Ajándékok felajánlása, kérése, cseréje | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Sziasztok!
    Nem szoktam eventbe segítséget kérni, de most az a 3. dekoráció az kell nekem:p, úgyhogy akinek maradt még elküldhető ajándék,az lepjen meg egy vérparadicsomszósszal. megköszönném és viszonoznám.
    Előre is köszönöm!:)

2. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Sziasztok! Tudnátok nekem küldeni vérparadicsomszószt? Általában kihagyom a teliholdas eventeket, de most sokat kaptam a szomszédoktól is, gondoltam nem leszek hálátlan, akkor megcsinálom...De ez nevetséges, hogy folyamatos ültetés, aratás mellett is még mindig hiányzik 73 etetés, ami 438 db felröppenő...Nem tudom, hogy mit tegyek, éjszakára izzó penészke ment 1x1-be a földekbe, reggelre adott 17 db-ot, szóval semmivel sem többet, mint az eventgaz.

Mindegy.

Szóval, akinek van felesleges kapacitása, az küldene nekem felröppenőt? Ugyanez a farmnevem. Előre is köszönöm!!!

missuzy_53 kedveli ezt.
  3. mickey7474

mickey7474 Fórumlakó

Sziasztok.Nem nagyon van idöm erre az eventre,minden idöm elvesz a munka,ha valaki tudna küldeni felröpit nagyon megköszönném.Farmnevem mickey7474.Köszi mindenkinek

4. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

SÓS aki tud küldjö már fel röppenőt,előre is kösznöm

5. gmelania

gmelania Járnitanuló

Sziasztok. Aki tud, kerem kuldjon felroppenot.:):oops:
    Akinek szukseges, holnap tudom mar csak viszonozni.:oops:

6. kakasdomb

kakasdomb Junior szaki

S.O.S. vérparadicsomszósz hiányom van, de nagyon ! Kérlek küldjetek !nagyon szeretném ha meglenne a felhőm!
    Előre is köszönöm a segítséget:)

kakasdomb

Kedves farmtársak azt hiszem ide majdnemhogy felesleges fordulni,nagyon kevés gazdának jut eszébe,hogy segíthetne is.Tehát marad a boldogulás egyedül....:(
    .

Utoljára szerkesztett: 20.3.17
  7. -happy58-

-happy58- Járnitanuló

Sziasztok !! Felröppenőt szeretnék én is kérni, ha valakinek van még kapacitása...Tudnám viszonozni :) Még sok kell, és sajnálnám, ha a rááldozott sz.trágyám kárba veszne...na, meg szeretném azt a felhőt!! Farm nevem -happy58- Köszönöm, ha valaki olvassa és köszönöm, ha segít is !!!

8. mazsolka60

mazsolka60 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nagy szükségem lenne még felröpire,szeretném megszerezni a felhőt! Farm nevem: mazsolka60 Előre is köszönöm a segítséget!

9. edina242

edina242 Fórummogul

Sziasztok! Sosem szoktam kérni semmit, de most nagyon szeretném ezt a felhőt. 39 etetésem hiányzik még, non-stop vetettem, arattam, éjszaka is felkeltem emiatt de attól félek így sem lesz kész. Ez lenne életem második felhője azért hajtottam ennyire. Akinek van rá kapacitása annak nagyon megköszönném ha küldene vérparadicsomszószt. Szép napot mindenkinek!:)

10. doubler1977

doubler1977 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Sajnos nem nagyon jönnek a félröppenők. Akinek van rá kapacitása annak nagyon megköszönném ha küldene vérparadicsomszószt. Szép napot mindenkinek!Farmnevem:doubler1977

11. 2030érd

2030érd Törekvő

Sziasztok! Holnap már sajnos nem tudok játszani és így sanszos, hogy nem sikerül megszereznem a felhősort, pedig nagyon szeretném, ezért kérlek szépen benneteket ha van rá lehetőség küldjetek nekem vérparadicsom szószt. Előre is köszönöm a segítségeteket!

12. 660526

660526 Fórum ismerője

Sziasztok! Sajna úgy mint sokan mások én is szűkölködöm a felreppenőkben! Nagyon szépen kérlek benneteket ha van rá mód küldjetek nekem vérparadicsom szószt! Előre is köszönöm!

13. times84

times84 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Én is beállok a sorba és én is kérnék felröpit attól akinek van van lehetősége küldeni.
    Előre is köszi :)

14. waryaris

waryaris Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretnék kérni felröpit,ha valakinek van felesleges.
    én is tudok küldeni.
    Köszi,előre is !!

waryaris

15. Nita250586

Nita250586 Aktív író

Sziasztok!
    Én is felröpit szeretnék kérni,hogyha valakinek van ajándék küldési engedélye és küldene annak megköszönném!!
    Szép estét!!

16. -casperk-

-casperk- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Még 4 db-ot kellene kevernem, már csak reggel tudok aratni- munka előtt- amitől félek nem lesz elég. Kérlek benneteket aki tud legyen szíves küldjön! Előre is köszi!

17. tiszavirág52

tiszavirág52 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Még 12 denit kell megetetnem.Aki esetleg tudna küldeni felröpit,nagyon örülnék.Már sokan befejezték az eventet,remélem
    Ők tudnak segíteni paradicsomszósszal.Előre is nagyon köszönöm.

18. jozsigazda12

jozsigazda12 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Örömmel olvasom,hogy sokan befejezték az eventet!Én is szeretnék örülni,ezért kérlek benneteket,hogy aki tud az segítsen,még 16 denit kell megetetnem.Kérem azokat akik tudnak küldeni felröpit küldjenek,hogy tudjam befejezni én is az eventet.Közel vagyok a célhoz.már csak pár deni etetés.Köszi előre is.

19. Anyupicifia

Anyupicifia Járnitanuló

Sziasztok! Egy pár felrepire lenne szükségem.esetleg a legközelebbi alkalommal viszonozni is tudom.Köszi a segítséget!

20. potyi120

potyi120 Aktív író

Sziasztok! egy pár felröppenőre lenne szükségem.Segítségeteket előre is köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.