Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Én is segítettem,sajnálom szegényeket!
    Talányost is fogok venni,mert a teknős kell;)
    Letudtam a mai vízi kezelést, jó volt!.......pénteken újra megyek!
    Egy kicsit esőre áll, a napocska hol látszik,hol nem.............

2. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Sziasztok! :)

Kamyllám, kicsi lányod biztos látott felöltöztetett kutyusokat, fontos, hogy Émynek ettől semmi baja nem lett. :D

Csak két talányost vettem mindkét farmra - majd holnapra kiderül, hogy mi lett belőlük.
    Engem csak a Sárkány talányos ól érdekel.
    Cuki persze teknős, meg biztos kacsacsörű is :p - kívánom, hogy legyen, de nem hiszem, hogy nagyon fogják osztogatni.

Vonatozást kihagyom, túl sokat kérnek induláshoz és aztán valami olyan jöhet ami semmit nem ér. :(

Szép álmokat! :sleepy:

3. babahalak

...........lett egy teknősöm:D
    Kamylla- a flamenkó egy nagyon dinamikus és szép tánc,meg rengeteg gyakorlás kell hozzá!!!!!!!!!
    .....ehhez nem kellenek legények,de nincsenek is,hetedhéthatáron sem találunk olyat, aki szeret és tud is táncolni! ....meg a sok próba is elriasztja őkelméket!!!!!!!

4. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!
    Az eget egy nagy szürke lepel boritja, hogy aztán ezt mikor húzzák el nem tudom...Még az eső is csorog belőle...
    Kata,
    a flamanco táncot Spanyolországban volt szerencsém látni.Hatalmas nagy ritmusérzékkel, tartással rendelkeztek a táncosok, és az a dinamika, és a fiúk is, micsoda fess legények voltak....Húúúú
    A teknőshöz gratulálok, nálam most kilyukadt a buksza és valahová elgurultak az aranyak, és most nem tudok aranykeresésbe kezdeni, sajnos...
    Jucus,
    szivből kivánom, hogy a Sárkány beköltözzön hozzád...
    Kamylla,
    szokás szerint az eső megérkezett tőletek, és az egyik kis esőcseppen, mintha a te üdvözletedet láttam volna...de olyan hamar lecsorgott a kezemről, hogy csak a nevedet láttam....Igazad lett, mert nagyon szép csendes az eső, igaz ma paradicsom ültetés volt tervezve, de én tervezek a természetfelelős pedig intézkedik...

Szép napot kivánok!!

5. babahalak

Marikám- bizony szép a flamenco,nekünk is tetszik! Fiúk nincsenek,de mi megoldjuk a koreográfiát így is!
    Majd jövök valamikor,addig is legyen szép napotok!

6. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép napot minden betérő teázónak!
    Itt reggel sütött a napocska,most beborult..
    Férjuram ma kiment horgászni,még lógatja a botját,pár órája hívott,még nem akadt a horgára semmi.:D
    Lányokat hazahoztam a dedóból, hivatalosan ovi ma nem volt,ünnepeltek,kis játékos vetélkedő,apró ajándékokkal..mindössze 3 órás volt,de élvezték..
    Jucuska!látott,... van Émynek ruhája, vettünk, és Én is felöltöztettem mikor hidegek voltak,az ilyen apró jószágokra télen javasolják is..Pöttyöm úgy gondolta,most is igényli..
    Nekem lett tekim,igaz a csomagot vettem meg,így biztos a találat..:D
    Csillámporos akármim is lett,de nagyon sok titokólam bánja,elég nehezen sikerült..
    Remélem neked is lett amit szerettél volna..

Szia Cukika!Gratulálok a tekidhez,aranyos grafikájú ólra sikeredett a fejlesztők jóvoltából..Ez igazán tetszik..
    Gondolom hogy nagyon szép tánc,nézni szeretem,viszont a két bal lábammal ki sem merem próbálni...:D:p

Marcsikám drága! Akkor szót fogadott az idő,igaz megfenyegettem,hogy felétek emberelje meg magát.Csak úgy csendesen,nem tombolva mulasson..
    Itt is beborult megint,úgy néz ki,hogy zuhé lesz és nem a csendesebbik fajtából...

Szerencsés titkost mindenkinek..legyen szép napotok..

incimami, patakvera, Jucusfalva és 2 más kedveli ezt.
  7. babahalak

............hazaértem...........és lett nekem is csillámporos,meg kaptam még kacsacsőrűt 2-t is,meg kivit,most már meg vagyok elégedve!!!!!!!!!!
    Itt sokat esett és megint be van borulva,de hálistennek csendes eső esett!!!!!!
    Kamylla -köszi,hogy szóltál az érdekünkben!;)

incimami, patakvera, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  8. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Cuki gratulálok a tekihez, kacsacsőrűhöz. :D

Az enyémekhez nem lehet gratulálni, mert egér, sün, gólya és retró hód lett. :( Most vettem még egyet.....

Kamyllám mi az a csillagporos valami? Én nem vonatoztam, ha holnap még lehet, talán megpróbálom.

Ma fél hétkor keltem, lassan itt az ideje az alvásnak.

Jóéjszakát! :sleepy:

kamylla64, incimami, patakvera és 2 más kedveli ezt.
  9. -elzemari-

Jó reggelt, legyen szép a napotok!!

incimami, patakvera, ildimamuci és 2 más kedveli ezt.
  10. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Jóreggelt! :)
    Képzeljétek, Jucuson lett egy kacsacsőrű emlős! Ennek annyira megörültem, :D hogy vettem még két-két ólat a farmokra.
    Vonatot is indítottam egyet-egyet, szeretnék illatszertárat - biztos az lesz. :p
    Borus, hideg idő van, nagyon nem szeretem. :(
    Vidám napot!
    :D

kamylla64, incimami, patakvera és 3 más kedveli ezt.
  11. -elzemari-

Jucus,
    de jó hir, örülök a szerencsédnek!!Hátha a vonat is szerencsésen fut be az állomásra...

12. babahalak

Jucusom- én is gratulálok és kapsz csillámporost;)
    Marika- nagyon szűkszavú vagy mostanában!:sleepy:

13. -elzemari-

Ó Katám, elég sokat rohangálok mostanában, és ha meg leülök a gép elé, úgy érzem, hogy tiszta üres a fejem, de remélem, hogy hamarosan csak megtelik valamivel....

14. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Köszönöm a gratulációkat, írom a többiből mi lett:

Retro hód, egér, farkasodú és narancs juhól. - ólvásárlást nem folytatom. :(

A vonatos még nincs készen, majd megírom, hogy sikerült.

Szép napot! :D

15. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Szerbusztok!
    Rég jártam felétek, de akadályoztatva voltam......:(
    Tegnap jöttem haza Pécsről a kórházból.
    Az Urológián feküdtem múlt péntek óta.
    Az történt hogy szerdán estére belázasodtam, 39 fokig ment fel a hőmérő.....
    Másnap is lázas voltam, nemigazán ment lejjebb a lázam, így délután telefonáltunk a sebészorvosomnak hogy mi a helyzet, ő pedig mondta hogy másnap (péntek) menjünk be hozzá, mert látni akar.
    A műtéti helyekkel nem volt gondom, de fájdalmaim sem voltak.
    Ő is azt mondta hogy részéről minden rendben, de elküldött hasi ultrahangra, röntgenre többfélére is.
    Át is szólt telefonon hogy azonnal fogadjanak, mert pl:ultrahangra jövő hónapban lett volna csak időpont.....
    Röviden: kiderült hogy van 2 db vesekövem és valószínű h elzárt valamit és az okozza a magas lázat.
    Azonnal írt egy beutalót a pécsi Urológiára és a párom már vitt is kocsival.
    Az Ambulancián egy aranyos doki volt, aki közölte velem hogy innen egy tapodtat sem......mondtam hogy nincs nálam semmi.....hétfőn ígérem visszajövök......de nem volt mese, mert azt mondta h az életemmel játszanék ha hazamennék.
    Felgyorsultak a dolgok.....bevittek a kisműtőbe és felvezettek a vesémbe egy "drótot" hogy azon majd eltávozik a gennyes vizelet és uk-át (katéter) is raktak be és szigorú fekvést írtak elő 3 napig, csak a lábam és fejem, nyakam, kezem mozdíthattam.....:(
    Úgy mosdattak le minden reggel.
    Nagyon csúnya vesemedence gyulladásom volt.
    Hétfőn délelőtt elvittek röntgenre, majd újra a kisműtő és kiszedték a "drótot" és a katétert, de helyette kaptam olyan katétert, amivel már felkelhettem. Felhelyeztek egy másik "drótot", amit úgy hívnak hogy sztent, ez a húgyhólyagot köti össze a vesével és segíti a vese működését.
    Jó darabig bennem marad.
    Műtétre lesz szükség, mert a 2 vesekő mellett van szűkületem is....
    Jövő hónap 10.-én megyek vissza kontrollra és akkor megbeszéljük a többit.
    Na most van mit olvasnotok.......;)
    Ezen a farmon lett illatszertáram. :)

kamylla64, incimami, patakvera és 4 más kedveli ezt.
  16. babahalak

Ó, Te drága, nagyon sajnállak, minden követ összeszedtél?????????Te kis harácsoló!!!!!!!
    A viccet félre téve, most már gyógyuljál! Szorítok érted!!!!!!
    A csillámoshoz gratulálok!!!!!!!!
    Küldöm a gyógypuszikat-és ölelést!!!!!!!
    Marika- vigyázz a rohangálással, pihenjél is közben;).....és gyűjtögesd a mondandódat!
    Most el,majd holnap este,vagy vasárnap reggel jövök! Megyünk Kulturális Seregszemlére fellépni!
    Legyetek jók és jól!:inlove:

kamylla64, incimami, patakvera és 4 más kedveli ezt.
  17. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Jóreggelt! :)

Több vonatot is indítottam, semmi jó nem lett, le sem írom, mert sírva fakadok. :cry:

Ma még kettőt indítottam aztán befejezem.
    Képzeljétek, Fórumprofi lettem, ha "profi" vagyok kapok valami juttatást - legalább egy illatszergyárat! :p
    Minny jobbulást! ;)
    Mindnyájunknak szebb időt! :D

18. babahalak

Jó reggelt!
    Nem nagyon volt mit olvasnom:sleepy:hol vagytok?????
    A tegnapi nap nagyon jó volt,mert Beregdarócon volt a Sz-Sz-B. Megyei Nyugdíjas Szövetség Kulturális Seregszemléje és nagyon jól sikerült a szereplésünk!..........ráadásul az idő is csodálatos,napos volt8), gyönyörű kézimunkákat is láttunk!...........az ebéd babgulyás volt.
    Jucus gratulálok a "kinevezésedhez" és biztos,hogy fogsz kapni az új ólakból,szurkolok!
    ..........most el,mert sok a dolgom,de majd még jövök!

kamylla64, incimami, Jucusfalva és 2 más kedveli ezt.
  19. boszibanya

boszibanya Haladó

szia mindenkinek szép napot

Ildikó, nagyon rád jár a rúd, úgyhogy további drukkokra számíthatsz tőlem a teljes meggyógyulásod érdekében. küldöm a mindenféle banyakencéket, lötyőket, hátha ez is segít.
    Marcsika mindent csak komótosan csináljál, nem érdemes megerőltetni magadat.
    Kata nagy gratula, az ügyességteknek.
    Jucus akkorát kapsz, ha el nem ugrassz. méghogy fórumprofi?????
    Erika hol a mese az egyformákról?
    mindenkinek gyógy-boszi-puszi
    mostan megyek a dógozómba bele
    és elképzeljétek, lett énnekem illatszertáram

20. patakvera

patakvera Fórum félistene

Szép vasárnapot kívánok Mindenkinek!

Jó sokat írtatok,de örömmel végigolvastam mindent!:p Illetve a vesekövesnek nem örültem.-.- Jobbulást kívánok! Nem nagyon tudtam jönni,mert nem volt elég energiám! Sok volt a munkám és ráadásul beírattak egy tanfolyamra is! Na igen és nekem is van kertem,de idén csak a fű fog teremni rajta...:sleepy:...és hát azt is le kellett nyírnom! Tegnap horgászni voltunk-kislányom teljesen be van zsongva tőle-ezért szerintem ma is megyünk!:)
    Az eventet csak a maradék farmaranyam elköltésével sikerült befejeznem-kevés volt a nagyítóm! A vonaton beadtam pár angórasimogatót és lett egy rózsaszín ólam!:D Nepált én is támogattam-nagy szerencsének tartom,hogy itt élek ahol! Titokólra költöttem és lett tekim! Sajnos kivim az maradt csak egy szem!:(
    Na egy kicsit hosszúra sikeredtem!:D

kamylla64, incimami, Clauriel és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.