Ajándékok felajánlása, kérése, cseréje | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. meggymagocska

meggymagocska Fórum-zöldfülű

sziasztok
    ha van felesleges nyársatok légyszíves küldjetek, a növényem meg lesz,de a nyárs nem akar jönni!
    köszönöm előre is!

2. 1998zotya

1998zotya Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítségeteket kérném a szorgos segítők eventhez. Nyársakra lenne szükségem a 2krisztián farmon. Aki tud, kérem küldjön!
    Hálás köszönetem!!!

3. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Sziasztok, gondoltam kiírom, hogy üres felhők feltöltésére Foglalt fa kitehetőket gyűjtök.
    Ha esetleg most így a felröpi mentes időben valakinek marad fel nem használt ajándékküldési lehetősége, akkor ezzel nekem örömöt lehet szerezni :)
    Köszi előre is! :)

Doggyra és Feca29 kedveli ezt.
  4. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Kevés a felröpi,ezért lemezt szeretnék kérni.
    Előre is köszönöm a segítséget .

5. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Tudnátok küldeni nekem 3 csalitollat?:p
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 4.7.17
  6. melike1112

melike1112 Fórum ismerője

Kevés a felröpi,ezért lemezt szeretnék kérni.
    Előre is köszönöm a segítséget .farnevem melike1112

7. Judabeli

Judabeli Törekvő

Sziasztok!
    Három csalitollra volna szükségem, ha tudna valaki segíteni, holnap tudnék neki küldeni valamit, amit szeretne. (és persze nekem van).
    Köszönettel Judabeli.

8. undergrander98

undergrander98 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    5-6 éve regisztráltam az 1. farmomat, szépen haladtam (95. szint), de kb 1 éve abbahagytam a játékot.
    3 napja bejelentkeztem mert kezdett hiányozni a játék, és megdöbbenve láttam, hogy kifosztották teljesen a farmomat:(
    Mindent elvittek ami mozdítható volt.:cry:

Ennek okán tegnap kezdtem 1 új farmot, és szeretnék minél előbb eljutni megint arra a szintre:sleepy:
    Ezért szívesen fogadok minden segítséget a gazdatársaktól:)
    (akár 1 csatnival, francia lepénnyel, mézes banánálommal vagy barkácscuccal)
    Előre is köszönöm mindenkinek aki segít:):)

Leho69 kedveli ezt.
  9. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Az én első meglátásom az, hogyan fosztották ki ha be tudtál lépni? Általában ha feltörnek 1 farmot átjelszavazzák és az ilyen farmra a volt tulaj be se tud lépni többé.
    A második gondolatom meg az, hogy mivel be tudsz lépni nem nyitnék új farmot ha már itt 95. szinten jártál, hanem azonnal jelszót változtatnék és ezt folytatnám hiszen valami azért csak maradt és sokkal, sokkal könnyebben tudnád ezt folytatni hamarabb rendbe tudnád ezt szedni.

Utoljára szerkesztett: 6.7.17
  10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Az ajándékok felajánlása kérése rendben van ebben a topicban.
    Nem tudom felhősoraidból mi maradt a régi farmon, de ha azokat is megnyírbálták, helyes újrakezdeni.
    Ha komolyabb tanácsokat vársz akkor a következő topicot ajánlom figyelmedbe (nem csak írni, de olvasni is van miről bőven):
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fejlődési-taktika.11014/page-156#post-711248
    És ugye kell, hogy legyen vagy volt mentord is. Őt sem utolsó kérdezni.

undergrander98 kedveli ezt.
  11. Puszika1966

Puszika1966 Junior szaki

Sziasztok ! Tudna valaki küldeni nekem egy kőmadár vityillót ? Minden másból már van több is de ez még hiányzik... köszi

12. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A kőmadár vityilló sajnos nem küldhető tárgy. Ne reménykedj benne hogy kapsz.

13. Bárdog

Bárdog Utánpótlás-írogató

Sziasztok, szeretnék kérni súrolókefét, nemrég kezdtem a játékot, de már csak 50 kefe kellene hogy teljes legyen az 1. eventem! Előre is köszönöm szépen a segítséget!

Köszönöm szépen mindenkinek, sikerült! :D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.7.17
    Doggyra kedveli ezt.
  14. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok! ha tudnátok segiteni ezüstkanálka ügyben megköszönném.

15. .lacko1002

.lacko1002 Fórumlakó

Sziasztok!

Szükségem lenne még 24 ezüstkanálra.
    Aki segít, annak vissza tudom küldeni (az első 7 embernek).
    Előre is köszönöm. :)

16. farmerlány1969

farmerlány1969 Fórum-zöldfülű

Kedves Gazdatársak!

Még 17 denevértápra, illetve a hozzá szükséges 102 ezüstkanalat kell megszereznem az event teljesítéséhez reggel 4-ig:oops:.

Reménykedek, hogy a segítségetekkel teljesíthetem ezt a lehetetlennek tűnő feladatot. Éjfél után 7 ajándékot tudok viszonozni.

Előre is köszönöm szépen a segítséget::)
    farmerlány1969

17. babi358

babi358 Fórummogul

Sziasztok! Ha van valakinek fölös ,kérnék ezüstkanalakat küldjetek még 60 db kellene , köszönöm . babi358

18. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Lánc füzér kellene még az üdülőm nincs kész a ház építéshez lánc füzérek kellenek és elégé gyéren kapom?

19. babi358

babi358 Fórummogul

Hali! még 45 db kiskanálért hajtok ha nem megy hát lemondok a fehőről majd legközelebb, ha esetleg maradt valakinek kérném küldjön.
    köszike

20. k.boldi

k.boldi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Még 24 kanálra lenne szükségem, ha tudtok kérem küldjetek! Köszi előre is.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.