Visszajelzés Alkimistakert - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 23.4.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

No, az utolsó pillanatban sikerült! Szerencsére ma jól adta a röpiket! Sok sikert a még küzdőknek!

Leho69, Rebcsok, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  2. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Sziasztok
    Nekem még 340 felrörppenő hiányzik sajnos ez már nem lesz meg.

Rebcsok és Gio kedveli ezt.
  3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Imi* kedveli ezt.
  4. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok :) 10 perccel a vége előtt, de kész lettem :) Fú ez meleg volt :) De hozzáteszem 2 napom kiesett. Ma reggel még 300 felröpi hiányzott, azt hittem nem jön össze. A malom pedig 10 perccel a vége előtt fejezte be az utolsó lötyi keverést :) Így se centiztem még ki sosem.

5. Judabeli

Judabeli Törekvő

Sziasztok!
    Köszönöm a segítséget, elnézést, hogy ide írtam, de a másik topicból nem érkezett segítség. Most keverem az utolsó beadandót, és meglesz az event. Nagyon a végén, de sikerül...
    Szép napokat, üdv. J.

GA-BI-O-Farm, nyuszi63, taga1 és 5 más kedveli ezt.
  6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az Alkimistakert event végeztével a topicot zárjuk.

Köszönjük a hozzászólásaitokat, a tapasztalataitokat és a véleményeket is!

Minden tapasztalatot és javaslatokat megosztó gazdának külön elismerésünk a segítségért!

Imi*, Fatther, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.