Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szia Vera,
    szerencsére már végeztem,kiváltottam minden jót, igaz a felhőn piszok hideg van, de mint jól megérdemelt jutalmamat ücsörgöm rajta.
    Kivánok mindenkinek sok habzsák gyűjtést.

ildimamuci, babahalak és patakvera kedveli ezt.
  2. patakvera

patakvera Fórum félistene

Gratulálok! Nekem is már csak a habcsókok kellenek!:)

ildimamuci, babahalak és -elzemari- kedveli ezt.
  3. -elzemari-

Akkor már a célegyenesben jársz te is.Milyen jó is lenne megkóstolni ezt a fincsi tortát.Szeretitek az édességet?

ildimamuci, babahalak és patakvera kedveli ezt.
  4. patakvera

Nyaminyami....:inlove::inlove::D

ildimamuci, babahalak és -elzemari- kedveli ezt.
  5. -elzemari-

Valahogy én is igy vagyok vele.Mindegy milyen az a süti, hosszúkás, kerek,ovális, csak kenőcsös legyen.!!

patakvera, ildimamuci és babahalak kedveli ezt.
  6. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    ...nyaminyami...én is szeretem:inlove:
    Gratulálok a végzőknek...én még nem tartok ott:music:...de igyekszem;)

patakvera, ildimamuci és -elzemari- kedveli ezt.
  7. -elzemari-

Kata,
    attól én nem félek, hogy ne érnél be a célba te is.A süti nálad azért könnyebb, mert te büntetlenül eheted.Azért én is szoktam bűnözni, mert anélkül mit sem ér az élet!!

8. babahalak

Marika-...hát azért nem büntetlenül,de mostanában elengedtem magam:music:

-elzemari-, patakvera és ildimamuci kedveli ezt.
  9. patakvera

A sok süti rajtam is meglátszik...sajnos....:cry:...Na de lassan itt a tavasz és végre újra ki lehet menni a szabadba!:D

babahalak és -elzemari- kedveli ezt.
  10. -elzemari-

Sziasztok lányok!
    Még hogy mindig vigyázni, a csudába, igen is el kell néha engedni magunkat, mert mit sem ér az élet bünözés nélkül.Különben is, akkor mit fogunk megbánni, ah nem bűnözünk, nem igaz???Egy kis csoki, egy kis süti, egy jó kis koktél, egy pohár pezsgő,juj nem is akarom sorolni tovább.
    Verám, Katám,
    egyébként is mostanában divatos ez a nagy egészségtudatos élet, aztán de sok sportoló megy el, szegények, pedig biztosan jobban odafigyelnek az egészségükre, mint a szegény pórnép.Nem mondom nem kell 100 kilósnak lenni, ha csak nem betegség miatt van.Ám én azt tapasztaltam, hogy a kicsit több súllyal rendelkezők, valahogy mindig vidámabbak, derűsebbek, mint a másik oldalon állók.

Van a tévében egy sorozat, az egyik kábel csatornán, és ott egy 140 kilós fiatal hölgyet mutatnak be, akinek a tánc a mindene, ennek megfelelően mozog is rendesen.Még olyan vidám, egészségesen derűs hölgy mint az, nahát élvezet vele minden perc.Jó hogy csinálták vele ezt a filmet, mert megmutatják, hogy ezzel a súllyal is lehet valaki boldog, ha megfelelően kontroll alatt tud lenni.Már nem izgatja, ha beszólnak neki, pedig nem kevesen teszik meg, amikor valahol megjelenik.A legkedvesebb mondat a "bálna"kifejezés, amit szokott kapni.Igazából az is baj, hogy nem tudják, kinek miért alakul ki a túlsúly, vagy a soványság.

Nézzétek el nekem, hogy igy nekilendültem kora reggel.Jó játékot kivánok.

babahalak és patakvera kedveli ezt.
  11. patakvera

Ezzel teljesen egyetértek! Nálam a fogyás nem hiúsági kérdés. Sajnos a lábaim nehezem bírják a 20kg többletet....ja és a ruhatáramat is bővítenem kell ha ez marad a súlyom....8)...de most is bűnöztem és bevertem egy kardinális szeletet 10óraira!;)

babahalak és -elzemari- kedveli ezt.
  12. -elzemari-

Verám,
    igy vagyok én is, hogy a lábaim érzik a súlyt, a ruhatáram az nem gond, mert van olyan hosszúnadrágom, amit most félve irok le, de tizenöt éve meg van, egy kord bársony, és csak télen hordom egy párszor, és szerencsére még mindig jó rám.Lehet, hogy akkor voltam sok, és ma maradt, vagy a nadrág nyúlott kis, a csuda tudja.
    Én nem ismertem a kardinális szeletet de elballagtam a Google úrfihoz, aki mindig kihúz a csávából, és megnéztem.Hááát, na de ha jól esett, egészségedre.Csak azért vacsira már nem fogyaszd el újra!!!

patakvera és babahalak kedveli ezt.
  13. patakvera

Sajnos csak 1 volt....:sleepy:....most próbálok 6 után már nem enni! Bár így elég nehéz,hogy éjjel dolgozom!:sleepy:

-elzemari- és babahalak kedveli ezt.
  14. -elzemari-

Szia Verám.
    Látod ez az amit mondtam, hősöknek kell lenni, ha valamit el akarunk érni.A csudába.Sebaj, a lényeg, hogy azért az egy megvolt.
    Hogy állsz a feladattal, gyertyák égnek?Ajándékok bezsebelve?

patakvera és babahalak kedveli ezt.
  15. babahalak

Sziasztok!
    A tegnapom egy kicsit zsúfoltra sikeredett, de mostantól a felhőn csücsülök,igaz egy kicsit szeles az idő,de erősen kapaszkodok!!!
    ...tegnap sütöttem egy kis kakaós csigát és sajtos pogit,nyaminyami...estére lehet,hogy tejbegríz lesz,nagyon szeressem...
    Legyen szép napotok!

patakvera, ildimamuci és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  16. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kellemes délutánt kívánok:)
    Kata a kakaós csigára és a tejbegrízre mindig vevő vagyok.:) Jövök az esti tejbegríz partyra.:p;)

patakvera, babahalak és ildimamuci kedveli ezt.
  17. babahalak

Sziasztok!
    ...hozom a tejbegrizt...jól belaktam belőle..remélem azért fogok tudni aludni..

patakvera, Minny84 és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  18. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kedves egészségedre,és szép álmokat.:) 1 pár kanállal megettem,finom volt köszönöm.:)

patakvera, Minny84 és babahalak kedveli ezt.
  19. patakvera

Sajnos 10 kék habcsók nem lett meg...de az összes gyertyám égett!:D
    Nyamika tejbegríz! Anyukám csinál kislányomnak néha. Persze ilyenkor nekem is jut egy tányérral!8):music:

20. -elzemari-

Sziasztok.
    Annyit beszéltetek a tejbegrizről, hogy tegnap este én is azt rittyentettem vacsorára, persze egy kis kakaóval meghintve.de jól is esett.
    Itt van újra, újra a feladat.Rajta gazdák, kapára, kaszára had szóljon a munka dala.

Ma már péntek van és bepókhálósodott az ablak alig látni ki rajta.Nyikorog az ajtó is, alig akart kinyilni.Ó de kár, hogy nem jár erre senki, árva a teázó.
    Incike, Ildikó, Boszi, Kata, Vera, már mind elhagytátok a kis fészket?Elszólitott másfelé a gondolatotok.Én még csak benézek, de magamban én sem szivesen lebzselek itt.Vajon mit kellene kitalálni, hogy vissza találjatok?Vagy maradjunk annál a mondásnál, ha nem megy ne erőltessük?
    Én azért még nem adom fel.

A majom királynő nagyon jó kis ajándékokat dobált a kosaramba, amig lehet meglátogatom, és újra és újra viszem a kosarakat.Ti hol tartotok?Hátha....

Utoljára szerkesztett: 5.2.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.