Ajándékok felajánlása, kérése, cseréje | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pumi1976

pumi1976 Járnitanuló

Sziasztok! Hiányzik még néhány felröppenő! Kérem, aki teheti küldjön. Még párat tudok küldeni én is. Köszönöm!

2. pumi1885

pumi1885 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Hiányzik még néhány felröppenő! Kérem, aki teheti küldjön. Még párat tudok küldeni én is. Köszönöm!

3. mbea79

mbea79 Utánpótlás-írogató

Szia segítséget kérek kevés a felröppenőm és kérnék szépen köszi ID:2200156

4. ircsike51

ircsike51 Aktív író

16db hiány felrőpiből. Nem jött be ez az 1 területes event!

5. szalaip

szalaip Fórumprofi

Sziasztok!

6 felreppenő hiányzik, aki tud kérem küldjön. Előre is köszönöm.

6. melike1112

melike1112 Fórum ismerője

Sziasztok! Hiányzik még néhány felröppenő! Kérem, aki teheti küldjön.

7. RegiHU2011

RegiHU2011 Junior szaki

Sziasztok! Az új szezonális kitehetőt a Foglalt fát, ha tudnátok a BölcsCsibe farmomra küldeni :). Sok felhősoromat tudnám teljessé tenni. Köszönöm

8. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Még mindig 600 felreppenő hiányzik. Kérlek titeket, hogy segítsetek egy felreppenővel, ha tudtok!
    Nagyon szépen köszönöm!!!

Utoljára szerkesztett: 16.4.17
  9. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

sziasztok!
    tudnátok küldeni félröppenőt? meg nagyon sok hiányzik. köszi

10. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

a kerge kert átrendezéséhez sürgősen szükségem van még 1 db foglalt fa kitehetőre.
    Bármit küldök cserébe, ami most küldhető, csak írjátok meg, mit kértek.
    Köszi előre is:)

Kukori.és.Kotkoda

UPDATE:
    Már meg is kaptam a hiányzó foglalt fámat, köszönet érte Ninett79 gazdának:inlove:8)

Utoljára szerkesztett: 16.4.17
    kutyaszálló és Ninett79 kedveli ezt.
  11. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Aki már végzett és van felesleges Húsvét függő felröpije nagyon szépen kérem küldjön 99 szinten vagyok Tyúkanyó1949 gazda KÖSZÖNÖM

12. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

98 szinten vagyok szeretném befejezni az eventet de nem jönnek a felrepik .dolgos. gazda küldjetek köszönöm

13. siposanyu

siposanyu Junior szaki

Sziasztok ! Magam is felreppenő hiánnyal küszködök, ma, vagy holnap még tudok küldeni annak aki nekem is küld !

14. hajasbab

hajasbab Fórum-zöldfülű

Kedves Gazdatársak!
    Nagyon sok felröppenőm hiányzik még! Kérlek benneteket, küldjetek, ha van még szabad kapacitásotok!
    Előre is köszönöm!
    hajasbab

kutyaszálló kedveli ezt.
  15. Csókos

Csókos Fórum bárója

Szép jó estét!
    450 felreppenő még itt is hiányzik. Aki tud, segítene nekem? Köszönöm szépen :)

16. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Még 500 felröppenő hiányzik sajnos 5 napja műtöttek a miskolci KÓRHÁZBAN FEKSZEM,TÁBLA GÉPEN JÁTSZOM NEM MINDIG TUDOK,MERT AZ INFÚZIÓ MEGYEN AKI TUD AZ SEGÍTSEN?

17. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

SOS sürgős kellene felröpi segitsél köszi Tyúkanyó1949 gazda 99 szinten

18. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

98 szinten vagyok segítsél kellene még felröpi .dolgos. gazda aki tud küldjön Köszönöm

19. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Sziasztok Kedves Gazdatársak, Mindenkinek Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánok a még hátralévő időben :D:D ,
    Kérlek Titeket , aki tud segítsen, nem valószínű, hogy elég lesz a felröpi. :sleepy: Bízom még az önzetlen gazdákban, aki már befejezte , tudna nekem küldeni felröpit, nagyon megköszönném. Ide: inkognito2002

20. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok! kérlek titeket, hogy küldjetek nekem félröppenőt. Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok.

Keresek valakit aki tudna küldeni körhintát :) hálásan koszonom
    Üdv : Timi

Utoljára szerkesztett: 17.4.17
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.