Ajándékok felajánlása, kérése, cseréje | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nigel0170

nigel0170 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! 40 termosz mínuszba vagyok ha valaki tud küldeni azt megköszönném.

2. -Dorina17-

-Dorina17- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    5 db termosz kellene a végéhez!
    Ha küldesz, tudom viszonozni. Köszönöm.

Már csak 1 db hiányzik.

Utoljára szerkesztett: 24.4.17
  3. smagdus93

smagdus93 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! 5 db termoszom hiányzik! Aki tud, segítsen nekem!!! nagyon köszönöm......

4. bodorgéza55

bodorgéza55 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! 2 db termoszra lenne szükségem, tudom viszonozni!
    Előre is köszönöm!

Köszi már nem kérek többet!

Utoljára szerkesztett: 24.4.17
  5. beata0306

beata0306 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretnék néhány termoszt kérni! Aki tud, segítsen! Előre is köszönöm!

6. eisberg2012

eisberg2012 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! 16 termoszra lenne szükségem. Köszönöm.

7. MolnarGabika

MolnarGabika Utánpótlás-írogató

Sziasztok, 20 termoszra volna még szükségem, elöre is köszönöm szépen

8. MolnarGabika

MolnarGabika Utánpótlás-írogató

Szeretném mindenkinek megköszöni, aki a Züchter18-nak küldött termoszt, be tudtam fejezni az eventet, remélem, más is ilyen szerencsés.

mebajah kedveli ezt.
  9. somi1968

somi1968 Utánpótlás-írogató

Én is szeretnék kérni termoszt, viszonozni is tudok néhányat. Még 16 hiányzik.

10. r.inci

r.inci Utánpótlás-írogató

még 5 db hiányzik légyszí segítsetek

11. ercsi7

ercsi7 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

4 db termoszra lenne szükségem, hogy befejezem a feladatot, aki tud lécci segítsen.
    Köszönöm előre is!!!!

12. katica063

katica063 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Tudna valaki küldeni felröpit? Még 40 hiányzik! Előre is köszönöm!!

13. Repesz

Repesz Aktív író

Sziaztok, nekem mmár csak 5 termosz kellene, és kész. Köszönöm !

14. ercsi7

Ha küldesz nekem egyet, akkor cserébe én is küldök, nekem 4 db hiányzik

15. horgasz85

horgasz85 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, most arattam le az éjszakára ültetett szegfűt és nem lett elég... :(
    Összesen még 8 db felröppenőre lenne szükségem, hogy teljesen kész legyek...
    Nagyon megköszönném, ha tudna valaki küldeni!

farmnevem: horgasz85

Örök hála!

16. somi1968

somi1968 Utánpótlás-írogató

Köszönöm kész vagyok !!!! :)

17. ercsi7

Köszönöm, kész vagyok!!! :)

18. jambrikildiko

jambrikildiko Aktív író

Sziasztok, gazdatársak. Nem szívesen, de mégiscsak megpróbálok ide írni egy kérést: mivel nincs módomban saját magamnak "termelni" a maja maszkot, ezért szeretném kérni azok segítségét, akiknél esetleg több a készlet, mint a felhasználás, hogy egy pár darabot küldjetek légyszi, aki tud. Kérlek benneteket, hogy bagolyban írjátok meg, mit kértek érte cserébe. Ha nem jön igény, akkor viszonzásul - foglalt fát - fogok küldeni, pár napon belül, ahogy a rendszer engedi az ajik küldését. Most azon kívűl, hogy szép a grafikája, valaha jól fog jönni felhő kitehetőnek, mivel a 2x1-es mindig is hiánycikk volt. ( elképzelhető, hogy megismétlem majd e kérésemet, mert talán itt és mostanában kevesen fogják olvasni, tehát nem erőszakoskodásról lesz szó.. ) Köszönettel, további jó játékot kívánok mindenkinek: Ildikó
    Farm nevem: jambrikildiko

kutyaszálló kedveli ezt.
  19. Borosgazda

Borosgazda Haladó

Muffin meglepetésért, keresek Csokitojás meglepetést és Muffin meglepetésért Gyümölcsöző űrtechnológiát 1 -1-ben. Sajnos 3 hétig kórházba voltam és lemaradtam ezek megszerzéséről. Nagyon kérem aki tud segítsen, mert így hiába vettem meg a felhősort.:(:(:cry::cry:

20. mickey7474

mickey7474 Fórumlakó

Sziasztok.Nagyon nem szeretek kéregetni,de most muszaj mert nem tudok annyit itt lenni hogy meglegyen ez a rengeteg röpi,ha valakinek módjába áll legyetek szivesek küldjetek ivókürtöt.Köszönöm.Frmnevem mickey7474

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.