Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Incike,
    igy is van, nem fog ki rajtunk egy kicsit nehezebb event.Ha meg véletlenül mégsem, na bumm, akkor is egy jót játszottunk...

Be be nézek, hogy hátha valakinek a szavába tudok vágni, ám sajnos sikertelenül...

Utoljára szerkesztett: 5.6.15
  2. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    ..........elég kevesen és keveset vagyunk:sleepy:
    ........tegnap két szobában megpucováltam az ablakokat, ma a nagyszoba és a konyha van soron:oops:, sajnos rengeteg a galamb és mint tudjuk az tojik eztmegazt:cry:...........és vasalni is kellene:p
    ........eventkével lassan haladok,de csinálom............még rengeteg korall és hínár kell..........o_O
    Legyen szép napotok!

3. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok!
    Jelenléti ívet alá írva.
    A koralomból 50 hiányzik és kész, Harmadik feledat első része kész.
    Szép délutánt minden betérő játékosnak.

4. babahalak

Jó reggelt!
    Incike- ügyes vagy!
    Ma nem leszek, de délután,vagy valamikor jövök!
    Legyen szép és sikeres napotok!

5. incimami

incimami Fórum bárója

Szép napot mindenkinek!
    Délután jövök megyünk keresztelőre. Ma van az unokámnak 10óra 15perckor.
    babahalak neked is jó pihizést kívánok.

6. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Tegnap egész nap programom volt, alig voltam itthon.
    Ennek ellenére szorgalmasan csinálom az eventet, mindkét farmon. :p
    Kivételesen nem válogatok hanem sorba megyek, a negyediknek még az ezüstjét sem csináltam meg.
    Az első kettő kész van és a harmadik ezüstje. :D
    Ma nagyon meleg van, alig bírtam ki az erkélyen míg teregettem.
    Hajrá szorgalmas farmerek! :D

7. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok!
    Látom nem voltatok olyan sokan. Vége a keresztelőnek nagyon aranyosak voltak a picikék, Képzeljétek 3 kislánynak volt a kresztelője édesek voltak nagyon. a mienk sírt egy picikét mert elaludt és meglepődöt a víztől, de csak egy pillanatra és kész.
    A kaja vadpörkölt volt nokival és tésztával,káposzta sali és ubivolt, Sütike epertotra habos babos,turótórta,mákospudingos szelet,

sós sütikék ennyi. [​IMG]

8. babahalak

Incike- de sok finomságot készítettél!
    pihizés nem volt, de nagy meleg igen:oops::sleepy:, csak ezüstöt sikerült énekelnünk:(
    Legyen pihentető éjszakátok!

9. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Ejnye Cuki, ne szóld le az ezüstöt. Az is szép eredmény amennyiben nem csak két induló volt. :p
    Még több mint háromszáz felröpi hiányzik, :(remélem a vége felé többet adnak.
    Most nem is az a probléma, hogy nagyon kevés száll fel, hanem túl sokat kérnek.
    Holnap angol, most nem volt házi feladat így elő sem vettem semmit. :p
    Múlt szerdán írtunk felmérőt, az 90 százalék felett sikerült. :D
    Már csak pár alkalom és "Vakáció!"
    Szép álmokat! :sleepy:

10. babahalak

Jucusom- gratulálok a jó eredményedhez, tudtam én, hogy okos, ügyes és szép csajszi vagy!!!!!!!!!!!!:inlove:
    ............nem szólom le az ezüstöt, csak énekkel eddig "arany"-osak voltunk és ez visszaesés:(:sleepy:
    ...........a régen jelentkezők is jöjjenek,mert hiányoznak!!!!!!!!!
    ................most el,-kezelésre- majd jövök!!!!!!

11. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Baba, vagy Jucus, már megint ki nyert ezüstöt,?
    nagyon szép eredmény az, meg kellett küzdeni azért is, vagy szépen énekelni.:)
    Megtaláltalak, ezek szerint ez a törzshely?
    Én az eventet már kivégeztem, hála az égnek.xD

Clauriel, patakvera, *Dóricica* és 3 más kedveli ezt.
  12. -elzemari-

Szervusztok....
    Incike, nagyon finom lehetett az az étek, amit nektek felszolgáltak.Gondolom nem is maradt a tányéron semmi felesleg...
    Szombaton én is kirándultam és vacsira valami frenetikus fincsi ennivaló volt vacsorára.Na és a somlói galuska, húúú de feltette a pontot....
    Remélem, hogy sikerül nektek is készen lenni, bár itt fenn a felhőn igazán nagyon meleg van....Jó játékot kivánok!

13. babahalak

Marikám- gratulálok, nagyon ügyes vagy!:inlove:........és a beszámolót mikor hozod????????
    Gizus- én kaptam ezüstöt ,a Népdalkörrel Tarpán voltunk minősülni, örülök, hogy itt vagyxD, neked is gratulálok a befejezéshez!
    Jucus- merre vagy???????????, a többiekről már nem is beszélve, Erika, Kamylla, Ildikó, tessék jönni,mert ez így nem lesz jó!!!!!!!!!!!!!!:sleepy::eek::(
    Ma voltam kezelésen, utána ettem és csak most keltem fel;), már csak 100 só kell,egy aratás és én is mászok a felhőre!
    ........esőre áll az idő, igaz írta az újság a záport,zivatart.........

Clauriel, patakvera és Jucusfalva kedveli ezt.
  14. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Cuki nagyon köszi a dícséretet, az mindig jól esik. :)
    Legközelebb majd megint "aranyosak" lesztek.

Gizus az úgy van, hogy táncolni, énekelni Babahalak illetve Cukorfalat szokott, a kettő az egyben - vagy fordítva.
    Elég skizofrén állapot, de többen vagyunk így. :p

Én a kistesón vagyok Csillagbaba, röviden Baba. Itt általában, majdnem mindig Jucus, mert a "kicsit" csak akkor hagyom érvényesülni, ha új ruhája van, ami elég ritkán fordul elő.
    A gratuláció nekem az angol felmérőre vonatkozott, amin én is csodálkoztam, hogy "Jé, ez ilyen jól sikerült?" :music:
    Neked meg a sikeres event befejezéshez jár gratuláció.
    Eventet holnap tudom csak befejezni, addig kapaszkodjatok erősen a felhőn, nehogy leessetek. :p
    Szép álmokat! :sleepy:

Clauriel, patakvera és babahalak kedveli ezt.
  15. *Dóricica*

*Dóricica* Junior szaki

Gizus jöttem most csakis a Te kedvedért. :)
    Én vagyok Jucus "kicsikéje" bár már 93. szintnél tartok.
    Nagyon igyekszem, hogy utolérjem. :p
    Valóban ez a törzshely, de mostanában eléggé kihalt, ezért Jucus benéz máshova is ahol kedves tagokat talál. :)

Jucus nem írta, de mikor még sportoltunk - jaj, ez a többes szám - elég sok aranyat nyertünk, de az még az őskorban volt. ;)
    Mindjárt holnap van, vidám ébredést! :sleepy:

16. babahalak

Jó reggelt!
    ..........ma kész leszek,már csak 20 só kell..........
    Dóricicának is szép a ruhácskája, szeretem ezeket a színeket!!!!!!!!
    ...........az idő eddig olyan semmilyen volt, remélem kisüt a napocska,mert szalonnasütés lesz és már nagyon fenem rá a fogam.........:D
    .............és kész!!!!!!!!!!!!!! a felhőn csücsülök!!!!!!!!!!

Utoljára szerkesztett: 9.6.15
  17. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Én is az előbb másztam fel mindkét farmon a felhőre. Most még kellemes, nem tűz a Nap. :p
    Köszi Cuki, nekem is tetszik Dóricica ruhácskája.

Ma nagyon nyugis napom lesz, időnként az is kell, itthon tenni - venni.
    Vidám napot! :D

Clauriel, nyific, -elzemari- és még 1 ember kedveli ezt.
  18. patakvera

patakvera Fórum félistene

Szép napot Nektek!

Gratulálok mindenkinek a szép eredményhez!:)
    Nagyon meleg lett itt is. Valamikor össze kell állítanom egy trambulint...o_O....ja és a medencét is!:cry:
    Eventtet szerintem én nem tudom majd befejezni a gaz miatt. Ebben a pár napban nem volt erőm még a gépet sem bekapcsolni!:sleepy:
    Legyen vidám szép délutánotok!

19. -elzemari-

Szervusztok...
    Nem is gondoltam, hogy a kertem olyan mint akinek nincsen gazdája.Tegnap nekifogtam, dolgoztam látástól sokáig, és azért már egy nap után is van eredmény.Mára délután a szudikálás után terveztem a gazolást, ám az idő úgy gondolta, hogy pihenjek csak tovább és hallgassam a kugli mérkőzés zaját, amit az égiek csinálnak.Eső, az vajmi kevés szitál belőle, de arra jó, hogy ne tudjak tevőleges lenni.
    Alsódughagymafalván pedig a sok fa uralja a terepet, tekintettel a munkára, igy aztán most nincsen dolgom ott sem...
    Nagyon örülök, hogy sikerrel vettük ezt az eventet is, bááár megmondom őszintén kicsit megijedtem a mennyiségtől, és tessék.....Hiába rutinos gazdák vagyunk már....

A kirándulás.....
    Nagyon élvezetes kiránduláson voltam, Diósgyőri várat néztem meg.
    A vár a fénykorát Nagy Lajos király(1326-13829) korában élte.
    Luxemburgi Zsigmond ajándékozta elsőre a feleségének a várat, majd később a vár hat királyné" jegyajándéka" lett.Jelmezes útikalauzunk volt, aki elmesélte nekünk a szobák történetét.
    Elsőre, a mintegy 380 négyzetméteres lovag terem volt, amit megláttunk,és sokunk száját elhagyta egy hűűűűha...Nagyon érdekes volt a kétszintes kápolna is, ahol a felső szintek a király és a királyné hallgatta a misét a nép pedig alul..Szobáról szobára járva csodáltuk a régmúlt emlékeit.
    A várlátogatás után egy nagyon jó kis fagyizóban hűtöttük le magunkat, mert a napocska igen csak kitett magáért.

Legyetek vidámak, és jó játékot kivánok!!

Utoljára szerkesztett: 9.6.15
    Jucusfalva, Clauriel, nyific és 2 más kedveli ezt.
  20. babahalak

Jó reggelt!
    Nagyon szép lett a diósgyőri vár, sajnos én lemaradtam arról a kirándulásról,mikor oda volt szervezve,de még el akarok jutni és megnézni!
    ..............igen, már rutinosak vagyunk..........
    .........tegnap jól sikerült a szalonnasütés, nagyon meleg is volt,de minket semmi sem riaszt el, ha valamit meg akarunk csinálni, főleg ha a hasunkról van szó!!!!!!!:p...........ma viszont nyugis napom lesz, itthon kell ténykednem,mert a vasalni való már az égig ér:(:oops:.........az idő- most még hűsöcske..........
    Legyen szép és sikeres napotok!

patakvera, Jucusfalva, Clauriel és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.