Ajándékok felajánlása, kérése, cseréje | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sziszka8383

Sziszka8383 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek, nem kérek több papírcsíkot, sikerült befejezni az eventet, már kosarazok :)

2. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Szeretném kérni pár gazda segítségét akinek rendelkezésére áll pár felesleges ajándék, hogy ha módjában áll küldjön nekem cukros kosárka felröppenőt.
    Előre is köszönöm az adakozó gazdáknak :)
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

3. Kockamacska

Kockamacska Fórum-zöldfülű

Sziasztok egy pár darab papircsikra lenne még szükségem. Köszönöm aki tud segitsen további jó játékot kivánok

4. Cukibogyó

Cukibogyó Junior szaki

Sziasztok! Aki tud, küldene nekem még papírcsíkot?? S.O.S. please!! Nem leszek készen, és szeretnék legalább egy kosarat beváltani!
    Köszönöm szépen! További sikeres gazdálkodást mindenkinek!!

5. pal73

pal73 Junior szaki

sziasztok, peterfykatika farmra ha kuldenetek papircsikot! egy kedves leanyzonak, regi szomim , koszonom

6. nancsa81

nancsa81 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Akinek van felesleges papírcsíkja, kérem szépen küldjön nekem. Köszönöm szépen

7. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Még kb 5 db cukros kosár kellene most szüreteltem és nem kaptam semmit az ólakból?

8. anna8558

anna8558 Junior szaki

Sziasztok. Szeretnék pár cukros kosarat és amíg az ajándékok száma engedi nagyon szívesen küldök én is. :)

9. erika10313

erika10313 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kérem szépen akinek van még ajándékküldési lehetősége legyen szíves küldjön nekem papírcsíkot, mert sajnos még mindig nem tudtam befejezni az eventet :( Előre is nagyon szépen köszönöm!

10. zsu0709

zsu0709 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ha kell még valakinek papír, szívesen küldök. Ezen a farmomon már csak 3 ajándékozási lehetőségem maradt, de a kisebbekről szívesen küldök, akinek kell még papír!
    U.i.
    Csak azok írjanak (farmnév: zsu0709), akinek papír kell, mert a kosarat könnyebben össze tudja hozni bárki a saját farmján, pl. rakjon ki tyúkólakat

Utoljára szerkesztett: 6.6.17
  11. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Sós cukroskosárakra lenne szüksége a pefejezéshez nem ad hiába szüretelek 26 ól 3 db

12. erika10313

erika10313 Utánpótlás-írogató

Szia, én már kaptam erről a farmodról (köszönöm itt is) de nagyon megköszönném ha a kisebbekről is küldenél, sok kosaram van, de a papír még mindig nem elég :(

13. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziazstok!
    Aki tud nekem küldeni kosarat, legyen szíves küldeni nekem 1-1 db-ot! Köszönöm szépen!
    Csókos

14. DaveKissHUN

DaveKissHUN Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Az utolsó lehetőségem hogy meg tudjam csinálni a karneválkirálynőt BENNETEK VAN!!! Szükségem lenne még 49 darab papírosra... kérlek, segítsetek!
    Előre is nagyon köszönöm! :D

UPDATE: Már csak 9 darab választ el a sikertől... segítsetek...

15. DaveKissHUN

Szia!

Ha van még papiros, szívesen fogadom... kilenc darabon múlik az eventem... nagyon köszönöm a segítséget előre is :)

16. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

sziasztok!

cukros kosárkát tudnátok küldeni? nagyon hálás lennek
    koszi

17. -Dorina17-

-Dorina17- Fórum-zöldfülű

Kedves Gazdák!
    1 db papírcsík hiányzik a Karneválkirálynéhoz vezető úthoz:cry:
    Segítenétek? Előre is köszönöm.
    Kosarazásra fel!!

Köszönöm, megérkezett a hiányzó papírcsík.(már 1 db többletem van)

18. deathbird

deathbird Utánpótlás-írogató

Sziasztok farmerek!

Ha akad valakinek felesleges ajándékozási lehetősége, akkor elfogadnék egy-két cukros kosárkát! :D
    Köszönök mindenféle segítséget!

19. DaveKissHUN

Köszönöm a segítséget! :DDDDDDD
    S a végcélhoz már csak 6 kosárka kell... valaki aki még ma nem ajándékozott?! 1895 pontom van... jó elkapó játékos vagyok! :D
    Ha nem kapok segítséget, az se nagy baj...

20. Visnyácska

Visnyácska Fórum-zöldfülű

sziasztok ha akad valakinek felesleges felröppenője a gríllezet kukoricához nagyon hálás lennék tudok én is küldeni cserébe

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.