Ajándékok felajánlása, kérése, cseréje | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. AndyMoonXy

AndyMoonXy Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kérném a segítségeteket!
    Szappankő hiányzik, sajnos így nem tudom befejezni. Köszönöm.

2. ircsike51

ircsike51 Aktív író

Küldj baglyot, ha pár felröpi hiányzik!

-Csiki- kedveli ezt.
  3. Lindus1226

Lindus1226 Fórummogul

Akinek felröppenőre van szüksége, küldjön baglyot, 10 db-ot tudok küldeni :)

-Csiki- kedveli ezt.
  4. rubinka1956

rubinka1956 Junior szaki

Sziasztok! Aki tud segitsen hogy be tudjam fejezni a játékot! Fehér felröpire lenne szükségem Kb 20 db_-ra Előre is köszönöm!

5. Sziszka8383

Sziszka8383 Utánpótlás-írogató

Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget, szuperek vagytok, sikerült befejeznem az eventet! :D

Swordfish kedveli ezt.
  6. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

nagyon hálás vagyok nektek!!nélkületek csak sóhajtoznék most :oops: köszönöm-köszönöm:tucsifuda205,vip63,-nokia-111,zrea43 játékosoknak!!és a lelkitámogatásért köszönöm:kedvenc62-nek!!

kedvenc62 és Swordfish kedveli ezt.
  7. _zsoka_

_zsoka_ Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Tudna nekem segíteni valaki? 7 db. szappankő felröpire lenne szükségem. Köszi

8. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Még mindig van ajándékozási lehetőségem,......Annak, aki pár felröpi hiánya miatt nem tudná befejezni az eventet, és még van ajándékfogadási lehetősége!....Az Írjon bagolyban! :)

9. .mama47.

.mama47. Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni! Mészkő: 9 db.Köszönöm:)

kedvenc62 kedveli ezt.
  10. -Sarah-72

-Sarah-72 Aktív író

Köszönöm a segítséget mindenkinek :)

11. rosco07

rosco07 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. segítséget kérnék én is .elszámoltam magamés szükségem lenne még meszkőre. Aki tud küldjön nekem . Elöre is köszönöm.

kedvenc62 kedveli ezt.
  12. rosco07

rosco07 Utánpótlás-írogató

Az eddigi segítséget köszönöm mindenkinek:inlove:

13. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Sziasztok!
    Akinek még hiányzik néhány kavics küldjön egy baglyot!

wiktorka17

-Csiki- kedveli ezt.
  14. mx-880e

mx-880e Utánpótlás-írogató

Sziasztok 3 db szappankő kellene kérlek segítsetek!

kedvenc62 kedveli ezt.
  15. pestifarmer

pestifarmer Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Sajnos nem tudom hogyan kell felröppenőket vagy event növényeket ajándékozni- persze nem a szomszédoknak hanem a rászorultnak. Jobb volna segíteni mint visszaváltani. Ha valaki tudja a folyamatot kérem írja
    le. Előre is köszönöm

16. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Ami neked pluszban van, azt mindenképpen visszaváltják, mert nem a sajátodat küldöd.
    De ha küldeni akarsz valakinek, aki nem szomszédod, akkor írj neki levelet, vagy ő írjon neked, és akkor az elküldött vagy beérkezett leveleknél kijelölöd, a bal szélső négyzetbe kattintva, ekkor alul kizöldül az, hogy felvétel barátlistára, kattints arra. Most már az ajándék küldésnél őt is kiválaszthatod a listából.

Imi* kedveli ezt.
  17. Evaliz

Evaliz Fórum-zöldfülű

sziasztok, nagyon lassan jönnek a felröppenő üzemanyagkannák. Aki tud küldjön, nagyon szépen köszi.
    Evacsabliz a farmom neve

18. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Sajnos még az 5-ös küldetés teljesen hiányzik aki tud küldeni üzemanyagot ma is és holnap is annak meg köszönöm,

19. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

A napi 7 ajándékozási lehetőség erejéig tudok küldeni ma+holnap üzemanyagkannát annak aki bagolyban kéri;)

20. Lindus1226

Lindus1226 Fórummogul

Üzemanyagkannát tudok ma is, holnap is küldeni 6-7 játékosnak, ha röptetnek baglyot :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.