Ajándék cserebere - archív

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik verzió tetszik jobban, mi az amit szívesebben látnál a jövőben?

Szavazás lezárva: 20.11.17.
  1. Szigorú szabályozás a megjelenő tartalmakat illetően, ahogy korábban volt.

57.8%
  2. Maradjon a mostani, gyakorlatilag moderációtól mentes működés.

19.9%
  3. Mindegy, mindkettőnek van előnye és hátránya is.

22.3%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .lacko1002

.lacko1002 Fórumlakó

Csak fogd be!
    Elég volt belőled Kevinke... Rabolnának el a betörők... (ha már emlegeted a filmet -.-)
    Küldd vissza a cuccokat, amiket ELLOPTÁL! És ahogy Beko is mondja; kerüld messze ezt a topicot, és örülj annak, hogy még nem bannolták az összes farmodat, és küldték vissza a jogos tulajdonosának a cuccokat... Ha Én lennék a moderátor, ahogy ez kiderült volna, abban a pillanatban repül a tiltás.

U.i.: Bálint-napi tehénkére várok KOMOLY ajánlatot.

-vadocka70-, koko.54, csio70 és 2 más kedveli ezt.
  2. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Úgy látom, hogy te sem egy farmmal játszol. >>ITT<< olvastam.

Azt is látom, hogy az >>ITT<< említett hana121 veled egy IP-ről lép be a fórumra. Ez a név tegnap tiltást kapott trágár beszédért.

Azt is látom, hogy apuci30 >>ITT<< kifogásolta, hogy küldött neked egy nyitott arénát Gábor9191. farmra, amire nem küldted el a Pannit válaszul.
    Ez a dekor azóta azon a farmon dekkol. Valamint apuci30-tól érkező baglyokat azóta sem olvastad el, pedig beléptél oda nem oly' régen és felröpit küldtél bence9191. farmodra.

A cserenap idején is beléptél oda, mert akkor is olvastál levelet. Ennek is van nyoma. Tehát ha nem jött létre az üzlet, visszaküldhetted volna ezt a dekort apuci30-nak.
    Igaz, hogy FA nincs ezen a 11-es szintű farmon, de ajándék engedély éppen lett volna erre a cselekményre.

Továbbá látom azt, hogy Gábor9191. farmon soha az életben nem volt Péncél Panni. Igaz, ezt nem is írtad sehová, hogy te onnan fogod küldeni.

Hogy mi rosszat tettél, azt apuci30-cal kellene sürgősen megbeszélned és lerendezned.
    Amennyiben ő a következő cserenapon idejön és megírja, hogy bence9191. (Gábor9191.) gazdával elsimultak a gondok, akkor tudjuk, hogy mi a helyzet. Addig a jelenleg fennálló, rád nem jó fényt vető szituációban állsz.
    ----
    Csak egy magán jellegű megjegyzés: nem vagyok főállású alkalmazottja a BigPointnak, tehát nem ülök itt munkaidőben, mint egy ügyfélszolgálatos munkatárs.
    Válaszolni akkor tudok, amikor az élethelyzetem éppen engedi.
    Ha megtennéd, hogy legközelebb nem kérsz számon és nem sürgetsz, azt megköszönném.

Még valami: a fórumra is vonatkoznak az alapvető udvariassági szabályok. A trágár és/vagy bunkó beszéd nem megengedett. Láttam moderátor által törölt hozzászólást tőled.

Remélem, mielőbb sikerül tisztáznod a helyzetet az érintett játékossal!

Azt kimondottan sajnálom, hogy a bence név miatt belekeveredtél olyan (kevines) helyzetbe, amihez valóban semmi közöd.
    Ezt számodra is elfogadható módon tisztáztam, ugye?

-vadocka70-, Samborg, missuzy_53 és 19 más kedveli ezt.
  3. bence9191.

bence9191. Haladó

Egyszer se néztem a dekorjaimat...

4. BackOffice

Akkor itt a gond.
    Menj be arra a farmra, olvasd el a leveleket és válaszolj annak, akinek kell!
    Ez a helyzet megoldhatónak tűnik.
    Máris rendben lesz a hírneved. :) Szánj rá időt és tisztázd a dolgokat!
    Drukkolok, hogy így legyen!

HéricsBáró, koko.54, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
  5. BackOffice

Szia Gyöngy!
    A megoldást ebben a pillanatban nem tudjuk erre a helyzetre, de a lecke fel van adva, az biztos.
    Nehéz időszak moderátor szempontból a cserenap. Hiszen látható most is, hogy hetekkel utána is ezen dolgozunk.
    Reméljük, hogy a következő cserenapig kitalálunk valamit! Szerencsére ez nem idei feladat, hiszen decemberben már nem lesz ilyen esemény.

hugi, koko.54, ljanika6 és 9 más kedveli ezt.
  6. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Elnézést Mrs.beko!
    Nem szeretnék senkit felbosszantani azzal hogy ismét írok, de Légy kedves írd meg (főként: .lacko1002)-nak, hogy bence9191 farmhoz nincs közöm!
    Köszönöm.

laccha és bence9191. kedveli ezt.
  7. BackOffice

lacko, óvatosan!

Ne keverd össze őt más valakivel. Ez a bence nem az a bence. Ez fontos!
    Meglehet, hogy bence9191. csak figyelmetlen volt és helyre tudja hozni a dolgait. A megoldás az ő kezében van.
    Ez a helyzet fele annyira sem súlyos, mint a kevines.

koko.54, ljanika6, wwert40 és 6 más kedveli ezt.
  8. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

összekeversz valaki mással!>:(

laccha kedveli ezt.
  9. .lacko1002

.lacko1002 Fórumlakó

Bocsi, könnyű összekeverni a csalót a csalóval... -.-

-vadocka70-, koko.54, GYuGYu1003 és 5 más kedveli ezt.
  10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Te csak ne mérgelődj, mert te sáros vagy...:mad:

HéricsBáró, koko.54, ljanika6 és 3 más kedveli ezt.
  11. bence9191.

bence9191. Haladó

Köszönöm, hogy tiztáztál és hogy szóltál hogy apuci küldött arénát, mert nem néztem a cuccokat. Ha nem hiszed nézd meg......

12. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Következő cserenapra:

Keresek:
    - 12, 24 órás kitehetők
    - páncél panni
    - terményes fák
    - xxl kowhai fa
    - sütivár 3. 4. fejlesztése

Adok:
    Kitehetők, ólak, fák/xxl fák
    (jó ajánlat esetén akad néhány
    rózsa ól és esetleg zerge)
    valamint 1
    bálint-napi tehénke és 1 VB 2011 léghajó keresi új gazdáját :)

miniowl, koko.54, Rylee86 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Szép napot

Szólított valaki? :D

Nem idézek senkit mert hosszabb lenne a poszt az idézések miatt mint 1 oldal
    Ha vissza nézitek kb 1 évre vissza menőleg ki(k) károsítottak meg hol ezzel hol azzal soha nem vertem a nyálamat inkább csak figyelmeztettem az embereket (Bocsi Beko a kövi mondatért) de már jó ideje követem a szappanoperát ami itt folyik, és felháborító hogy a csaló(k)nak áll felljebb ők tablettről ő nekik a haverjuk unokaöccs stb... lép be
    na de nem is ezért írok köszi emocy hogy felhoztad az ügye(i)met de ezeket leírtam veszteségnek eddig a pontig! Mivel felvetődött bennem egy összeesküvés elmélet amin elgondolkodtam. Anno oktoberbe mikor átvágtak engem és jeleztem a másik topikba felmerült Bipné neve is (Viki20040202) mellett és ha jól követtem a dolgokat akkor ő így kevinkéhez is kapcsolódik.
    pár nyári meg tavaszi posztjaimat nem találom de valahol panaszkodtam hogy geszti gazdáért adtam volna pink strucc tszt és ott is ha jók az emlékeim Viki20040404 volt aki behúzott, és nekem nagyon gyanúsnak tünik, hogy előkerül bence9191 neve és támadták közbe kevinkét és megjelenik bence és nagyon gyanús az is hogy egy 77-es játékos nem tudja mi van a farmján és az meg pláne hogy fura hogy gábor farmja meg csak 11-es ahova anno írnom kellett....
    Szóval felmerült bennem a kérdés hogy elhiszem azt mert jó katolikus vagyok és mindent elhiszek (áh nem vagyok katolikus) de tegyük fel hogy elhiszem hogy ezek a farmok 2 külön ember farmjai de azt meg tudom hogy a mai technológia meg lehetővé teszi azt hogy akár egy helyen legyen két eszköz amit mégse egy helyen lásson egy rendszer.
    Na szóval Beko bence nem akarta helyre hozni az ügyeit velem pedig még az előbb ... üzit is küldtem neki szóval az ő neve is annyit ér mint a másikért!
    Ja és Nini ari vagy de megtudom magam védeni de akkor az régen rossz ha én a számat kinyitom

Samborg, missuzy_53, miniowl és 10 más kedveli ezt.
  14. BackOffice

Szia apuci!
    Én csak két helyzetbe csöppentem bele.
    Azokat igyekeztem a rendelkezésemre álló eszközökkel átnézni.
    Az időben előbbi eset számomra is csaló-gyanús. (Hú, de finoman fogalmaztam.) Ott a szándékosság, a többszöri nyílt hazudozás, és az egyértelmű trükközés tetten érhető.

Az utóbbi eset szerintem nem olyan vészes. Ott belefér az emberi tényező: figyelmetlenség, kapkodás, "nemtörődömség". Ezek nem éppen jó tulajdonságok csere idején, de mindenképpen bocsánatos bűnnek számítanak.
    Ne kiáltsunk ki csalónak valakit azért, mert az akármelyik kisfarmján nem nézegette a levelei, vagy a dobozát. Ha helyrehozza és visszaküldi neked az arénádat, akkor azzal a tapasztalattal is gazdagodsz, hogy léteznek "linknek" mondható, de rendes játékosok is.

Itt egyetlen dekorról van szó, illetve annak figyelmetlen kezeléséről, de a másiknál komolyabb tételekről beszélünk. Sem ezek, sem a hangsúlyozott emberi viselkedések nem említhetők egy lapon. Szándékos trükközés vs. figyelmetlen kisfarmozás.
    Kérem, hogy a két esetet kezeljétek külön történetnek!

A rendelkezésemre álló eszközök alapján kijelenthető, hogy nem egy személy van a két eset mögött.

Az általad idézett többi esethez nem tudok (és ha megbocsátjátok nekem, nem is szeretnék) hozzászólni.

Szeretném újra hangsúlyozni, hogy a cserenapi kapkodásban, felfokozott hangulatban is nagyon-nagyon ügyeljetek arra, hogy kivel és hogyan cseréltek!
    Nem írok ide listát arról, hogy mit kell körültekintően mérlegelni. Tudjátok jól.
    Azt is fontos hangsúlyoznom, hogy mindenki a saját felelősségére cserél. Ha valakit becsap a másik játékos, nem a játék, (vagy a rendszer, vagy nevezzük bárminek) tehet róla.
    Óvatosan és körültekintően cserélgessetek!
    Ajánlom a léghajót.

Kérem, hogy a témát zárjuk le és térjen vissza a topik a témájához!

15. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Tudomásul vettem hogy két személy ez egy eszmefuttatás volt csak...
    Tudom kevin engem is lehúzott két terményessel anno...
    mind2-t tudomásul vettem ha bence visszaküldi visszaküldi de mikor javasoltad neki írjon rám nem történt meg írtam neki egy ... üzit ami figyelmeztető üzi volt hogy láttam
    De kiváncsi volnék még Bipné játékosunk szerepére aki a másik topikba volt anno szidva milyen kapcsolatba hozható ezekkel az egyénekkel vagy ő tiszta?! de én a témát zárom részemről

missuzy_53, kamylla64, koko.54 és 6 más kedveli ezt.
  16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ez igaz! Jó lenne ha Bipné-ről is tudnánk valamit, mert még mindig aktív mindenhol.... És nem hinném,hogy patyolatos....:sleepy:
    ****************************************************************************************************
    Keresek pink függőágykészítőt. Ha cserélnél, konkrét ajánlattal keress meg. Csak reálisan! :)

17. elekcsarab

elekcsarab Utánpótlás-írogató

Adok 1 gőte ólat 2 papagájtoll fáért

Feca29 kedveli ezt.
  18. panku.macsek2

panku.macsek2 Fórum-zöldfülű

Adok 1 gereblyekészítőt
    Mivel nincs papagájtoll fám, nagyon szeretnék azt kapni.

Feca29 kedveli ezt.
  19. simcsikorsi

simcsikorsi Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Mikor várható cserenap?

20. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Jövőre.

soresne, Imi*, jucus1976 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.