Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

És a kecsketejüzem,meg most kakaót ad,ugy hogy nadon de nadon jóóóóó!!:p:p
    Fogom a fejem de én is Babahalacska!!Mert nekem meg van 20 millió szivarfám,a pörgetésekböl!Juhéjjj....:cry::cry::cry::cry:
    Szia Roli!!Hát a suli az suli,,tanulni kell veszettül,,hidd el megtérül!!
    Idegen nyelv??

andika-2002, Jucusfalva, Arvael és 6 más kedveli ezt.
  2. 97márk

97márk Fórumlakó

Sziasztok! Szép napot!:)
    Ma nagyon kellemes idő volt felénk.
    Eventnek nekifogtam, annyira nem tűnik nehéznek mint amilyen az előző volt.
    Holnap duatlon lesz a városban, az egyik legjobban utált programom ez mert nem tudok miatta hazajönni, mivel nem közlekednek ilyenkor errefelé buszok.:mad: :cry:Apának ha minden igaz sikerül haza hoznia engem meg tesómat is.
    Igen a töri a kedvencem és jó is vagyok belőle, bár ha tanulnék még jobb lennék mert csak az órán elhangzottakból meg egy-egy átnézéssel vagyok 4-es 5-ös. Általánosban minden évben szín ötös voltam belőle csak azért nem lettem dicséretes mert nem mentem versenyre. Későbbiekben nem igazán szeretnék a törivel foglalkozni mint mondtam nagy álmom az, hogy újságíró legyek, viszont érettségizni ebből szeretnék emelt szinten ezért is vettem fel faktnak idéntől, így heti 6+1 órában tanulom/tanuljuk illetve most van még +2 óra a versenyre való felkészülés végett. Így összesen heti 9 törim van ez már kicsit sok!
    Hangosan nem nevetgéltünk még a csendes nevetgélést, mosolygást is csak az arcunkat eltakarva nagy ritkán engedtük meg magunknak mert a fény ami a színpadot világította az első pár sorra is rávetődött így lehetett látni minket ráadásul a zenészek is rajtunk tartották a szemüket már amelyik nem aludt.xD

A fiadnak is sok sikert akkor a továbbiakban!;)

Szerencsére a sok-sok dolog egy része tolódik. Holnap csak németből írunk és matekból felelünk már. A fizika jövőhét péntekre tevődött át. A nyelvtan óra pedig elmaradt mert az új műfüves pálya átadója lesz azon az órán. Vagy majd osztályfőnökin bepótolja, ez csak most jutott eszembe... Ez a focipálya egyébként legalább annyira haszontalan mint humán tagozaton a kémia óra, ráadásul az udvar egy jó részét így elvették... Na mindegy ez van. Inkább egy tornaterem bővítésre pályáztak volna mert abban a kis lyukban 2 osztály nem fér el rendesen főleg hogy a 2 pingpongasztal kb a terem negyedét elfoglalja.:eek:

Roli, köszöntelek én is! Mi már találkoztunk korábban még ha jó régen is volt már az.:)

andika-2002, Jucusfalva, Arvael és 4 más kedveli ezt.
  3. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Bocsi, elkerülte két szemem a két kérdésed, pedig nem is vagyok szemüveges :D
    Szóval pest megyében, és nincs :)
    Szia Clau :)
    Angol és német :)
    Szia Márk :)
    Igen, mi már találkoztunk, és nem is 1 helyen :)

rrr723, andika-2002, Jucusfalva és 6 más kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Fiacskám esetleg Márkot meginvitálhatnád néha a Tinikhez és akkor nem halna ki. :) Mit gondolsz?

5. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Szia anyu :) Nem halt az ki, őszi szünetben mi lesz ott, majd meglásd.. :p
    Meg most akkor én is "hanyagolom" a tiniset, addig itt lesz az otthonom :)

6. Ninett79

Te tudod, csak nehogy bezárják :(
    S ha már bekukkantottam, millió puszi Kamyllának és a családjának, és az összes teaházasnak :)

7. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Ha bezárják, átköltözünk mind a négyen ide :D
    Na, értelmesebbet is írjunk, ez már szinte offnak számít :)

8. 97márk

97márk Fórumlakó

Szia!:)
    Régebben már voltam ott én is, aztán egyszer csak úgy eltűntem, egyrészt mert a suliban halmozódtak a feladatok, másrészt meg már kissé zavarban voltam mikor 3 helyre megírtam ugyanazt. :p Aztán ennek már lassan egy éve, azt hiszem valahogy tavaly októberben írtam oda bár olvasgatni mindig bejártam azután is.

andika-2002, Jucusfalva, Arvael és 5 más kedveli ezt.
  9. Ninett79

Gyakrabban kukkants majd be oda is ahogy teheted :) Tudom én,hogy a suli buli milyen buli. :) Nekem is van egy 12 éves lányom, nem győzünk tanulni :)

10. incimami

incimami Fórum bárója

[​IMG] Meg van de ez sajnosígy sikeredet

andika-2002, Jucusfalva, Arvael és 4 más kedveli ezt.
  11. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

No Roli akkor velem németezhetsz,Jucussal meg angolozhatsz,,,,haaaa akarsz,,ha nem,akkor is akarsz!!Jóóóó???:)

12. roli00000000

roli00000000 Rutinos

A bukkanó ott van, hogy a németet csak másfél éve kezdtem, azóta is csak heti 1 órában, angolt 3 éve heti 3 órában, de azért az se a legjobb :D
    Na de jóó, hátha ettől lesz ötös a dogám ;):D

rrr723, andika-2002, Jucusfalva és 7 más kedveli ezt.
  13. Clauriel

Clauriel Törzsjátékos

Hát Roli sosem lehet tudni,,de ha valami nem menne,hoz ide a feladatot,,megirjuk együtt.
    És ha ettöl lesz csillagos ötösöd,akkor állok elébe!!:)

14. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Anyunak szoktam mondani, ha segít valamelyik dolgozatra felkészítenie, és ötös lesz, akkor osztozunk rajta :) Enyém a hármas, övé a kettes :D:D

rrr723, Jucusfalva, Arvael és 6 más kedveli ezt.
  15. Ninett79

Szia! Az én lányom is németet tanul :) Emelt szintű németes osztályba jár, már mindennap van német. Hűűűh, sokkkkk xD;)

16. 97márk

97márk Fórumlakó

Csak most látom! Ezek után német korrepetálást követlek! Ugyanis én hihetetlen módon nem értem, heti 3 órám van belőle, egy kínszenvedés. Most új tanárt kaptunk és összevonták az a-b-c osztályok alap németeseit. A tanárral semmi baj nincs érteném is a ahogy tanít, de egy-két nem normális hátráltatja az órát folyton a szexuális tartalmú megjegyzéseikkel... Úgyhogy még tanulni se lehet nemhogy megérteni bármit is. o_O
    Az elmúlt két évben angolból is rontottam mert a heti 5 óra helyett 9-10-ben már csak 3 olt, most felvettem faktnak azt is, így heti 6 van, remélem fejlődök is majd mert nyelvvizsgázni kéne belőle.:p

17. *Dóricica*

*Dóricica* Junior szaki

Jaj Clau, most én ugrottam be véletlenül, de ahogy olvasom, hogy a fiúk hány éve és heti hány órában tanulják az angolt, szerintem Jucus tanulhatna Tőlük :D

Puszi Neked Tőlem is xD

18. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Most megyek aludni, már csak a holnapot kell valahogy kibírni, aztán jön a pihiii :D
    Szerencsére holnap csak 5 órám lesz, viszont abból kettőt nem szeretek :(
    Na majd csak túlélem valahogy :D
    Erről jut eszembe, itt az órarendem.. :)
    Jó éjt mindenkinek :)

rrr723, andika-2002, kotkoda39 és 5 más kedveli ezt.
  19. Ninett79

Elköszöszönök én is, ha már hivatlanul bekukkantottam. :)
    Jó éjt Teázók :)

cintia1130, andika-2002, incimami és 6 más kedveli ezt.
  20. 97márk

97márk Fórumlakó

Nos ha már Roli hozta az órarendjét, ha már annyit beszéltem róla én is akkor már meg is megmutatom. Roli, egyébként téged sem irigyellek van bőven órád... Feltűnhet, hogy kissé kevés a tesi ahhoz képest amennyinek lennie kéne, nos ez azért van mivel most már mint mondtam korábban kényszerítve vagyunk, hogy válasszunk valamilyen sportot, hogy letudjuk a maradék két órát.

Ninett, jöhetnél gyakrabban is, szívesen látnánk!:)
    Most már elköszönök, jó éjszakát!:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.