Ajándékok felajánlása, kérése, cseréje | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. melcsi10

melcsi10 Járnitanuló

Sziasztok ! 9 tűre lenne még szükségem ,h meg legyen a felhőm ! Tudnátok segíteni ? Köszönöm

2. .máté321.

.máté321. Utánpótlás-írogató

Kedves Gazdatársak!
    1 db lámpácskám hiányzik, nagyon megköszönném, ha valaki kisegítene.
    Viszonozni, sajnos már csak holnap tudom. Köszi: Kata

3. marika275

marika275 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! 4db lámpásra lenne még szükségem. Másik farmról tudom viszonozni. Köszönöm

4. cherryqinn

cherryqinn Járnitanuló

Sziasztok!
    1 darab lámpásra lenne szükségem hogy legalább az első gyárfejlesztésem meglegyen.
    Köszönöm ha segít valaki:)

5. Syssy81

Syssy81 Fórum-zöldfülű

Van még pár szabad ajándékküldő kapacitásom az új eventnél.
    Cserepartnereket keresek, nekem törött üvegre lesz szükségem. Akit érdekel írjon.

6. Dodi2015

Dodi2015 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Enyvesdobozt szeretnék. Légyszi akinek van feleslege, küldjön. Előre is köszönöm!
    Dodi2015

7. ayala66

ayala66 Junior szaki

Sziasztok! Enyvesdoboz hiányom van! Aki tudna küldeni, köszönöm! Holnap tudnám viszonozni.
    ayala66 gazda

8. marok88ati

marok88ati Fórum-zöldfülű

Törött üveg hiányba szenvedek.Ha küldenétek megköszönném!
    marok88ati

Utoljára szerkesztett: 12.8.18
  9. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Én is töröt üveg hiányban vagyok aki tud segíteni,előre is köszönöm?

10. andzsel

andzsel Törekvő

Sziasztok!
    Törött üvegre lenne szükségem, aki tud segíteni, azt nagyon szépen megköszönöm. Még 2 visszaküldési lehetőségem van.

Utoljára szerkesztett: 13.8.18
  11. b-meg

b-meg Aktív író

Hello Gazdák enyves dobozt kérnék akinek van küldjön viszonzom amit kér érte köszike.

12. sipianyu

sipianyu Junior szaki

törött üveget szeretnék kérni, akinek van felesleg ma meg holnap, dobjon 1 baglyot , viszonzom ! ma is holnap is, estig várok a madarakra :) sipianyu

13. kacsapdm

kacsapdm Fórum-zöldfülű

Sziasztok szeretnék kérni enyvesdobozt,tudom viszont küldeni,előre is köszönöm.

14. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Sziasztok! Törött üveg felröppenőre lenne szükségem, kérem aki tud küldjön nekem. Előre is köszönöm a segítséget!

15. Menitala

Menitala Fórum mestere

Szia Enyves dobozt kérek - 4 db hiányzik! Köszönöm!!!

16. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni tőletek, mégpedig olyan formában, hogy a már nem használt, vagy megunt barkácsolt óljaitokból, sima ólakból, vagy azok ólfejlesztéseiből, és felesleges fáitokból (pl. berkenye) az AlizNorina nevű farmra küldjetek párat. Én már küldtem sokmindent, ólakat, és barkácsólakat is egyaránt, de sajnos az én jótékonysági "limitem" is véges. Akinek esetleg van felesleges különlegesebb dolga, mint pl. tehéntejfa, és tojásfa, esetleg bájitalfa, akkor annak is nagyon örülne a "gazda". Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Ami engem illet, én egy polipot szeretnék nagyon :)

Sikka1 és zsani_apja kedveli ezt.
  17. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok!Ha van az új fák között amit tudtok nélkülözni küldjetek! Kaptok érte egy puszit!!;)

Amira09 kedveli ezt.
  18. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Kellemes hosszú hétvégét mindenkinek! Egy csak egy Páncél Panni a szivem vágya 5 év játék után sem sikerült szert tennem rá igaz nem vagyok egy sikeres cserés! Újdonságaim értékes tárgyaim nincsenek érte! Sikeres cserét !

19. agika48

agika48 Törekvő

Szarvas bogarat kérek! Köszönöm!

20. agica48

agica48 Aktív író

Szarvas bogarat kérek!!
    Köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.