Ajándék cserebere - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik verzió tetszik jobban, mi az amit szívesebben látnál a jövőben?

Szavazás lezárva: 20.11.17.
  1. Szigorú szabályozás a megjelenő tartalmakat illetően, ahogy korábban volt.

57.8%
  2. Maradjon a mostani, gyakorlatilag moderációtól mentes működés.

19.9%
  3. Mindegy, mindkettőnek van előnye és hátránya is.

22.3%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sziasztok szivesen fogadok pár Szantálfát de csak akkor ha van feleslegbe valakinek .köszönöm .. nem vagyok hálátlan.. sok mindenem nincs ,de ami van az megérős szerintem..

Feca29 és Őzike.. kedveli ezt.
  2. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Sziasztok!
    Nagyon boldog lennék, ha sikerülne az alábbi fák közül cserével valamelyikhez hozzájutnom.
    judás fa, pettyesfűz barka, sivatagi rózsa, jákagyümölcs mocsárciprus.
    Pannit nem tudok cserébe ajánlani, de talán meg tudunk egyezni.

3. ginger.

ginger. Fórumprofi

Ez az utolsó beírásom, többet már nem jelentkezem, mert ez idáig senki sem cserélt velem.

4. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Sziasztok!Adok pettyesfűz barka, sivatagi rózsa,
    Keresek:tengeri malacólat
    1 fa 1 ól más ajánlat nem érdekel!

5. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

keresek:
    hólyagfa
    afrikai ezüsfa
    magellán bükk
    nyirfa
    kecskefűz
    mezgagolyó
    szomorúfűzbarka
    tiszafa
    szalakka kigyogyumolcs
    mosodiofa
    tiki fa totem
    japán viaszbogyo
    akébiagyumolcs
    javai alma

6. TRico97

TRico97 Junior szaki

Sziasztok, Piros Guanó gyárat keresnék. Írd meg kérlek, hogy mit kérnél cserébe. Köszönöm!

7. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Sziasztok.

3 békás megmentő kiteketőm van, 1 panni+3 bármilyen teményes fát kérnék cserébe.

Papagájtollfát, tejfákat, japánakácot, tojásfát keresek még. Rózsa ólért cserébe. (nem 1/1)

8. feri465

feri465 Törekvő

Szia van pingvin ólam.

9. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Szerintem a pingvin most nem cserélhető :(

10. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Pingvin és rák olat lehet küldeni ??? én próbáltam de nem engedi

11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Egyik sem cserélhető még.

12. ginger.

ginger. Fórumprofi

Nálam is van pingvin, de néztem és nem cserélhető.

13. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Sziasztok!
    Valaki megtudja nekem mondani hogy a pingvin ólat lehet-e cserélni? Nem tudom át küldeni sehogy sem pedig már frissítettem is.

Kösz már vissza olvastam közbe.

14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nem cserélhető!

nyuszi63 kedveli ezt.
  15. -rex18-

-rex18- Törekvő

sziasztok keresem a következőket : tiszafa , mézgagolyó , kriptamécses fát, és a következőket keresem az xxl-ben : rolni fa , fikusz , matéfa , szokortai sárkány fa ,durián , eukaliptusz , szomáliai balzsam fa , szantál fa , makadámia , mobin szilva , pisztácia , csillaggyümölcs , nektarin , szalakpálma , sárga barackfa , dió , citrom , paratölgy , tojás fa , bodza , aranylevelű , piros anju körte , óriás mamut fenyő , perzsa selyem akác , kaukázusi hólyagfa , boungaivillea bokor ,datolya szilva fa xxl

amit birok adni
    alap fák :bougainville bokor 1 db , fekete fűz 2 db , hegyi borókafenyő 6 db , homok tövis 7 db , japánnaspolya 6 db , kerti berkenye 5 db , kowhai fa 5 db , kökénybokor 6 db , lila akác 1 db , mandula fenyő 2 db , naspolya 6 db , piros anjou körte 3 db , sárga trombita fa 3 db , szamóca 3 db , ujjas juhar 3 db , zúzmarás jegenye fa 2 db , almafa 3 db , berkenye fa 3 db , citrom fa 1 db , norfolk-szigeti fenyő 1 db , szomorú fűzfa 1 db , szilvafa 1 , dió 3 db , karácsonyfa 2011 1 db, magnólia 1 db , ringló 1 db , körte 2 db , cseresznye fa 4 db , narancsfa 3 db, birsalama fa 5 db , datolyafa 4 db , fenyő 5 db , olajfa 6 db , mandula 9 db , cukorjuhar 7 db
    xl : homoktövis 2 db , japán naspolya 1 db , kerti berkenye 2 db , kowhai fa 2 , kökény bokor 4 db , mandula fenyő 2 db , naspolya fa 5 db , szakura cseresznyefa 1 db , szamóca fa 4 db , ujjas juhar 1 db , dió 3 db , őszibarackfa 5 db , magnólia 1 db , ringló 1 db körte 1 db , tölgy fa 1 db , narancs fa 2 db , szivar fa 2 db , birsalma fa 3 , datolyapálma fa 1 db , fenyő 1 db , olajfa 4 db , cukor juhar 3 db , majomkenyérfa 1 db
    xxl : mandula fenyő 1 db , naspolya fa 1 db , ujjas juhar 1 db , szederfa 3 db , őszibarackfa 14 db , körte 3 db cseresznye fa 3 db , narancsfa 3 db , szivar fa 1 db , birsalma fa 1 db , datolyapálma fa 1 db , olajfa 2 db , mandula 4 db , cukor juhar 1 db​

16. -hoci-

-hoci- Járnitanuló

Sziasztok.

Rózsa illatszertár 4 panniért azonnal vihető.

17. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Sziasztok! Utolsó próbálkozás, van cserére 10 tojásfa,5 tehéntejfa,5 kecsketejfa, 3 papagájtoll, 30 bájitalfa. Keresek tengerimalacot, sivatagi rózsát, jáka és júdásfát, mocsári ciprust. De a ritka kitehetők kivételével szinte mindenem van cserére.

18. feri465

feri465 Törekvő

Szép napot mindenkinek,van cserére 1 db pettyes fűz,1 db szilfa,2 db sivatagi rózsa.A 4 db vihető 1 Panniért + 1 rózsaterményesért.

19. -FeketeFehér-

-FeketeFehér- Fórum-zöldfülű

Sziasztok.

Rózsaszín Guanógyár 2 db Pannit szeretnék érte
    Rózsaszín sajtgazdaság 2 db Pannit szeretnék érte

Vagy 1 panni és 2 db tengerimalac

20. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Keresek ha cserélhető tengeri malacot, sivatagi rózsa, szilfatermés, pettyesfűz barka júdás virág suriname-i cseresznye mocsáriciprus sztrájk kitehetőt sörfesztivál arany és ezüst kitehetőket

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.