Ajándékok felajánlása, kérése, cseréje | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Lindus1226

Lindus1226 Fórummogul

Kedves játékostársak! Akinek egy-egy eventnél felröppenőre van szüksége, azt kérem, hogy a felajánlásnál is említett módon küldjön egy üzenetet (bagoly), mert arra nekem személy szerint nincs időm, hogy innen keresgessem az adatokat. Az előző eventnél kb napi 5-6 lehetőségem maradt meg, minden jó szándékom ellenére. Összesen 2 személy írt, elgondolkodtató számomra :(

nyuszika215 és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  2. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Kedves gazdatársak! Az első aratásból kiderült, hogy a segítségetek nélkül nem fog sikerülni a felreppenők összegyűjtése, ezért kérem azokat, akik megtehetik, hogy küldjenek nekem márványkövet az event ideje alatt. Előre is köszönöm mindenkinek!

3. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szép estét, ajaj, ez nem semmi, komoly? Éppen ma én is találkoztam itt egy csalóval. >:(>:(>:(

4. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok! Márványkövet szeretnék. mert csak igy sikerül az event végig
    Köszönöm

5. Hapi68

Hapi68 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Aki teheti, kérem küldjön nekem márványkövet! Előre is köszönöm a segítséget!

6. ERZSI051949

ERZSI051949 Utánpótlás-írogató

Sziasztok !Sajnos még 400 márványkő hiányzik ! Nem tudom hogy lesz meg,ha tudtok segítsetek !

7. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, akinek felröpi / márványkő / kell, írjon baglyot, segítek további 5 farmomról , cserében ide kérem . ;);)

8. -tiesto78

-tiesto78 Járnitanuló

sziasztok aki tud az segítsen sok márványkövem hiányzik még köszönöm

9. husilla

husilla Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Még sosem kértem semmit, de most nagy szükségem lenne sok-sok márványkőre. Kérem, aki tud segítsen! Köszönöm! :)

10. .Eperke73.

.Eperke73. Junior szaki

Sziasztok!
    Már most látom, hogy kevés lesz a márványkő felröpi.:cry:
    Aki tud küldjön legyen szíves!!!
    Előre is köszönöm a segítséget.:D

11. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

sziasztok!
    Hány felröpít lehet kapni egy nap?

-Csiki- kedveli ezt.
  12. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Szia! :)

13. Ginko24

Ginko24 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Segitséget szeretnék kérni,mert még nekem kb.1000db. márványköre lenne szükségem! Kérem,hogy aki tud és van lehetősége segitsen! Elöre is köszönöm.A farmom neve: Málna21

14. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

SÓS MÉG 800 DB márványkő hiányzik most ültettem estére csipkét de ezek kevesek lesznek szupertápom meg elfogyott sajnos? Előre is köszönöm a segítséget Tisztelettel Bipne1 gazda társatok

15. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Sziasztok! Rajtam már az SOS sem segít, de megpróbálhatom. Aki tud segítsen. Nagyon sok hiányzik még, nem sok esélyt látok a befejezéshez. Mindenkitől, akitől kapok, nagyon köszönöm:)

16. gubi69

gubi69 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! pár felröppenőm - kb 100 nem lesz meg - bár még 4 aratás belefér - nekem is hiányzik, aki esetleg tud segíteni nagyon köszönöm, folyamatosan meghálálom :), mint az egyszeri király :X
    Köszönöm

17. jenny1958

jenny1958 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! megkérek mindenkit aki tud segíteni ajival az küldjön, hogy be tudjam fejezni az eventet 300db hiányzik még. előre is köszönöm!

18. melike1112

melike1112 Fórum ismerője

sziasztok. felrōpit szeretnék kérni

19. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Szeretném hogy ha valaki ma megdobálna kővel --- esküszöm nem haragudnék meg érte --- úgy látszik nálam nem akaróznak jönni légysz segítsen ki valaki KÖSZÖNÖM előre is .dolgos. gazda

20. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Tyúkanyó1949 gazda vagyok légyszi akinek már van szabad felröpije szánjon meg mert még legalább 600 kell KÖSZI KÖSZI

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.