Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok...
    Ildikó,
    ha egyszer valami elkezdődik.....tudod, szivesebben olvastam volna arról, hogy itt meg ott voltatok, és milyen jól éreztétek magatokat.Nagyon sajnálom, hogy ennyi baj utolért, de ezek után már csak jó következhet!!!Mielőbbi gyógyulást kivánok!!Az Illetszertárhoz gratulálok, sajnos én azt sem tudom, hogy mi az, mert sajnos nincs nekem, és már reményem sincs...

te kis Profi,még hogy jutalom.....s mindjárt egy egész gyárat is szeretnél....Hmmm, nem lesz ez egy kicsit sok???Igazad is van, ha már kivánunk valamit, akkor az legyen a legnagyobb......Remélem, hogy megkaptad....
    Kata,
    akkor mesélek egy kicsit a tegnapi kirándulásomról.A Bakonyban voltam mégpedig a szép Bakonybél nevű helyiséget látogattuk meg és a nevezetességeivel ismerkedtünk.A háttérben a Római katolikus templomot és a monostort néztük meg.A falú központjában álló monostort Szent István király alapitotta 1018-ban Szent Günter remete javaslatára.A hely fekvése kiválónak látszott a szerzetesi életre.
    A templomot és a monostort az évszázadok viharai megtépázták, többször leégett, törökök pusztitották, a világháború sem kimélte.
    A mai barokk templom alapkövét egyébként még 1750-ben Sajghó Benedek pannonhalmi főapát rakta le,felszentelése 1754 július 31-én történt.
    A templom után a monostor kertjét is végig jártuk, ahol megannyi gyógynövényt és csodás fák árnyai alatt sétálhattunk.Az időjárás az nagyon változó volt, mert hol nagyon meleg volt és akkor csak egy szál pólóban, vagy úgy fújt a szél és elborult, hogy akkor meg a kiskabát is jó volt.Igy aztán mindig felpakolva mentünk az utunkon.

Voltunk a Csillagdában is, ahol a sok csillag között teljesen elvesztem, mert én nem vagyok jártas csillágaszatilag, de nagyon aranyos fiatal csillagász kisért minket, aki igyekezett minket beavatni a meteoritok, az űrhajózás, a távcsövek és a tejútrenszer világába .

A bakonybéli Tájházban megismertem, hogy Cseh Tamás mennyire vonzódott a rajzoláshoz.
    A Tájházban megnézhettem a bakonyi emberek minden napjait kitevő berendezéseket.Lakószoba, füstös konyha, kamra, tette ki.

A Tájház után következhetett a Borostyánkút vagy (Szent kút) felkeresése.Most már a Nap telje erejével sütött, a kabát a mellény és a táska a karomon, már alig éreztem a vállam, de menni kell, ha a látnivaló nem jön közelebb.Igaz nem is volt távol csak 800 méterre, de nekem két kilométernek tünt a távolság.De megtettük, igaz mire oda értem olyan fáradt voltam, hogy lerogytam az egyetlen padra és egy kicsi pihenés után megnéztem én is a forrást.Hááát.....

Jó volt a kirándulás, amit igazából lazának nem tudok jellemezni, de jól esett otthon kinyújtózni...

Vera, jó látni újra....

Utoljára szerkesztett: 17.5.15
    kamylla64, incimami, Jucusfalva és 2 más kedveli ezt.
  2. patakvera

patakvera Fórum félistene

Hmmm....csak irigykedem,hogy mindenki kirándulgat!:p Na de jövő hétvégén mi is megyünk kettecskén Sárvárra 3 napra!8) Bakonyt mi is megcélozzuk a nyár folyamán! Addig meg csak álmodozva olvasom a beszámolót!:music:

kamylla64, -elzemari-, incimami és 2 más kedveli ezt.
  3. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Ejnye Banya, annyira megijedtem, hogy elugrottam. Persze Neked lett illatszertárad, jaj, nagyon irigylem. :p

De biztos nem tetszett amit írtam, mert már nem látom a "Fórumprofi"-t, vissza lettem minősítve. :(

Nem is lett semmi amit szerettem volna az egy kacsacsőrűt leszámítva, pedig gyártottam is a műhelyben és sok szerelvényt indítottam.

Ma még vettem egy-egy ólat, még nincs kész, remélem, hogy nem sárga tyúkólat fogok kapni.

Marika kirándulás beszámolód a másikon elolvastam, nagyon tetszett, írtam is rá. :D

Vidám napot! :music:

4. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Marika- köszi az élvezetes beszámolót! Valamikor, hajdanán két hétig üdültem Bakonybélen,akkor is szép volt és csendes,jártam onnan kirándulgatni a szomszédos városokba, régi,boldog idők:p
    Jucus- nagyon sajnálom, hogy nem jött össze semmi jó!
    .........most tettem ki 15 titkosat..........
    .........gyönyörű idő van és nem csináltam semmit,mert "rozim" kimosott,most fogok fasírtot csinálni a holnapi sétához;)

5. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Cuki szorítok, hogy legalább Neked jók jöjjenek. :D

Jucuson az utolsó ól titkosügynök lett. Dóricicán még nem néztem meg.

Megnéztem, narancs tyúlól lett! :cry:

Este még benézek. :)

Utoljára szerkesztett: 17.5.15
    kamylla64, -elzemari- és babahalak kedveli ezt.
  6. babahalak

..........hááááááááát, az nagyon gáz!:mad:
    .....nem tudom,hogy ennyiért miért ilyeneket adnak,egyenesen felháborító, elveszik az ember kedvét a játéktól!>:(

7. incimami

incimami Fórum bárója

8. -elzemari-

Halihóóó...
    Incike,
    jól is tetted, hogy bekukkantottál, és még kávézni is meghivtál ebbe a szép és takaros kertbe.Örömmel tettem eleget...
    Kata,
    szerintem ezt nem értékre adják, mert van olyan aki egyet vesz, és sikerül a kedvének jót kapnia.sajnos ebben a szerencse is közre játszik, vagy a csuda tudja, hogy mi.ne is mérgelődjál rajta, mert a játékot senki sem fogja ezért abba hagyni...
    Jucusom,
    látod, nekem is hogy fájt a szivem egy kacsacsőrűre, de sajnos nem lett.
    Vera,
    de jó lesz neked is majd Sárváron, és még ráadásul három napig.Jó lenne, ha vinnél majd egy kicsike jegyzet füzetet és amikor haza érkezel, mesélnél nekünk az ott megélt sok élményről...

További szép estét kivánok!!

Utoljára szerkesztett: 18.5.15
  9. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Jóéjszakát jöttem kívánni, :)

holnap rohanós napom lesz, de azért benézek. ;)

kamylla64, -elzemari- és babahalak kedveli ezt.
  10. babahalak

Jó reggelt!
    Jelenléti aláírva, majd én is jövök, lett egy kacsacsőrűm!

Jucusfalva, kamylla64 és -elzemari- kedveli ezt.
  11. patakvera

patakvera Fórum félistene

Szép napot Nektek!

Ígérem majd mesélek. Első napra csavargást terveztünk-a másodikra horgászatot-a harmadikra meg fürdőzést! Így mindkettőnknek teljesül a kívánsága!:)

12. -elzemari-

Vera,
    az igéretedet lefűztem, és majd jövök, ha hazaértél....Érezzétek nagyon jól magatokat, és sok sok pihenés is legyen benn...

patakvera, incimami, Jucusfalva és 2 más kedveli ezt.
  13. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szépséges napot teázók!
    Itt nagyon meleg van,ez már káros az egészségre..:D
    Hétvégén nem tudtam jönni,mint ahogy már észrevettétek is a kiccaládom igénybe vesz,ma meg aprónépem szobáiban selejteztem,pakoltam a szekrényeket,meg az egész szobáikat felforgattam.Jól el is fáradtam..

Olvastam drága Ildikóm ismét kórházban volt,egy újabb betegséggel kell megküzdenie..Sajnálom,kitartást, gyógyulást,erőt kívánok neki,de egy szerető család veszi körül így a segítség meglesz..

Jucuska!sajnálom hogy nem lett csillámos pilléd,nekem is csak nagy nehezen sikerült egy darabot,de ne tudd meg mi mindent elvitt a bakter érte..a kacsacsőrhöz viszont gartula..

Szia Vera! Neked is gratulálok a pink óladhoz,nekem is adott egy rózsa kaméleont a vonat egyik farmomra..Meg is lepődtem nagyon..Végül is négy farmon vonatoztunk a zurammal,mindegyiken lett csillámporos ólunk egy darab, igaz elég nehezen..
    Érezzétek magatokat jól Sárváron,pihenjetek jó néha csak kettecskén lenni..;)

Marcsika! Tényleg kicsit ritkább vagy és rövidebb,de ahogy írtad is,van kis birtok amit rendezni kell..A hétvégén mi is rendbe raktuk a vihar utáni állapotokat a virágoskertben,megint szépségében pompázik..Ogrem lenyírta a füvet is,most annyira szép az egész kis park a ház körül..

Boszikám! lányok elevenek,hangosak és imádni valók,ma beszabadultam a szobáikba és rendet vágtam,már ahogy látom ismét amortizálódik lefele...:p holnap megint pakolhatom..Jól vagy drága? kezed, egészséged?

Cukika drága! olvastalak,programod volt bőven,neked is gratulálok az új,újabb ólakhoz,meg a tánccal elért eredményeitekhez,így utólag is..Annyi energiával vagy megáldva,hogy tényleg irigylésre méltó..

Incike! örültem hogy téged is láttalak,köszike a kávét..Emberem fogott csütörtökön egy nyolc kilós pontyot,elengedtem horgászni,mert itt az Ő napja volt,had fújja egy kicsit ki a gőzt...

Most el,ahogy tudok jövök..

14. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Kamyllám én is nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, köszönöm az együttérzést. :)
    Néztem a feladatokat, most hiába írják, hogy tovább lehet jutni a II.-re, csillámpor nélkül nem lehet. :(

Nagyon nem szomorkodom, mert sok feladatot más ólak és fák hiányában nem tudok megcsinálni és gondolom sokan vagyunk így. Majd egyszer ........ :p
    Azért lesz mit csinálni a héten és mivel eléggé türelmetlen vagyok, megint nem fogok várni a Baby Boom-ra. :p
    Jóéjszakát! :sleepy:

patakvera, incimami, kamylla64 és 2 más kedveli ezt.
  15. -elzemari-

Jó reggelt kivánok!
    Szintén muzsikus???Én is!!

16. kamylla64

Szép napot teázók!
    Itt nagyon meleg van,már ezt sem szeressem.
    Ma fodrásznál voltam,levágattam a hajamat,úgy indultam hogy csak a végéből vágatok,de valamiért mégis rövidre nyírattam.Most hátul teljesen fel van vágva, elöl oldalt meg hosszabb maradt..Már nem bánom,egész jól megbékéltem vele...

Jucuska! kakukkosnak nem állok neki,megvárom a bummot,talán megspórolok pár szupitápot.
    Sok gazdakörim van nekem is vissza,annyira nem is érdekel.Majd egyszer meglesznek,de ha nem az sem baj,elférnek..

Amúgy meg hidd el, nemsokára beteszik a csillámporos ólat valamelyik eventbe,ez így szokott lenni..lehet már a következő ültetősben bent is lesz..

Szia Marcsikám! Mostanában tényleg rövid vagy,de biztos megvan az oka..
    Kívánok sok ikerszüléses kakukkot,kevés szupertáp felhasználásával...

Legyen szép napotok.

17. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Kamyllám biztos jól nézel ki rövid hajjal. Vagy ötven évig én is azt játszottam, hogy mikor hosszú volt rövid kellett és fordítva. :p
    Jó lenne ha betennék a csillámporost, de szerintem arra még várni kell - hát várok. :(

Már több mint 200 szupertáp elfogyott és még nincs meg a felhő. Nem csinálok meg mindent, csak ami fontos, a többit majd szombaton.
    Ma kell nekem a felhő!!! :D:p:D

Marika gondolom Te is nekiláttál a kakukkosnak, hogy állsz? :)

Szép estét! :D

patakvera, -elzemari-, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  18. kamylla64

Jucusom! Te kis türelmetlen!:D általában nekem is kell de azonnal,most azért is várok,sajnálom a keservesen összekuporgatott szupitápomat..Az első két feladatot azért leadtam,a múltkori kakukk tenyésztésből maradt annyi,hogy elég lett.A többit meg majd ha elindul a bumm.

Emberemnek tetszik a frizurám,a lányok még furán nézegetnek,de majd megszokják,mint ahogy Én is..:D jönnek a forró napok,könnyebb is lesz,nem kell folyton felkötnöm..

Szerintem meg a következő eventen benne lesz a csillámos..Valahogy érzem a vesémben...:D:D:D

19. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

De jó lenne Kamyllám! :DTényleg nem kívánok sokat, nekem ha egy fám vagy egy ólam van a titkosokból azzal meg vagyok elégedve. Majd kialakul.

Kitettem a felhőt! xDxDxD

Itt Jucuson ami fontos volt azzal kész lettem, Dóricicánál én is megvárom a Boom-ot, mert ott kevesebb szupertápom van.
    Jucuson is majd akkor fejezem be.

Vidám estét! :D

patakvera, kamylla64, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  20. babahalak

.......kis hűséges, rendes írogatók vagytok!
    ..........nekem mozgalmas napjaim voltak,vannak,lesznek!
    Vasárnap a kis keresztlányom aludt nálam,11 éves lesz októberben, negyedikes, kitűnő tanuló.
    Hétfőn, ugye Madarak és fák Napja volt, 10 km-s séta az erdőn keresztül Sóstóra és vissza,közben egy kis torna és edzés,az akác illat belengte az erdőt.
    Tegnap a szokásos próbák, ma járkálós napom lesz és sajnos temetés is:oops:
    Holnap Olimpia,beneveztem kislabda dobásra és a csapat ügyességi versenyre:)
    Kakukk tegnap kész lett,mert az előzőből sok minden maradt, ez a felhő kint van.
    Az előző felhőt nem tudom még kirakni,mert a kütyükből az I-II.-ek megvannak,de már nem emlékszem, hogy III.-s kell-e hozzá,mert azok nincsenek és nem engedi kitenni! A boomot én is megvárom,mert a pandás event is lesz és azt akarom tenyészteni,meg a Levesmestert!
    Kamylla egy fotó, csak a hajadról????????esetleg???????
    Jucusom- gratulálok a felhőhöz! Dórika jól van??.........és Te???????????
    Marika- Neked is meg lesz!
    .........most el,majd jövök!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.