Visszajelzés Alászállás a szentélybe csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 28.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Pöffeszkedni én csak egyet látok,de a vadaskertbe 8 van nekem is!

2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Én csak azért pávázok hogy ne kelljen annyi sz.tápot elhasználni. Nem eladásra, beadásra csinálom.

3. §Böbe13§

Tudod,hogy csak vicc volt!Örülök ha nem látom a postást,mindig fizetnivalót hoz,ma kivételesen a legnagyobb esőben az utazásit hozta!
    A felhősorok és a kütyük nálam is jól adják!:D

heureca3, -W-595-, meszimarsi és 3 más kedveli ezt.
  4. Bazskócafalva

Bazskócafalva Fórum-zöldfülű

Sziasztok, segítség, nem találom a csendes kincseskamrát. Ha nem tettem ki Bahamán és nincs a raktárban, akkor hol lelem meg? :eek:

5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Beadni én a színeseket szoktam, amit a piacról veszek. De mindenki másképp játszik. Arra készülj, hogy 100-200 tenyésztés kötelező lesz, ha eventezni akarsz, vagy beadni.

zotmar, meszimarsi, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  6. kukori80

Én is a piacról veszem, de azt be szoktam vegyesen keverni és általában el is bukom. :D Eddig még meg tudtam oldani az ilyen eventeket, remélem ez is menni fog.;)

7. §Böbe13§

Remélem a pávák után egy darabig elfelejtik a szupertáp zabáló eventeket!Vagy részemről felejtős lesz,a malmom már csapágyasra van hajtva így is!:p
    Azt hiszem,fellőtték a pendelyem! Szép éjt Nektek is!:D

Utoljára szerkesztett: 1.3.17
    zotmar, heureca3, zoldliget és 4 más kedveli ezt.
  8. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Szép estét Mindenkinek :)
    Első aratásra lett 67-felrepim..
    Kizárólag csak fák voltak kint ..
    Mindent beadtam már csak a felrepik hiányoznak..
    Sikeres eventet Mindenkinek

9. Kisvacak

Kisvacak Fórum-zöldfülű

Az Álmok maszkja gazdaköribe annyi Bahamás fa kell hogy annyi nincs is a világon. 3/3-asba 1600000-ért. Ez vicc.

Ribiszke, heureca3, meszimarsi és 3 más kedveli ezt.
  10. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Hangyászom, és narancs pandám lett... se baj, egyszer csak lesz exl.... valamim :D

_Cygnus_, Ribiszke, zotmar és 9 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Szia. Ki tudod kerülni egy darabig, a fákhoz háromszöget kér. Azokon menjél fel ahova azt nem kér.
    Gondolom Axolotra gondoltál. xD

12. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Szia! Mi a legnagyobb értékű fatermésed? Papaja? Datolyaszilva? Vagy más?

13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Na, ennyit a kicsik eventezéséről. (Egyesek szerint a kicsiknek jó ez az event.)
    Ha jól nézem a kicsiknek lehetetlen, a nagyoknak érdektelen.
    Azért ne add fel, mert mindig eljön az a szint, amikor a lehetetlent teljesíted. Egyszer veled is meg kell történnie, de csak akkor, ha nem adod fel.

taga1, Cyra65, Ribiszke és 11 más kedveli ezt.
  14. kukori80

A mostani piciknek se kell mindent bezsebelni. Emlékszem arra az eventre amikor pici voltam és a nagyok csak zsebelték be a jobbnál jobb ajándékokat. Akkor döntöttem el hogy én is nagy leszek. :D Viszont a lehetőség megvan a piciknek is hogy a lehetőséghez képest a legjobb ajándékokat vegyék ki és ehhez kérdezzenek mielőtt ráböknek egy gombra. :)

taga1, Cyra65, Ribiszke és 17 más kedveli ezt.
  15. palvesz

palvesz Utánpótlás-írogató

Kész az event, jó éjszakát!!!

zotmar, Gio, heureca3 és 7 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Jújj, ez nem volt szép. :D El se kezdted, befejezted, vagy csak félig csináltad meg? Ez olyan volt mint a MÜSZI reklám, csak ennyit mondott hetekig és senki nem tudta hogy miről van szó.:)

zotmar, GA-BI-O-Farm, Gio és 7 más kedveli ezt.
  17. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Van az alap és 1 függöny van csak, de egymásba rakva 7 db, arról kell egyenként rárakni őket az alapra.

Gio, heureca3, §Böbe13§ és 3 más kedveli ezt.
  18. kacsa5826

kacsa5826 Utánpótlás-írogató

kiraktam a kapott egyik titok ólat...
    nem ezt vártam... retró papagáj két plusszos...
    kelleni fog majd ha lesz papagáj tenyésztés...
    kinek mit ad a gép..és mi alapján...
    malacod van egyszer aztán máskor meg nincs
    a biztositékom már 50 amper órás gondolkodom hogy 100 amperesre kéne lecserélni
    jó éjt kacsa

_Cygnus_, Ribiszke, Gio és 2 más kedveli ezt.
  19. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

20. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Nincs érdektelen event.
    Csak event van, amit meg kell csinálni, függetlenül a nyereménytől.
    Ha nyeremény nem lenne, akkor is meg kell csinálni, mert a játék része.
    Nehezítés a top-ra való felkészülésben, nehezítés a pajtakészlet bővítésében, nehezítés a következő szint felé haladásban, azaz feladat, ami gátol abban, ami igazából célod lenne.
    Mégis fontos, mert ha a nyerhető kitehetők valamikor is cserélhetők lesznek, az összeépítetlenek horribilis áron találnak majd gazdára.
    Ezek a kitehetők jelentik majd a gyűjtők számára azt, amit most a Bálint-napi kecske, Bálint-napi tyúkocska, fedett aréna, szívek pálmája és a szívek királypálmája jelent.
    Ráadásul a te soraid sokak kedvét eleve elveszik az eventtől, így rád hallgatva kihagyják azt, miáltal azok, akik megcsinálják az eventet több farmon is, örömmel gondolnak majd rád és a rád hallgatókra.
    Ebben a játékban mindig minden összefügg, előbb-utóbb mindenre szükség, igény lesz.
    Valahová, valamikor kelleni fog.
    Írtad, hogy két hónapja nem volt egy jó eventben részed.
    Nekem minden event jó volt, mióta játszom, pedig három és fél év nem kis idő.
    Ha én két hónapig nem találnék itt, ebben a játékban szórakozást, rég továbbálltam volna.
    Meglehet, te valóban nem vagy jó helyen.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.