Ajándékok felajánlása, kérése, cseréje | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. agikek

agikek Fórum-zöldfülű

ujra jatszom es tobb dologgal lemaradtam ha akar valaki segiteni nagyon halas lennek ami nincs, sas, vakond, roka, szarvas, flamingo, pocok, mokus, borz, szent j bogar, hatyu, javorsz, jegmadar, mormota, bougvilla fa,som, szent j kenyer fa, magnolia, majom kenyer fa,

2. vmuki04

vmuki04 Haladó

Sziasztok!
    Csak egy Axi hiányzik....... De az nagyon.....
    M

kovacstne kedveli ezt.
  3. bercy58

bercy58 Fórumlakó

Sziasztok 3db felröpi kellene kérlek segítsetek. Köszönöm

4. zsolt0626

zsolt0626 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!!
    Aki küld evant felröpenőt annak vissza küldöm előtte írj privátba és megbeszéljük !!

üdv: zsolt0626

5. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Kérnék egy kis segítséget,akinek van aji küldési lehetősége kérem küldjön,Köszönöm Sylvi

6. jambrikildiko

jambrikildiko Aktív író

Most volt a csere és ajándékozási napok, ha akkor kértél volna, tuti tele lennél mindennel.
    Én is szívesen küldtem volna egy párat a kértekből, de tudtommal -most- nics lehetősége a küldésnek.
    Várd ki a következő ilyen mini eventet, és akkor jelezd megint itt a kérésedet.
    További jó játékot!

7. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Sziasztok! Kérnék szépen felröppenőt, ha valaki még tud küldeni! :) Nincs óriási szupertrágya-készletem, így tényleg minden darabra szükségem lesz a TOP-hoz! Előre is köszönöm szépen!!! :) A farmnevem is ez: SzabadEurópa

Sikka1 kedveli ezt.
  8. kollagen

kollagen Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretnék felröppenőket kérni, szeretném megcsinálni az eventet, de nem akarnak jönni a röpik. Köszönöm annak aki tud küldeni, vissza is küldöm. Farmnevem: kollagen

9. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Én is örülnék minél több plusz röpinek. Talán 200 sztrágyám van, ennyi röpit tudok gyártani pluszba, de ahhoz ez kevés, hogy megússzam a hosszúzást... Jelenleg a 18. helyen állok a 7. csoportban és jó lenne bent maradni... Köszönöm szépen :oops: nyuszika215

jammm70 és Sikka1 kedveli ezt.
  10. jammm70

jammm70 Törzsjátékos

Szép napot mindenkinek!
    Akinek lenne szabad kapa ;) citása, s teheti.....Felröpi!
    Köszönöm!!

11. -Lotyika-

-Lotyika- Járnitanuló

Sziasztok !
    Szükségem lenne még 80 db felröppenőre hogy meglegyen a felhősor is :( ( Rágócsont matrica )
    Nagyon megköszönném ha valaki tudna küldeni ! -Lotyika-

12. apuci30

apuci30 Fórumőrült

20 felröpit szeretnék kérni hogy estére bekerüljek a topba

13. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Először is Nagyon köszönöm Ágianyú a rengeteg felröpit és a szomszédoknak is.Puszi érte:inlove:De még mindig kellene,légyszi küldjetek.Köszike

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. szotyola2011

szotyola2011 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Láttam már máskor a fórumon, hogy kértek a "népek" felröpit ajándékba, mert nagyon kevés.
    Most én szeretnék kérni Tőletek "bármennyit", ha lehet, és nem ha veszitek tolakodásnak. ;)
    Legközelebb meghálálom...:D- Ma éjszakára be kell fejeznem az eventet, mert hajnalban indulok melózni és napközben nem tudok aratni, keverni, stb. Még 22 frizbim hiányzik, vagyis 220 felröpi kellene, ami gyakorlatilag képtelenség, legalábbis a rendszert ismerve.
    Millió köszönet, ha kisegítetek: szotyola2011 :):):):)

Gazda: szotyola2011 ID: 30301134​

15. 9Csillag

9Csillag Utánpótlás-írogató

Szervusztok!
    Nekem nem a topba kerülés a cél, hanem az event befejezése. 4 darab frizbi kellene, amihez 35 felröpi hiányzik. Előre is köszi a segítséget! 9Csillag

16. shermina

shermina Fórum-zöldfülű

Szerbusztok látom nem vagyok egyedül akinek nem sikerül befejezni az eventet sajnos még nekem is 10db kutyussal kéne játszanom de nem jön az a fránya felröppenő talán azért mivel kézzel aratok és nem géppel ,?Nagyon megköszönném azoknak akik segítenének nekem.shermina .

17. akárki77

akárki77 Fórum-zöldfülű

Szükségem lenne még felröpire, akinek belefér kérem küldjön! Nagyon köszönöm!

18. mamika1944

mamika1944 Fórum-zöldfülű

Sos szükségem lenne még 10-felröpire, aki tud segítsen. Nagyon szeretném a felhőt.

19. narancs69

narancs69 Junior szaki

Az utolsó hajrában még mindig szükségem lenne jó néhány csontra,hogy odaadhassam a kutyusnak,kérlek ha módodban áll segíts! narancs69 a farmnevem.

20. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Sziasztok egyetlen egy db rágócsont matrica, és meg lenne kettő db keverés:) Köszönöm előre is:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.