Ajándékok felajánlása, kérése, cseréje | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Norella404

Norella404 Törekvő

Szép napot kívánok! :)

Valamelyik kedves gazdától kaphatnék Maja maszkot?

Megköszönném... :)

2. *Gizus*

*Gizus* Utánpótlás-írogató

Sziasztok, jó napot! Pilótasapka műhelyt valaki küldene? Sajnos kevés a szerszám és nem tudok készíteni. Én vagyok az, akinek júliusban elopták a farmját, most itt próbálok boldogulni. Köszönöm előre is !

3. Norella404

Norella404 Törekvő

Sziasztok! :)
    Van sok állatom, műhelyem, titokfám...szívesen küldök, kérlek írj rám, hogy mire lenne szükséged, nem kérek érte semmit, segíteni szeretnék olyanoknak, akik még kisebb szinten játszanak . :)

4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Denevérvető kitehetőt keresek, kérlek írd meg mit kérnél érte.
    Csak reálisan! :)

5. dudute2

dudute2 Rutinos

sziasztok aki tud küldjön nekem pecsét gyürüt vissza küldöm én is elöre is köszönöm

6. whiteswam22

whiteswam22 Járnitanuló

Sziasztok ! Lehet ,hogy nem jó helyre írok , előre is elnézést kérek. Tegnap a Supportra írtam kértem ,hogy egy birtokom töröljék ,mert nagyon lelassult a játékom élvezhetetlen már .Van még kettő gondoltam tehermentesítem a gépem .Nem kaptam sem választ ,és nem is törölték? Hova írhatok még ?

hefti1963 kedveli ezt.
  7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    vélhetően nem csak Te írtál a Supportra tegnap, a beérkező kéréseket folyamatosan dolgozzák fel a Kollégák, s mindenkinek visszajeleznek. Figyeld a megadott e-mailcímeden a leveleket (a SPAM mappában is). A Farm törlés kérése végleges, ezért gondold át, tudsz szünetet is tartani, és később visszatérhetsz, megnézheted, hogy van-e kedved folytatni a játékot.
    S valóban nem jó helyre írtad ezt a jelzésedet, így majd át is fogom költöztetni Segítségkérő topikba. Legközelebb oda írj, ha problémád van, segítséget szeretnél kérni.
    Megértésedet és türelmedet köszönöm!

8. ÁRONM

ÁRONM Fórum-zöldfülű

Nagyon szeretnék egy vidra tavat vagy ha megmondanád hogyan lehet hozzájutni.

kincsembogaram67 és Norella404 kedveli ezt.
  9. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. futrinkafarm

futrinkafarm Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Akinek felesleges alap dolgai lennének, azt szívesen fogadom. Futrinka farm. Segítségeteket köszönöm.

11. *Gizus*

*Gizus* Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Pisztráng tavacskának nagyon örülnék! Valaki tudna küldeni? Köszönöm! Farmnév :*Gizus*

12. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Fórum mestere

Most jött el a pillanat. Kis szinten lévőknek szeretnék segíteni. 15 ajándékom van még. Már csak 30 percetek van, húzzatok bele.
    Írjatok baglyot. A legújabb fák és ólak kivételével.
    kincsembogaram67 gazda vagyok
    Tisztelettel kérem a Moderátorokat, ne töröljék ezt a kiírásomat.

Ezúton szeretném megköszönni a fer cseréket, a csodás ajándékokat. Sikerekben gazdag nagyon Boldog Újévet kívánok nagy szeretettel a Moderátoroknak, a játékosoknak és családjuk minden tagjának. Minden elképzelhető jót és szépet 2024- ben. :inlove:

Utoljára szerkesztett: 30.12.23
    szöszi50, ayala66, Gyöngyasszony és 4 más kedveli ezt.
  13. seprugondok

seprugondok Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! nagyon lassan érkezik a masszív karton ,nullázni már nem tudok ,kicsit mindenből kifogytam . ezt kérnék ha tudtok segíteni ,előre köszönöm. Jó játékot mindenkinek.

14. kincsembogaram67

Szia. Csere napon írj rám és küldök szívesen.

15. kincsembogaram67

Csere napon írj rám és küldök.

SnéDóri kedveli ezt.
  16. zsugori2024

zsugori2024 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Kicsi farmomra szeretnék régi titokfát,olat kérni. Kérem gazdatársaim segítségét,elöre is köszönöm.

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  17. scania7

scania7 Utánpótlás-írogató

Szia!Majd Írj,szívesen küldök! Benedek144 Üdv...

18. face611

face611 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nem tudom,hogy cserélhetö-e, a felhőmről hiányzik és nem találom sehol a kertészeti robotika dekort.Ha lehet,cserélnék.

19. gazda2431

gazda2431 Járnitanuló

Konfettigyár kitehetőt keresem. Aki tudná nélkülözni, vagy cserélné, levélben jelezze. Köszönöm.

20. zsilinszkiorsi

zsilinszkiorsi Aktív író

Sziasztok!
    Kisebb farmoknak szívesen felajánlok régebbi titok fákat, ólakat (ami nekem is van) :)
    Írjatok bátran :)