Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Itt lett egy vöröspanda és egy tigrisólam, vettem még egy utolsót mindkét farmomra.
    Legyen szép a napotok!

patakvera kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Helló Ildi.
    Örömmel olvasom, hogy tornáztatod a lábaidat.El is kell követni mindent, hogy minél előbb sétálni is tudjál.Szurkolok.

patakvera, kamylla64 és ildimamuci kedveli ezt.
  3. patakvera

patakvera Fórum félistene

Húúú remélem még áll a meghívás? A forró csoki jól is esne!!
    Tegnap elvoltunk korizni-egyre jobban megy! Teljesen kipirult a kis pofikája-jó volt látni,hogy mennyire örül magának. Anyák napja pénteken volt a suliban megtartva. Drágámtól egy levelet kaptam,amiben rólam írt. Háát majdnem sírtam....:)....aztán itthon meg is kérdezte: Anya te sosem sírsz? Hát.....annyit mondtam,hogy én mindig boldog vagyok,mert ő van nekem.... persze sírok is ám,de csak sutyiban és szerencsére már egyre kevesebbszer!8)
    Vérnyomásgond egyik sem jó,de a patikában igazat mondtak!;)
    Kedves Ildikó!

Jobbulást kívánok neked! Pihenj sokat és ha teheted feküdj ki egy kicsit had melengessen a napocska téged!

Titokólból a csomagot vettem,de most utoljára. Nagyon drága lett! Lett mindenből legalább 1 db. A vonatos nekem nagyon tetszik. Lett rózsaszín pandám és 2db rózsa kaméleonom is.:D

Legyen nagyon szép napotok! Ha előbb nem is tudok jönni,de pénteken jelentkezem!8)

4. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Szia Vera!
    Sajnos nem tehetem, h kimenjek a napra.....a második emeleten lakunk, csak az ablakon látom, mikor szépen süt......de majd......nemsokára.......
    Éjszakás müszak nagyon strapás, még emlékszem, milyen fárasztó tud lenni.
    Azért pihenj is!
    Szép napot!

Sziasztok!
    Sehol senki, pedig az időjárás nem kedvez mostanában a kertészkedni vágyóknak.....a sok eső miatt, sár van nálunk is, várni kell az újabb palántázásra.
    Csináljátok a mostani eventet?
    Nekem nagyon lassan adja a pontokat a baltadobálás......

Utoljára szerkesztett: 12.5.16
  5. -elzemari-

Szia Ildikó.
    Csuda ez a mostani időjárás, valahogy nem lett a kedvencem.Igen csinálom, és ültetem az Illatos varjúhájat, bááár hogy nyolc órás, elég sok időbe telik, mire az újabb adagot elültethetem.Ezzel a viking libalánnyal nem nagyon voltam kibékülve, mert az ügyesség kicsit távol áll tőlem.Azt mondják a gyakorlás meghozza az eredményt, és ezek után néha néha még sikerül is a közepét eltalálnia Ingridnek.
    Kivánom, hogy nagyobb sikerrel járjál, mint én.

6. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Szia Marika!
    Tegnap délután esett az eső sokat, de ez neked sem újdonság gondolom......
    Ma süt a nap, de fúj a szél is.
    Délelőtt volt a masszőr-gyógytornász, jól is esett. :)
    1-2-őt már lépegetek óvatosan a járókeretemmel, de még a térdeim rogynak.....
    A baltával keveset sikerült még összegyűjteném, valahogy nemigazán jeleskedem benne.
    Párom uncle-bens mártást főz csibemellel és rizs körettel, tegnapról pedig maradt paradicsom leves.
    Tegnap a leves mellett palacsinta volt még /lekváros/azt apukám sütötte.
    Nálatok ma mi a menü?

kamylla64, patakvera és -elzemari- kedveli ezt.
  7. -elzemari-

Szia Ildikó.
    Igaz tegnap nem nagyon jártam a Teázó felé, igy nem tudtunk dumcsizni.Nagyon örülök, hogy jól érezted magadat a gyógytorna után, és már a lépéseket is próbálgatod.Fog ez menni, meglátod, csak sajnos sok türelem kell hozzá.Ám ha látod, hogy minden nap csak jobb és jobb, akkor majd meglátod, hogy egyre több lesz a lépegetés, és egyszer csak már az udvarra is ki jutsz.Szivből kivánom, hogy minél előbb bekövetkezzen.

Nah ez a viking libalány velem is jól kitolt az elején, mire ráéreztem, hogy miként is kell a keze ügyébe adogatni azokat a baltákat, hogy végül is a rönk közepébe találjon.Sok kisebb pontokat zsebeltem be, de végül is a felhőn csücsülök, és gyüjtögetem a többi ajándékokat.

Tegnap nálunk krumlikrém leves volt és töklecsó.Ilyenkor tavasszal nagyon szeretjük.Ma vendégség, alig várom már őket.

Kivánok Mindekinek szép napot.

kamylla64, _Ilona49_, miklos4949 és 2 más kedveli ezt.
  8. patakvera

Azért csak van olyan pontja a lakásnak,ahol szépen elhúzod a függönyt és melengethet a napocska? ;) Már ha süt,mert most sajnos elég borús az idő!:sleepy: Remélem mire megjön az igazi meleg ki is tudsz menni a szabadba! Addig pedig fogadj szót a gyógytornásznak-főleg ha még jól is esik...:) Az eventet elkezdtem,de szerintem ennek sem érek a végére majd....:sleepy:

9. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Sziasztok, Vera, én sem fogok az event végére érni......nálunk is borult van, csepereg az eső.
    Ma jönnek a lányomék délben, hozza a finom ebédet-----egybesült fasírozott hagymás tört krumplival és tejfölös uborkasalátával lesz.
    Tegnapról is van még kaja, de azok pihennek a hűtőben....holnap biztos nem kell majd főzni. :)
    Legyen szép napotok!

10. patakvera

Sajnos ma én kihagytam a főzést....iszonyatos migrénem lett.:sleepy: Most tértem magamhoz. Kedves párom elment helyettem a boltba.:inlove:

kamylla64 kedveli ezt.
  11. -elzemari-

Ó Ildikó, van még három nap, addig érhet még az Illatos varjúháj!!
    Nagyon finom ebédet hoztak a lányodék!Biztosan nagyon jól esett.
    Verám,
    nem is csodálom, ez az időjárás kikészit sok embert.Vigyázz magadra.Próbáljál meg pihenni egy kicsit.
    [​IMG]Itt rángatja a lábamat a Fifi, hogy hozzá már nem is szól senki.

Utoljára szerkesztett: 14.5.16
  12. patakvera

Még ma is zsong a fejem....na de Fifinek hoztam egy kis csontot...;)

kamylla64, -elzemari- és Minny84 kedveli ezt.
  13. -elzemari-

Ó de nagyon örült neki.[​IMG]
    Mit terveztetek az ünnepek alatt a kislányoddal?

kamylla64, patakvera és ildimamuci kedveli ezt.
  14. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Szép napot!
    Nálunk süt a nap, igaz h a szél is fúj, de legalább szárítja majd a földet....
    Főzni nem kell, van maradék.
    Kamylla /Erika/ nagyon hiányzol Te is, írhatnál néha......
    Nekem most rengeteg ráérő időm van......párom rendelt tolókocsit nekem, felírják holnap receptre és akkor itt bent a lakásban kocsikázhatok.....már csak az a kérdés h letudnak e vinni a második emeletről vele, mert akkor már levegőn is lehetnék.
    Már kapaszkodás nélkül felállok az ágyról és a járókerettel pedig megteszek előre is 3 lépést, meg hátra is......ki még nincs erőm menni a szobából,

kamylla64, -elzemari- és patakvera kedveli ezt.
  15. patakvera

Apukás hétvége van-így párommal kettesben elmentünk gyógyfürdőzni egyet. Sajnos a fejem még mindig nem 100-as...:sleepy:
    Gratulálok! Nagyon szépen haladsz! Mire ideér a szép idő,szerintem már ki is mehetsz...:) Elég szeszélyes ez a május...tegnap elindultunk görkorizni napsütésben-mire odaértünk a jó helyre már szakadt is az eső!>:(

kamylla64, Minny84 és -elzemari- kedveli ezt.
  16. -elzemari-

Sziasztok!
    Ildikó,
    ez jó hir, hogy lesz egy segitőd a tolókocsi .Ezzel biztosan jobban és biztosabban tudsz majd közlekedni, először a lakásban, majd az utcán is.A járókerettel szerintem járkáljál, hogy térjen vissza az erő a lábadba is.

Veraaaa,
    ez nagyon jó, hogy gyógyfürdőben voltatok.Kicsit kiengedhetted a gőzt a heti munka után.Az időjárás biztosan bejátszott abba, hogy a fejed ilyen sokáig fájt.Nem nézted meg a vérnyomatodat?Az is befolyásolhatja ezt a fránya fejfájást.

OLvastátok a holnap kezdődő tenyésztést?Van elég szuper tápotok?
    Legyen szép napotok a továbbiakban is.

17. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Szépen süt a napocska nálunk.....:)
    Itt csak a felhősort és 5 aranybanánt sikerült megszereznem......az ildimamucin a felhősor és az aranybanánokon kívül megvettem a szupitrágyákat is.
    Na majd ma, a mai eventtel......
    Párom csirkegulyást főz ma, most állt neki.
    Reggelente elmegy a menyemhez, elviszi őket kocsival a bölibe, hadd pihenjen a Melike.
    Úgy néz ki h lesz kistestvére a Marcinak. :)
    Pihennie kell kismenyemnek sokat, 1 éve már volt egy vetélése.
    Délután pedig a fiam hozza haza Marcit.
    Legyen szép a napotok!

patakvera, kamylla64 és -elzemari- kedveli ezt.
  18. -elzemari-

Szia Ildikó.

Felénk is úgy néz ki, hogy megemberelte magát az időjárás, mert a reggeli hűvös után nagyon szép és kellemes meleg van.Én ma nem főzök, mert a tegnapi maradék van soron csak egy kis almás pitát sütök hozzá.
    Ó , bővül a család.Ildikó, de jó neked, igy feletted nem halad majd az idő, mert a gyerekek azok fiatalon tartanak.Jó egészséget kivánok és mielőbbi gyógyulást!!

Kiváncsi vagyok, hogy ma miként sikerül majd a tenyésztés.Szerencsére a beadandó álltokka rendelkezem, csak a plüss macikat kell majd össze szedni.
    Jó játékot kivánok Neked is.

19. patakvera

Szió!
    Most már jobb a fejem...mértem a vérnyomást-minden érték rendben volt! Holnap ismét megyünk egy kicsit termálozni-remélem szép lesz az idő is!8)
    Jaj ez nagyon jó hír! :D

Alig várom a boomot....persze ha kibírom addig...8)

ildimamuci és -elzemari- kedveli ezt.
  20. -elzemari-

Szia Vera,
    jó pihenést kivánok, érezzétek nagyon jól magatokat!!

ildimamuci és patakvera kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.