Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Nagyon szépen köszönöm!
    Hát persze,hogy a Te verziód tetszik jobban,,,,imádom!!:)
    Jó éjt Drágáim!

Arvael, 97márk, kamylla64 és 4 más kedveli ezt.
  2. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Örülök Kamylla, hogy már futkároznak a kicsik, ők már gyógyultnak nyilváníthatók.

Döncy igazán nem szép, hogy róla elfelejtkeztél :cry: :cry: :cry:
    Csillagbabának nincs egy árva őszi ruhácskája sem, pedig olyan szépet választott a kínálatból. Na tessék, most itt zokog, hiába próbálom megvigasztalni. Talán holnap jobb kedve lesz. :)

Jóéjt, szép álmokat !

Arvael, 97márk, andika-2002 és 3 más kedveli ezt.
  3. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Most csak hamar Jucusnak,aztán majd jövök a többiekkel is beszélgetni.
    Te drága szentem! A túloldalon írtuk,a Tiédet a bannerkérőbe vittük,már tegnap reggel.Mindjárt áthozom ide Neked:

Két méretben az ava kisebb,nagyobb:

Utoljára szerkesztett: 10.9.14
    Arvael, 97márk, DÖNCYPAPA és 5 más kedveli ezt.
  4. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Döncykénk nagyokat alkotott!:DGyönyörű leszek ősszel,mert most még az én nyaram van!;)
    Erásom gyönyörű lett!:inlove:
    Kamylla drágám,amit most hoztál Jucusnak nem lehet megnézni.:oops:

97márk, Glanthor, kotkoda39 és 3 más kedveli ezt.
  5. incimami

incimami Fórum bárója

:inlove:Feltöltöttem de nem látszik a cica van még.

Clauriel, 97márk, Glanthor és 3 más kedveli ezt.
  6. andika-2002

andika-2002 Járnitanuló

Szia, nem az avak hibája a dolog, megint nem lehet feltölteni avakat, én is szerettem volna az újat berakni, de megint nem jó a fórum. :(
    Clau, nagyon szép a bannered, ez nagy alkotás volt Döncytől ismét. :)

Arvael, 97márk, Glanthor és 4 más kedveli ezt.
  7. babahalak

andika-2002, 97márk, Glanthor és 3 más kedveli ezt.
  8. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Döncy - Kamylla nagyon köszi, nem tudtam - most sem tudom, miért írom múlt időben? - hogy hol találom meg, mert erre felé szokott lenni. Mindjárt felpróbálom. Különösen a "szám" tetszik, a valóságban sem kicsi, főleg ha megszólalok xD

Remélem már mindenki jól van, puszi, köszi, imádlak Titeket ! :inlove:

Cuki amit feltettél képet nem tudom megnézni, nem jön be.
    Mi az, hogy a Te nyarad, csak nem indián vagy? :p

Csodás napot ebben a borús időben !

andika-2002, Arvael, 97márk és 5 más kedveli ezt.
  9. babahalak

Bocsika, nem tudom mi történt,de sem odaát, sem itt,én sem tudom megnézni a többiekét:(
    Nem indián,hanem "vénasszony":D

andika-2002, Arvael, 97márk és 5 más kedveli ezt.
  10. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Ezt kikérem magunknak Cuki nevében is - Anyukám mikor már nyolcvanöt is elmúlt azt mondta, hogy: " Vén az országút" xD
    Különben nem tudom, hogy mi okozza, de lassan semmi képet nem lehet megnézni, meg itt vagyunk félig felöltözve. Annyira szégyenlős azért nem vagyok, de talán még sem illik :oops:

Üdv. farmerok, merre vagytok ?

andika-2002, Arvael, 97márk és 4 más kedveli ezt.
  11. kamylla64

Szép napot minden betérőnek!
    Itt megint esik az eső,éjjel akkora vihar volt,hogy a lányok velem aludtak, mert Döncym már dolgozott.
    Majréztak a kicsik,na meg Én is,az égi zenebonát nem szeretem,meg már ezt a folytonesikazesőt is rühellem.
    Cukibaba!A mostanidat Én is...:):)

Szia Márk!Eventet úgy döntöttem gyűröm,..3 farmunkon állok neki,ezekre mindig veszek gépeket.A felhősorosakat általában megcsináljuk a főfarmjainkra,a többire csak akkor ha valami nagyon csúcs a nyereményt adnak.
    Töriből a jeles kezdés szuper,angolból meg biztos megkapod a 4-est. Itt szorítok Neked érte.

Drága Erásom! Ha csak néha sütne a nap azzal Én is,de tojik a kívánságunkra...:Dmert persze megint esik...:mad:
    Évikém!Nagyon csini lettél,avát meg majd csak kijavítják végre.
    Jucuskám drága!Egyem meg a szívedet...most már jobb a kedved?
    Kicsik már jól vannak,ma már sikerült is kiakasztaniuk...többször is..
    :cry:
    Cukikám! Volt táncika ma is? van még benned energia? táncolni nem tudok,viszont a csajszik utáni rohangálást már profi szinten művelem,sokszor a nyelvem a bokámig ér...xD

Incimamika! Próbáld meg Döncy útmutatását követve felrakni a banneredet,az avát sajna fórum hibája miatt most nem lehet,gondolom már javítják a hibát.

Qwertikét várom,remélem ma már idebök pár bötüt.

Bandi megint elvan tűnve,teljesen elmerült a felújításban.
    Ildikó lassan megérkezik,már várom...

Drágáim! Leléptem,majd jövök..

andika-2002, Arvael, incimami és 7 más kedveli ezt.
  12. babahalak

rendben Jucus,ne háborogj,akkor szépen, szépkorúak nyara.
    Odaát lehet látni a képeket,csak itt nem.
    ..de tényleg, hol vagytok? Ketten tartjuk itt a frontot. Csak egy szót kérünk szépen!
    ..na végre, Kamylla már jelentkezett! Igen,volt ma is táncpróba,utána sajnos temetés.:(..és akár hiszed,akár nem,de itt is esik az eső egész nap!Már gondolkozom a gumicsizmán,evezővel.
    Márk- gratula az 5-höz és meg lesz az a 4-s is!

13. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Sziasztok, már "holnap" van :D

Itt sikerült az avát feltölteni, sokszori próbálkozás után, kistesón még nem sikerült, pedig már itt az ősz.
    Tudom Cuki ragaszkodsz a gyönyörű nyári banneredhez :)

Kamyllám, kedvem nagyon jó, Csillagbaba már bele is bújt őszi rucijába, nagyon jól áll neki, köszi.
    Gyerekeknél az a jó amikor rosszalkodnak, mert akkor nincs semmi bajuk, csak nagyon fárasztó, kettő után futkosni, nem kell edzőterembe járnod jó ideig :p

Jóreggelt, csodás napot ! 8)

14. babahalak

15. incimami

incimami Fórum bárója

:oops:Szép jó reggelt mindenkinek! h oztok egy friss kávét, hogy mindenki ébredjen[​IMG]
    A képet probáltam felrakni de sajnos nem sikerült.:cry::cry: majd ma este megint meg próbálom.
    Nálunk szakad az eső, egész éjszaka esett. most megyek dolgozni este jövök öt óra fele. sziasztokd Imádom nagyon szép...:inlove::inlove:öncipapa igérem fel rakom a képet ha törik ha szakad..:inlove::inlove::inlove::inlove:

andika-2002, Jucusfalva, 97márk és 4 más kedveli ezt.
  16. DÖNCYPAPA

DÖNCYPAPA Járnitanuló

Sziasztok Mindenkinek!

Itt nálunk ma különleges az idő.Esik az eső,hűvös van(10 fok van),és nagyfeneköd van.
    Eperkék unatkoznak,az én Drágám már kitakarította az egész házat,az ebéd már 9-kor készen volt.Délután elmegyünk kicsit sopppingolni.Feltöltjük Eperkék őszi,téli ruhatárát is,nekik nem én varrom.;)
    Holnap nem megyek dolgozni,mert ma befejeztünk mindent.Legalább hosszú hétvégém lesz....örülök neki!!
    Igaz,nincs semmi sürgős dolgom,csak szimplán pihenek.
    Most kicsit elmegyünk,de délután még jövünk.
    Szép napot mindenkinek!

ui.:
    Míg el nem felejtem....
    Erycának
    Incimaminak egy kis segítség a banner felrakásához:
    KATT IDE

Utoljára szerkesztett: 11.9.14
    andika-2002, Arvael, Clauriel és 4 más kedveli ezt.
  17. 97márk

97márk Fórumlakó

Sziasztok! Szép napot!:)
    Az idő ma borús, sokszor esős is.
    Közben én is elkezdtem az eventet mégis, bár ha nem lesz munkásakció akkor sokra nem jutok mert elfogynak a tartalékok gyorsan.
    Köszönöm a gratulációkat, az angol eredménye még mindig nem derült ki. Idén is készül az osztályunk a városnak egy színdarabbal úgy ahogyan tavaly is, kértem az osztályfőnököt, hogy idén hagyjon ki a dologból mert én az elmúlt két évben mindenben szerepet vállaltam és meg is értette de ennek ellenére mégis kaptam szerepet és nem is kicsit... Na ez van... a város előtti fellépést élvezem is, de mikor már sokadszorra adjuk elő kisebb helyeken és a közönség is unja már mi meg végképp az már nem tetszik.
    Sok sikert mindenkinek aki belevágott az eventbe!:)

andika-2002, Arvael, Jucusfalva és 2 más kedveli ezt.
  18. kotkoda39

kotkoda39 Utánpótlás-írogató

Sziasztok Gazdák!Azt hiszem újdonságot nem mondok szakad az eső.Már nagyon nem szeretem ezt az időt,olyan lehangoló.Eventnek neki sem álltam ezt most kihagyom,kicsit magasra tették a lécet,hétvégén meg nem tudok vele foglalkozni.
    Drága Kamylla,Döncypapa:Sok szép ruhát vegyetek ám,Eperkék hadd legyenek csinosak és elbüvölőek.Hétvégén kerti parti?Mi is készülünk de hogy mi lesz belőle azt még nem tudjuk.
    Kedves Márk:Gratulálok az 5-höz,minden jegyed ilyen szép kerek legyen egész évben, ezt kívánom néked.
    Azért nem voltam mert Zalakaroson voltam gyógykezelésen,bízom benne hogy használni is fog.De azért jól vagyok,1 hét múlva lagzi,kicsi Arám már megnyugodott.Mindenki nagyon várja már.Gyönyörűek lettek az új ruhák megnéztem mindenkiét.
    Most megyek,mindenkinek vidám szép napot kívánok:nagy ölelés,puszi!

andika-2002, Arvael, Clauriel és 4 más kedveli ezt.
  19. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Sziasztok!
    Ma bent alszunk, mert mosás van.....most szombaton akarunk szüretelni, de ez még nem biztos.....az eső ma keveset esett, attól tesszük függővé a szüretelést h holnap esik e majd, ha igen, akkor jövő héten lesz a szüret.
    Mindenesetre én bevásároltam......holnap majd eldöntjük.....
    Lánykám jól van, de már nem bánná ha megszületne a baba...állítólag szép nagy már.....
    Erikám drága sokszor puszillak és remélem h a betegséget már elfújta a szél.....
    Mindenkinek szép délutánt kívánok!
    [​IMG][​IMG]

Mostanában voltak névnapok és biztos szülinapok is, amikor én nem voltam itt.....fogadjátok ezt a finom tortát szeretettel tőlem!!!!!

andika-2002, Arvael, Clauriel és 6 más kedveli ezt.
  20. kamylla64

Szépséges napot mindenkinek!
    Zurrram már leírta mennyire pocsék idő van itt nálunk,de ahogy olvasom otthon sincs külömb...
    Megjöttünk a bevásárlásból,kicsiknek vettünk őszi(melegebb) ruhákat,cipőket,jövő héten újra megyünk velük egy kört,mégmelegebb öltözeteket venni.

Szia Márk!Olvasom újra szini előadásra adtad a fejedet(vagy adták) túl jónak ítéltek hogy kihagyjanak belőle.
    Tavaly élvezted,remélhetőleg az idén is így lesz..hajrá,színpadra fel...:D

Szia Baba! Lefigyeltelek ám odaát?!nagyooon csini lettél,de a kulupkád még hiányzik a toalettedből.
    Enyém lányaim mint a villám,ketten bírnak százfelé futni,Én meg utánuk,úgyhogy a minden napi torna megvan...:p

Szia Incike!Köszönöm a finom kévét,jól jön az ember lányának reggel,meg délben,meg még így este felé is.
    Hozott egy kis segítséget Döncy,próbálkozz a felöltözéssel,biztosan sikerülni fog..Pussz.

Szia Ildikóm!Lánykáink szép ruhákat kaptak,egyformákat mind mindig,bár volt némi kis hiszti is,a színválasztásban.
    Készülünk a kerti partira,de hogy mennyire lesz az idő miatt megvalósítható,ezt csak ott fent tudják.Ahogy látom előre,benti program lesz.
    Arának,vőlegénynek sok boldogságot,mulassatok jól legyen ereszdelahajam...xDxD

Ildim drága! Köszönjük a finomságokat,guszta mindegyik.
    Várom már Én is a szüret végét,mert akkor végre hazajössz,és itt leszel velünk.
    Mi már jól vagyunk,kicsit még köhögünk,de ez már semmi ahhoz képest ami volt.
    Lányodnak szorítok hogy könnyű szülése legyen,minden simán menjen.

Drágáim.Pár nekifutásra sikeredett megírnom ezt a hsz-t zavaró körülményeimmel a sarkamban.

Ennyi tudtam lenni,Erásomat,Bandit,Arvaelt,esss mindenkit ölelek.

andika-2002, Arvael, babahalak és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.