Visszajelzés Alászállás a szentélybe csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 28.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

sajnos nekem sem repkednek még 248 hiányzik ha mindent meg akarok csinálni. most is 30 db kaptam.

osztrak12, Gio, heureca3 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Szerintem nem kell minden eventet első nap befejezni.. :)
    Nem értem mire ez a sietség.. Persze tudom eléggé fura hogy event kezdésre tudsz készülni és akkor viszonylag sok a felrepi egyben..
    De utána már ide kell türelem is .. és van még idő is bőven.. :)

Ribiszke, marcsi152, zotmar és 10 más kedveli ezt.
  3. Szama

Szama Fórum veteránja

Az egymagvú tök 2 terület+3 db ól a sima bahán, 65 felröpit adott. Most estére sárgadinnyét ültettem, majd reggel hozom, hogy mennyit adott.

zotmar, kukori80, Beus85 és 4 más kedveli ezt.
  4. Jánosgazda38

Jánosgazda38 Törekvő

Nekem elfogytak a külcsok, de még van felröpi - valamit elrontottam, nem jó osztottam be a külcsokat. Felröpiből nem lehet kulcsot készíteni????

bindi5454 és osztrak12 kedveli ezt.
  5. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Nálam is! :inlove::D

vcsaba18, kukori80, eko19 és 2 más kedveli ezt.
  6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

zotmar, Fatther, kukori80 és 5 más kedveli ezt.
  7. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jó reggelt eventezők :) Kicsi késésben vagyok eeeesmééételten az eventel. Tegnap este kezdtem el. :eek: Jó lenne már, ha lenne annyi időm, hogy egyszer időben eltudjak kezdeni egy eventet -.- Na mind egy, egyszer majd csak lesz ilyen is. Szóval és tetvel :p tegnap este egy teljes területnyi frangipánfa és az esőerdőben a paradicsomfák 69 db felröppenőt adtak. Tegnap este én még abban a hitben voltam, hogy csak a fák ólak, terményes ólak adnak felröppenőt, ezért aratás után jöttem olvasgatni, hogy lássam kinek-mi a tapasztalata. Egyből levágtam, hogy a fák nagyon gyatrán adják a felröppenőket, és meglepődve láttam, hogy lehet növénnyel is egerészni.
    Sziaszia :) Nos, bár nem nekem szol a post, talán nem lesz belőle szárnyas-per-patvar, ha én is válaszolok :) Ma reggel a habanero paprika két területen. komfort talajon ( érés idő maja maszkkal 20%, gyógykenős 4%, bölcsesség eszenciája 6% és a szokásos karácsonyi süti, fehér ártatlanság + sztrágya,trágya, víz =7:02 lett ) 100%-ban jött a felröppenő. Nem olvastam vissza még a 23 oldalt, tehát nem tudom, hogy ez mennyire számít jónak. Minden esetre megint így ültettem, mert nem leszek délelőtt itthon. Majd ha hazaértem vissza olvasok, és leszűrve a tapasztalatokat (köszönöm mindenkinek aki leírta/leírja mik a tapasztalatai) ültetem/ teszem ki ami (talán) a legtöbb felröpit adja. Addig is kellemes napot, jó eventezést Nektek :)

Utoljára szerkesztett: 3.3.17
    Gio, ursa11, zotmar és 3 más kedveli ezt.
  8. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Napsütéses szép reggelt!
    Forró csoki és matróz tea + 60% baha Tp a szigetes fáimra. Jól gondolom, hogy ez a felröppenő mennyiségét is növeli?

"Cyra65: a borsós eventen az automaták eddig a pajtámban porosodtak, de a legutóbbi változtatás nagyon jót tett nekik, azóta kint vannak a Kergén és termelik nekem a csp-ét"

Köszi, hogy írtad a fentieket, erről lemaradtam és hát csp-ből sosem elég a kárcsak a VV-ben!
    Üdv, Fuhur

Gio, marcsi152, kukori80 és 2 más kedveli ezt.
  9. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Sziasztok!
    a2 titokólból 2 Retró anakonda lett >:(na ez gáz víziló one>:(99-es szinten valami nem jól mükszik:sleepy:
    még az a szerencsém van már 2db a medencében:)ott pancsiznak:cry:

Gio, zotmar, kukori80 és 4 más kedveli ezt.
  10. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Semmi bú,semmi bánat. Nekem se repkednek,de idő kérdése és ember fia/lánya megszokja.:p

Varázslat6869, Gio, zotmar és 5 más kedveli ezt.
  11. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sziasztok:)

Még 255 felröpi kell:D

Gio, zotmar, heureca3 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. ritasoros

ritasoros Fórumlakó

Sziasztok,

120 felröpi hiányzik, az utolsó gazdakörit nem csinálom meg, mert az nem ad kulcsot.:p Hacsak nem lesz meg az event végéig.;) A titokólaim pálcikahegyező narancs és hangyász lettek.o_O Sajnos én is hiába várom az axolotlot, bár vízilovam is csak 3 hónap után lett.:wuerg:

Gio, alpha58, zotmar és 4 más kedveli ezt.
  13. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Sajnos nem jól gondolod! A Tp nem növeli a felröppenők mennyiségét. Csak az alap érésidő van hatással rájuk. Minél hosszabb az érésidő, elméletileg annál több a felröpi, függetlenül attól, hogy mivel és mennyivel rövidíted az alap érésidőt.

Gio, osztrak12, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
  14. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Nekem még 180 db felröpi hiányzik a 420-ból, de nem izgulok, mert még 100 óra hátra van az eventből és több, mint a fele felröpi már megvan.

Ribiszke, zotmar, kukori80 és 3 más kedveli ezt.
  15. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Event kesz , azt irta ideje pihenni , hat akkor rajta xD
    A feladatsorbol meg hianyzik a felroppeno , majd az is meglesz ;)
    Sok sikert mindenkinek , en mar logatom a labamat , a kitehetomet felfuggonyoztem es ott pihen a bahan :music:

Gio, osztrak12, alpha58 és 7 más kedveli ezt.
  16. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Sziasztok!

Valaki meg tudná mondani, hogy a majomfejesnél a 3. terem középső nyereménye mi? Azt sem és a függönyök alap kitehetőjét sem találom sehol.

bindi5454 kedveli ezt.
  17. zebraful

zebraful Fórumelemző

Sziasztok!
    A titokdobozból 1 mexikói holló lett. Még 90 felröppenő és befejeztem. A kincses kamra függönyeit felhasználva a kitehető már 1620 TP-nél tart. Én kifejezetten örülök, hogy a főfarmon nincs semmi kötelezettség, termelem a szagos mügét. Végre erre a feladatra is jut idő.

Gio, alpha58 és zotmar kedveli ezt.
  18. vargamarika

vargamarika Haladó

Szia!A függönyöket az "alapkincses kamra" kitehetőre kell egymásra rakni .

19. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sziasztok :)
    Nekem sárga teve lett és sárga szőnyegcsómozó :D
    De nem gond.. Nincs ezzel gond mert a tevék jól bírják a Baha éghajlatot is :D

Gio, zotmar, Beus85 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Nyafi ne küzdj:D nekem piros panda.. de még azis gyér..:( hozzámképest:D

Gio, zotmar, csio70 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.