Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szép napot kivánok!
    Alig találtam meg a kulcsot,lehült a levegő, micsoda időjárás!!

Clauriel, Jucusfalva és babahalak kedveli ezt.
  2. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!
    .........igen, itt is és éjszaka akkora vihar volt, villámlott,dörgött, nem szeretem! ..........pedig ma szalonnasütés van betervezve!!!!!!!

-elzemari-, Clauriel és Jucusfalva kedveli ezt.
  3. boszibanya

boszibanya Haladó

szia mindenkinek szép napot

szóval begyújtottam egy kis kukorica csutkával, és aztán jól megraktam a búbost. melegedjetek. hozok egy kis finom menta teát is hasfájás és hideg ellen. van kamilla, a gyomor-és torokfájósoknak, és levendula a fejfájósoknak
    itten is nagyon hideg lett. friss kalács is kerül mindjárást, cserébe nem is kérek semmit.
    ha valaki mégis ki szeretné pucolni a pajtáját, a banyának elég sokféle fája hiányzik. és meg is köszöni.
    http://tarkashop.hu/image/data/teafelek.png
    https://encrypted-tbn3.gstatic.com/...JqLZmhS3I7Oe1zLNySFpUFg-sltHHc8mlrCdGwh7WSzpQ
    http://emargit.gportal.hu/portal/emargit/image/csikos_kalacs_koszoru_5.jpg
    http://www.kriszdomkonyhaja.gportal.hu/portal/kriszdomkonyhaja/image/gallery/1240154738_31.jpg
    mindegyik friss, meleg még, vigyázz, forró

Utoljára szerkesztett: 28.4.15
    babahalak, -elzemari-, Jucusfalva és 2 más kedveli ezt.
  4. magnesagnes

magnesagnes Fórum-zöldfülű

Halihó szép kislányok, kisfiúk!

Boszika, milyen téli tüzelőnek valód nincs?
    Hátha akad a sufniban ... :)

babahalak, Jucusfalva és Clauriel kedveli ezt.
  5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia/sziasztok!

A cserebere ügyleteket privát levelezésben intézzétek. Köszönöm.

babahalak és Jucusfalva kedveli ezt.
  6. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Na a fenevigyeel..itt is szakadt az eső tegnap estétől.Remélem hamarosan befejezi és vissza jön a fajín idő,mert jön ki hozzám a Lányom....jólenne össze-vissza csavarogni.
    Várom a csere napot.:inlove:
    Hogy vagytok Csajok??
    Boszika drága köszönöm a jó meleget ma rám fér...amolyan fagyoska vagyok.
    Szép Napot Nektek!!

-elzemari-, babahalak és Jucusfalva kedveli ezt.
  7. -elzemari-

Kata, neked is szép napot...szerencsére felénk nem járt ez a kellemetlen idő.Nagyon bizom benne, hogy azért az az esti szalonna sütés nem fog elmaradni...De jó lesz neked.Már érzem is a tűz kissé füstös illatát, ...........s ehhez még a jó kis füstölt szalonna, hááát Kata, ......
    Boszika,
    olyan aranyosan figyelmes vagy, hogy gondoltál a fázósabbakra, és begyújtottál azokkal a kis kukorica csutkákkal.A menta tea nagyon jó ötlet volt, és szeretem nagyon.A nyáron, amikor érett a meggy tettem el lekvárt, és most először igazi inyencséggel is próbálkoztam, jelesül a csokis, mentás meggylekvárral.Nagyon jól sikerült, és finom benne a menta ize nagyon.
    A kalács!Hát az nagyon jó, hogy nem fogy el, mert csak itt tudok enni igazi házi kalácsot.
    Helló Clauriel,
    vigye vigy ki figyel majd od, nem fog senkinek sem hiányozni ez az idő.Meglásd, megjön a fájin idő, és jókat tudsz majd csavarogni a lánykáddal.
    Köszönöm szépen én jól vagyok, teszek veszek, jövök megyek, szóval jól vagyok...

Jó játékot kivánok!!

8. babahalak

Boszika- priviben írd le, hogy mit kérsz!!!!!!!!!!!!!!!
    .............szóval, megsütöttük a szalonnát,bennünket még az eső sem riasztott el és el is állt utána, most süt a napocska, én meg nyögök,mert ugye a hagyma,az..........,de ittam szódabikarbónás,ecetes vízet, hátha segít!!

9. -elzemari-

Kata,
    szóval sikerült az esemény, a gyomrod, meg majd helyrejön egykettőre....

10. babahalak

...szerintem is;););););), most még szétnézek odaát, azután vízszintbe teszem magamxD

11. -elzemari-

Jól is teszed, legalább jól kipihened magadat és akkor juj neked holnapi nap....

Jucusfalva, babahalak és Clauriel kedveli ezt.
  12. boszibanya

boszibanya Haladó

szia mindenkinek, szép estét

mostanra ért ide a hideges-viharos-miazmás bárakármi. tehát esik az eső ( nagyon kell a földnek ) fúj a szél és a banya hátsója meg az elsője vacog.
    elképpzeljétek, lett nekem vadiúj szomszédom, nagyon kedves és szeretem a meséit.
    Kata mindjárt írom a privit, köszönöm
    puszi

13. -elzemari-

Ne is mond, már több helyről hallom, hogy változik és haragosodik az idő, pedig én holnap egy kicsikét kertezni akartam.Hja az ember tervez a fene bele az meg véghez viszi.Gratulálok a szomszédodhoz, a jó szomszédság az egy kiváló dolog...

Jucusfalva, babahalak és Clauriel kedveli ezt.
  14. babahalak

Húúúúúúúúúúúú,de cudar idő van!!!!!!!!!!Ma még próba, utána Idősek Akadémiája,este már itthon is vagyok!:oops:
    Boszika- ment minden!
    Marika- gyomrom nagyjából rendbe jött, mindig kitolok magammal a hagymával!!!!!!!Neked nem kell semmi az újakon kívül???-mert azokat nem lehet küldeni!

Bizony, a jó szomszéd aranyat ér;)

Jucusfalva, patakvera és -elzemari- kedveli ezt.
  15. patakvera

patakvera Fórum félistene

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Iszogatom a kávémat-addig ideosontam olvasni. Nálunk is lehűlt a levegő-bár én másért jobban bosszankodom. Este 11-kor arra riadtam fel,hogy valami kapar a padláson...:wuerg:....ma vadászat lesz azt hiszem.:mad:

16. -elzemari-

Halihó Kata,
    ha hazaértél, légyszives meséljél, hogy mi is történik az Idősek Akadémiáján.Igen csak érdekelne..Örülök, hogy hamar túltetted magadat aszalonnasütési bekajáláson, legközelebb a hagymából kevesebbet fogyasszál...Majd küldök egy galambot...
    Helló Vera,
    ha hiszed ha nem , hiányoztál.Ó, Ó, tán egy kis egér a ludas?Nekünk egyszer a pincébe tette be a hadiszállását.Meg ne tud...
    Gazda bolt, hogy valami egérfogót keressünk,.majd a bolt jó kis szalonnáért, hátha háztáji az egér és talán lesz kedve hozzá.Na nem húzom sokáig, de mindig ott maradt az egérfogón a szalonna, majd próbálkoztam sajttal is, de valahogy nem nyertem el az izlését sehogy sem.
    Majd egy idő után feladtam, ő meg egy dobozban lehelte ki a lelkét.A kertben tettem meg a végtisztességet...

Legyen szép és vidám a napotok....

Jucusfalva, babahalak és patakvera kedveli ezt.
  17. patakvera

Nekem is hiányzott a "beszélgetés",de az éjszaka után 1 napig csak tévelygek...ma pedig pótolom az elmaradt házi munkát. Délután pedig irány a bazár. Az időjárás miatt kénytelenek vagyunk megint elindulni ruhát keresni-illetve csak egy kabátkát kislányomnak a hétvégi elsőáldozásra. Nagyon utál vásárolni-kivéve játékokat:)-teljesen le is fáradok a "harcba" vele.:D
    Remélem csak egy egér...már ijesztgettek görénnyel-patkánnyal.o_O:wuerg:

18. -elzemari-

Ajajaj, akkor hétvégén nagy eseménynek néztek elébe.Biztosan szép lesz.A padlást illetően úgy is akkor fog kiderülni, ha szembe találkoztok vele.Reménykedjünk az egér variációban.
    Jó vásárlást kivánok, biztos találtok valami csinoska kabátot ennek a kislánynak...

Jucusfalva, babahalak és patakvera kedveli ezt.
  19. patakvera

Igen-már alig várom. Tiszta fehérben olyan mint egy kis angyal....:inlove: Amúgy meg ördögfióka!xD
    Na indulunk is-remélem nyunyogás nélkül túl leszünk rajta!8)

Jucusfalva, babahalak és -elzemari- kedveli ezt.
  20. -elzemari-

Ha hazatértetek, ugye elmeséled hogy sikerült...

17 óra ........... Svájci event - A világító

Utoljára szerkesztett: 29.4.15
    Jucusfalva, patakvera és babahalak kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.