Ajándékok felajánlása, kérése, cseréje | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bárdog

Bárdog Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Hópelyhekre lenne szükségem, hátha a segítségetekkel a csigát sikerülne megszerezni! Köszönöm szépen!

2. kissme6

kissme6 Törekvő

Sziasztok!

Hópehelyre lenne szükségem és harmatcseppekre is. Sajna a hétvége kimaradt. Az a Bérescsepp miatt volt.

3. Glasses

Glasses Utánpótlás-írogató

Harmatcsepp hiányom van...sajnos nagyon sok hiányzik. Tudnátok küldeni, hátha mégis meglenne? *Dg* a farmnevem. Köszönöm szépen!

4. ZSÓFIA59

ZSÓFIA59 Junior szaki

Sziasztok Mindenki !
    Nagyon szépen kérek mindenkit ,aki tud küldeni Hópehelyt nekem nagyon nagyon megköszönöm !
    Két db tavaszi illathoz kellene még alapanyag.
    Köszönöm szépen Mindenkinek aki küld nekem !
    Szép Napot Mindenkinek !
    ZSÓFIA59

5. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Sziasztok!

Már csak 10 db hópehely kellene, de nagyon. Akinek van feleslege, vagy tud küldeni, kérem tegye meg, hadd sikerüljön befejeznem:)

6. gi_gi52

gi_gi52 Utánpótlás-írogató

Sziasztok !!
    Már csak 15 db harmatcsepp kellene az event befejezéséhez . Kérlek benneteket aki tud segítsen. Előre köszönöm !

7. Tökfejgyerek

Tökfejgyerek Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Még soha nem kértem, de most kérni szeretnék 15 harmatcsepp hiányzik az event befejezéséhez. Pár darabot még én is tudok küldeni. Légyszi segítsetek. Előre is köszönöm a segítséget. Farmom neve: Tökfejgyerek

Köszönöm mindenkinek aki küldött harmatcseppet, elég lett. Kész lettem...:)

Utoljára szerkesztett: 27.3.18
  8. whiteswam11

whiteswam11 Törekvő

Sziasztok! 2Borzra lenne szükségem.Ha valaki tudna küldeni vagy feltenni eladásra nagyon sokat segítene . Segítségetek nagyon megköszönöm

9. ZSÓFIA59

ZSÓFIA59 Junior szaki

Sziasztok !
    Drága Gazda társaim kérlek benneteket küldjetek nekem 10 db hópelyhet,
    már csak ennyi hiányzik befejezésig !
    Nagyon köszönöm mindenkinek aki küld !!!

10. Ancseszka

Ancseszka Aktív író

Sziasztok! Nagyon nagyon nagy szuksegem lenne 16 db hopehelyre es aratas mar nem fer bele az idombe. Kerlek segitsetek!!
    farmnevem: bubsu

11. szilvimusu

szilvimusu Fórum-zöldfülű

Sziasztok! 2 db harmatcseppre lenne szükségem.Ha valaki tud küldjön legyen szíves.Meghálálom.

12. yoda1215

yoda1215 Járnitanuló

Sziasztok! 11 db. hópehely hiányzik a csigafészekhez. Aki tud, küldjön, kérhet bármit érte ha van adok. Nem tudtam időben aratni, farmaranyam nincs hogy vegyek.
    Már csak 6 hiányzik. Rebcsok gazda 5 küldött.

Köszönöm annak aki küldött. Meg lett a csiga

Utoljára szerkesztett: 27.3.18
    Matold kedveli ezt.
  13. tyúkanyó061957

tyúkanyó061957 Utánpótlás-írogató

8 db. hópehely hiányzik a csigafészekhez. Aki tud nagyon szépen kérem, hogy segítsen. Farmaranyam nincs.

14. anicapapp

anicapapp Utánpótlás-írogató

Sziasztok! 7 db hópehely hiányzik, ha valaki tudna küldeni megköszönném és vissza is tudok küldeni ha kell.Előre is köszönöm.

15. tyúkanyó061957

tyúkanyó061957 Utánpótlás-írogató

Már csak egy hiányzik SOS.

16. b.andi41

b.andi41 Junior szaki

Sziasztok! Küldenétek fészket a szomszédomnak? Már csak 2 db hiányzik neki ahhoz, hogy tudja növelni a területét 2x6 - ra.
    Köszi :)
    A farmneve: kistigrincs21

17. mhyriam666

mhyriam666 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretnék kérni húsvéti eventes felröppenőt, írj rám priviben és megbeszéljük én miben tudok segíteni. Előre is köszönöm. mhyriam666

18. atiádi01

atiádi01 Járnitanuló

Sziasztok!
    Tudnátok nekem küldeni húsvéti fészket? Nagyon szépen megköszönném. Farm nevem: atiádi01
    Előre is köszönöm

19. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Sziasztok!
    Esetleg valaki tudna fészket küldeni?
    Köszönöm!

20. Menitala

Menitala Fórum mestere

Nagyon kérem küldjetek fészket, még nincs meg a teljes terület. Köszönöm!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.