Visszajelzés Alászállás a szentélybe csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 28.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nekem csak annyi a problémám, hogy ez az event a bolondnak is megéri.
    Nem csak kapálással lehet eventet csinálni. És nem a bedobálás az event. Játék nincs. Jutalom nincs. Dögunalom van. Ez a probléma.

Gio, missuzy_53, bercy58 és 13 más kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia kedves Leho69! :)
    Értelek, és nagyra becsülöm a képességeidet, egyről ne feledkezzünk el, hogy ez egy virtuális játék, ahol még a fiókunk sem a mienk. Innentől fogva én nem veszem véresen komolyan a dolgokat. :inlove:

Gio, edina242, taga1 és 19 más kedveli ezt.
  3. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Érdekes az is hogy mostanában nincs barkácscucc a nyeremények között! Pedig hogy kéne a deszkaxDJa igen hosszútávú fejlesztés, de ennyire?xDxDxD

Gio, ursa11, -Mayacska85- és 14 más kedveli ezt.
  4. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Szeretném valakinek a segítségét kérni, abban az ügyben, hogy a pillanatnyilag lefordítatlan (Creat O' Exotic Food) nevű ládát mi fogja adni? Háromszor is elolvastam az előzetest, de elképzelhető hogy nagyon felületesen, mert nem találok rá utalást. Azzal tisztáben vagyok, hogy a váza ikon alatt, de mi teszi oda és mennyi időnként?

Gio, _Cygnus_, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  5. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Hát még nekünk!:D

Gio, ursa11, _Cygnus_ és 10 más kedveli ezt.
  6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Én sem. Ezért is alig akad event az elmúlt fél évben, amiért hajtottam volna. És annyira hajtani fogok, most arra, hogy még véletlenül se lépjem túl a 7. termet, amint az ABt leakasztottam.

A kitehető a 7 fejlesztéssel.

Gio, _Cygnus_, magdalena1967 és 9 más kedveli ezt.
  7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A legnagyobb fejlesztésű kitehető az adományozó. :)

Szerepel a leírásban. :)
    7 fejlesztéssel : Megtelt kincseskamra

Tulajdonságai :
    Terület : 2x1
    Tapasztalati pont : 1680 BTp + 1 db Crate O' Exotic Food
    Érési idő : 12:00 óra
    Kihelyezhető : Csak Bahama területek

Gio, missuzy_53, almáspite48 és 12 más kedveli ezt.
  8. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Köszönöm szépen a választ! A 7. kitevőnél már lankadt a figyelmem, így átsiklottam fölötte.

Gio, _Cygnus_, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  9. zsellér553

zsellér553 Utánpótlás-írogató

Amikor kijött az ismertető, rögtön átnéztem a jutalmakat. Megnyugodva vettem tudomásul, hogy újra nem kell átrendezni a farmot, mondjuk a bahát egyébkén is nehéz szívvel rendezném át, mert kütyükkel van tele. Most sem fogom.
    Attól féltem, hogy valami kihagyhatatlan (pl. mint RACS-ot adó felhő) miatt mégis rákényszerülök, de szerencsére a BP hozta mostanában szokásos önmagát, így nem érzek semmi olyat, hogy jaj, ezt hogyan csinálom meg. Sehogy. És nem panasz, nem nyürrögés, jól van ez így. Haladok a saját metódusom szerint.

Megj. a "farmszimulációra"- Lassan ott tartunk, hogy ha elvetek valamit, a gép véletlenszám generátora fogja kiválasztani, hogy mi fog kikelni. Én olyan játékot szeretnék, ahol adott munkáért (vagy 'játékért') adott dolgot kapok és nem a véletlen dönti el, hogy egy saláta a jutalom vagy egy pink terményes.

Gio, ursa11, _Cygnus_ és 11 más kedveli ezt.
  10. tanyasinagyi47

tanyasinagyi47 Haladó

Sziasztok
    Nálam az a baj, hogy nincs tele a pajta, mert farmpengőért eljátszottam a faterméseket, az állatokat pedig megeszik a kertek fejlesztéséhez szükséges gazdakörik, amik igazán jó nyereményeket adnak, tehát ide nem jut ilyen mennyiség. A legenda fejlesztése is feneketlen kút, meg ezek a több ezres tenyésztős eventek. Növényeket nem lehet beadni, pedig az maradt bőven. Fákat-állatokat kinn hagyom, a felröppenők jöhetnek , de nincs terven, se célom. Ez a feladat olyan, mint a holdvilág, se nem hűt, se nem fűt.

1csendes, Gio, taga1 és 11 más kedveli ezt.
  11. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia kedves gebka53!
    Dupla lájkot tennék a hsz-edhez, ha lehetne. Ez egy játék és nem vérre mennő küzdelem 1-1 sikeres event teljesítéséhez !
    Régen örültünk havi 1-1 eventnek és volt időnk szórakozni, farmot rendezgetni, végül is ami miatt játszunk. Nekem már herótom van, volt az utóbbi időkben a sok ültetgetős eventekből, amiket valjuk be, kényszerből csináltunk. A nyeremények meghát, olyanok amilyenek, akinek tetszik az megcsinálja, akinek nem az nem és ennyi. Egy igazán kezdő alacsonyabb színtű játékosnak ez így is kihívás. Én a magam részéről meg örülök, hogy a farmos területeken meg azt teszek amit akarok, ültetek pávázok vagy bármi más.
    Kívánok mindenkinek kellemes kikapcsolódást és jókedvet a játékhoz :)

Gio, iboly54, -W-595- és 23 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Akkor nem kérdés.... csinálni kell:p
    Mihálynak és nekünk csinálni kellxDxDxDxD Bakker akár hányszor a tükör előtt állok rám tör a vihogás... Mihály miatt:wuerg:

Gio, missuzy_53, tandem6 és 10 más kedveli ezt.
  13. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Jó lesz az event, de miért hagyták ki a növényeket a beszállításból. Már olyan sok van belőlük, hogy le kell állni a termesztéssel, akkor viszont nincs tp.>:(

Gio, kovacstne, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  14. §Böbe13§

Nem tudok írni a jöhögéstől!xDxDNe állj tükör elé,főleg ha ott a Mihály!xDxDxD

Gio, -W-595-, missuzy_53 és 4 más kedveli ezt.
  15. Timi21a

Timi21a Junior szaki

Sziasztok,

Fantasztikus ajcsik :D:D, már csak a 2 db szupitáp:inlove: is megéri. Én most erre fogok nagyon ráhajtani :D. Alig várom, hogy kiürítsem érte a pajtámat :p .
    Az 1 db aranybanán is csábító, az előző eventnél is szereztem 2 db-t is. Csak úgy hasítok.xD

16. -Holdfeny-.

De Mihály ragaszkodik hozzám:music:... pedig olyan sokszor mondtam neki, hogy takarodjon...:pxDxDxD
    Én nem bánom, hogy kivették:music:... Az lett volna a legjobb ha csak fatermések:inlove: kellenének!

missuzy_53, _Cygnus_, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  17. §Böbe13§

Jó az ilyen ragaszkodó barát!:cry:xD

_Cygnus_ kedveli ezt.
  18. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Idom meg nem volt a hsz-ket elolvasnom , de majd megteszem ;)
    Annak nagyon orulok, hogy nem kell ultetgetni es keves felropi kell , annak nem orulok, hogy nincs felho, mert imadom a felhoket ;) de ez van ezt kell elfogadni, jatek :)
    Az eventnek neki allok, gyorsan bedobalom ami kell es kesz , gondolom a felropik is repkedni fognak ;) Majd toltogetem a pajtamat es lazulok ;)

bindi5454, Gio, taga1 és 11 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Felhő nincs de láda van;)

bindi5454, Gio, -W-595- és 6 más kedveli ezt.
  20. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

szia :)
    Ha neked nem éri meg , azt megértem . Régen szerettem olvasni az írásaidat , mert izgalmas volt és építő , nem utolsó sorban vicces is :)
    Hová lettek ezek ?
    Oldalakon keresztül olvasom az írásaidat , a játékosokhoz írt negatívumokat , és azt hogy személy szerint neked mi a nem jó .
    Tökélesen nem működik semmi , így a játék sem , héha egy kis pihenő mindenkinek kell , nekem is , másoknak is .
    Lehet töltögetni a pajtát , vagy akár néha nem farmozni , de lehet csendesebben hergelni is :)
    Messze áll tőlem , hogy megbántsalak , mert tisztelem a személyed , de vedd figyelembe , hogy a szavaknak az a feladatuk , hogy építsenek , sok játékos figyel az írásaidra , értékeli a segítséged , felnéznek rád . Ne vedd hát kedvüket :)

Utoljára szerkesztett: 28.2.17
    LCZAnikó, Gio, iboly54 és 26 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.