Visszajelzés Aquanautika elveszett városa - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 16.5.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. balu

balu Haladó

A felhő megvan, a második kör elkezdve.
    Ameddig jutok addig jutok már nem kepesztem magam a titokláda úgy sem lesz meg.

Feca29, inanna11 és juliannakoczkas kedveli ezt.
  2. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Ha ez a második növényed lesz már, akkor úgy lesz iránytűd, ha beadod a 7-es feladatba a 30 búváruszonyt :)
    Részletek az ismertetőben #3
    Jó játékot!

3. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Szia,
    a 7-es feladatba be kell adnod 30 búváruszonyt, ott kapod meg a 9999 db iránytűt
    Részletek az ismertetőben #3
    Jó játékot!

Kuzdern, tyutyika2005, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  4. dudute2

dudute2 Rutinos

szia köszi szépen ezt akartam tudni elég is volt amit írtál csak felrapi legyen elég

stb_farmer kedveli ezt.
  5. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumlakó

Köszönöm szépen!

tyutyika2005 és stb_farmer kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Halihóóóó!
    Ma újra zöld cseppes felreppenő vadászatba kezdek;) Még sok hiányzik... de idő is van még bőven!

tyutyika2005 és aida2330 kedveli ezt.
  7. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    385 búváruszony választ el a befejezéstől, legkésőbb holnap kirakhatom a piccolót.:) Hála ennek a kis csapatnak, akik segítettek ezt megvalósítani.
    Köszönöm szépen!:inlove:

-kaktuszable-, Kukackukac, Arrah és 5 más kedveli ezt.
  8. tyutyika2005

tyutyika2005 Utánpótlás-írogató

Szia! Minden elismerésem a tiéd, hogy képes vagy éjszaka is felkelni a cél érdekében. De ha 4 alkalommal tudsz aratni akkor miért engeded el? Én csak 3 alkalommal tudom a hosszút valószínűleg azért ,mert alváshiányom van hétvégén munkanapokon meg sajnos dolgozom. Illetve nem sajnos örülök, hogy van munkám 3 is, mert valamiből élni is kell. A piccolóért én sem küzdök már a legutóbbi 4-ből 2 havermackó jött és 2 levéltánc. A tízen akárhány év után van 3 farmarany fám nem tudom mennyi ládából jött össze van 6 jack-em nullázáshoz megvan a kellő számú virágfestés és gyepek ura is van minimum 5, de minek? A bónuszládák bőven adják az ólbevételit 100 fölött van nem tudom mikor használni. A 2 aranyrekeszt folyamatosan foglalja a TP növelő, így nem tudom hova tenni. Ernyős patkányom és lelkesítő táncom ugyan nincs nem is tudom mire jó, de nyilván valós pénzért lehetett venni. Én meg csak és kizárólag a szezonbérletre vagyok hajlandó pénzt áldozni. Néha ugyan elcsábulok mint most anyák napján, de már meg is bántam hiszen a szépsége miatt vettem meg, de rájöttem nincs hova tenni. További szép napot és jó játékot kívánok.

Kukackukac kedveli ezt.
  9. zebraful

zebraful Fórumelemző

30 db. felrópi kell, - már érik a paprika- .. és befejeztem. Meglesz a láda is.

Kuzdern, soresne, aida2330 és 2 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Gratulálok!

Nálam ma valahogy nem akar szaporodni a felreppenő... Bár az eventgaz lassan megvan;)

tyutyika2005 kedveli ezt.
  11. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

8 órás növénnyel kezdtem, s mivel ma kaptam a keréktől egy 100% terménybónuszt, így felhasználok a gazdakörikből gyűjtött szupertrágyából, kicsit gyorsítva a haladást. Rakok ki folyamatosan 6-8 tiki fát is, gyorsan beérik és szépen adja a felröpit. Mire meglesz az elegendő hosszú gazam, szerintem összejön a szükséges búváruszony is - így lesz lehetőségem még a rövidérésű növényből is ültetni, messze még a kedd éjfél :) . Szorgalmasan dugdosom a térképeket, hogy majd minél több kezdőmagom legyen a következő szakaszhoz.
    Felröpiben gazdag aratásokat kívánok Mindenkinek, jusson el mindenki odáig, ameddig tervezte :)

12. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Hajrá,hajrá!;) Ha,az eventgazod meg lesz, úgy érzed, a sisakbab éjjel csodákra képes! Nekem csak 5 Pannim van összesen, azt kiraktam és Maja maszk + ezüst rekeszbe A bölcsesség esszenciája és a Gyógykenőcs,- így nincs 10 óra az érésidő (víz+trágya) és 120-130 körüli a felröppenő. :)

GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Éjszakára dekorok mennek vissza... azaz Majomforgások;)
    Így ugyan nehezebb a gyűjtögetés... de alakul... ;) Most paprikával gyűjtögetek... zöld cseppel aratásonként 33-37 felreppenő jön;) fél óránként!
    Utálom pakolászni a pannikat:wuerg: Pedig tudom hasznosak....8)

aida2330 kedveli ezt.
  14. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Oké, oké, bedőltemxDxDxD További szép játékot neked! Sok-sok felröpit!
    Amúgy, lehet, h 20-25 Panni már hatásos, de néha azt veszem észre, h akár kint van, akár nincs, a felröppenő ugyanannyi.:(

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Biztosan hasznos... :music: De kb 3 alkalommal pakolásztam őket... de mindig sikerüt rajtuk kívül mást is törölni... :oops:
    Így menüben alszanak;) S minden eventnél elmondhatom... hogy Panni nélkül is sikerült;)xDxDxD

aida2330 és böbe764 kedveli ezt.
  16. Arrah

Arrah Törekvő

Engem is márcsak 300db felröppenő választ el a Piccolótól.. Könnyebb szívvel aktiváltam a bónuszaim, mert közbe a gazdaköribe is termeltem a gazokat....
    Amit nem hittem volna, mégis megtörtént ..:D Felszerelésesláda XI .. mégiscsak beadta a turbófát... igaz hogy csak mulcs, és xl-es... de mégis valami.
    Tehát ne adjátok fel a reményt, lehet ebből még egy két jó dolog .. Talán szupitrágya fa is...:inlove:

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    300 felröpi két aratás sisakbabbal meglesz. :)
    Nekem csak XL mamutjaim vannak. Kezdőként ennek is örülök. Most megnéztem, van ilyen ládám 15 db, de nem merem kinyitni, nehogy adjon XXL fejlesztést. :D

18. Arrah

Arrah Törekvő

Önkínzás... :D Én ugyan ki nem bírnám, hogy százával álljanak ott a ládák bontatlanul...:D megsavanyodnak benne a holmik... vagy penészesek lesznek... :D

kovacstne, JUCUS, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  19. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia! Teljesen egyetértek, önkínzás. De, ha nem vagyok türelmes, akkor nincs benne semmi, amit szeretnék. 7 vagy 8 Kung-fu tigrises ládát bontottam tegnap, eddig bírtam. Kaptam TP-t, TTP-t. Húúúú, mekkora öröm volt, érdemes rá heteket várnixDxDxD! Ha, a bónuszládát nem várom össze, akkor dettó. Esetleg egy-egy fa- termény növelő becsúszik, amivel tele a raktár. Ha, többet bontok egyszerre, akkor lehet, hogy 1-2 teljes bevételi bónusz is akad közte, vagy 100%-os növényre ható. A XI-nek is az lesz a sorsa nálam, hogy várólistás. Talán mamut is jön, nem csak a trágyákxDxDxDItt , most szó szerint;)

20. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Szia!
    Nem, már nem kelek éjjel, csak későn fekszem és a munka miatt korán kell kelnem;) Titokban bent is leszedem:p
    Szerintem a lelkesítő táncot nyertük, mert a másik farmon is van, oda meg nem veszek semmit;) Amúgy a röpik számát növelik. Nézz körül (https://board-hu.farmerama.com/threads/mariachi-fieszta-2-2022-szeptember.22769/#post-1276404) biztos neked is van.
    Még van 72 órám 600 röpi és 9200 gaz letermelésére. Majd talán meglesz az is;) Nem vagyok egy feladós:D
    Jó játékot és sok sikert kívánok én is!:inlove:

maszilva, Kuzdern, tyutyika2005 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.