Visszajelzés Apró kincsek - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -Sudden-, Feb 18, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

81 vote(s)
    26.6%
  2. 2

6 vote(s)
    2.0%
  3. 3

2 vote(s)
    0.7%
  4. 4

4 vote(s)
    1.3%
  5. 5

9 vote(s)
    3.0%
  6. 6

7 vote(s)
    2.3%
  7. 7

6 vote(s)
    2.0%
  8. 8

12 vote(s)
    3.9%
  9. 9

14 vote(s)
    4.6%
  10. 10

164 vote(s)
    53.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. veseineerika

veseineerika Utánpótlás-írogató

Ssziasztok! Honnan tudok esőkabátot szerezni?

2. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Hát én a tizes szorzónál beragadtam. Hiába rakom össze a tizet és kerítem körbe nem sikerül. Már megpróbáltam úgy is hogy csak kilenc és a tizedik az induló de úgy sem megy tovább, a vidó amit kiraktak pont ez előtt reklámozik nem lehet megnézni.

3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Last edited: Feb 20, 2026
  4. cirmi54

cirmi54 Rutinos

Végre sikerült befejeznem az eventet. xD
    Üdv. gazdatársak! :)

5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Tegnap a tenyésztési versenyből adódott dolgok miatt csak termeltem az eventnövényeket.
    Ma nekiduráltam magam és mindhárom eventezős farmomon végig is vittem az eventet.
    A 30 db-os téma kicsit megizzasztott, de rájöttem, hogyan kell visszaszedni a fölét, és akkor összejött.
    Gratula a végzetteknek, és sikeres finiselést a még küzdőknek! :D:inlove:

Last edited: Feb 21, 2026
  6. Jánosgazda38

Jánosgazda38 Törekvő

242 szinten vagyok, tehát régóta játszom! De mát fáj a szemem, nem szeretem ezt az eventet! Többség 1 -re minősíti, egyetértek, de valakit érdekel aki illetékes??? Nagyon bánom amiért elkezdtem!
    Üdv.
    Kellemes hétvégét kívánok!

7. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Szia genka...nekem most nem jött össze a rendrakó dekor...körbe mentem a sárgával...a körön belül volt 30 db. kis figurák és mégsem adta a dekort...mit rontottam el??? köszönöm ha leírod hogy kell..

Last edited: Feb 20, 2026
  8. genka53

Szia!
    Nem tudom más hogyan csinálta, mert olvastam, hogy többeknek okozott gondot ez a feladat, nem csak nekem.
    Én úgy csináltam, hogy lazán húzva az egeret (tehát nem lenyomva) kiszámoltam, hogy egyik figuránál elindulok, és ugyanoda érjek vissza 30. -ként.
    Naná, hogy nem jött össze elsőre, amikor bal egeret nyomva végigmentem ugyanazon az útvonalon! De! Miután összekötöttem, (a bal egér nyomva maradjon!) és láttam, hogy 32-őt ír ki, gyorsan visszafaraltam 1-2 bábunyit, és azonnal megnyomtam a másik ujjammal a jobb egeret.
    Ezzel feloldotta a kijelölést, és nem hajtotta végre a kör bezárását.
    Ezután megnéztem, melyik figurát tudom kihagyni, hogy kevesebb legyen, ezért aztán megint bal egér lenyomva, elindultam vele. Akkor meg 28 -as szorzót írt ki. A guta kerülgetett. Megint gyorsan visszább húztam a bal egeret, aztán jobb egér, hogy visszakapjam a bábukat, és ne pazarlódjon malomtermék.
    Újból elindultam a bal egérrel, kicsit több figurát bekerítve, na akkor meglett, amikor összekötendő visszatértem az induló pontra, és mutatta a 30-as szorzót, és csak akkor engedtem fel a bal egeret, és ezáltal megcsinálta a kört.
    A második és harmadik farmon már ügyesebb voltam, ott másodikra meglett a 30-as zárt idom.
    Mindezektől függetlenül, nekem tetszett az event . Tényleg játékos feladat volt a minijéték, és szerintem ezzel a megoldással hogy kicsit kapálni is kellett, nem rontottak az eredeti módszer filingjén.
    Remélem tudtam segíteni. :D:inlove:

9. szellorozsa

szellorozsa Mindentudó orákulum

Szia...igen tudtál köszönöm szépen...kedves vagy. Képzeld most olvastam hogy nem 30 figurának kell lenni hanem 29db-nak..
    Biztos meg van az oka miért :)
    Nahh meg ez a jobb gombos felengedés sem nagyon megy...a kijelölést nem szakította meg..adta a pontot..
    Amugy nekem is tetszik az event..úgy hogy holnap vagyis ma úgy csinálom hogy 29-et zárok be...30 helyett így hátha jó lesz :) és meg lesz a rendrakó. Köszönöm mégegyszer hogy ilyen későn rámszántad az időd :) Jóéjt..:inlove:
    Jahh meg még az én nem látom hogy kiírja mennyi a körbe zárt játékok..de szerintem azért mert lehet nagyon koncentrálok és nem látom..8):D

10. genka53

Szia!
    Igen 29 -et kerítesz körbe, mert az első és az utolsó ugyanaz a figura.
    Ügyes légy! Menni fog! :D:inlove:

11. ádám1014

ádám1014 Fórumszaki

Szia!
    Gratulálok neked! Ez egy remek leírása a rendrakó dekor megszerzésének :)
    Aki még megy érte annak biztos jó segítség :)
    Én kb. ugyanígy csináltam, és nagyon tetszett, hogy elsőre sikrerült(az alap kapott cuccokkal,semmit nem termelve)megszerezni, ráadásul csak próbának/gyakorlásnak szánt farmon :)
    Ezen felbuzdulva még 3 farmon megcsináltam, és csak 1 helyen nem sikerült elsőre(ott épp másra kellett figyelni ezért a jobb egér megnyomása helyett a balt engedtem fel 30+-os szorzónál)
    Persze a szerencsés "leosztás" is kellett ehhez,hogy elsőre(mondjuk max.egy figura és a rubik "bonusz" felhasználásával)tudtam egy elég nagyot "keríteni" :)

12. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum admirálisa

Mit hagytam ki?
    Ez is kész:

és a boltban is jártam:

13. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Szia!
    A kisebbik telkemről írtam. Vicc volt! Kiraktad telibe a kék figurát. Úgy értettem, hogy akkor leszel teljesen kész, ha a másik két figurát is telibe kirakod. :D

14. soska1joska

soska1joska Junior szaki

15. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Sziasztok Kérek seg1tséget abban hogy a Hozz létre egy vonalat 15 darabkából és a Szerezz 30 darabkából álló szorzót egy alakzaton belül hogy lehet megcsinálni . Mert nekem nem sikerül akárhogy csinálom !! Meg 2 szer tudtam nagy pontot elérni tovább nem add nagy pontot . Köszönöm ha valaki add valami jó tippet . Lázárné

16. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Tegnap én is leporoltam az ezeréve nem használt kisfarmokat. Szemtelenül sok helyen sikerült kivenni a dekort az alap készlettel, ültetés és hókuszpókusz nélkül.xDxD Zömében a játékkocka / sárga figura / volt segítségemre.

17. Kuzdern

Kuzdern Fórum elő legendája

18. ádám1014

ádám1014 Fórumszaki

Szia!

Azért "szemtelenül sok hely" :) az nekem nem sikerült de eddig 3 db parkol. Ott az alap készlettel sikerült, még van azt hiszem 3 függő hely ahol megéri rápróbálni és amihez kell felröpi, amihez kell növény....

19. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia! :)

Egy apró tanács, ahol látod, hogy nem jön össze az ingyenes játékból 2x2-es területen vesd el azt a növényt amelyik szín a legközelebb van a 30-as körhöz. 10x5 alapból 50db növényt kapsz amiből kijön 2 figura. Ha vársz türelemmel 5-ig akkor ez a szám 70db és 3 figura. Tehát lesz alapból 1 szín és egy rubikod ami mellé lesz még aratástól függetlenül 2-3 extra színed. 4-5 plusz figurával garantált a 30-as bekerítés ingyen. Elég szép számmal fejeztem be tegnap én is a kicsiken a begyűjtést :)

20. ádám1014

ádám1014 Fórumszaki

Szia!
    Ez nagyon okos! Köszi :)

Vagy: olyan kezdő kell mint most kaptam, igaz ez pont nem a dekorhoz, hanem pl. a 45.000 ponthoz, hogy 4 db játékkocka kellet a teljes bekerítéshez :)
    Mondjuk ilyen "mákos pálya" jöhet a rendrakó vadászat közben is :) Volt egy kis farmom ahol csak némi egércsuszi oda-vissza és voálá :) 30-as szorzó

Thread Status:
Not open for further replies.