Ajándék cserebere - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik verzió tetszik jobban, mi az amit szívesebben látnál a jövőben?

Szavazás lezárva: 20.11.17.
  1. Szigorú szabályozás a megjelenő tartalmakat illetően, ahogy korábban volt.

57.8%
  2. Maradjon a mostani, gyakorlatilag moderációtól mentes működés.

19.9%
  3. Mindegy, mindkettőnek van előnye és hátránya is.

22.3%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Ha van PANNID és felesleges a cserébe majd meg egyezünk írj baglyot Tyúkanyó1949 gazda

2. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

ÉN küldök 1 et ha tudsz nekem PÁNCÉL PANNIT küldeni .dolgos. gazda

3. bercy58

bercy58 Fórumlakó

Sziasztok 1db szilfát keresek,írd meg miért cserélnéd.

4. Szomszika

Szomszika Rutinos

Keresek rózsaterményest: hódfa, mogyorótaposó és illatszertárt, valamint rózsa pillangóólat. Cserébe tudok adni sivatagi rózsa, júdásfa, jákafa, szilfa pettyesfűz, mocsárciprus, tengerimalacólat.

Tündi100149 kedveli ezt.
  5. bonita333

bonita333 Rutinos

Sziasztok! Én kérdezni szeretnék, bár lehet, hogy korábban erről már volt szó! A mammut fákat pl. szupertrágya fa nem lehet elajándékozni ?
    Köszönöm a segítséget :)
    Jó üzletkötést és felröppenőben gazdag szép napot kívánok mindnyájunknak :)

6. Nusycat

Nusycat Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nullgrav-ajándék és Űrzöldség kitehetőket keresek. Rózsa ólat, pekánfát tudok adni, vagy nagyobb farmról titokól, kitehető.
    Baglyot a Nusycat farmra küldj, ha cserélnél.

7. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

narancs süni, tigris, és delfinólat keresek.
    keresek poliptavacskát, zergekarámot, tengerimalac ólat, mindenféle rózsa ólfejlesztést, és rózsa terményest. Jákafát, sivatagi rózsát, mocsári ciprust, pettyes fűzfát, júdásfát.

Kitehetők közül érdekel: sugározz fel joci, pocokcsapda, pillangókeringő, tündéri szivárvány, kellemes szendergés, kis esőcsináló, kekszes tökfej.

cserére van sok minden, privátban kérdezzetek. :)

8. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Keresek ha cserélhető tengeri malacot, sivatagi rózsa, szilfatermés, pettyesfűz barka júdás virág suriname-i cseresznye mocsáriciprus sztrájk kitehetőt sörfesztivál arany és ezüst kitehetőket

9. Szavosz

Szavosz Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Keresném a következő kitehetőket a Lunarama eventből, mert sajnos nem tudtam játszani, és örülnék ha a kertemben ezeket. :)
    Nullgrav-játék, Elektromos bikalovaglás, Űrzöldség, Ufóbukás

Nincs értük sajnos toronyórám, de amim van, abból szívesen megfizetném őket. Van rózsaszín makitombolóm, tehénistállóm, hollóhajlékom, piros pandaólam, elefántarénám, denevérlakom, kecske, nyúlólam, pávaröptetőm, ló és szamáristállóm, vörösbegyem, suriname-i cseresznyefám, mézgafám, és egyéb titokdolgom. A legújabb titokdolgokból sajnos nekem sincs. :(

10. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Sziasztok !! Nagyon szeretnék , Jákafát és Szílfát . eddig sajnos nekem még nem lett !! Írd meg mit szeretnél érte !! biborka63

11. ninfadora

ninfadora Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Keresek tengeri malacot és sivatagi rózsát! Pannim is van!! ;)

Matold kedveli ezt.
  12. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Van egy felesleges elektromos bikalovaglás nevű kitehetőm. Megláttam a csereajánlatok között, gyorsan cseréltem, mert tegnap kereste Tavirózsa, közbe meg kapott ajándékba Ninettől. Szóval most hirtelen jött ez a csere, nem tudtuk lebeszélni a dolgokat.

Tavirózsa kedveli ezt.
  13. jogrend

jogrend Járnitanuló

Üdv Gazdatársak
    keresek alap ószibarack fákat továbbá felajánlom cserére özvegy Páncél Pannimat de mivel igen jó körülmények között élt és nekem is rengeteg kiadásom volt vele ezért komoly ára van legalább négy fa az ujjak közül mint sivatagi rózsa szilfa pettyes füz mocsári citrus jáka fa judásfa esetleg tengeri malac is szállithatja a fákat

14. -hoci-

-hoci- Járnitanuló

Sziasztok.

Páncél Pannit adok s az alábbiakat szeretném cserébe:
    Surinaemi cseresznye, Sivatagi rósa, Pitomba, Mocsári ciprus, Jáka fa, Pettyes fűz, Júdás fa,Szilfa, Zombijuh ól, Tengeri malac.
    Rózsaszín illatszertár is keresi gazdáját! (ezért nagy tp-s kitehetőket keresek, egy raklappal)
    Páncél Pannira egyébb csereajánlatokat is meghallgatok.

Üdv és jó játékot mindenkinek.

Utoljára szerkesztett: 3.10.18
  15. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Sziasztok!

Keresem a felhősoromra megállj sajttolvaj kitehetőt.
    Adnék érte neon béka és neon denevér kitehetőt,24 órás 1x2-es.
    nyuszi63-ra ird a baglyot,köszönöm

16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia drága Rózsa! Nikitől kapta,nem tőlem. :)

Tavirózsa és Kukackukac kedveli ezt.
  17. gyuripapa11

gyuripapa11 Fórum-zöldfülű

Szia, tudok küldeni Lunarama eventes kitehetőket, egy surinamei cseresznyefa érdekelne, valamint az a kérdésem, nincs véletlenül gyümölcsöző űrtechnológia kitehetőd?

18. 2030érd

2030érd Törekvő

Nagyon szeretnék gyűjteni Racs-ot, piros, narancs ólat, vagy xxl fát adnék érte. Sajnos recept híján én gyártani nem tudom a Racs-ot!

Tigrislady és Kukackukac kedveli ezt.
  19. nagy.mami

nagy.mami Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Gyümölcsöző űrtechnológia kitehetőt keresek, DeLorevan, Háztartási robot és egyéb kitehetőért.

20. -Achilleus-

-Achilleus- Járnitanuló

Sziasztok

Paolo, a vegetáriánus sztárszakácsot keresem. Úgy látom cserélhető lett. Akinek van és cserélni szeretne írjam meg privátba mit szeretne érte!

Köszönöm.

Sziasztok

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.