Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Tegnap délután jöttem haza a kórházból, túladagolták a vérhigítós gyógyszeremet, és ezért véres széklet jött a sztómás zacskómba....
    Ezt a gyógyszert nem is szabad felírni daganatos betegnek....ezt mondták itt.....
    Csütörtök este vitetett be az ügyeletes orvos a kórházba, de most már rendben vagyok, vissza állítottak injekcióra.
    Nálunk szép idő volt eddig, a nap is sokat sütött.

patakvera és babahalak kedveli ezt.
  2. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Jaj Ildikó!!...nagyon sajnálom...:sleepy:

patakvera és Minny84 kedveli ezt.
  3. boszibanya

boszibanya Haladó

szia mindenkinek szép napot
    a gépem továbbra is hülye ( mint a gazdája , miért is csodálkozok?)
    pedig mindent megtettem amit csak tehettem, kivéve a szerelőhöz való eljuttatást, hogy kisuvickolja a belét is.Ariana jó tanácsot adott és ha minden alkalommal futtatom akkor talán még használ is.

a végét olvastam csak a leveleknek, bocs, meg egy jegesmedve

Vera ez többször is elő fog fordulni, sajnos a fel kell vértezni a mi szívünket időnként. lehet mi is ilyenek voltunk???
    Kata klassz a forgásod, utoljára szerintem ovodás koromban voltam ilyen aktív. vagy akkor sem.

Ildikó neked a lehető legjobbakat kívánom, illetve mindent amitől vidámabb és gyógyultabb leszel-

talán mostmár több időm lesz, mert a múzejumban nem kell már csak jövőre dolgozni, így csak a bíróság maradt.
    aki látni akar, valószínűleg hétfőn a kék-fényben ottan fogok ülni, a bírónő balabbik oldalán.

nos további szép estét

patakvera, -elzemari- és babahalak kedveli ezt.
  4. babahalak

Boszika- úúúúgy örülök,hogy jelentkeztél!!!, ....a géped csak meggyógyul egyszer!
    Ildikó, remélem jobban vagy egy kicsivel!
    Tegnap bált rendeztünk, 155-n voltunk,mindenki jól érezte magát!
    Legyetek jól és jók!

patakvera kedveli ezt.
  5. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Helló Boszi,
    végre hogy látlak, már azt hittem, hogy valami boszorkányfőzettől elvarázsoltad magadat.Ám mint látom,illetve olvasom, szerencsére nem történt nagyobb baj, mint hogy a ketyeréd nem jó.Ez meg már igen csak busszúságra okot adó valami, mert ha nem jó, akkor neked is nehézkes a velünk való találkozás.Ám mint irod, akkor majd hétfőn nézzed a képernyődet, mert majd integetek veszettül, a bal oldalra .
    Kata,
    mindig irod, hogy most ilyen bálban voltál, meg aztán olyan bálban, én meg itten zöldülök, meg sárgulok, mint az őszi fa, hogy milyen fényes dolgod van tenéked.Csupa heppi az életed.Élvezd is ki ...
    Ildikó,
    nagyon sajnálom, ami történt veled, mielőbbi jobbulást kivánok.

Vidám és jókedvű vasárnapot kivánok!

babahalak és patakvera kedveli ezt.
  6. patakvera

patakvera Fórum félistene

Szép napot kívánok Mindenkinek!

Végre letelt a 3 nap munka!!!:D
    Lett 1db hattyúm....8) Remélem mindenkinek lett 1 db legalább???

Ildikó remélem minden rendben van??? Kívánom,hogy találj egy jó orvost,akit a hivatása jobban érdekel a pénznél!!! Lelkileg egy nagy megnyugvás is a tudat,hogy az ember jó kezekben van!
    Kata irigylem a táncos lábaidat....;)...szeretem nézni,ha valaki jól mozog,de sajna én nagyon botlábú vagyok...:D:D

babahalak és -elzemari- kedveli ezt.
  7. -elzemari-

Sziasztok.
    Verám,
    hiába a remény, nálam nem lett egyetlen hattyú sem.Sebaj, majd amikor már nem lesz újdonság, akkor talán lesz.

8. patakvera

A farkasnál voltam így....most meg Dunát lehet vele rekeszteni....;)

9. -elzemari-

Látod, minden eljön egyszer..Hogy vagy?Kicsi lány élvezi a cipőt?

10. patakvera

Köszönöm-ma nagyon fáj a fejem...:( A cipőt nagyon megszerette!:D Hónap elején megküzdök a nadrág vásárlással is...8)
    Itt elég hideg lett...nálad mi a helyzet? Jól vagy?

11. -elzemari-

nekem nem a fejem, hanem a térdeim fájnak de piszkosul.Délután még olyan kellemesen sütött a nap nyitva is volta konyha és a fürdőszoba ablak, aztán, miután itt feledtem magamat a gép előtt érzem ám, hogy húúú, de fázik a lábam.Na gyorsan futás becsukni az ablakot, mert bizony estére jól le is hült, mit lehült , hideg lett.Én nem kedvelem a hideget, de senki nem kérdi, jön ez magától.
    Meglátod a nadrág is sikerülni fog, okos a te kislányod!!

12. babahalak

Sziasztok!
    ...nekem sem lett hattyúm,meg az előző kettő sincs,ugyanis nem veszek titkosakat,illetve most vettem 5-t,de minek???:oops:
    Marika-a fészen;) most videók is vannak a szombati bálról!
    Vera- most már biztos jobban fog menni a vásárlás,a leánykád már rájött,hogy csak jót akarsz neki...
    .....event növényt elültettem,röpcsi nem nagyon jött,pedig rozs,meg szegfű volt vetve...,na majd azért lassan de biztosan haladgatok...
    ...az idő....hideg van...

-elzemari- és patakvera kedveli ezt.
  13. patakvera

Az előző a tatu és a jégmadár volt? Tatut az küldök cserenapkor. Jégmadarat mindjárt megnézem...

babahalak kedveli ezt.
  14. -elzemari-

Jó reggelt kivánok!
    Katám,
    azt gondolom vagyunk még egy páran igy, hogy ez meg az hiányzik, de meglátod, egy két titkos után, majd feloldódik ez a gond, és részesei leszünk mi is.
    Hajaj láttam ám a bulitokat, amikor felcsavartátok a szőnyeget.Mit is mondjak, még a nagylábujjam is izgett mozgott a jó kis Fenyő zenére.Igy kell élni Katám, vidáman bulizósan.Én meg járok gyógytornára röhej, ahelyett, hogy én is csavarnám a szőnyeget..
    A mai napon pedig sok boldogságot kivánok nevednapja alkalmából.[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 25.11.15
  15. patakvera

Csatlakozom az előttem szólóhoz: Boldog névnapot Kata!

babahalak kedveli ezt.
  16. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok!
    Minden kedves Katáknak boldog névnapot kívánok....[​IMG]

17. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

[​IMG] Sziasztok, szép estét mindnyájatoknak, és sok - sok Boldog Névnapot a Katalinoknak!:)

incimami, babahalak és patakvera kedveli ezt.
  18. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    A Katáknak nagyon Boldog Névnapot kívánok!:)

incimami, babahalak és patakvera kedveli ezt.
  19. babahalak

Sziasztok!
    Köszönöm szépen,nagyon aranyosak vagytok!:inlove:
    Marika- gyógytorna közben csavargasd a szőnyeget...;);)....igen,szeretem ezt az életformát,még akkor is,ha vasárnaponként a bulik után,alig tudok lábra állni:music:
    Incike- mi van veled,olyan régen voltál,ugye nem betegség miatt??
    Vera-megvettétek a nadrágot??
    ...eventkéből 4 ablak kész..haladok...
    ...az idő meg,hol tiszta-napos:),hol ködös-szmogos:oops:
    Legyen szép napotok, a betegek gyógyuljanak!

patakvera, ildimamuci és incimami kedveli ezt.
  20. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Sziasztok!
    Megint bekerültem a kórházba.....most hánytam,hasmenésem volt és kicsit kiszáradtam......szombat délután óta voltam bent és ma engedtek ki.
    Eventet ma délután elkezdem....most fogok először aratni.......

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.