Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Nagyon örülök,hogy végre a gyógyulás útjára léptetek!:inlove:
    Rucika: második sor,balról a második,a babahalakra kérem,csilivilit rátok bízom!Sajnos nincsenek megszámozva!:oops:Avát is kérek,valami pici állatkát.

kotkoda39, Jucusfalva, Clauriel és 6 más kedveli ezt.
  2. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Jucuskám! Bannerkérőben a ruhád,készre fazonra szabva.
    Köszönjük a köszöntést Adri nevében is.
    Egyre jobban vagyunk,ma már kiengedtük a kicsiket az udvarra is,élvezték a hintázást rohangálást,megértük kordában tartani őket,hogy módjával futkozzanak még.

Drága.Most újra ugorjunk neki....már megvan számozva,légyszike nézd meg és mond a számát,mert azóta is készült pár így megint keveredés van.
    Döncym meg feltűri az inge ujját és nevedre szabja.

Arvael, kotkoda39, Jucusfalva és 5 más kedveli ezt.
  3. incimami

incimami Fórum bárója

Bocsika de eltévedtem A másik farmomon nem látszik a nevem,De ide se tudom, hogy raktam fel.NEHERAGUDJ, HOGY ILYEN FIGYELMETLEN VOLTAM, De örülök, hogy segíteni akartatok,,, Köszönöm szépen..

kotkoda39, Jucusfalva, Clauriel és 5 más kedveli ezt.
  4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem tetted fel ide külön a nevedet. A fórum automatikusan írja ki oda, amikor először belépsz és írsz valamit.

kotkoda39, Jucusfalva, Glanthor és 6 más kedveli ezt.
  5. incimami

incimami Fórum bárója

:inlove:Szép délutánt mindenkinek!!!!!!!!
    :inlove:Minden betegnek jobbulást kívánok. East17 köszike a sgítséget azt hittem, hogy én raktam ki. Látod ennyire nem értek még a géphez, majd lassan megtanuljuk.
    :inlove::inlove:Kamylla ezt neked küldöm[​IMG] Szeretettel:inlove:

kotkoda39, Jucusfalva, Glanthor és 5 más kedveli ezt.
  6. kamylla64

Incikém! Annyira édi vagy.Köszönöm a szép virágot,ha valamit nem értesz nyugodtan kérdezz,amiben tudunk segítünk.
    Látom szereted a cicákat,Nekünk is van egy öregecske vénlány,nagyon szeretjük,bár egyre bónásabb szegény.
    Döncym meglep egy cicás bannererel,hogy ne legyél pőrén..majd hozza.

kotkoda39, Jucusfalva, Glanthor és 4 más kedveli ezt.
  7. babahalak

Na, akkor ugorjunk, az 5. bannert kérném szépen!

8. kamylla64

Nah ezabeszéd!!!:D:D minnyá hozza Döncy...már nekifeküdt a feladatnak.

DÖNCYPAPA, kotkoda39, Jucusfalva és 4 más kedveli ezt.
  9. babahalak

Rendben,nagy puszi érte!Különben nem olyan sürgős,mert a rossz időre kell.A mostanit imádom!:inlove:

10. andika-2002

andika-2002 Járnitanuló

Sziasztok, szép estét mindenkinek. Avákat fel lehet már rakni, helyre állt a fórum, én is felöltözködtem végre rendesen, nem csak félig. :) Betegek hogy vannak? Sajnos kiscsaj is lebetegedett, nagyon fájt éjjel a hasa, reggel orvoshoz mentünk, onnan meg tovább, ultrahang majd pénteken lesz, így most kaptam kényszerpihenőt. :( Most jobban van szerencsére már, főztem neki a kedvenc kajáját, meg fincsi csokit kapott fájdalom díjként. Köszönöm a receptet, ki fogom próbálni, a pepecses dolgokat nem szeretem, csak ami ilyen egyszerű. Majd visszaolvasok mindent, most csak gyorsan lejelentkeztem, de majd még jövök, ölelek mindenkit.
    Kedves Döncy, imádom ezt a bannert. :)

Arvael, kotkoda39, Jucusfalva és 5 más kedveli ezt.
  11. incimami

incimami Fórum bárója

:inlove:Nagyon szépen köszönöm neki:inlove: ENNEK NAGYON ÖRÜLÖK,,,

kamylla64, kotkoda39, Jucusfalva és 5 más kedveli ezt.
  12. DÖNCYPAPA

DÖNCYPAPA Járnitanuló

Sziasztok!
    Kedves incimami!
    Mivel már erősen őszre hajlik az idő,és nem szeretnénk ha itt"pőrén"lennél köztünk,hoztam neked egy kis meglepetést.
    A cicás avatarodból gondoltuk szereted a cicákat,meg ősz is van,készítettem neked egy cicásőszibannert!;)
    Remélem tetszik:
    banner
    Nemsoká jövök még,és hozom a többiekét is!

andika-2002, kotkoda39, Jucusfalva és 4 más kedveli ezt.
  13. incimami

incimami Fórum bárója

:inlove:Döncypapa nagyon tetszik ilyet még soha nem kaptam senkitől:inlove:
    :inlove: Ezt meg én küldöm neked[​IMG].tiszta szívből. Még valamit, hogy kell felrakni????????? És hol találom.

andika-2002, kotkoda39, Jucusfalva és 6 más kedveli ezt.
  14. kamylla64

Drága! A mostanidat Én is imádom,szeretem az angyalkámat,de a Tiédet sandán irigykedve nézem...Erásomat idézve" ebben benne van a tánc,az Ének,a szerelem,a romantika",...nem akarom fényezni Ogrémat,de ez picok jó lett.

Évikém drága.Jobbulást a kislányodnak,gyógyuljon meg hamar.Most kényeztesd, ilyenkor annyira édesen elesettnek ,sebezhetőnek tűnnek.
    Majd írd meg priveben Döncynek milyen nevet kérsz a banneredre,látom a kép alatt van a neved,meg azt is melyik képet akarod megcserélni,mert nem volt egyértelmű amit írtál,vagy mi nem jól értelmeztük..

andika-2002, kotkoda39, babahalak és 4 más kedveli ezt.
  15. DÖNCYPAPA

DÖNCYPAPA Járnitanuló

Nagyon szívesen!!!
    Leírom pontokban,hogy kell feltenni.
    1.klikk a képre,majd jobbklikk,kép mentése másként.az avával ugyanígy.
    2.megnyitsz egy képfeltöltőt(pl.:képkezelő.com),feltöltöd a bannert.
    3.a fórumban felül,aláírás,kijelölöd a kép közvetlen linkjét,találsz egy kis borítékszerű jelet,arra klikk,link beillesztése,ok,alul,változtatások mentése.
    4.az avatart a gépről kell feltenni,csak kiválasztod,és kész.ha minden igaz,már működik.
    Ha minden sikerült,akkor már meg is van.Remélem sikerül!
    Cukibaba!
    Hoztam neked is a rucit:
    banner
    ava
    Még jövök!!!!

Utoljára szerkesztett: 9.9.14
    andika-2002, kamylla64, kotkoda39 és 4 más kedveli ezt.
  16. 97márk

97márk Fórumlakó

Sziasztok! Szép estét!:)
    Ma napos idő idő volt és meleg, holnapra sajnos már nem ilyet jósolnak.
    Láttam az eventkiírást, de szerintem ezt most kihagyom, borzalmas mennyiségek vannak, még az ajándékokat nem néztem, de nem túl nagy durranás az sem manapság.
    Szia Kamylla!:)
    Az angolt nem javította ki mégsem, holnap kivételesen nem lesz, úgyhogy legközelebb csütörtökön lehet eredmény, bízom abban a 4-ben.
    Töriből feleltem így idén is 5-tel indítottam az évet, ez a vágyam teljesült, legalább már az első jegy legyen szép meg az utolsó ha a töltelék mindig ilyen vegyes vágott.

andika-2002, Arvael, kamylla64 és 5 más kedveli ezt.
  17. DÖNCYPAPA

DÖNCYPAPA Járnitanuló

Sziasztok megint!
    Évike,hoztam a változtatásokat.
    banner
    ava
    Ha minden igaz,már csak Erycának tartozom!
    Ha meglesz,hozom....

18. Glanthor

Glanthor Utánpótlás-írogató

Te ügyes Kezü Fantázia Mester!!:)
    Nem kell sietni,elöbb az egészség,,aztán meg legyen térerö,,,,de ha néha sütne a nap,már avval is kiegyeznénk!!:)

19. andika-2002

andika-2002 Járnitanuló

Jaj, nagyon szépen köszönöm, így kértem. :) Avát nem tudtam felrakni, azt írja, nagy a mérete. Nagyon nagyon jó ez a banner, igen tetszik. :)

Arvael, kamylla64, kotkoda39 és 4 más kedveli ezt.
  20. DÖNCYPAPA

DÖNCYPAPA Járnitanuló

Sziasztok ismét!
    Eryca!Meghoztam a bannered,úgy ahogy kérted.Meg hoztam az én verziómat is,hátha az is teccccik!
    banner
    ava
    banner2
    ava2
    Meghoztam Évikének is az átméretezett avát.Asszem ez már jó lesz!
    ava
    Véget ért a móka mára,zárul Döncy bannergyára......megyek alszani....
    Jó éjszakát mindenkinek!

andika-2002, Arvael, kamylla64 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.