Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok!!
    Meg jöttem le telt a meló idő...Kamylla igen nagyon sajnálom a kutyusomat, mert a kezem között halt meg.
    És mielöt elaludt volna rám nézett és folyt a könnye,,:cry: Tudod ezt soha nem lehet elfelejteni, Akkor megfogadtam soha többé
    nem lesz kutyusom,,,:cry::cry:[​IMG]Miért nem látszik a képeim fel raktam de sajnos nem látszik.:cry:

andika-2002, Glanthor, Arvael és 6 más kedveli ezt.
  2. babahalak

babahalak Fórum parancsnoka

Szép estét!
    Hazaértem a mai "munkából", azután megírtam egy kérelmet,most pedig gyakorolom a kép betevését,mert Qwertike azt mondta,hogy gyakoroljak!Én szófogadó vagyok!
    [​IMG] ...szerintem megérdemlem!
    Ma sütött a napocska!
    Holnap legyen szép napotok!

andika-2002, Glanthor, Arvael és 5 más kedveli ezt.
  3. incimami

incimami Fórum bárója

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.9.14
    andika-2002, 97márk, Glanthor és 5 más kedveli ezt.
  4. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Szép Napot Drágáim!
    Idö bravó,a nap nem sztrájkol nálunk,de nagyon változó ám.tehát felülre cicifix,alulra vastag bugyesz.
    Eventet nem fejeztem be,mert szinte el se kezdtem,a mostani milliós leadandó tételek már nem vonzanak,meg a sok palacsinta kirakása sem vagy mi.:)A Párom farmján sem,igy nem kell oda-vissza pakolnom állandóan....
    Drágáim,legyen szép Napotok!!:)

Utoljára szerkesztett: 24.10.15
  5. babahalak

Jó reggelt!
    Ma később keltem,mint szoktam,mert végre jól aludtam!:)
    Majd jövök délután!

6. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép napot minden betérőnek!
    Itt aránylag elfogadható az idő,ha így marad ma kertészkedek,persze a bokrokat kihagyva.
    Incike! Volt régebben egy talált cicánk,ami már elég öreg volt mikor befogadtuk.Nálunk 6-évig élt,de sajnos egyik reggel elaludt végleg.Nagyon sajnáltuk,nem is akartam sokáig helyette másikat.Mindig is állatbarátok voltunk(vagyunk) nem is tudnánk elképzelni az életünket nélkülük,de egy ilyen kis teremtmény befogadása sok időt,türelmet igényel.
    Most jött el az idő mikoris Döncym otthonról kihozatta Émykét,aki egy tündéri kis teremtmény,aki az első pillanatban a szívünkbe lopta magát.

Incike! Milyen képet nem találsz? hátha tudunk segíteni.

Szia Cukibaba!Nagyon ügyes vagy,megy már neked ez,.... essss megérdemled az arany szobrocskát...Ma pihi van,vagy táncika?
    Szia Erásom! De van ám! a két férfiú elveszik ennyi nőszemély között,...szokták kérdezni jó uramat...Ki az úr a háznál? Döncym erre...Én!!!!.. de az asszony parancsol...:D:DNah így élünk mi.
    Émy egy csöppnyi falat,a ház őrzését ugyan nem tudjuk rá bízni,hisz felnőtten is kb.1,5 kg-lesz,... nincs az a valakije a földnek aki megijedne tőle...muris feje van, ha ránézek már vigyorgok.

Drágáim...Mentem házi eventezni,majd még benézek.

7. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Szép Napot Drágáim!
    Nah ma nem sütök,de vettem fajin káposztát,és mivel párom Dínóevö,igy a hús sem maradhat ki a mai étlapról.Nagyon szeressük a rakott dógokat,persze nem elrakosgatni,hanem össze,és föleg tepsibe.Huu már olyan leszek mint Dzsémi Oliverke,,vagy sütök vagy fözök!De Fö az egészség!
    No drágáim a Recipe:
    KÜLÖNLEGES RAKOTT KÁPOSZTA:

Hozzávalók a tésztához:
    • 30 dkg liszt
    • 10 dkg krémsajt
    • 6 evőkanál olaj
    • 3 evőkanál tej
    • 1 teáskanálnyi sütőpor
    • só, bors
    A töltelékhez:
    • 40 dkg káposzta
    • 40 dkg darált sertéshús
    • 1 kisebb hagyma
    • 1 tojás
    • 2 dl tejföl
    • 10 dkg mozzarella
    • csipetnyi őrölt kömény
    • só, bors
    Elkészítése:

A tészta alapanyagait egy tálba tesszük, robotgéppel összeállítjuk, majd kinyújtjuk. Kivajazunk egy hőálló edényt és belesimítjuk. A káposztát közben lereszeljük és egy kevés olívaolajon dinsztelni kezdjük, majd hozzáadjuk a darált húst is fűszerezzük. 10-15 percen át pároljuk. Ezt követően levesszük a tűzről és hozzákeverjük az apróra vagdosott hagymát is, majd ráhalmozzuk a tésztára. A tojást a tejföllel összekeverjük, majd a mozzarellát is apró darabokra vagdossuk és belekeverjük, a tetejére öntjük. 20-25 percen át sütjük 180 fokon és fogyaszthatjuk is.

Utoljára szerkesztett: 24.10.15
  8. babahalak

Mentve, meg is fogom csinálni!!!,majd, valamikor és savanyú káposztával,mert azt nagyon szeressem!

Kamyllám- ma is próba volt,meg legalább 2 km. gyaloglás,- örülök,hogy végre felétek is mutatja magát a napocska!
    Puszi az egész családnak!

Utoljára szerkesztett: 17.9.14
    andika-2002, 97márk, Glanthor és 4 más kedveli ezt.
  9. PAPAMACY

PAPAMACY Fórum-zöldfülű

Szia Incimami! kamylla vagyok a zuram egyik farmjáról,most éppen azt kapálom.
    Mikor feltöltöd a banneredet,húzd az egeredet lefelé,addig amíg azt nem írja ki,hogy változások mentése.Arra klikkelj rá,és akkor nem kell mindig feltöltened a banneredet,elmenti.Remélem tudtam segíteni.

Aszta Erám! Csuda finomságot hoztál nekünk ide,ugyan két napja gyümölcskúrán vagyok,de a hétvégére beütemezem,a család apraja nagyjának,na meg Nekem...xD

Cukibaba!Hihetetlen mennyire ott vagy a toppon!! Én estére sokszor olyan vagyok mint a mosott rongy,piszokul elbírok fáradni..

Léptem.

andika-2002, incimami, 97márk és 5 más kedveli ezt.
  10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A jobb felső sarokban kattints a nevedre, majd az Aláírás-ra. Ott tudod a képed linkjét megadni képként beillesztéshez.

andika-2002, incimami, 97márk és 6 más kedveli ezt.
  11. babahalak

Kamylla, Papamacy- én nem csodálkozom,hogy Te elfáradol estére!
    Én is elszoktam!
    Mire ezt a ruhácskámat leveszem Döncykének már Karácsonyit kell csinálni!

andika-2002, Arvael, 97márk és 5 más kedveli ezt.
  12. 97márk

97márk Fórumlakó

Sziasztok! Szép estét!:)
    Ma napos idő volt délután de reggel még szakadt az eső.
    Hétfőn voltunk ugye az operaházban, első sorban ültünk úgyhogy a véletlen vicces megnyilvánulásokon is vissza kellett fognunk magunkat, pedig bóbiskolt el zenész, tört ketté állvány, a karmester pedig indokolatlanul puffogó hangokat adott ki. Maga az opera az elején unalmas volt aztán a második már jobban tetszett, igaz az opera 3 órásra volt kiírva és másfél óra alatt vége lett gy éjfél helyett már fél 11-kor itthon voltunk.
    Jegyünk továbbra sincs még, angolból a rendhagyó igékből írtunk és mivel nem lett több részre bontva így kb 120-szor 3 igéből írtunk, szerencsére egy részét már tudtam a korábbi évekről így nem volt "olyan sok". a 20-ból 4-et nem tudtam és egyet kevertem így összesen a 60-ból 15 hibám lesz. Hát majd kiderül, holnap szódolgozat lesz, most kevesebb szó van meg is tanultam őket rendesen így, bár inkább átnéztem a többit is ami a szótárban volt, a biztonság kedvéért. Pénteken matekból felelünk sin, cos, tg, ctg függvény ábrázolás, jellemzés, szerdán írunk ugyanebből, fizikából vagy pénteken vagy jövőhét csütörtökön írunk, németből pénteken lesz dolgozat a napirendből. Pénteken nyelvtanból is dolgozat lesz, mert a múlthétre senki nem tanulta meg amit kellett volna, holnap biológiából röpdoga lesz valószínűleg, majd holnap kiderül, történelemből hétfőn lesz témazáró a kora újkori Magyarországból, Rákóczival bezárólag. Azt hiszem végeztem a következő egy hét dolgozataival. Emellett még ott van a a színdarab és a töriverseny is csak hogy teljes legyen az egész.:sleepy:
    Az eventtel végeztem igaz kedd reggel sikerült befejezni de legalább sikerült. Ennek a sörösnek is nekifogok, mert legalább most eltalálták a munkásakció időpontját. Ja, a titokzatos, nagy csalódás volt pedig gondoltam ha majd most kijön valami akkor megfontolom hogy veszek legközelebb, hát nem fontolom meg. TEHENÉSZET!!!!:eek:, sas és jávorszarvas jött ki.

andika-2002, Jucusfalva, Glanthor és 5 más kedveli ezt.
  13. Arvael

Arvael Aktív író

Sziasztok TB-k! (=Teaházi Barátok:))
    Naaaaaaaa visszakaptam az avám....ki tette vissza? Melyik huncut kobold, ürge, manó, boszi vicceskedik itt velem?
    Cukim, de aranyos vagy!!!Kapsz tőlem egy táncos szívet...mert nagyon büszke vagyok Rád![​IMG] Örülök, hogy ennyi bájos képet találsz és hozol....örülök, hogy kialudtad magad....örülök, hogy láttad ma a napot....és örülök, hogy kellemesen elfáradtál estére....mert megint jöttél-mentél, olyan cukisan![​IMG] Sajnálom is meg nem is, hogy nem tudsz átöltözni...mert nagyon szeretem ezt a bannered....persze biztos szép lesz az őszi is!
    Incimami, nagyon ügyes vagy! Helyén van a bannered! Szép lettél!
    PAPAMACY, ez a banner nagyon félelmetes....még nem láttam, mert innen nem írtok,vagy mert új....?!
    Kamyllám! Hogy sikerült a kertészkedés? Milyen átalakításon esett át a birtok?
    A nőuralom jó! Vagy nem?xD Ma olyan bizonytalan vagyok!
    Émyke biztos aranyos, de azért lehetne egy kicsit megértőbb Veled....még egy apró lény akiről neked kell gondoskodni... Megtanulhatna valami neki való (házi)munkát (újságbehozatal, apró játékok megkeresése és helyrevitele, Eperkék szemmel tartása és huncutságuk Neked jelzése...stb)
    Claum! Ez a kajcsi jól hangzik és jól is néz ki....köszi! És a cicás selfie is nagyon jó!
    Tehát még tart a néhány napja beköszöntött nyár? Ez jó hír! Mert a hangulat is sokkal jobb, ha nem kell búvárnak öltözni...és csinibb is!
    Hűha Márk,ez aztán pontos beszámoló! Ha töriversenyre visznek, akkor az azt jelenti, hogy abból nagyon jó vagy? (meg ötös is zsebben már belőle)....Netán továbbtanulás szempontjából is ez a tantárgy játszik majd főszerepet (csak hogy színjátszósan stílusos maradjak).
    Nagyon aranyos volt az opera beszámolód....de ugye nem nevetettek (túl) hangosan?!:p

Kedves KB-k, jó éjszakát mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 19.9.14
  14. babahalak

Jó reggelt!
    Márk- ezt elég volt elolvasnom, nem még végig csinálni! Azért tőlünk annak idején nem kértek ennyit, jaj,de jó, hogy nem most járok suliba [​IMG]
    "Cukim, de aranyos vagy!!!Kapsz tőlem egy táncos szívet...mert nagyon büszke vagyok Rád![​IMG] Örülök, hogy ennyi bájos képet találsz és hozol....örülök, hogy kialudtad magad....örülök, hogy láttad ma a napot....és örülök, hogy kellemesen elfáradtál estére....mert megint jöttél-mentél, olyan cukisan![​IMG] Sajnálom is meg nem is, hogy nem tudsz átöltözni...mert nagyon szeretem ezt a bannered....persze biztos szép lesz az őszi is!"

Köszi a szívecskét! ...hát éppen ez,az, hogy még nem öltözöm át,mert még a napocska mutogatja magát!

andika-2002, Jucusfalva, Arvael és 5 más kedveli ezt.
  15. kotkoda39

kotkoda39 Utánpótlás-írogató

Szép jó reggelt mindenkinek!Úgy néz ki ma már szép napsütés lesz.
    Kedves Márk!Nem semmi feladatok elé nézel,de meg tudsz küzdeni vele.Fiamnak is magasra rakták a mércét most nagyon küzd ő is.
    Drága Kamylla!Nagyon bájos a kiskutyátok,lányok gondolom húzkodják rendesen,lehet hogy kellett volna még egy?Hogy sikerült a kerti parti?Kicsit le maradtam,bár azért igyekeztem olvasni benneteket amennyire tudtam,még nem találtam meg ön magam,nagyon elvagyunk havazva.De mindjárt vége,hétvégén lagzi,jövök majd beszámolóval hogy sikerült.Kert rendezés hogy sikerült?
    Most tépek mert mennem kell dolgozni,mindenkinek kívánok napsütéses csuda szép napot,nagy ölelés.

andika-2002, Jucusfalva, Arvael és 6 más kedveli ezt.
  16. incimami

incimami Fórum bárója

Napsütéses jó reggelt!!
    Nálunk nagyon szépen süt a napocska.[​IMG] Most szeretném megköszönni azt a kitartó jóságotokat mert olyan
    türelmesek voltatok, és mindig volt egy kedves szavatok. Mire megtanultam, hogy kell felrakni a képeket..
    Döncipapa. imádom a képemet köszönöm szépen.EAST17 és Kamylla nektek meg ,hogy felraktuk az íre a pontot .Mert sikerült nem kell töltögetnem a képet, KÖSZÖNÖM, és mindenkinek aki türelmes volt hozzám.[​IMG] Imádlak benneteket. megyek dolgozni.
    Este meg horgászni harcsázni megyek vagy süllőzni.. ami jön.[​IMG]

Tanulok képet felrakni.

1. http://lysa.qwqw.hu/tarhely/lysa/kepek/002_oszi_taj.jpg

17. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Sziasztok :)
    Gondoltam, benézek most hozzátok egy kicsit, mivel az "otthonom" megint "kihalt" :(
    Rólam annyit, Rolandnak hívnak, de jobban szeretem, ha Rolinak szólítanak, most kezdtem a 7. osztályt. Kedvenc tantárgyam a tesi, szeretek focizni, kézizni és futni :)
    Tantárgyakat nézve mindenki jobban megismer, ha olvasgat itt egy kicsit.
    Tavaly évvégi bizimben volt 5 db 5-ös, 3 db 4-es és 3 db 3-mas, örülnék ha ez évvégén is valami ilyesmi lenne az állás.
    Van kereken 10 háziállatom, mind a 10 macsek, 7 még kicsike, 6-ot elajándékozunk, és 1-et megtartunk, ezeken kívül van még 3 nagyobbacska :)
    Ebből kiindulva kutyát semmiképpen sem tarthatunk, szerintem nem is kell részleteznem.. :D
    Eventet elkezdtem, 1100 tp-s paprikákkal televetettem a bahamámat, kaptam rá 4 felröpit, ami nem pont a legjobb :( Nem tudom még, hogy folytatom-e, attól függ, mennyi időm lesz rá.
    Egyenlőre ennyi, kérdés van, kivele! :)

rrr723, andika-2002, Jucusfalva és 8 más kedveli ezt.
  18. babahalak

Szia Roli!
    Gyere csak nyugodtan máskor is! Kérdéseim: hol laktok,van-e tesód? Évvégére meg azokat 3-kat felhozod 4-re!
    Eventkét elkezdtem!

andika-2002, Jucusfalva, Arvael és 7 más kedveli ezt.
  19. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Szia babahalak! Téged hogy szólítsalak? :)
    Biológiából 110% nem lesz meg a 4-es, örülök, ha megint meglesz a 3-mas :(
    Tavaly amúgy 2,4-re adta meg a tanárnő a hármast, csak azért, mert jófejnek tart :p
    Töriből nem tudom, lehet hogy meglesz a 4-es. Tavaly azért nem jött össze, mert az egész szinte "mese" volt, ami nekem nem jön be. Mostmár inkább évszámok vannak, amit szeressek :)
    Rajzból valószínű, hogy meglesz a 4-es, de nem biztos. Első jegyem már megvan belőle, ami egy nagy-nagy 5 :p

rrr723, andika-2002, Jucusfalva és 8 más kedveli ezt.
  20. babahalak

Szólíts Cukinak, amúgy Kata vagyok.
    Gratulálok az 5-höz! ;)
    Event- beadtam az 1-hez a teasört,kaptam két partipörgetést, na és mit kaptam, na mit?? kecsketejüzemet

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.