Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Szoiasztok!
    Na most találtam ide, Dóricica olvastalak, most már világos minden.:)
    Nekem is van kicsinyem ám , mint Te anyudnak Ő 95-ös szintű, kellene neki egy jó szomszéd.;)
    Tegnap kicsit nehéz napom volt, sok volt a fennforgás, bajom volt a jéggel, meg
    a slusszkulcsommal, odaát már kifejtettem.xD
    Szép estét Nektek!:)

patakvera, -elzemari-, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  2. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Marika olvastam a Diósgyőr-i beszámolód, tudod, mindig élvezettel olvasom. :)
    Én elég rég voltam kirándulni, mikor még párszor mentem nyugdíjasnapra.
    Gizus a Te kicsinyed is már szépen megnőtt. :pAhogy lesz szabad helyem meghívlak, vagy megírom.
    Most a kicsiről írtál?
    Itt ma sem volt nagy tolongás. :(
    Szép álmokat! :sleepy:

3. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    Gizus-barátnak jelölhetsz és majd szomszinak!Olvastalak ám odaát, nem semmi napod volt:D:inlove:
    A tegnapi nap majdnem mindent megcsináltam, amit beterveztem:p..............ma még fellépések lesznek délután,addig is itthon tevékenykedek!
    Legyen szép napotok!

4. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt...
    Ami azt illeti, tényleg nem léptünk egymás sarkára, de biztosan a meleg teszi, hogy ................
    Kata érdemes egyszer tényleg megnézni a Diósgyőri várat, és van a sarkon túl egy cukrászda,hogy ott milyen finom fagyit van................De volt ám még tovább is....

Miskolctapolcán a barlangfürdőben csobbantam egyet kettőt.Húúú de jó volt...Én már régóta kacérkodtam a gondolattal, hogy jó is lenne ezt a szép barlangfürdőt meglátogatni.Érdemes volt, mert nagyon hangulatos, és finom vizzel élvezkedtem.
    A fürdés után a szálláshelyünkön egy nagyon finom vacsorával koronáztuk meg az eltelt napot.

Reggel irány Lillafüred.Kisvasúttal tettük meg az utat, mert autóbusz nem tud feljutni, ami szerintem nem is baj, mert legalább a levegő tisztaságát nem tudják elrontani.A látnivaló nagyon magával ragadt, ahogy a napocska utat tört magának a fák koronái között,
    Lillafüreden, nagy sétát tettünk... megnéztük a Függőkerteket.
    A Vizesés teraszán láttuk amint 20 méter magasból lezúdul a Szinva vizesése.
    A Költészet teraszán találkoztunk József Attila szobrával, és 1933-ban itt volt egy iró találkozó s ő résztvevőjeként itt irta meg az Óda cimű versét.
    A Virágok teraszán a szép és dekorativ virágokban gyönyörködhettünk.

Miután jól kisétáltuk magunkat a Kastélyszálló egyik éttermében megnéztük a szép ablaküvegeket....

Újra a kisvasútra szálltunk és elindultunk hazafelé.Szép volt, jó volt, meleg is volt....

Jó játékot kivánok!!

5. jenőke57

jenőke57 Utánpótlás-írogató

szia mindenkinek szép napot

elképzeljétek, hogy minden ólat és fát is sikerült megszereznem az óceán napi feladatból, mert nagyóóóóóóóóón ügyes vagyok. a befejezéshez mindenkinek nagy gratula.
    Marcsi klassz a beszámolód.
    további jó játékot
    gyógy-boszi-puszi

patakvera, -elzemari-, Jucusfalva és 2 más kedveli ezt.
  6. babahalak

................de szépeket hoztál, Marikám!!!!!!!!!!!! Miskolc-Tapolcán már sokat voltam, Lillafüreden is megfordultam már, de mindig tudnak újat felmutatni................., várat meg nem fogom kihagyni.........éssssssssss a cukit pláne nem!!!!!!!
    Boszika- gratulálok, nagyon ügyi vagy!!!!!!!!!!!!

7. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Sziaaaaaa Csajszi....
    Dejóóóó,,hogy jöttél...de örülök Neked...Te hogy tudnánk becsalni Juditot is meg Ibolyánkat,,és a Qwertinket??
    Na majd dógozom ám rajta....:D:D:D
    Csajok kicsit bekukkantottam ide is...meg jövök sürübben is,,,:p:p
    Az eventet én is megcsináltam...kicsit komoly volt,de megérte a forró nap alatt kapálni...izzadtam,..mint a veszedelem,de le fogytam 20 kilot mire vége lett,és fenn csücsikéltem a felhösoron.Végtére is szuper ajándékok voltak.Kaptam kökénytet,meg Kivitet is.:D

8. babahalak

.............de jó, hogy idetaláltál!!!!!!!!!! ............hiányoztok ám nagyon!!!!!!!!!!!...........már nekem sem nem akarózott jönni,de nem hagyom itt a topikot,mert még bezárják:oops:..........gratulálok a nyereményekhez!!!!!!!

9. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Tácoslábúú Tündérkém...nem hagyjuk...becsalok majd még pár jószándékú Farmert,,oszt mehet a Buli....;)

patakvera, babahalak és Jucusfalva kedveli ezt.
  10. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Clau Kisangyal, gyere szorgalmasan, Neked biztos sikerül becsalogatni a többieket, mert nagyon ügyi vagy! :D
    Marika köszi a beszámolót, mindenhol elolvasom és nem unom meg. :)
    Szórakoztatóan írsz, van tehetséged hozzá.

Itt most elég borús idő van, de nem bánom. Holnap biztos megint sütni fog a Nap.
    Szép napot! :)

patakvera, babahalak és Clauriel kedveli ezt.
  11. -elzemari-

Szervusztok....
    mit nem olvasok Kata!!!!Nem akarodzik jönni????????????????Na mondhatom, szépen vagyunk, és akkor hol van a törzsgárda jelvényed??? Ez arra kötelez, hogy ébren kell tartani a kis kuckót, ahol korábban jól érezte magát az ember gyermeke.
    Aranyos lett a kis madárka a képen, talán a virág kelyhéből éppen édes nektárt iszogat??

Jucus, szivesen irom le, mert akkor még egyszer végig tudom járni a megjárt szép területet.Kicsit hozzá is olvasgatok, és szélesedik a látószögem is.Felénk is teljesen viselhető a klima, nem is hiányzik az a nagy meleg, mert a kis kertemben még bőven van mit tenni.Igaz tegnap térdelve szedtem a gazokat, na mára igen csak megbántam, mert fene mód fájnak a térdeim.Igy ma szabadnapot vettem ki...
    Kis séta, meg fagyi, meg a kedvenc cukimban egy jó kis kapucsinó, szóval kényeztettem magamat egy cseppet.

Kedves Clauriel, ha csalogatásra adod a fejedet, akkor nagy fába vágod a fejszédet, mert úgy látom, hogy a régi gazdák már vagy nem akarnak fórumozni, vagy megvannak a megszokott helyeik, ahol ismerik a gazdákat és nem igazán fognak új területeket felfedezni.Ám ha nem nekem lesz igazam, akkor nosza rajta, készitünk, finom limonádékat és jófajta szörpöket hűtünk majd le, hogy legyen mivel megkinálni a kedves gazdákat.

További szép napot kivánok!

12. Christine

Christine Fórum-zöldfülű

Kellemes délutánt mindenkinek, sziasztok! :)

Hát nem is tudom hogy kezdjem...Tinának hívnak, még régebben jártam ide többször, de aztán valahogy eltűntem. Ma meg rámtört a nosztalgia, gondoltam feljövök és körülnézek, nagyon jó volt látni, hogy még rengetegen itt vannak az akkori emberekből. :) Annyira jó, hogy gondoltam írok egy kicsit, ha már itt vagyok...
    Az idő itt nálunk szörnyen meleg és napos, szinte ahhoz is be kell kennem magam naptejjel hogy iskolába/haza menjek... :'D

További szép napot! :)

patakvera, babahalak, Clauriel és 2 más kedveli ezt.
  13. -elzemari-

Szia kedves ChristineTina,
    ha nem bánod, ide teszek neked egy jó kis hűtött limonádét, ahogy az előbb igértem is.Jól tetted hogy benéztél, mert azon kivül, hogy felénk is jó meleg van, szoktunk itt mindenféle jóról, szépről is beszélgetni.
    Merre jártál mostanában?Sikerült a legutóbbi evented?

Utoljára szerkesztett: 11.6.15
    patakvera, nyific, babahalak és 2 más kedveli ezt.
  14. babahalak

............megjöttem és a limonádét megdézsmáltam, jaj de finom is tud lenni............ugye milyen szép lettem ezzel a madárkával??????.........és csak beszélek összevissza..........
    szia Tina, szívesen látunk, gyere gyakrabban!!!!!!

15. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Sziasztok Kedves Gazdák!!
    Szia Tina!!
    Légy üdvözölve,,huu de jól tetted,hogy vissza jöttél,más épp akartam ide Uj kedves Gazdákat toborozni..de ha netán neked is van egy kedves szomszédod,szivesen olvassuk irásait itt.Hány éves vagy,...persze csak ha szabad tudni...kérdezz bátran te is.
    Marika kedves,hát megpróbálom....de látod,,csak gondolatba csalogattam még...és Tina már is betévedt.....
    Babócám...Miattatok nem megyek el..szeretlek ám Benneteket.♥

Babahalacska most irtál felém....jaj nem is dicsekedtem..mert nem szoktam..de a Korallhalacskát megvettem ám....olyan szép kék...és ad nagy partipörgetést is.

patakvera, Jucusfalva, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  16. nyific

nyific Fórum elő legendája

Clau hová akarsz Te menni, persze hozzánk jöhetsz, van légkondi is.;)
    Jó a hétvégén a nyaralóban nem lesz, sajna, de majd jön a hideg zuhany.:)
    Én is várom mikor röpül már a halacska.:)

patakvera, Clauriel, Jucusfalva és 2 más kedveli ezt.
  17. Christine

Christine Fórum-zöldfülű

Heló, igazán köszönöm a limonádét, nagyon jól esett. :D
    Hát már jóideje hanyagoltam a játékot, csak nemrég tértem vissza, de főleg a sulis vizsgák miatt az utóbbi eventből kimaradtam.. :/

Nem kell azt dézsmálni, megosztom én veled szívesen. :'D Köszi, próbálok gyakran betérni. :)
    Heló, köszönöm. :) Jaajj hát viszonylag "ifjúnak számítok, most fogom betölteni a 16-ot.. :D
    A gondolatban csalogatásod pedig nagyon sikeres volt!. :D

patakvera, Clauriel, Jucusfalva és 2 más kedveli ezt.
  18. -elzemari-

Helló Mindenki!!
    Nagyon örülök, hogy sikeres volt a limonádé, ebben a melegben kiváló hűsitő.Bááár sokan a meleg teára esküsznek, de nekem valahogy a meleg, még melegebbet vonz be.

Kata,
    ha össze vissza is mondod, nem baj, majd kibogozzuk és megoldjuk.Én ugyan még nem tapasztaltam az össze meg visszát, igy aztán no problem....
    Clauriel,
    ha a gondolat ereje az ilyen jól működik, akkor fog ez menni.Csak koncentrálj és jönnek a gazdák....legalább is reménykedjünk...
    Nyific,
    ha majd a nyaralóban élvezed a kellemes hűsitő teát, akkor majd gondolj ránk is...a hideg zuhannyal azért vigyázz, mert van amikor nem esik jól....
    ChristineTina,
    húúúú de irigyellek a korod miatt, jó dolog fiatalnak lenni.Tényleg nagyon ifjúnak számitasz.Élvezd is ki minden percét.......Azért ha valami nagyon jó dolog ér, majd számoljál be nekünk is róla jó?????

További szép estét kivánok...

19. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Cuki gyönyörű vagy a madárkával, igazán figyelmetlen voltam, hogy eddig még nem dicsértelek meg. :D

Clau Kisangyal, ügyes csalogatást.
    Annyira örülök, hogy visszajöttél! Nagyon hiányoztál! :inlove:
    Ma én is vettem korallhalacskát mindkét farmra, a Kincses szigetekre tettem ki őket. Nagyon tetszenek.

Tina kicsi lány, én is üdvözöllek, gyere amikor van időd, a tanulás fontos.
    Hova jársz iskolába?

Vidám estét! :D

20. Christine

Christine Fórum-zöldfülű

Perszepersze, bár a jelenlegi legjobb dolog amivel szolgálhatnék az évvégi ötös matekvizsgám. Annak nagyon örültem. :'D
    Köszönöm, 8 osztályos gimnáziumba járok Gotthárdon. :)
    További kellemes estét!

patakvera, -elzemari-, babahalak és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.