Ajándékok felajánlása, kérése, cseréje | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! Először kérek felröpit ha valaki tud segíteni! Nagyon sok kell mert két kitehető hiányzik! Tudom mások is bajba vannak ezért minden darab merőkanálért hálás köszönetem! Farm név Feri. Tigi

2. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Kérlek benneteket akinek módja van segítsen merőkanál röpi ügyben! Köszönöm! Bettina7676

3. murtaz84

murtaz84 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, jó estét! Nagyon nagy szükségem lenne pár db. koponyás merőkanálra, sokat szenvedtem, amíg eddig eljutottam és pár felröpi miatt nem szeretném bukni a felhősort! Előre is köszönöm! Farm név: murtaz84

4. theresia26

theresia26 Aktív író

Sziasztok. Ha van néhány elküldhető felröpitek, akkor rezeske és acsipike szívesen venné. Sajnos nem jöttek neki sem jól a felröpik. Köszönöm az ő nevében is.

5. rezrobi

rezrobi Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Mostanáig szorgalmasan dolgoztam, gyűjtögettem a felröppenőket, de sajnos ez idáig még hiányos a koponyás merőkanál készletem.Kérem azokat a játékos társakat, akinek van rá lehetősége, küldjön nekem, hogy teljes legyen a felhősor! Köszönöm annak, aki megteszi! További jó játékot kívánok mindenkinek!-.-

6. bözsifarm57

bözsifarm57 Utánpótlás-írogató

Akinek hiányzik a kitehető a felhő sorra az írjon a farmomra bözsifarm57 rám maradt farmokon sok szupi trágyával sikerült több kitehetőt szereznem

7. macoka58

macoka58 Járnitanuló

Szia ! Amennyiben áll még az ajánlat nekem a psszt nevü kirakóra lenne szükségem.Írd meg mit kérsz helyette.Farmnevem macoka58

8. bözsifarm57

bözsifarm57 Utánpótlás-írogató

Van még 3 marad is meg van még 1csapd le a zombit meg 4 hátborzongató vacsiból.nem tudom mit kérjek majd szét nézek a farmon de ne félj nem valami nagy dolgot valamilyen hiányzó fát vm ilyesmit de csere előtt irjál és meg beszéljük

9. macoka58

macoka58 Járnitanuló

Rendbe van. Majd jelentkezem

10. szalaip

szalaip Fórumprofi

Sziasztok!

Aki tud kérem küldjön koponyás merőkanalat. Még egyszer aratok de 60 felreppenő hiányzik. Előre is köszönöm mindenkinek aki küld.

11. .Cicómicó.

.Cicómicó. Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Aki tud kérem küldjön koponyás merőkanalat. Szupertrágyázok egész nap de 40- felreppenő hiányzik még. Egy aratás lesz 13:50kor de az nem lesz elég. Előre is köszönöm annak aki küld.

12. -casperk-

-casperk- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

koponyás merőkanálra lenne még szükségem. Pár felreppenőn múlik az eventem. Előre is köszönöm annak aki küld.

13. macoka58

macoka58 Járnitanuló

Szeretnék én is kérni 7 db kellene

14. alx528

alx528 Fórum mestere

Szevasztok!!!

43700 Fa felröpire lenne szükségem :oops::)

15. .Angyalka666.

.Angyalka666. Aktív író

Sziasztok!
    Bár reménytelen vállalkozásnak tűnik, de megpróbálom befejezni a "Hátborzongató vacsora" eventet. Megköszönném, ha tudnátok koponyás merőkanál röpit küldeni! :)

16. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

Küldtem:)
    Hajrá;)

17. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

sziasztok. esetleg valaki tudna e küldeni koponyás merőkanat. ezer hála aki segít.

18. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok!
    A hátborzongató vacsoracsatához hiányzik még felröpim. Aki tud légyszi küldjön koponyás merőkanalat. Köszönöm

19. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Sziasztok.Még 4 db koponyás felröppenőm hiányzik :( tudom rövid az idő de hátha összejön.Ha segítenél benne hálás lennék

Sikerült!!Köszönöm kész lettem :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.3.18
    Imi* és Rebcsok kedveli ezt.
  20. Kisvöcsök

Kisvöcsök Utánpótlás-írogató

Szervusztok!
    Még nekem is 4 db koponyás felröppenő hiányzik pedig nagyon igyekeztem. A szomszédaimtól ma kannát kaptam, mindegyikük befejezte már a teliholdas gazdakörit. Előre is köszönöm a segítséget.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.