Ajándékok felajánlása, kérése, cseréje | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsolt0626

zsolt0626 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!!
    Aki küld evant felröpenőt annak vissza küldöm előtte írj privátba és megbeszéljük !!

üdv: zsolt0626

2. csmzs

csmzs Utánpótlás-írogató

Van még pár szabad lámpás küldő kapacitásom, cserepartnereket keresek, akit érdekel írjon.
    Üdv: csmzs

lippi02 kedveli ezt.
  3. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Aki tud varázslámpát küldeni előre is köszönöm?

4. mickey7474

mickey7474 Fórumlakó

Két lámpást még van lehetöségem küldeni,aki viszonozná is kérem irjon a mickey7474 farmra.Köszi

5. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok!

Varázslámpás kellene nekem. Aki tud kérem küldjön. Korlátozott számban viszonozni tudom.
    Köszönöm​

6. Micimaci68

Micimaci68 Junior szaki

Sziasztok Sorstársak!
    Már csak az első fejlesztésre gyúrok, de még ehhez is 4 etetés kell. Már szupitápot és turbótrágyát is használok, hogy több lámpás jöjjön. Ha valaki tudna küldeni, hálás lennék. Köszönöm

7. cencebence

cencebence Járnitanuló

Sziasztok tűt kérnék aki tud segítsen köszönöm !

8. szabo1984

szabo1984 Aktív író

Sziasztok varázslámpát kérnék szépen aki tud segítsen nagyon köszönöm !

9. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Sziasztok,
    Ha van még valaki, akinek van üres lámpaküldési lehetősége, azt nagyon szívesen venném.
    Főleg kisfarmokra gondolok, mert viszonozni már nem fogom tudni, max az event után termékekkel.
    Ma valahogy belátható távolságba került a gyárfejlesztés, de egyedül nem fog menni. Ha valaki tud segíteni, akkor köszi neki. :)

10. atiádi01

atiádi01 Járnitanuló

Sziasztok.
    Tudnátok küldeni nekem lámpást? Küldeném én is vissza

11. Sarika33

Sarika33 Utánpótlás-írogató

Még 2 etetésem hiányzik az első fejlesztésig, aki tud, küldjön varázslámpást, 4 ajándékot tudok viszonozni. Köszönöm. Sarika33 :)

12. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Most vagyok dilemába a szönyeg csak ajándékot ad nekem és nem lámpást pedig nagyon kellene 31 en vagyok a 35 ből aki tud küldjön légyszi megköszönöm LÁMPÁST

13. csmzs

csmzs Utánpótlás-írogató

Egy, azaz 1 db lámpás hiányzik az első gyárfejlesztésig. Aki tud, küldjön gyorsan, viszonozni is tudom. (mindjárt indulnom kell dolgozni :))

Köszönöm, megkaptam! :D

14. szabo1984

szabo1984 Aktív író

Sziasztok még 6db lámpás hiányzik az első gyárfejlesztésig aki tud küldjön nagyon szépen megköszönném !

15. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Elfogyott a tűm! Köszi ha tudtok küldeni és sok puszi érte

16. kostyalneili

kostyalneili Fórum-zöldfülű

sziasztok! Pár tü hiányzik a felhőhöz, aki tud küldeni annak nagyon köszönöm.

17. .adrian54321.

.adrian54321. Fórum-zöldfülű

Sziasztok 10 db lámpás hiányzik az első gyárfejlesztésig. Aki tud légy szíves küldjön.

18. szabo1984

szabo1984 Aktív író

Sziasztok 5 db lámpás hiányzik aki tud küldjön nagyon szépen köszönöm !

19. ERzsike2011

ERzsike2011 Junior szaki

Sziasztok 10db tűre lenne szükségem ! Nagyon köszönöm , ha tudnátok segíteni !

20. Szaky3000

Szaky3000 Utánpótlás-írogató

kedves Játszótársak!

2 lámpácskát kérnék jóságos gazdáktól, akiknek csak holnap tudnám viszonozni. Köszönettel Bence

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.