Visszajelzés Alászállás a szentélybe csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 28.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. p_trixina

p_trixina Fórum-zöldfülű

Ebben a pillanatban lett kész az utolsó küldetésem is. Nem voltam benne biztos, hogy meglesznek a felröpik, de a sok-sok szupertrágya segített. Még jó, hogy sosem pazarolom el, mindig csak gyűjtöm, hátha egyszer szükség lesz rá.
    A párom farmján viszont nem akartak jönni a táblák. 15 különleges ólból általában csak 3 db felröpi volt. Úgyhogy neki vettünk egy merész kosarat, csak sajnos így kulcsai is maradtak meg, mert már a küldetéseket rég megcsinálta csak a táblák hiányoztak neki.
    Nagy köszönet azoknak a fórumtagoknak akik tanácsaikkal segítettek és persze nem utolsó sorban a szomszédaimnak, akik mindig lelkesen küldték napi ajándékként a táblákat! :D

zotmar kedveli ezt.
  2. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Sziasztok Gazdatársak!
    Az event befejezve,....köszönöm mindenkinek aki segített a felröpik összegyűjtésében!
    Az ajándékok nem igazán tettek boldoggá,...na de ez már az én kis farmocskámon megszokott,...!
    A titkosokból ...citrancsot, meg flamingót kaptam,...húrrá!...ezekből volt eddig a legtöbb!
    Abból a csodaládából, meg állandóan csak lajhártáp jön,...legalábbis eddig csak azt kaptam,....arra ugyanis nincs szükségem!
    Hát ennyi az eventről,....bizakodom, hogy majd egyszer lesz jobb is!xD
    Gratulálok annak aki már befejezte, és szurkolok a még hajrázóknak, ....Több szerencsét Nektek!
    Legyen mindenkinek nagyon szép a napja!

zotmar kedveli ezt.
  3. Nikobeka

Nikobeka Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni! Lehetséges, h elnéztem valamit, de : készen van az event. mindent beadtam, de a 7. fejlesztésem nem létható a kitehetőnél! Mi lehet ennek az oka? Csak "tömött kincses kamrám" van, "megtelt nincs".
    Elrontottam valamit?
    Előre is köszönöm!

4. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Kérlek a problémáddal fordulj a supporthoz!

5. Nikobeka

Nikobeka Fórum-zöldfülű

már írtam is! köszönöm!

Angyalszárny kedveli ezt.
  6. Beus85

Beus85 Aktív író

Sziasztok!
    Sikeresen befejeztem az eventet, bár vásárolnom kellett egy csomagot, mivel az egyik beadásnál elszámoltam magam és rossz gazdakörbe adtam be, de nem baj.
    A titkosakból lett 2 narancssárga makitombólom, ilyen már volt, de majd a simákat lecserélem :) Valamint mandarin XXL, Citrancs XXL, Szantálfa ezeknek nagyon örültem, Buzogányfa és Achacha XXL ennek már annyira nem.
    A pávákat kihagyom ahhoz pici vagyok :)

kedvenc62 és zotmar kedveli ezt.
  7. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Még van 1,5 óra igaz és csak az utólsó 60 röpiből hiányzik 16db.
    Meglesz vagy nem lesz a teljes befejezés? :music:Utolsó percekben még aratok igaz és hátha ........
    Akik végeztek,azoknak gratulálok.:D Akik még harcolnak,azoknak sok sikert,de hagyjatok belőle picinykét nekem is.xD

8. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Szia! Küldtem baglyot!xD

Hát nem tudom, de lehet, hogy nekem két titokfám elveszett!? Két xxl-es citrancsot kaptam!....??? Vagy esetleg három is?!

A dupla posztok írása nem szabályos a fórumon! Összevontam helyetted ezeket a hozzászólásaidat!/mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.3.17
    Leho69 kedveli ezt.
  9. Menitala

Menitala Fórum mestere

Nem birom kitenni a függöny alapot - 7 db függöny megvan!!!

10. andycyca87

andycyca87 Fórumszaki

Kész lettem én is :) A titkosak még egy kicsit titkosak is maradnak, majd valamelyik nap kiteszem őket. Úgy is tudom, hogy nem lesz axi ólam belőlük, így inkább várnak :p

11. gazda-sági

gazda-sági Fórum-zöldfülű

Én is hasonló cipőben járok... küldtem felröppenőt, hátha nekem is küld valaki. Sok sikert a végjátékhoz!

kedvenc62 és -kaktuszable- kedveli ezt.
  12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Megnézted az event leírásában, mi az alap dekoráció?

Kihelyezted már a szigetes területek egyikére?

Arra próbáld meg egyenként rátenni a függönyös fejlesztést. Néhány másodperc várakozás után a függöny eltűnik, és az alap dekoráción újabb tárgy jelenik meg... egyre több, ha végig pakolod a függönyöket ...

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/alászállás-a-szentélybe.14825/#post-660689

HéricsBáró kedveli ezt.
  13. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Szia !! Ment a bagoly :) Én tudom miért nem lett axi ólam !! Most láttam nemrég, hogy Mexikóban is már csak 1 helyen élnek-fogynak :( Abból a kevésből hogy hozhatott volna nekem is Fortuna ????;):)

14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Kész vagyok az eventtel. :DJöhetne még ilyen sok :inlove::p

kedvenc62 és -kaktuszable- kedveli ezt.
  15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az "alászállás a szentélybe" event véget ért, a topic bezárja kapuit!

Köszönjük a közreműködéseteket, a véleményeket, az észrevételeket!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.