Ajándékok felajánlása, kérése, cseréje | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Bagoly ment!

2. monikaj70

monikaj70 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! 10 db kerámiamozsárra lenne szükségem. Ha valakinek lenne lehetősége küldeni megköszönném.

3. Judabeli

Judabeli Törekvő

Sziasztok!

Sürgősen szükségem lenne még 3 db kerámia mozsárra . Ha tudnátok segíteni, nagyon megköszönném. Üdv. J.

4. _mamika57_

_mamika57_ Utánpótlás-írogató

Akinek van szabad felröpije /a sín / legyen szíves küldeni, megköszönném és a hokisnál már visznozni is tudom. Ez a farmnevem is_mamika57_így alsó kötőjellel.Már csak 8 db hiányzik.:(

5. szabo1984

szabo1984 Aktív író

Sziasztok sínre lenne szükségem 8db hiányzik megköszönném szépen !

6. szabo1984

szabo1984 Aktív író

Nagyon szépen köszönöm a röpiket ki vagyok nem kérek többet !

7. hatalom25

hatalom25 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Néhány sínre lenne szükségem.légyszi segítsetek,ha kéred viszonzom.

8. mickey7474

mickey7474 Fórumlakó

Sziasztok Gazdatársak.Korondra lenne szükségem ha valaki tudna küldeni még.Köszi

9. Mokoro76

Mokoro76 Aktív író

Sziasztok!
    4 db korongra lenne szükségem, hogy még egy játékot tudjak játszani. Ha valaki tud küldjön légyszives

10. theresia26

theresia26 Aktív író

Sziasztok!
    2 korongra lenne szükségem az utolsó játékhoz. Tudok cserébe én is küldeni. Ha valaki tud, küldjön, legyen szíves. Köszönöm

11. KriszoD

KriszoD Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Ha nem jelent gondot, és van valakinek egy felesleges, akkor egy Páncél Pannit kérnék aki tud küldjön nekem. valahogyan mindenképpen meghálálom

12. Alfonz70

Alfonz70 Utánpótlás-írogató

Kérés aki tud küldeni fa ágat annak előre is köszönöm

13. cencebence

cencebence Járnitanuló

Nagyon szépen kérem aki tud faágat küldeni segítsen előre is köszönöm szépen

14. Menitala

Menitala Fórum mestere

Szépen kérem a segítséget, kérem küldjetek faágat! Köszönöm a segítséget!!!

15. Damon1979

Damon1979 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    28 faágom hiányzik hogy a homárt megtudjam szerezni! Aki tud kérem segitsen!

16. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok!
    Ha van kapacitásod küldeni nekem faágat, akkor azt nagyon szépen megköszönöm :)
    Üdv: Timi

17. galklau1

galklau1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az utolsó játékhoz lenne hatalmas szükségem 15 db faágra. Ha tudnátok még annyit küldeni, megmentenétek.
    Előre is nagyon szépen köszönöm!

18. szeberin-szilárd

szeberin-szilárd Járnitanuló

Szia. Küldtem.

19. csmzs

csmzs Utánpótlás-írogató

1 db nublionra lenne szükségem.... Köszönöm!

20. hercegnő1971

hercegnő1971 Utánpótlás-írogató

Szia! Szeretnél még Brazil diófát? Küldj baglyot, ha még aktuális a kérésed.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.