Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Mindig amikor megnyitom a fórumot, megnézem, hogy valaki járt e erre .Meg kell hogy kérdezzem, hogy történt e valami, hogy
    Incike, aki olyan szivesen irogatott, vajon miért tünt el.
    Ildikó, jó lenne tudni, hogy vagy, hidd el, hogy érdekelne hogy alakul az egészséged.
    Boszika,tudom, hogy a kezeddel vannak nem kevés gondok, de egy ici pici mutatkozás, csak nem kedvetlenitene el, s nekünk biztos, hogy örömet okozna.
    Kata,nem is akarok arra gondolni, hogy amit mondtál a jelenléteddel, egyszer be is váltod.
    Vera,szivből kivánom, hogy az okos telóddal sok vidámságban legyen részed.Már azért mondom, mert amikor az én legutóbbi telefonomat vettem az első órában ki is akartam hajitani, mert mire rájöttem, hogy mi hogy működik.De igaz, hol vagy te még ettől.

Bizom benne, hogy csak jártok még erre, hiszen olyan jó néha egy két gondolatot kicserélni, megvitatni.Meséljétek el, hogy mi minden történt veletek az utóbbi időben, mióta nem jártatok erre.

18:07
    Nézek, jövök, hátha.
    Semmi, senki.

Másnap.

Donászy Magda :Hóvirág

– Hóvirágom, virágom,
    mi újság a világon?

– Véget ért a hosszú tél,
    simogat az enyhe szél,
    melegebben süt a nap
    újra szalad a patak.
    Hallottam a cinegék
    kikeleti énekét,
    tavasz jár a határon.

– Ó, be szép ez virágom!

Szeretnék elköszönni, hátha azért nem jöttök, mert én többször ide jöttem.Kivánok a továbbiakban is jó játékot.

Utoljára szerkesztett: 27.2.16
  2. patakvera

patakvera Fórum félistene

El ne menj!!!! o_O Sajnos minden nap én sem tudok jönni-még így okostelóval sem....:sleepy:....sajnos a fórumra be tudok lépni,de amit írok azt valamiért nem látom...:oops:
    Nagyon szép a versecske is! Remélem a többiek is előkerülnek végre!:)

3. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Új gépem van és ezt még szokni kell, még azt sem tudom h a képek merre vannak.....
    Mindig olvaslak benneteket, de sokszor nincs kedvem írni......ezt most nézzétek el nekem.......nagy mértékben benne vannak a betegségeim is.......a kedvem azért jó és bízom a gyógyulásomban is, azt mondják h így kell hozzá állni......na persze....csak mikor szarul vagy, akkor ez kicsit átíródik.
    Jövő szerdán megyek az 5.-ik kemómra, aztán majd a 6.-ik után lesznek vizsgálatok, akkor ugrik a majom a vízbe, kiderül h az eddigiek mennyit javítottak az állapotomon.
    A lányomék most költöztek, párom 4 nap ingázott Pécs és Mohács között, aztán majd még jövő héten, míg én a kórházban leszek, akkor is tud majd segíteni.
    Ilyenkor rengeteg a munka és én nagyon sajnálom h nem tudtam segíteni........
    A középső kislány unokánk most lesz majd 3 éves.
    Szerdán reggel megyek vérvételre és utána lesz 2 órám, akkor mindig lányomékhoz megyünk, Szonját majd akkor köszöntjük fel.
    Puszilok Mindenkit!

4. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Szerbusztok!!!!!
    Végre rászánom magam az írásra, és tessék senkisem jár erre??????
    Néztem az eventkiírást és nem is tudom hogy elkezdjem e, hiszen holnap reggel bevonulok a kórházba és csak majd péntek délután vagy estefelé tudok a netre jönni megint.
    Nálunk borult az idő, picit fúj a szél, éjjel viszont esett.
    Borus a kedvem is......álmos is vagyok, de megy a mosógép és a tésztavíz is fel van már rakva a spagettinek.
    Délután a sebészdokihoz megyek lecsekkoltatni a hasi sebemet.
    Legyen szép a napotok!!!!!!
    Puszi Mindenkinek!

5. -elzemari-

Sziasztok.
    Jól van, úgy is tudtam, hogy nem tudom megállni, hogy ne nézzek be, ha meg már itt vagyok akkor csak megcsiklandozom a billentyűket egy kicsit.
    Verám,
    tudom a dolgozónak nem az első a játék, ott van a család, aki mindenek felett az első.Majd aztán ha némi idő marad a huszonnégy órából, akkor még jöhet a játék.
    Ildikó,
    nem lehet szó nélkül hagyni az irásodat.Sokszor gondoltam rád, hogy vajon hogy vagy, és olvasom, hogy a kedved jó, és bizol a gyógyulásban, ami mindenek felett nagyon jó.Elhiszem, hogy szivesen segitenél a lányodéknak a költözéssel kapcsolatos teendőkben, de neked most a gyógyulás a legfontosabb.A párod kettőtök helyett segit!!
    Jaj ne is mond ezt az időt.Valami elképesztően szürke, hideg, vizes.Nem is foglalkozom vele többet, mert nagyon haragszom a természetfelelősre, hogy ma a Tavasz első napján igy köszöntött be.
    Legyen neked is szép a napod.

Fatther, babahalak, patakvera és 2 más kedveli ezt.
  6. patakvera

Ne tűnj el te sem légy szíves....ha csak a panaszkodni jössz hidd el akkor is érdekel minket!
    Jobbulást és kitartást kívánok! Tényleg a pozitív hozzáállás nagyon fontos! Boldog szülinapot az unokának!
    Azért vágj bele szerintem! Én sem érek majd lehet a végére,de valamennyi ajándékot azért begyűjtök!
    Na azért! Szerencséd,hogy nem tűntél el! Sok a meló nagyon és kislányomat is egy kicsit el kell csípnem tanulásügyileg! Aranyom belazít ha nem figyelek oda!! A múltkor hozott egy karót tornából....nem csesztem le-de meg sem dicsértem! Megölelt és azt mondta: Nekem van a legjobb anyukám a világon! :inlove: A tanár olyan dolgokat kér tőlük,hogy emlékeim szerint mi azt javában felsőben teljesítettük....>:(....ja és meg sem tudja mutatni a "tornatanár" amit kér!o_O Kész káosz ez az oktatás!!! 8)

Fatther, Minny84, babahalak és még 1 ember kedveli ezt.
  7. -elzemari-

Sziasztok.
    Vera,
    nagyon klassz kislányod lehet.Ó édesistenem, tornából karó?Nem is hallottam ilyent.Most őszintén, mit is tudtál neki mondani?Ejnye ejnye miért nem csináltad meg?Ha vissza emlékszem én is a kötél mászást annyira de annyira utáltam, megértem már iksz évet és még az életemben nem másztam azóta sem kötélen.Az oktatásról nekem is megvan a véleményem de nem éppen a pozitiv irányban.te mint gyakorló anyuka, jobban tudod, lemérni.Nem irigyellek.

Szellem irtás elindult?Hogy haladtok?

8. patakvera

Elkezdtem...igyekszem befejezni!
    Az én időmben minden gyerek imádta a tornát...sőt a délutáni tömegsportra is többen jártunk! Országos első voltam sakkon-3.pingpongon-sorozatos első hosszú és rövidtávfutó...évekig fociztam. Ezt nem azért írtam,hogy a mostani gyerekek gyengébbek,de a tanítási rendszer felemészti őket! Ez szomorú!:sleepy:

9. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Marikám-..de szünetelek, a fészen láthatod,hogy milyen sok a "dolgom",meg a fogammal is baj van,Húsvét után szedik le a koronát,foghúzás, stb...meg a kiadás...jajajaj!!!!!
    Ildikó- azért jó volt olvasni Téged is!..küldöm a gyógypuszikat!!
    Legyetek jóóóól, majd be-benézegetek!

-elzemari-, Minny84 és patakvera kedveli ezt.
  10. patakvera

Jaj nem irigyellek! 2 éve csináltattam én is....sajnos nagyon savas volt a nyálam és megette a külső fogzománcot és így muszáj volt rárakni koronát "védőnek"...2 éve pedig le kellett szedetnem és újat csináltatni! Hááát nem kevés pénz az biztos....:(

kamylla64, -elzemari- és Minny84 kedveli ezt.
  11. -elzemari-

Szép napot kivánok!
    Kata a
    fogászat sohasem egy derűs elfoglaltság.Nagyon meg tudlak érteni, hogy sok a jajaj.
    Vera,
    az sem lehetett semmi, hogy két év múlva újat kellet csináltatni.
    Jó jó, hogy úgy szép az élet, ha zajlik, de ennyire??

Hogy vagytok?Láttátok az eventet?

patakvera, kamylla64 és ildimamuci kedveli ezt.
  12. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

sziasztok, voltam olyan ügyes hogy ma folyamatosan betakarítottam........most várhatom, mire beérnek a fák, ólak, növények......
    csak az lebegett a szemem előtt h tenyésztős event és estefelé baby boom......hiába, aki nem figyel eléggé, így jár......

patakvera, -elzemari- és kamylla64 kedveli ezt.
  13. -elzemari-

Helló Minny,
    történt ami történt, van még idő, sose bánkódjál.Ildikó voltál, ha jól emlékszem.

patakvera és ildimamuci kedveli ezt.
  14. patakvera

Jaj rosszul fogalmaztam....10 évig bírta az első....szerencsére így megmaradt szinte az összes fogam-csak korona alatt!8)
    Én meg beszedtem a tenyészlyukat is.....hogy boom lesz este???? Erről szépen lemaradtam!!!o_O

Minny84 és -elzemari- kedveli ezt.
  15. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kellemes délutánt mindenkinek:)

Boldog nőnapot kívánok a topicban jelen lévő hölgyeknek ezzel az ajándékkal.:)

patakvera, Minny84 és -elzemari- kedveli ezt.
  16. -elzemari-

Sziasztok.
    Verám, igy azért egészen más, mert megmaradtak.Nem tudom megfejteni, hogy miket szedtél be? Biztosan nem jól értem.
    Janzi,
    iagzán nagyon kedves vagy, köszönjük szépen.

patakvera és Minny84 kedveli ezt.
  17. patakvera

Hááát az állattenyésztőt!!! Tudod,ahova beraktam 4 alap állatot és a boom előtt be is szedtem őket!8)
    Nagyon szépen köszönöm itt is!:D

-elzemari- és ildimamuci kedveli ezt.
  18. -elzemari-

Helló,
    ó ne haragudj a tudatlanságomért, de nem tudtam hová tenni .Remélem ma már nagyobb sikerrel jársz, illetve tegnap sikeres volt a tenyésztésed?Én is tenyészgettem egy pár állatot, de elég kevés a szupertápom, igy aztán hamar le is álltam róla.Most csend és nyugalom van a gazdaságban.

patakvera és ildimamuci kedveli ezt.
  19. patakvera

Nálam sem volt nagyon táp,de volt még 1-2 feladatom,ami adott! Igaz pár millám ráment!8)

ildimamuci és -elzemari- kedveli ezt.
  20. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Drága Ildikó! szeretettel köszöntelek névnapod alkalmából..Kívánom hogy gyógyulj meg,erőt egészséget,boldogságot.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.