs: tehén, róka, denevér
    xxl: akácia, achacha, ötlevelű akébia, kesu, citrancs, cédrát, hunag-pi, mangosztán, buzogány, kínai datolya, mangrove, szomáliai balzsam, szerecsendió, vörösfenyő, kecskefűz
    Bármilyen terméket is tudok küldeni.​

19. jogrend

jogrend Járnitanuló

Üdv Gazdatásak
    A kiváncsiság vezérel arra hogy irjak mert meg szeretnék bizonyosodni hogy jo befektetés az öszinte segitökészség
    Keresek régebbi rózsa terményes ólakat birkanyiró,pehelytoll,ródeo, továbbá rózsa kakukk olat
    Természetesen nem kivánom ingyen de ha valakinek porosidik a raktárában és megválna töle szivesen veszem

ritasoros kedveli ezt.
  20. Feca29

Feca29 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Ha valakinek akad Rózsa Lúdólja számomra,írjon ;) Vannak cserébe rózsa ólak is vagy fák is ;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.