Visszajelzés Alászállás a szentélybe csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 28.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Arra célzok , hogy napi 30-40 felröpivel már lehet teljesíteni az eventet:p
    De mivel farmer tervez , BP végez , azt mondom neked , max 25 felröpit fogsz kapni összesen event kezdéskor :cry:

Gio, missuzy_53, -Fülemüle-70 és 7 más kedveli ezt.
  2. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Amúgy szóljatok ha kell takarító néni a BP-hoz, majd én beállítom nektek a röpiket véletlenülxDxDxD

Gio, Meellcc, -W-595- és 16 más kedveli ezt.
  3. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Ilyenekkel ne riogass engem,mert akkor nem csak infantilis leszek,hanem még infarktust is kapok!xDxDxD

Gio, -W-595-, -Fülemüle-70 és 10 más kedveli ezt.
  4. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Azt a csapot meg kell bütykölni,ha olyan keveset ad!Bízok a BP-ben! dicsérjük már őket, hátha tényleg jóhiszeműek velünk szemben.

Gio, -Fülemüle-70, zotmar és 7 más kedveli ezt.
  5. kovacstne

Megcsináljuk és kész!!xDxDxDMég nem tudom hogy, de kiraktam egy csomó melltartrót a bahára, ha más nem madáretetőnek jó leszxDxD

Gio, Meellcc, ursa11 és 16 más kedveli ezt.
  6. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Inkább maradj az infantilisságnál!!
    Az infarktus puruttya egy dolog !!
    Én csak tudom !!:sleepy:

Gio, -Fülemüle-70, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  7. §Böbe13§

Általában fordítva szokott lenni,mi vagyunk jóhiszeműek!Aztán mindig /majdnem/tévedünk!:D

Gio, -Fülemüle-70, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Jól viszik azok a madarak.

-Fülemüle-70, csopke1, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  9. §Böbe13§

Ezt el hiszem,sajnálom,hogy neked meg kellett tapasztalnod!:(Akkor legyen in nélkül!:D:D:D:D

Utoljára szerkesztett: 28.2.17
    -Fülemüle-70, Samborg, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  10. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

...végülis úgyis fák meg állatok voltak kint eddig a tortaizék miatt :)
    szóval még jól is jött ki :)

Gio, -W-595-, taga1 és 7 más kedveli ezt.
  11. Veneru

Veneru Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Sok sikert kívánok mindenkinek az eventhez!
    Én baha híján nem tudom elkezdeni. :D

Gio, Farmer*54, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  12. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Egyszerűen nem értelek benneteket :).
    Ez egy laza, könnyen teljesíthető event lesz, régi mondással: ha Isten és a párt is úgy akarja, és normálisan jön a felröppenő ;):) :D.
    Nem értem ezt a sok nyürrögést. Az sem tetszik ha át kell rendezni a farmot, az sem ha eventnövényt kell ültetni... az Öregisten sem tud a kedvetekre tenni. :wuerg:

Szerencsére azért volt néhány, pozitív gondolkodásra utaló hozzászólás is :D, akkor mégsem vagyok teljesen őrült, ha úgy gondolom, hogy márpedig ezt meg kell csinálni, mert ennél egyszerűbbet már ki sem lehet találni.
    A beadandó mennyiség a 420 db majomfej táblán túlmenően 198 ezer pajtaértékű Baha-állat, ami megoldható 283 db panda, vagy 174 cápa, vagy 110 axolotl, vagy variált mennyiségű állat beadásával. A 3.500 ezer fartermés sem nagy kunszt, (pedig én is, mint sokan mások az összes fatermést a gyümölcspiacon Bahásokkal teljesítettem), mert ez 7.883 db ördögcérna bogyó vagy Pitomba terméssel megoldható, vagy Moringából kell 8.750 db, vagy ezt is meg lehet bontani több fajta fatermésre. :)
    Kukori 80 már leírta, hogy a szentélyből az egyes ajtókon ha bemegyünk, milyen nyereményeket kaphatunk sikeres teljesítés esetén.
    A gazdaköri feladat teljesítésével 303.600 TTP-t, 234.960 CSP és 27 csillag is a mienk lesz, a Baha megbolydítása nélkül. Jó, igaz, a csillag helyett, ha csak fele AB lenne, biztos, hogy mindenki jobban örülne, lévén mégiscsak szigetes feladat, ahol a csillag semmit nem ér. Most ez van. 8)
    Be kell menni a kamrába és leltározni, miből mennyit kell beadni, hogy meglegyen. Aki meg mereven elzárkózik, az meg nem csinálja és kész, nem vagyunk egyformák, nem játszunk egyformán, de felesleges túllihegni a dolgokat. ;)
    Sikeres játékot kívánok mindenkinek! :D:inlove:

upupa, csio70, Rékalány2004 és 31 más kedveli ezt.
  13. kovacstne

Azért megengeded, hogy nagyokat kuncogjunk?xDJót tesz a pszichénknekxD

-.-Kicsifarmer-.-, Gio, B11000 és 12 más kedveli ezt.
  14. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Persze, azért is írtam, mert mi lesz velünk vénségünkre, ha állandóan csak a siránkozás megy? :)
    Ne feledjük azért, ez még mindig játék, és az, amelyet szeretünk. ;):D

Gio, taga1, missuzy_53 és 13 más kedveli ezt.
  15. Leho69

Kedves Genka!
    Szeretjük a farmot átrendezni, szeretjük a kihívásokat. Ég a kezünk alatt a munka és az összes játékmester.
    Egyet viszont nem szeretünk: a semmiért dobálni be a cuccokat. Ha elfeleznék a beadandót és a jutalmakat szoroznák 3mal talán a hangulat is jobb lenne.
    Tudom a játék készítői a csillagokat is lehozzák nekünk. Ezért én már a farmomon nem tudok vetni annyi a csillag. Hozhatnának valami mást is, mondjuk egy kis játékot. Mert ami itt folyik 2 hónapja azt nehéz annak nevezni. Csak dögunalom.

1csendes, -.-Kicsifarmer-.-, Gio és 19 más kedveli ezt.
  16. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Bocsájtsd meg, de nem szeretnék a pénztárcádban kutakodni. Lehetőséget mondok a BP-től kölcsönözve, arra az esetre, ha naponta csak 2 db felröpi jönne :
    Ha csak 3x veszed meg, már nincs is szükség a felröpik várására.[​IMG]

Gio, -W-595-, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kedves Professzor!

Nem szeretjük a kényszer ültetést .... - Én személy szerint nagggyon nem!
    Sajnáljuk a pajta tartalmát.... Én egy kicsit sem....;)
    Nyürrögünk a felreppenő miatt.... Nem szoktam... :p
    Ez egy farmszimulációs játék:inlove:.... Jobb lenne űrhajót szerelni???:music:
    Jó ez az event .... Felreppenő meglesz... - mert mindig megvan;) A többi meg 5 perc alatt teljesíthető...
    Aztán marad idő a pajta töltésre;)

upupa, csio70, Gio és 14 más kedveli ezt.
  18. Leho69

Elég kétszer megvenni bőven, mert nem csak felröpit ad, hanem kulcsokat is. Több kulcsot úgysem tudsz beváltani.

Gio, _Cygnus_, marcsi152 és 5 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hogy elkerüljük a problémát... majd dobok át a kerítésen;)

Gio, missuzy_53, almáspite48 és 5 más kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Genka

Még egy két ilyen lelkesítő beszédet elolvasok , és kedvem is megjön az eventhez :inlove:
    Aloha Leho

Márciusi naptárnál vedd elő a távcsövedet , és nézz bele , mert asszem a legközelebbi kapálós március 22-én lesz :cry:

Ha a teliholdat nem számolom elötte :p

Utoljára szerkesztett: 28.2.17
    Gio, missuzy_53, -Mayacska85- és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.