Ajándékok felajánlása, kérése, cseréje | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nenuska

nenuska Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen Neked és a többi gazdának is a segítséget, nélkületek nem tudtam volna befejezni az eventet!!!!

2. XIXO2002

XIXO2002 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

15 db nagyító hiányzik,aki tud küldeni annak nagyon megköszönném!
    XIXO2002

3. Aandi

Aandi Járnitanuló

6 db hiányzik, még van 6 perc, nagyon szeretném, ha valaki küldene még nekem is van lehetőségem küldeni

4. Dodi2015

Dodi2015 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretném csinálni a mostani eventet, de a bahán még csak 6. szinten vagyok. A mamám tanácsolta, hogy kérjek itt segítséget. Akinek van rá lehetősége és kedve, léyszives küldjön nekem csokis palacsintát,vagy mangós-narancsos turmixot! Előre is köszönöm!
    Dodi2015

Köszönöm mindenkinek, aki segített :) Már termelek ezerrel :)

Utoljára szerkesztett: 4.9.17
    ayala66 kedveli ezt.
  5. Bárdog

Bárdog Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretnék szappankövet kérni, nagyon rosszul kapom sajnos, a szomszédok közül is csak páran küldenek :( Előre is köszönöm szépen a segítséget!

6. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

.dolgos. gazda aki tud küldjön nekem MÉSZKÖVET ha van már szabad kapacitása KÖSZÖNÖM

7. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Én szeretném ha tudna küldeni valaki MÉSZKÖVET 102 szinten vagyok de a kövek nem jönnek Köszönöm Tyúkanyó1949 gazda

8. Sziszka8383

Sziszka8383 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szappankőre lenne szükségem, nagyon megköszönném ha tudnátok segíteni.

9. melike1112

melike1112 Fórum ismerője

Sziasztok! Szeretnék ha tudna küldeni valaki MÉSZKÖVET ,farnevem melike1112

10. rosco07

rosco07 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Ha valaki tud küldeni nekem szappankövet azt nagyon-nagyon megköszönném.

11. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Sós SŰGŐSEN KELLENE MÉG 31 DB MÉSZKŐ AKI TUD KÜDENI MEGKÖSZÖNÖM?

12. eszmarty

eszmarty Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Ki tud nekem mészkövet küldeni? Cserébe szappankövet tudok küldeni. Előre is köszönöm.

13. -Sarah-72

-Sarah-72 Aktív író

Ha valaki tud küldeni nekem mészkövet azt nagyon-nagyon megköszönném még 7 db hiányzik

kedvenc62 kedveli ezt.
  14. CsabaDani

CsabaDani Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Az utolsó előtti feladatnál tartok, de a szappankő biztosan nem lesz meg. Ha tudtok küldeni nagyon megköszönném. A felröppenők sosem jönnek össze. Nem tudom más hogyan csinálja. Üdv. nektek. Jó játékot.

kedvenc62 kedveli ezt.
  15. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

Szasztok,
    Küldtem nektek:).
    Még 4 ajándékozási lehetőségem van:).
    Akinek csak néhány hiányzik és rám ír annak küldök szappankövet / mészkövet :).

kedvenc62 kedveli ezt.
  16. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Kedves játékostársaim!
    ha valakinek pár felröpi hiányzik, írjon egy baglyot!
    Még tudok küldeni! :)

-Csiki- kedveli ezt.
  17. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Tudok küldeni felröpit, kérek baglyot.

kedvenc62 és -Csiki- kedveli ezt.
  18. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Sziasztok Gazdatársak!
    Még van egy kis idő az event végéig!...Ha már csak pár darab felröpi hiányzik, hogy befejezd,....hát írj baglyot,...szívesen segítek! :)

Swordfish kedveli ezt.
  19. .mama47.

.mama47. Utánpótlás-írogató

Kedves Gazdatársaim! SOS.szeretnénk 20.db. mészkövet, sajnos ennyi hiányzik a befejezéshez. Kérlek, ha tudtok segítsetek. Köszönöm:)

20. borcsa220

borcsa220 Törekvő

Sziasztok! Az event befejezéséhez kérnék köveket,akinek van felesleges küldje el a részemre! Előre is köszönöm!Legyen szép napunk bő terméssel!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.