Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt...
    Jucus..
    I'm glad you're happy!Arról szó sem lehet, hogy egyedül csellengjél itt a kis teázóban, mert mindig betoppanunk, hogy ne maradjál egyedül...látod, tegnap is vacsorára micsoda kalácsokat hozott a mi kis Boszink, igy aztán még ki sem kellett gondolni, hogy mit is vacsorázzunk, mert ez a csodás kalácsköltemények, megoldották.
    Boszikám,
    most mondanám, hogy abban is valami jó, ha az ember gyereke korábban látta meg ezt a világot, mert igy kikerültem ebből az emelkedésekből.Juj nehogy számoljatok, mert én örök ifjú szeretnék maradni, legalább is, amig fel tudok kelni, és ellátni magamat....
    Boszi, ezt a kalácsdolgot úgy kitaláltad, mert mindig szemezem vele a péknél, de meggyőzöm magamat, hogy nem is kell az énnekem...Pedig hogy mennyire szeretem, de hát ezek a fránya kilók.Mindig hadat üzenek nekik, de ha akarom ha nem télen megsokszorozódnak nálam.Igy aztán maradok a virtuális kalácsnál, ez legalább nem hizlal.
    Ildikó,
    te szegénykém, mennyit megkinoz téged ez a fránya epe.Most látom, hogy az első megjelenésének a kőnek, azonnal kivetettem.Igaz, azt mondják, hogy minden úgy jó, ahogy ki van találva, de ha gondot okoz, akkor jobb megszabadulni tőle.Nagyon remélem, hogy ezek a csillagok legközelebb már csak a szép tavaszi égbolton lesznek, és akkor már nem tud megmenteni téged semmi a műtéttől.
    Szurkolok neked!!

Legyen szép a napotok...megyek mert az állatok már a karámot rázzák az éhségtől....

2. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Marika de nagyon friss vagy! :)

Én általában nyolckor kelek, ha nincs valami korai intézni valóm.
    Köszi, hogy Te is velem örülsz, nagyon rossz volt ott a hangulat, de tegnap mindenki vidám lett. :D

Ha a felcsúszott kilók egészségileg nem zavarnak ne is törődj velük.
    Mi úgy vagyunk csinosak, szépek, amilyenek éppen vagyunk. Ha ezt sugározzuk, akkor mindenki így fog látni minket. :p

Betegek gyógyuljanak gyorsan és

Mindnyájunknak vidám napot! :D

babahalak, Minny84 és -elzemari- kedveli ezt.
  3. -elzemari-

Jucus, most , hogy olvasom, tényleg, neked van igazad!!!!!!!!!!

babahalak, Jucusfalva és Minny84 kedveli ezt.
  4. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Szerbusztok!
    Mára még maradt húsleves főtt hússal, azt ettük meg délután fél 4-kor......ekkorra értünk haza.....
    2 óra 10 percre volt időpontom a körzetishez, be is lettem híva.
    Egy csomó gyógyszert kellett felíratnom.....magamnak, anyukámnak és egy munkatársamnak.
    Na de......amit a doktornő nekem felírt a gyulladásra......nem lehet kapni már hónapok óta......3 gyógyszertárban voltunk ez ügyben.....a vége az lett hogy telefonáltam a dokinéninek h másik gyógyszer kell és visszamegyek érte.
    Kaptam tőle laborba beutalót hogy pénteken menjek el....de már csak holnap reggel tudok telefonálni hogy tudnak e péntekre nekem helyet szorítani......múltkor is 2 hetet kellett várnom...na majd holnap kiderül.
    Most csülökpörköltet főzök éppen a páromnak 2 napra és tésztát főzök ki hozzá.
    Az idő szép napos nálunk, csak a szél ne fújna....
    Apukám is jól van, már nagyon várja a műtétet.
    A kislányok most éppen nem betegek.
    Marcika sajnos igen, mandulagyulladása van.
    Kellemes délutánt kívánok Nektek!

babahalak, Jucusfalva és -elzemari- kedveli ezt.
  5. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Marika örülök, hogy Te is így látod. :D
    Ha Clau itt lenne, biztos írná, hogy csak a kutya játszik csontokkal. :p

Betegeknek gyors gyógyulást. :)

Szép álmokat! :sleepy:

6. boszibanya

boszibanya Haladó

szia mindenkinek szép napot

remélem lelkesen tenyésztget mindenki.
    az idő gyönyörű, én meg idebenn főztem a hétvégére, legyen mit ennünk, ha hazaérünk a melóból.
    kutyafáradt vagyok, vagy fáradt kutya, mindegyismár.
    majd tenyésztek valamikor ha lesz időm
    további jó mulatást

Clauriel, Jucusfalva, Minny84 és 2 más kedveli ezt.
  7. -elzemari-

Halihóóó...
    Boszi,
    ne is mond, csodálatos az idő felénk is, vágyom is ki a szabadba nagyon, de most vannak akadályok....Nagyon remélem, hogy azért reggelre ezt a kutya fáradságot csak sikerül kipihenni...

8. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét!:)
    Régen jártam erre, és mivel láttam, hogy üres a ház, a kulcsot pedig megtaláltam a lábtörlő alatt, gondoltam mire ideértek egy picit begyújtok a kandallóba, főzök egy finom üdítő teát. Biztosan jól esik majd a fárasztó nap után.
    Helyezzétek magatokat kényelembe, fújjátok ki a fáradt gőzt, és beszélgessetek egy picit!
    Néha meg kell állni kis időre ahhoz, hogy újult erővel tudjuk folytatni az utat.:)
    Remélem mindenkinek sikerült végül is az eventet befejeznie, és már a tenyésztésen járnak a gondolatok.
    Próbálom megtartóztatni magam és csak a hétvégi boom alkalmával állni neki, de a türelem nem kifejezetten az erősségem.:D
    Jónás Bá úgyszólván biztosra jelezte a bummot, aki kibírja annak megéri várni.:)

Minny84, -elzemari-, Clauriel és 3 más kedveli ezt.
  9. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Szép napot!
    Szerencsésen hazaértünk, sikeresen szerepeltünk, a 150 max. pontból 147-t kaptunk,így bent vagyunk a döntőben!!!!!!!!xDMindenki gratulált és megkérdezték hány évesek vagyunk,mert nem hitték el, hogy nyugdíjasok vagyunk:pMi voltunk a legszebbek,legcsinosabbak a jelenlévők közül, ezt a szerénységem mondatja velem. Első este még szabadon táncikáltunk, ismerkedtünk a többi fellépővel,bár sokakat már ismertünk az előző rendezvényekről!
    Az idő is kegyes volt hozzánk,mert ragyogóan sütött a napocska, igaz a szél is fújdogált! A hotel az minden igényt felülmúlt ( Barátság),én meg egy másik társam csak egyszer fürödtünk,mert jódérzékenyek vagyunk és az a víz jódos:oops:,de körbejártuk Hajdúszoboszlót, nagyon szép,tiszta és rendezett,tele fákkal és gyönyörű virágokkal! Képek is lesznek majd!;)
    Most el, majd még jövök!

Minny84, -elzemari-, Clauriel és 2 más kedveli ezt.
  10. patakvera

patakvera Fórum félistene

Üdvözlet Mindenkinek!

Egy kicsit benéztem ide is...az epe az szemét dolog! 3 éve volt nekem is a műtétem. Ne aggódj-minden rendben lesz! :)

11. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Cuki gratulálok!!! :D
    Gyönyörű teljesítmény, én mindig mondtam, hogy nagyon ügyesek és csinosak vagytok! :D
    Meg természetesen nagyon szerények is. :p

A képeket várjuk.

Vera de jó, hogy benéztél, még nem láttalak itt, de örülök Neked. :)
    Ha erre jársz ugorj be máskor is.

Én elég türelmetlen vagyok, nem vártam ki a Baby Boom-ot. Az állatok már kész vannak, de a csikó miatt elég sokat kell tenyészteni. :(

Vidám napot! :D

Minny84, -elzemari-, Clauriel és 2 más kedveli ezt.
  12. patakvera

Van időm megjelenek itt is....persze ha nem zavarom a kedves társaságot. Győr-Moson-Sopron megyei vagyok-35 éves-egy 10 éves kislány anyucija...vagy ahogyan ő mondaná: Ancija! Én sem vártam a boom-ra....:oops:....az utóbbi eventjeim sikertelenek voltak-most pedig jó volt egy kis sikerélmény...:music:....persze azonnal és nem a hétvégén!;)

13. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Vera- én is örülök,hogy betévedtél hozzánk,gyere sűrűn!Én nyíregyházi vagyok,62 éves, egyedülálló,szeretek táncolni,énekelni,egy nyugdíjas klub vez. tagja vagyok,népdalkörös,tánccsoportos.
    Jucus- köszike,hát igen a szerénység a gyengém!A fészre már tettem képeket!
    Az eventet én is megcsináltam,nem vagyok itthon mostanában és így nyugodtan vagyok!

Jucusfalva, Minny84, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  14. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Gratulálok Drága Kata a sikereidhez!!Szuper Csapat minden képet láttam a közös megosztó oldaladon!!Büszke vagyok rád,még ha személyesen nem is találkoztunk,deee még nem adtam fel!!:inlove::)
    Kata ez a Tied!!KATT IDE
    Jucusom én se várom meg a boomot....mert kellenek a nyeremények a mostani feladat körböl..és valljuk ám be igen jók a megnyerehető ajándékok.:inlove:

Gyönyörű idönk van,,,ezerrel süt a nap és nagyon IMÁDOM!!
    Pusza minden Betérönek!!

babahalak, Jucusfalva, Minny84 és 2 más kedveli ezt.
  15. patakvera

Nyíregyháza...:)...sajnos csak 1x jártam ott az állatkertben,de levett a lábamról. Anyukám is egyedül van...:cry:....62 éves,de hasonlóan aktív személyiség,mit te. Ez nagyon nagyon jó dolog!:music:Kívánom,hogy még nagyon nagyon sokáig koptasd a táncparkettet!:)

babahalak, Jucusfalva, Minny84 és 2 más kedveli ezt.
  16. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Igazad van Vera...a Nyiregyházi állatkert szuper volt anno..mikor vagy 20 éveske voltam jártunk arra.Most sajnos nem tudom milyen...de szivesen elmennék ujra.Majd.....

17. -elzemari-

Hellóóó..
    Zsémbi a menta tea jó kis frissitő, jól is esett...
    Kata,
    ez nem is volt kérdés, hogy nyerni fogtok...gratulálok...

Szervusz kedves PatakVera, jól tetted, hogy benéztél.10 éves a kislányod?De jó neked, biztosan sok élményben van részed általa.

Utoljára szerkesztett: 23.4.15
  18. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Szerbusztok!
    Üdvözöllek kedves Vera!
    Én 56 éves rokkantsági ellátásban részesülő, jelenleg is napi 6 órás munkarendben dolgozó 4-szeres nagymama vagyok.
    Lányoméknál 3 kislány, fiaméknál 1 kisfiú unoka van.
    Epeműtétem most lesz 27.-én hétfőn.
    Mohácsi vagyok és Ildikónak hívnak.
    Nálunk gyönyörű idő van.
    Az eventet én is csinálom.
    Teljen kellemesen a délutánotok!
    Puszi!

-elzemari-, babahalak és Jucusfalva kedveli ezt.
  19. Borostyán

Borostyán Törekvő

Üdvözlök minden kedves gazdatársamat! Esetleg tudja valaki, hogy lesz-e baby bumm a mostani tenyésztéshez?

babahalak és Jucusfalva kedveli ezt.
  20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Mint minden alkalommal, most is a Hivatalos közleményekből értesülhetünk a mini akciók kezdetéről. Kérlek, folyamatosan kísérd figyelemmel.
    Jós Jónás jóslatait is érdemes nézegetni, akár visszamenőleg is.

ildimamuci, Clauriel, babahalak és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.