Ajándékok felajánlása, kérése, cseréje | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Obszidián hiányom van. Aki tud, kérem küldjön.
    Köszönöm

2. Norbi005

Norbi005 Junior szaki

Sziasztok.
    Kérnék obszidiánt. Sajnos 86db hiányzik.
    Viszonzom majd.
    Norbi005

3. temetek

temetek Járnitanuló

Szép napot kívánok ! Még hiányzik 73 db. obszidiánom,ha volna felesleges ,kérlek küldjetek ! Kicsit komolytalanul vettem a röpi kérdést. Sajnos a fák nem hozták a várt eredményt ! Köszönöm !

4. margareta0716

margareta0716 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kérlek benneteket, segítsetek! Hiányzik még néhány obszidiánom.
    Előre is köszönöm!
    margareta0716

5. ayala66

ayala66 Junior szaki

Sziasztok! 10 db obszidiánom hiányzik, légyszi segítsetek!
    ayala66

Köszi mindenkinek! Már csak 1 kell!

Köszönöm, összejött!

Utoljára szerkesztett: 6.2.18
  6. gilisztakukac

gilisztakukac Junior szaki

Sziasztok megint...Mivel képtelenség cserélni,így alacsony szintü gazdáknak felajánlom ajándékba 1-1 ólamat. Rókalyuk,hattyúfészek,bagolyvár,katicabogárlak,borzlak,götelak,mókusodú,sasfészek. mindenböl csak egy van,de lehet Neked örömöt hoz.

-kaktuszable- és kutyika kedveli ezt.
  7. bakfis

bakfis Fórumszaki

Alacsony szinteken lévő gazdáknak szeretnék felajánlani régebbi titokólakat, titokfákat, XXL fákat, kitehetőket, narancs-piros ólakat vagy termékeket.
    Ha szükséged lenne valamire, írj egy levelet a farmomra.
    Köszönöm!

-kaktuszable- kedveli ezt.
  8. Nita250586

Nita250586 Aktív író

Ez a csereevent is elszomorit! Olyan jó kis cseréket beszéltem le,erre kiderűl a többség nem is cserélhető :(
    egyedűl a tiszafa ami cserélhető de az horroráron megy,rózsa terményesről nem is beszélve! de ez van!

Viszont hogy legalább másnak jó legyen felajánlok egy flamingóólat olyan kisgazdának akinek nincs!baglyot várom! :)

9. lazarre20

lazarre20 Járnitanuló

Sziasztok! Szeretnék egy pink kókuszkopasztót és egy pink hódfa üzemet. Van cserére zsiráfom és mindenféle pink ólam, ill. japán viaszbogyó és tiki fa is.
    Leveleket ide várom: lazarre20
    Ma 14.30-ig vagyok, vagy 21 h után.

10. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Küldtem levelet:D

11. benedek93

benedek93 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Ez a fiam farmja, aki viszonylag hosszú kihagyás után újra nekiállt játszani. Lelkes, számolgat, kapál, eventezik. És kérdez. Rengeteget. xDxD Olyan okos kérdései vannak időnként, hogy csak nézek.

Azért írok ide, hátha tudtok pár apróságban segíteni neki. Csak olyanban, ami nektek felesleges, de neki jól jönne.
    Amiben tudom, én is támogatom most cserenapon, de én inkább az értékesebb holmikra koncentrálok. Próbálok arra is ügyelni, hogy ne vigyem túlzásba, hiszen tanulja meg, hogy haladni munkával kell, nem csak külső segítséggel.

A gyenge láncszem most nála az, hogy kevés a kitehetője. A kergét igyekszem én megtölteni neki.

Amiért hozzátok fordulok:
    Akinek van olyan dekorja, ami a kúriába kitehető és csak a menüjében porosodna és van lehetősége átküldeni, segítené őt a haladásban.
    Köszönjük, ha 1-1 darabbal megajándékozzátok. Semmi más nem kellene. Se ól, se fa, csak teliholdas dekor.

A farm nem kamu. 2011-es reg. Fórumra sosem írt. Tényleg egy gyereké. Páran személyesen is ismeritek őt. Márti mama, Ági anyu, wiktorka17 neve talán elég referencia.

Köszönjük szépen!

12. cskarolina

cskarolina Utánpótlás-írogató

Sziasztok

Keresem: tejturmix bár, fagyiágyu, gyakorlat teszi a mestert, nektarinparti, csenturió a nyeregben, biztatás fentről, barlangi meglepetés,
    Sajnos rózsa terményesem nincs, de vannak más kitehetők, rózsa ólak, neon ólak, xxl-es fák

13. kiscinogi

kiscinogi Törekvő

sziasztok ezeket keresem nagyonha cserélhetők: szarkofágkörte fát,macskatündért,kriptamécses fát,izzo fát, orrszarvút,oroszlánt,zsiráfot,fókát,pingvint,rákot,mangrovetermés,szalakka kígyógyümölcs fa,csillag alma,kínai datolya,,pamelo,vörösfenyődoboz,ying-yang virág,csiga ,afrikai ezüstfa magelán-bükk-makk fa,mézgolyó fa, szomorúfűz bokorka,tiszafa termés,japánviaszbogyó,tiki fa,sólyom,zerge kenguru,szalamandra,hiúz,homár,trütyiszörny
    ( sziasztok írjatok megy egyezünk de sajnos már nincsen se piros ólam se rózsa szín ólam se páncélospannim de írjatok meg eggyezünk )

Utoljára szerkesztett: 10.2.18
  14. szabolcs711999

szabolcs711999 Utánpótlás-írogató

Helló! Itt ugye lehet kunyerálni dolgokat szemtelenül :c Én szeretnék farkast, krokodilt, fácánt, illetve ugye mostanában jött be a zsiráf :c (hátha mázlim lesz :c)

15. -MOGYI2-

-MOGYI2- Utánpótlás-írogató

sziasztok felajalok regebi nem bahas nem rem kevesbe kereset kitehetoket ha valakit erdekel irjom ram vannak meg titok olak ugyancsak regebiek akit erdekel irjon ram ajadekba kuldom csak irdmeg mitszeretnel ha van a tied

16. barbuss94

barbuss94 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Nagyon keresek nektarin xxl-t és rollinia xxl-t. Akinek esetleg van felesleges és tudna küldeni azt nagyon megköszönném. :)

17. gazda9595

gazda9595 Fórum-zöldfülű

Sziasztok

Nemrég kezdtem el a játékot, szeretnék gyorsan fejlődni. Kipörgettem egy medvebarlang kettes szint, narancsot, és odaadnám bárkinek, de sajnos másom nincsen még. a valaki tud adni titokfákat, vagy akárminek örülnék

18. obelias

obelias Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Mókusodut, Mormotát és Kacsacsőrűt szeretnék, ha lenne valakinek felesbe

19. MOONKEY

MOONKEY Fórum-zöldfülű

Hello. Amherstia és tojásfát keresnék

20. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Hali! Küldjek egy farkast, vagy már kaptál? Inkább bagolyban írj, ki tudja erre mikor járok legközelebb :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.