Ajándék cserebere - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik verzió tetszik jobban, mi az amit szívesebben látnál a jövőben?

Szavazás lezárva: 20.11.17.
  1. Szigorú szabályozás a megjelenő tartalmakat illetően, ahogy korábban volt.

57.8%
  2. Maradjon a mostani, gyakorlatilag moderációtól mentes működés.

19.9%
  3. Mindegy, mindkettőnek van előnye és hátránya is.

22.3%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nita250586

Nita250586 Aktív író

nem tudom hogy érdekel e valakit de vannak a következő kitehetők amik nincsennek összerakva
    Fagylaltárus I-II
    Parthenon I-II-III
    Teliház I-II-III

Hiányzik a gyűjteéynemből a következő pink ólak: megve,holló,kutya,béka,páva,elefánt valamint az összes pink terményes kivéve(csacsikovács és kecsketej) ha valaki cserélne és nem kér fél farmot értük irjon!

van cserére rózsa óljaim ( kacsa,kecske,nyúl,tyúk,ló, szamár,macska,panda) valamint régebbi titokdolgok,kitehetők (nem ritkaságok sajna) de kérdezzetek bátran
    Ha a cserenap alkalmával csak egyet is sikerűl beszereznem én már boldog leszek :)

2. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sziasztok :)
    Valakinek van esetleg Kecsketejfája ?
    Szeretnék 2-darabot értelmes csere érdekel csak..
    Pink ólak és Pannim nincs..
    Köszönöm

3. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia. Ma délután. 14:57-kor.

4. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Tudjátok, amikor a szemem előtt ilyenek történnek, nagyon nehéz megőriznem a moderátori "póker arcot".

A pannid és a rózsa ólad annál a játékosnál van, akit már Tinának is "bemutattam".
    Update-elem az írásomat és beleírom a felsorolásba a kingu894 nevet is.

Én leszek az első, aki Pannit küld neked.

De előtte kinyitom az ablakot, friss levegőt szívok, mert ezt nem veszi be a gyomrom....

Utoljára szerkesztett: 11.11.17
    kovacstne, Hermione72, Matold és 35 más kedveli ezt.
  5. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Bocsi, hogy ide írok de én meg mindkettőtöknek írtam és még választ sem kaptam! :(

6. -hoci-

-hoci- Járnitanuló

Az agyam eldobom.... ezek a csalók, akik egy játékban képesek meglopni másokat, azok a való életben milyenek lehetnek??? Nem tudom felfogni!!! Ebből mi haszna van? Ezzel azt hiszik, hogy a való életben,hú de vagány vagyok,mertvan egy rózsa terményesem?! Ezt dobja fel a csajosbulin, hogy hehe, megloptam valakit?! Mindegy is, mert megérteni soha nem fogom az ilyeneket, nem tudok azonosulni velük, mert a becsületem csak az enyém, azt nemdobom el semmiért.

Nade ne legyen off:Keresek fedett arénát, nagyon nagyon szeretném, mond mit szeretnél érte?

Feca29, brozsa, Akela és 5 más kedveli ezt.
  7. la-fantom

la-fantom Fórumszaki

szerintem töröltem véletlen

8. -hoci-

-hoci- Járnitanuló

Elnézést a kérdésért, de ezekkel nem lehet mit kezdeni? Elvileg nem segítheti egyik farmmal a másikat, nem lehet ilyenkor ezt (bocsánat a kérdésért ugyancsak) egy feljebb állónak jelenteni, s zárolást kérni?

-kaktuszable-, emocy91 és tina07141983 kedveli ezt.
  9. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Egy pannid már biztosan van ;)

*-ToFarmer-*, Gio, tina07141983 és 12 más kedveli ezt.
  10. -iceman97-

-iceman97- Haladó

Nagyon köszönöm,nagyon jó látni a másik segítőkész oldalt is a világból ;)

11. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

Küldjél már légyszí egy baglyot!;)

12. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Most akkor Ti ugyanazok a személyek vagytok? kingu984 és la-fantom?

13. BackOffice

Kettő. ;)

Szia Niki!:inlove:

Szia!
    Vannak szankciók, de vannak szabályok is, amiket nekünk is be kell tartani.

Igen, jogos a felháborodás, de kérem, hogy térjen vissza a topik a medrébe.

Teszek-veszek, fordulok kettőt és a düh után újra a szomorúság vesz erőt rajtam. És a csalódás.
    De tudjátok mit? Ne hagyjuk magunkat!

Fel a fejjel és folytatódjon a csere-bere és a beszélgetés.

Jaj, off vagyok. xD

Mit is cserélnék mire? Megyek és gondolkodom egy kicsit, aztán jövök. :D

brozsa, kutyaszálló, kicsi_66 és 18 más kedveli ezt.
  14. BackOffice

Őt is megnézem mindjárt, de kérek egy kis időt.

Szólít a mosógép. xDxD

15. la-fantom

la-fantom Fórumszaki

engem mért kell belekeverni bármibe is soha nem csaptam be senkit

Gio, kamylla64, BÚÉK2011 és 2 más kedveli ezt.
  16. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok,
    páncél pannit adok
    májusfa fejlesztéseit keresem.

Rodeo ranch rózsa

A rózsa terményesekért is májusfa fejlesztéseit kérek,esetleg szerecsendió fát több darabot.

kamylla64, tina07141983, kiscicuka és 3 más kedveli ezt.
  17. Kafkaz79

Kafkaz79 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Vízágyút, nyuszi hoppot, fejbekólintás, zöldséges saslikot szeretnék, egyéb 1*1-es tárgyat magas tpvel.
    Lidércfényű fát, bájitalfát, nyírfát, akáciát, sz. balzsamfát, rózsa kacsát, nyulat, kecskét, piros makit, tevét és pandát tudnék cserébe adni.

Sajnálom, hogy vannak közöttünk tisztességtelenek, csalók, csak azt nem értem, hogy velük miért nem lehet végre valamit kezdeni, miután bebizonyosodott róluk az állítás, az eltiltás teljesen rendben lenne, farmot zárolni, és kész. Nincsen közöttünk helyük. Mi itt játszani szeretnénk, kicsit kikapcsolódni, és nem idegeskedni, bosszankodni.

Kafkaz_79

-kaktuszable-, kamylla64, emocy91 és 7 más kedveli ezt.
  18. -iceman97-

-iceman97- Haladó

Köszönöm neked is!:)Bocsi a sok offért:oops:

emocy91, Imi* és Brigi031976 kedveli ezt.
  19. Virágosnyuszi

Virágosnyuszi Törekvő

Sziasztok.
    Cserére kínálom:
    - Napóra, Szörfös miki, CBS traktor, Boldog hódgyerek , Diadalív, Eiffel torony, Ámor ágyúja
    - Rózsa ólak: Béka, Maki, Panda, hal, kaptár, hód, kaméleon, kecske, kacsa, nyúl, tehén, ló, kacsa, kecske
    - Rózsa terményesek: Karton, Létra, Sajt, Méhészet

Mézeskalács vityilló(6440 TP) kitehetőt 1:1-ben cserélem rózsa ólra.
    Nagyon keresem a "Csónakázás" kitehetőt!!!! Rózsa kamélen ólat, + 3 kitehetőt adok érte a listámból..

Valamint az alábbi dekorokat is cserére kínálom: Centurio nyeregben, Neon tehén, Kockapocok, Űregerek, 9 db Neon nyúl, 7 db Neon pulyka, 2 db Neon kacsa, 13 db Neon disznó, Köztünk járnak, Kiugró teljesítmény, Kosárlabdának hódoló hód, Ilyen a boksz, Hinni akarok, Fekvenyomás, Nincs kezezés, Vattacukorfa meglepetés, Pralinés nyuszilány, Sütirobot 3000 turbó, Mesteri muzsikusok, Magyar tanyaház, Karácsonyi nyúl, Jégszobor, Ínyenc büfé, Hapci a hóember, Hóangyal, Űrmézbár, Zöldséges saslik, Űrdeszkapálya, Trabi, Tök jó tök, Tojásvadászat, Téli piramis, Szeles szülinap, Sült virslis stand, Nagylelkű ajándék, Meglepetés!, Lufiállatka, Jégcsúszda, Kardpárbaj, Jeges barátok, Hallatlan hal, Hasábúszás, Házi kisértet, Gyertyafényes vacsora, Halfogócska, Fortyogó puncs, Forró gázzal előre, Finomságok asztala, Farmerama hajósok, Farm flipper, Fagyis lehelet, Fantomfogás, Táncos barik, Táncoló kecskék, Egérfogó, Édes csőr, Csokitrambulin, Csápfoci, Borsószámlálás, Csobogó csoki, Borsó táblán tálalva, Barátságos mancsfogás, Almaszüret, A tűzcsap bosszúja.

Keresek: Elsősorban Páncél Pannikat, Rózsa terményeseket, Rózsa ólakat(Béka,Páva,Macska), más ritkaságokat, és Magas TP-t adó dekorokat.
    EZEKET IS KERESEM!!!!!: Teliholdas tündérmese kitehetőit(Kellemes szendergés,Pillangókeringő, Kis esőcsináló), Virágsziromeső, Csónakázás. Ezeken kívül más nem érdekel !!!!!! A Rózsa terményesekért Pannikat, ritkaságokat, rózsa ólakat szeretnék, néhány db magas tp-t adó dekorért nem adom őket!

Kérlek konkrét csereajánlattal keress meg, és csak reálisan!
    Rengeteg referenciám van, megbízható és becsületes vagyok. Csak annak küldök előre, akivel már cseréltem.
    Köszönöm a megértést! Farmnevem, ahová írhatsz: Virágosnyuszi

20. la-fantom

la-fantom Fórumszaki

nézél meg légyszives mert most belekvertek soha nem csaptam be senkit

-kaktuszable-, BÚÉK2011 és Imi* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.