Ajándékok felajánlása, kérése, cseréje | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sárikanéni

sárikanéni Utánpótlás-írogató

Ha van valakinek feleslege, kérem küldjön nekem is! Előre is köszönöm!

2. taviki

taviki Fórum-zöldfülű

Sziasztok, elmaradtak a felröppenők, kérem aki tud segítsen. Előre is köszi a segítséget!

3. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

már csak 30 db ékkő kell SOS félő hogy az aratásnál nem lesz annyi aki tud segítsen köszi 99 szinten vagyok Tyúkanyó1949 gazda

4. melike1112

melike1112 Fórum ismerője

Sziasztok! Jó pár ékkövem még hiányzik, esetleg aki tud segítsen nekem. Előre is köszönöm.

5. Tyúkanyóó

Tyúkanyóó Utánpótlás-írogató

felröpi kellene ,aki tud esetleg ebben segíteni nekem előre is nagyon szépen köszönöm!

6. házimama70

házimama70 Utánpótlás-írogató

felröpi kellene ,aki tud esetleg ebben segíteni nekem előre is nagyon szépen köszönöm!

7. vadmacska0515

vadmacska0515 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Még 22 db felröpi kell a felhőhöz. Kérlek, ha tudsz, segíts! Néhány darab még valószínűleg lesz, de nem hiszem, hogy elég lesz. Néhányat még tudok ma viszonozni, de kérlek, írj előtte, mert véges a lehetőségem. Köszönöm, ha segítesz. Szép napot!

8. KotroczAnna

KotroczAnna Utánpótlás-írogató

felröpi kellene aki tudna segíteni előre is köszönöm szépen Kotrócz Anna.

9. Menitala

Menitala Fórum mestere

Sziasztok! Már csak 6 db ééö hiányzik! Kérem küldjetek! Köszönöm!!!!! Szép napot kívánok!

10. gazdane1959

gazdane1959 Járnitanuló

Sziasztok!!Ékkőre lenne nagy szükségem aki tud legyen szíves segítsen már,nagyon szeretném a felhőt meg kapni.Előre is köszönöm!!

11. cicuka01

cicuka01 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Jó pár ékkövem még hiányzik, esetleg aki tud segítsen nekem. Előre is köszönöm
    farmnevem ibolya01

12. jmarxi

jmarxi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Szeretnék kérni ékkövet 32 db hiányzik a boldogsághoz!!
    Előre is köszönöm jmarxi:D;)

13. ZSUZSA21

ZSUZSA21 Járnitanuló

sziasztok aki kér röpcsit tudok küldeni,küldjön baglyot a ZSUZSA2, danis00 danis3 danis33 nevű farmra és küldöm.

14. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Tyúkanyó1949 KÖSZÖNÖM azoknak a gazdáknak akik önzetlenül küldtek ékkövet és így SIKERÜLT befejeznem az eventet KÖSZI KÖSZI

15. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

Aki kér röpcsit küldjön rám baglyot még 5 lehetőségem maradt.

16. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Sziasztok Gazdatársak, nagyon kellene még felröpi, kérlek Titeket, aki tud segítsen. ;);) Előre is köszönöm : inkognito2002

17. melike1112

melike1112 Fórum ismerője

Sziasztok! Jó pár ékkövem még hiányzik, esetleg aki tud segítsen nekem. Előre is köszönöm farnevem melike1112

18. KotroczAnna

KotroczAnna Utánpótlás-írogató

Sziasztok nem szoktam kérni de még pár felröppenőm hiányzik aki tud küldjön előre is köszönöm.

19. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

20. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

sziasztok! :) köszönöm azoknak akik tegnap küldték a felröppenőket :) még van hét ajándéknak hely, ha valaki tudna küldeni, annak nagyon örülnék.:music:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.