Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. patakvera

patakvera Fórum félistene

Szép napot Nektek!

Az trambulin óriási sikert aratott...:D....tegnap volt egy kis panasz izomlázra is.:p
    Szia Márk!

Igen-nyaralás előtt "jöttél" ide pont...;)...a fotót azért én is lecsekkoltam! Jóképű két fiatalembert láttam!:) Ja és én sem találtam ki,hogy melyik is vagy..:oops:8)
    Fotókkal majd próbálkozom-egyszer leírta nekem valamelyik modi szépen-talán ide-mit is kell tennem,de sajna elfelejtettem...:(...majd lesz időm visszakeresem a hozzászólást és már hozom is a fotókat!:)
    Köszönöm és jobbulást kívánok neked! Sok örömöt a juhokhoz! Sok állatot tartotok? Gyerekkoromban volt nálunk is mindenféle,de amióta apu elment....:(....pedig a kislányom is imádná őket!:D

2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok..
    Boszi, már alig várom, hogy lássalak, hiszen már a birósági élményem az meg volt, de mégis....
    Vera, akkor az a nagy sikongatás, amit csak örömében tud egy gyermek, akkor az hallaszott el idáig... Te nem próbáltad még ki?
    Az izomláz az elmúlik, de az élmény megmarad, hiszen most már a kertetekben van, bármikor használható...

Szép napot kivánok...

97márk, Jucusfalva, patakvera és 2 más kedveli ezt.
  3. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jó reggelt!
    .......jelentem jól vagyok,csak a tegnapi nap az nagyon olyanos volt, tegnapelőtt este meg áramszünet, közben bealudtam;),éjjel meg fent kukorékoltam:oops::oops:.......mára már összeszedem magam és elindulok......
    Legyen szép napotok!

4. patakvera

Igen-igen azt hallottad!:D:inlove: Kipróbálni??? Nagy nehezen felmásztam rá,aztán-kedves párom szerint-úgy mozogtam rajta,mint aki járni tanul....:p.....aztán pár perc után ugrottam kettőt és be is fejeztem. Jobb szeretek biztos talajon állni!:D Tegnap elnéztem lánykámat az ablakból-mint a profik-levitt egy labdát és azt rugdosta jobb és bal lábbal felváltva. Öröm volt nézni...még a végén ő is focista lesz,mint anyuci volt pár évvel ezelőtt!:inlove::D Szép napot Mindenkinek és ma Horror!;)

5. -elzemari-

Szervusztok..
    Katám, ha bővebben kifejtenéd, hogy milyen az az olyanos, mert halvány lövésem sincs, hogy ez vajon mit takarhat.Talán esetleg punnyadást?
    Na ez a szó nagyon tetszik nekem,és amikor először hallottam elmentem, hogy valami komoly megfelelőjét találjam.Nos elhoztam Ime...lustálkodás, kikapcsolódás, lazítás, pihenés, relaxálás, szieszta, lazulás...
    Ma reggel én is az egyiket segitségűl hivtam, és a pihenés állt a legközelebb hozzám.Ugyanis, tegnap nagy úton voltam, mert a Papával megünnepeltük a napokban bekövetkezett évszám változásomat.Juj de jó volt.
    Volt ott sült hal ebéd a következő városban, majd egy másik városban, fagyizás, és kávézás.Nem számitott még a meleg sem, mert a lazitás volt a fő szempont.
    Jól hallottam, bevallom erre gondoltam én is.Szivesen kipróbálnám én is, de sajnos nincs még a közelben sem, nem hogy itt.
    Próba.Valamelyik évben vettem egy ugrókötelet, hogy majd itt a kertben bátran, hiszen nem látja senki az ügyetlenkedésemet,
    fogok ugrókötelezni.Hiszen amikor láttam, hogy a "Madár"Erdei Zsolt, csak úgy csapkodja a földhöz azt a kötelet és közben szinte nem is látom, hogy milyen gyorsan ugrál, gondoltam majd egy kicsit lassabban én is fogom művelni.
    Na ne is mondjam, az első próbálkozások milyen kurtán furcsán véget is értek.Ám nem vagyok én olyan aki ilyen könnyen feladja, újra és újra elővettem, de az a baj, hogy közben mindig el telik egy év, és kezdhetem előről.Az idén még nem próbáltam, de itt van nagyon az ideje.A baj az, hogy valahogy a kötél még csak megy de én valahogy mintha kicsit lassabban kapkodnám a lábaimat.Sebaj, majd a próba teszi mesterré az embert...
    Tényleg nektek van ugró köteletek??

Szép és derűs napot kivánok és jó játékot...

6. babahalak

........az olyanos, az olyan,hogy semmi kedvem semmihez,de ha lenne nem lenne erőm hozzá!!!!!!!
    .......olvastam,hogy milyen szép napotok volt kettecskén és egy kicsit sárgultam is.......én meg itten egyedül.......,de holnap bál lesz;) és kirázom a rongyot.......:music:.........ma horror, hrrrrrrrrr

7. -elzemari-

Kata, látod, azért van előnye is annak, ha az ember nem egyedül van.Viszont neked sok olyan előnyöd van, hogy azt csinálsz amit akarsz, oda és azzal mész akivel akarsz.Egy tény van, hogy én nem birok egyedül élni...Igy aztán hozom, viszem, cipelem én a Páromat, ha tetszik neki ha nem...Báááár idáig ides-tova ha jól számolom, több mint húsz éve viseli..van ebben munka, nem is kevés.......
    Ha nem lett volna a szülinapom, akkor is nyélbe ütjük ezt a kis kikapcsolódást, mert kell az embernek lazulni.Tudod ha az ember már nyugdijas az a dolga, hogy jól használja kis a napokat..

Most megyek, mert a horrort muszáj csinálni, mert a Hollóhajlék hiányzik, s hozzá a Lábgomba.Fúúú, még leiirni is utálom, de ha ez kell hozzá, nosza..

8. babahalak

........."keresztanyám",csak lassan, ne rohanj!.......és igen, mind a kettőnek van jó és kevésbé rossz oldala is........én bűzgombát gyártok.........

9. -elzemari-

Jól van, akkor csak kocogok, amúgy nyugisan..
    Jucus vajon merre jár, hogy szinét sem látom..Nem tudod?

10. babahalak

..........nem tudom merre van,mintha fogorvost emlegetett volna,de az reggel volt,remélem nincs baja??????
    .............van egy új kütyüm,szépen kitettem a bahára.........
    Jucus hol vaaaaaaaaaagy????????????

Utoljára szerkesztett: 16.7.15
  11. egérke57

egérke57 Utánpótlás-írogató

szia mindenkinek szép napot

Marcsika gratula a szülinapodhoz
    http://www.viragszinvonal.hu/shop_ordered/9001/shop_pic/unas_928838.jpg?time=1425278469
    remélem tetszik. nagyon jól tettétek a lazítást, időnként az ember nem is tudja mennyire kell egy kicsit egészen mást csinálni, mint a taposómalmot hajtani
    szóval szeretném csak úgy megemlíteni hogy a szüleim 62 éves házasok voltak decemberben. a tegnap náluk voltunk
    ma itten nagyon meleg van és nem igazán csinálok semmit, mert reggel megtámadtam kicsit a kertemet és annyi nekem.
    Vera gyermeki visongást én is hallottam, bár lehet, csak innen a tanyáról, ahol három gyermekes család lakik ( nagyon szeretem őket) és a múltkoriban jártam náluk, mert a gyerekek csináltak nekünk fagyit, ami nagyon finom volt.
    nos akkor a legkisebb akinek a szülinapja volt megmutatta nekem hogyan kell használni a trambulint. 3 éves a lelkem, akkoriban ünnepelte szülinapját ( még tortát is kaptunk tőle ) amikor a kukacokat kínálta ( olyan sós valami) ámultan láttam hogy egyet bekap, majd körútra indul a nála is nagyobb tállal és mindenkit megkínál. a mi rokon gyerekeink ha kapnak valamit, félrevonulnak annak fogytáig és még véletlenül sem adnának egyetlen szemet sem. az egyéb segítségről nem is beszélve
    további jó mulatást
    holnap van az utolsó munkanapom a bíróságon aztán csak augusztus végén kezdődik újra.

A kép linkre cserélése /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.7.15
    97márk, patakvera, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  12. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Marika, Kata előkerültem. ;)
    Tegnap este félnyolcra rendelt be a fogorvos, késésben is volt, mire hazaértem, már nem volt kedvem írni.
    Mai napom takarítás, rohangálás, de nagyon örültem is.
    Dórikától érkezett egy csomag, benne egy fehér alapon gyönyörű mintájú Lacoste táska! :D
    Látjátok milyen hasznos a takarítás, :pmert itthon voltam mikor jött a postás.
    Most eszem még egy kis fagyit, aztán aratás, vetés és alvás.
    Sziasztok, holnap jövök. :sleepy:

13. -elzemari-

Szervusztok...
    Jó hogy megkerültél Jucus.a kisújjamon hiányzik is a köröm, mert tövig rágtam, hogy vajon miért vagy a hiányzók listáján.A táska miatt nem baj ha egy icike picikét irigykedem
    Boszikám, nagyon kedves vagy, köszönöm szépen, a virágokat szeretem nagyon.A szüleiteknek még nagyon sok boldog éveket kivánok.Te jó ég , ennyit megélni együtt, valami csodálatos dolog.Csak halkan jegyzem meg, nem is volt módi az a sok válás.Valahogy mindig megtalálták a módját a békés megbocsájtásnak, és élték tovább az elkezdett életüket együtt.
    Katám az új kütyühöz gratulálok, a pók nálam is elinditotta a szövödéjét, és leghamarabb hét óra múlva még egy új kis pókkal is gazdagabb leszek.

Szép és vidám napot kivánok!

14. babahalak

Jó reggelt!
    Jucusom-én azt hittem reggel mégy a fogászhoz:eek:.........hűha, gyönyörű lehet a táska, használd egészséggel!!!!!!!:D
    Marika- a pókot én is kiváltottam,de már volt belőle:sleepy:,csak szegényről teljesen elfelejtkeztem:oops:
    Boszika :inlove:
    .............ma háziszépészet lesz,hogy a buliba jól nézzek ki;)...........jóóóóóóóóó meleg lesz:oops:a teremben,mert egy kicsi lyuk és sokan összezsúfolódunk benne:cry:.........most még horrorozok:p

15. patakvera

Először is Boldog szülinapot Neked!
    Szívesen beengedlek kipróbálni a trambulint-szerintem te sikeresebb lennél nálam!;) Az ugrókötelet én is próbálgattam,de csak idebent... édesanyám alattam nem tudta mi bajom van-így ezt be is fejeztem.8) Maradt a hulla-hopp karika...bár egy ideje az is pihen a sarokban.:sleepy: Nem hiába-labda párti vagyok,de egyedül az sem jó.....:(....Kicsinykóm megjön a nyaralásból és már nem is leszek egyedül.:)
    Aranyos lehetett a picúr a nagy tállal....:)....a rokonságban nálunk is van irigyke gyerek,de az a baj a szülők sem foglalkoznak vele,hogy ilyen.:sleepy: Pedig most kell rögzíteni bennük a segítségnyújtás alapjait.8) Szép nyarat kívánok Neked!
    Fúúúú a fogorvosért nem irigykedem....o_O...na de a táska miatt igen ám!:D

16. -elzemari-

Jó reggelt kivánok!
    nagyon szépen köszönöm.Na tudod Verám, jókat kuncogom, mert elképzeltem magamat a tarmbulinon.Ingok ide, ingok oda, aztán majd fenékre ülök.Igen ám az még csak hagyján, de hogy kelek fel??Ez ám a kérdés...Igy aztán maradok az ugrókötelezésnél, csak még a gyorsasággal van egy kis probléma...
    Na én láttam a Facebookon a Jucust a táskájával, húúú de jól is néz ki.Most aztán a kicsinyke kis irigységemet ápolhatom, hogy hamar, hamar múljon is el...

Legyen szép a napotok!!

17. babahalak

Jó reggelt!
    .........én is láttam Jucust,nagyon -nagyon jóóóóóóó és én is sárgulok egy kicsit,ez lesz az új divatszín;).........
    Boszika- nem találtalak a fészen:(
    ........a délután jól kezdődött,na de az este, az hú meg ha,meg villámlás,meg égzengés,ajjaj volt:cry:,meg áramszünet,már féltem a fagyóban lévő dolgokat:oops:
    ........ma egy órába került, hogy beléptem,felhőztem......a bónuszokat elvesztettem mire le tudtam aratni:cry:>:(,tegnap pucováltam,takarítottam a gépet.......ja és még 2X ki is tett.........és észrevettétek,hogy a felhőn milyen sok lett a 48 órás????????:eek:

97márk, Jucusfalva és patakvera kedveli ezt.
  18. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

A napokban történt Flash Player probléma miatt különösen ajánlott a legfrissebb programelemek meglétének ellenőrzése is a saját gépeken.
    Mindezt csak tanácsoljuk számotokra, hogy a játék sikeres legyen.

19. babahalak

Labiviti- köszönöm,de a Chrom mindig frissíti,legalábbis nekem azt írta ki,hogy az új verzió van fent.....

97márk, nyific, Jucusfalva és még 1 ember kedveli ezt.
  20. patakvera

Szép napot Nektek!
    Ne aggódj-én is billegtem jobbra-balra-aztán szépen négykézláb le is másztam róla....:D
    Szerencse,hogy én a fészen nem tudom megnézni a tagyót....;)...még a végén teljesen besárgulnék...8)
    Nálam is voltak problémák tegnap,de mára rendbe jött....:)
    Lett jégmadaratok? Nagyon drágállottam a csomagot,de a kicsi zsebpénzemből vettem egyet....:wuerg:
    Háát: 7 retró hód-.-, 4 sün-.-, 1 angóra1,1 tojástojó1, 1 kecske1,1 kacsa1-.-,2 galamb,1 pulyka3,1 gólya,1 béka,1 egér,1 kakas,1 halastó2,1 mosómedve...:sleepy: 1jégmadár,2kacsacsőr,1teknős,2kivi....:)....nem csináltam jó üzletet szerintem!:oops:

97márk, nyific, Jucusfalva és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.