Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szépségeset mindenkinek!
    Volt olvasni való szupi..:)
    meggyes bögrés süti mellett döntöttem,gyorsan megvan és finom is..írok és neki is állok...
    Holdfény! fiam 5 osztályos volt mikor gyakorlati órára, már nem igazán emlékszem,de valamit csináltak..gyermekem el is készítette,de az előtte ülő padtársa nem..megkérte fiamat, ha a tanárnő leosztályozza a munkáját,gyorsan nyújtsa át neki amikor a tanárnő nem figyel oda...így is történt..fiam négyest kapott rá,az előtte ülő kiskölyök 5-öst..sértődötten jött haza a fiam és elmesélte a sztorit..nah..kinek a fia is volt? természetesen a Város polgármesteréé...csalódott a gyerek, na meg Én is...itt volt a példa az igazságos,részrehajlás nélküli tanárokról...

Babám! Kis Herceg...annyira szerettem ezt az olvasmányt..azóta is olvasom,van hallgatóság is rá bőven...:)
    Verám! bájitalfa nálam is nyerő,kint vannak most is,rengeteget eladok tenyésztési napokon..na meg szép is..

Mamikám! örülök hogy sikerült eljutni a felhőig...a rávalóid meg nálam is,meg Babánál is ott vannak...
    Tanács nekem is jól jött volna,mert megindultam az ajtóból és összevissza mentem..a szerencse,hogy az összes ablakot kitudtam takarítani...

Most húztam,nekiállok a sütinek...pusszantalak benneteket...

patakvera és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  2. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szépséges napot kívánok Életem Neked is és Mindenkinek. :)
    Én is szeretem olvasni, de egy 3, osztályosnak értelmezni, az azért durva volt. :(
    Főleg ahogy a tanár összeállította nekik a feladatokat.
    Most én is el, mert ma még nem ettem, csak pár falatot. Addig is legyetek jók ha tudtok. :)

bündihugi, patakvera és kamylla64 kedveli ezt.
  3. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Sziasztok !!
    Látom van mit olvasni,így akkor dobtam a tűzre pár hasábot! Az event kész lett reggelre.Erika köszi a segítséget.látom Boszika is betévedt :) Ildikó te is benézhetnél. Ma nálunk reggel sütött a napocska,de utána beborult.
    Mai ebédünk: Húsleves ez kötelező nálunk vasárnap :) rántott csirkecomb és cici meg patiszon,kpürével.Utána almás-pudingos süti.
    További jó pihenést,holnap event kiírás el ne felejtsétek!
    A tűzre ne felejtsetek el rakni!!! :) Süti van az asztalon meg egy kancsó forralt bor :)

patakvera, -Fülemüle-70 és kamylla64 kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

3 osztályban szövegértés ... Bakker már az ovisoknak készült füzetecskékben is van ilyen jellegű kérdéskör ...
    A Királylány Nemzetiségi suliba járt / hasonló a két tannyelvűhöz ... Na ott is voltak érdekes dolgok .. Pl elsőben 6 évesen feltételezték , hogy folyékonyan beszél németül ... Hát nem volt könnyű felvenni a tanár ritmusát ....
    De nem panaszkodok , mert Én választottam .
    Most azt tervezi , így a középiskolában , hogy ha Nagy lesz ... oda megy vissza tanítani - igazgatónak .... - kiszámolta .. mire ő megszerzi a kellő számú diplomát a mostani igazgató pont nyugdíjas lesz .

Füli : Tessék figyelni az étkezésre ... fontos a stabil vércukorszint ...

Kamylla : Nem irigyellek ... Nem lehetett könnyű az ötödikes gyerkőcnek elmagyarázni miért is történt ez ...
    Hú én felrobbantam volna ...

5. kamylla64

Jöttem,most egy kis pihit tartok,igényli néha a szervezetem...:p:pmegsütöttem a sütit..nem mondom hogy szép lett,mert nem,de ízre egész jó,annyira,hogy pár darab maradt,a többi mind eltűnt...:):)
    Baba!szomorú,hogy csöpp gyerekekből mindjárt egyetemistát akarnak nevelni..nagyon sokszor kamilláztam amikor a házi feladat ellenőrzését néztem át és sokszor döbbentem rá,hogy nem értek belőle semmit..persze ezt a gyerekek előtt nem mutathatom...ciki lenne..:p
    Remélem azóta ettél,tessék odafigyelni rá...

Ibókám életem!kellemes meleg fogadott bennünket,,ahányszor bejövök,mindig dobok rá pár hasábot..
    Nagyon szívesen, csak káccs, ha gond van a röpikkel..ha van időm szórom a cuccot..
    Boszikának Én is megörültem,Ildikót lesem még ahányszor belépek,reménykedem hogy látom..hallod Ildikó!!! ez felhívás egy keringőre..:):)
    Fincsit főztél,pipicsöcsöt egy falatnyit toljá át..
    Sütit,forralt bort megtaláltam,hagytam azért a többieknek is..
    Megint event lesz? na ennek utánanézek..

Nem volt.:eek: Néha még mindig megemlíti..ezért gondolom hogy akkor mély nyomot hagyhatott benne..:(

Jó ha a gyereknek előrelátható tervei vannak...ügyes kislány..:) már nyugdíjazza a dirit...:D:D

bündihugi, patakvera és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Betévedtem a Bannereidhez ... Kedvem támadt átöltözni ... Csodálatosakat készítettél ...
    Vajon mindnek van már gazdája ? vagy ez az összes a saját ruhatárad ?

7. kamylla64

Saját rutatáram,saját szabóval..emberem készítette a legtöbbjét,(meglepett néha )..de Devikétől Arianától,Emmától,Khaoszwolftól is vannak báli belépőim...most csak neked súgom meg,el ne mond Babának..férjuram Neki szeretne egy juját szabni...na meg Ibókának is,mert itt meztelenkedik...:p

8. -Fülemüle-70

Szép délutánt Kívánok. :)
    Beugrottam gyorsan, mert estére vendégeket várok. :)
    Férjem meglepem egy kis baráti szülinapi partival.
    Alig vártam elmenjen egy kicsit itthonról, már minden készen áll, a vendégek este fél 7-re érkeznek.
    Tortát nagyobbik fiam tegnap késő este meghozta, asztal megterítve.
    Ettem sokat, aztán neki álltam a vendégfogadásra. :)
    Holdfény kedves, amikor a fiaim ovisok voltak, még nem volt szöveg értelmezés nekik.
    Mind a két fiam két tannyelvű iskolába járt, egyáltalán nem bántam meg.
    Kamylla Babám el is hiszem hogy a fiad a mai napig emlegeti azt az igazságtalanságot.
    Hú én biztosan nem tudtam volna szó nélkül megállni az tuti.
    Komoly amit írtál? Döncy varr nekem ruhát?
    Előre is nagyon-nagyon köszönöm.
    A régieket kerestem, csak nem tudom hol találom amiket varrt. :(
    Újra lett telepítve a gépem, azon rajta volt, de elveszett.
    Még van 10 percem, addig tudok maradni ma. :)
    Holnap viszont vagyok egész nap.
    Azért késő este még mindenképpen benézek hozzátok. :)
    Izgulok hogy tényleg sikerüljön a meglepetés.

9. kamylla64

Szépséges reggelt mindenkinek!
    Most csak egy röpke beköszönésre ugrottam be,de jövök... és ezt nem fenyegetésnek szántam..:D:D

Ehun a caffe:http://kave.cafeblog.hu/files/2014/06/coffee-wallpaper-hd-52.jpg
    Baba! isten éltesse párodat,remélem jól sikerült a meglepi parti...bővebben,majd később...

Mindenkinek szépeket...süssön rátok a nap...

10. -Holdfeny-.

Nagyon szépek ... Van egy ami különlegesen tetszik ... No majd talán egyszer nekem is lesz hasonló ... , vagy más fajta ... ami pont a lelkemnek tetszik ...

Hm reggeli kávé ... Amíg kortyolgatom olvasgatok egy kicsit ... aztán indul a nap .
    Ma eventismertető ... Kapálós lesz ... szóval kapálni fogunk ...

Remélem jól sikerült a meglepetés ... Boldog szülinapot a párodnak ...
    Nálunk ez évre elmúltak a szülinapok ... De jönnek a téli ünnepek . Imádom a készülődést .... a csodavárást a gyerekekkel .

11. -Fülemüle-70

Szép Jó reggelt kívánok. :)
    Szép napot Édesem, Barátosném.
    Babám nagyon-nagy meglepetés volt számára. :)
    Tudod egy kicsit előrébb hoztam 2 nappal, nem számított rá. DDDD
    Sőt én sem arra hogy a barátaink egybe hozták a házassági évfordulónkkal.
    Nem nevetni, de még társas játékoztunk is. DDDDD
    Bagolyban majd írom, mert nem szeretném ha azt hinné bárki is dicsekszem.
    Csupán annyira örülök, nem is tudom leírni mennyire.
    Még kisebbik fiam is táviratot küldött. :)
    Nagyon nehéz volt titokban tartani, izgultam is miatta.
    Szia Drága Szomszikám. :)
    Nagyon szépen köszönöm a nevében is. :)
    Tényleg nagyon jóra sikeűlt Mennyit szervezkedtem, egyeztettem, de csak volt nagy meglepetés. :)
    Hétvégén haza jön kisebbik fiam, akkor pont jönnek a családtagok.
    Szeretem elkülöníteni a baráti és a családi dolgokat.
    Tudod milyen nehéz titokban erre készülni?
    Ez az első alkalom, de sikerült és a meglepetés is.
    Igaz ma fáradtak vagyunk, nem ittunk alkoholt csak rohant az idő, viszont megérte minden. :)
    Jönnek bizony az Ünnepek, nálunk meg a szülinapok sorban is ráadásul. :)
    Lányok olyan jó volt, a sok hajtás után.

Utoljára szerkesztett: 24.10.16
  12. kamylla64

Szép napot mindenkinek!
    Holdfény!súgd meg melyik is lészen az...;)lehet hogy valami hasonlót lehet szabni rád...:)
    Event ismertetőt olvastam,aranyosak a kütyük,nekiállok az biztos...a felhő vásárt is láttam,azok is kellenek,már eldöntöttem..

Fülikém! akkor dupla köszöntés és gratuláció a házassági évfordulótokra is...
    Nagy szeretettel készültél,szervezted,hogy a barátaitok megleptek,az meg már hab a tortán...

Most egy kis rohanás és estefelé jövök..pusszantalak benneteket...

13. -Holdfeny-.

Szia Kamylla !

Van egy virágos aminek a közepén kék rózsa van ... élénk színes ...
    Nagyon szép ...
    Picit pasztelesebb kis csillámmal .. már Holdfényes lenne ;)
    Felhő vásár ... Imádom kell mindegyik ...
    Event pedig fél kézzel is megoldható ... s jó felhőt ad ...

14. boszibanya

boszibanya Haladó

szia mindenkinek szép napot kívánok

Fülemüle, te vagy Baba? mindegyismár, boldog szülinapot a te uradnak. bár látom az írásból, hogy nélkülem is megvolt.

én itten vagyok mint az Ariana által készített banneremből is tisztán lehet érzékelni a malacka, a kacsa, az egérke és jenőke is, továbbá a topic boszikája.
    egyéb kérdésre is szívesen válaszolok annak aki még nem ismer tentégemet

Patakvera mekkorára nőtt már a te leányod mióta nem voltam errefelé?
    persze hogy nem fogok ennyit visszaolvasni. bocs vagy mégsem.
    látom Kamyllánk nem veszített a pörgettyű formájából azóta sem, pedig szerintem ezerrel nyomják el az ő egyformái meg a többi családtag is, bár lehet csak fiatalodik másokkal szemben, itten nagyóóóóón citromosra váltam.

Ibókám szóval ide mégiscsak be-be nézegettél? pedig nem is televonyítottál énnekem.

Elzemari mostan bár csak ismételni tudom magamat kérem a mesés szösszeneteket továbbra is ha már mint elveszett rossz banya visszatértem, térek e helyre.

Ildimamuci most jött vissza valamelyik farmomnál bebocsátást kért és terszetesen meg is kapta remélem itten is bír majd jelentkezni és vele meg Ibóval sütünk főzünk továbbra is.

szóval mindenkit üdvözlök akár régi ismerős akár új .

Kamyllla kérdésedre válaszolva a helyzet sokkal rosszabb mint volt és majd jön még a fekete leves is, de egyelőre megvagyok.
    segítséget már csak hat láb mély föld adhat sem a boszi kencék sem az orvosok nem bírnak velem.

háztáji híeimet hallottátok
    további szép napot mindenkinek

15. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Sziasztok! Gyors bekukk!
    Boszika még csak most voltam itt kétszer azt hiszem,írtam neked tudod :) a telszámod nem találom.
    Dobtam a tűzre,bár holnap 23fok is lehet.Olvastam de.az ismertetőt kapálhatunk és a felröppenő nagyon sok,szóval dobálhatjuk egymásnak. sziasztok,jó éjt holnap benézek,a tehénnek adjatok kaját :) Döncy még a végén ez is a túlvilágra megy!!

16. kamylla64

Néztem Én is,érdemes lesz kapálni ezért a felhősorért..
    Asszem megtaláltam azt a bannert..majd a héten emberem valami hasonlót összevarr..odaadnám szívesen ,de név nélkül sajna nem lett elmentve..

Boszikám! öröm újra látni...aztán meg beszélsz zöldségeket..nem is tudom miért nem tudnak segíteni az orvosok.Azért látom a humorod a régi,amit itt mindnyájan nagyon szeretünk..
    Cicmorgók megvannak? gondolom már megnőttek és simizhetök lettek...

Szia Ibókám!A felröppenő nagyon sok,majd meglátjuk mennyire röpköd...;) besegítünk ha gáz van...
    Riskának adtam enni,inni,jól tejel,megvagyunk vele elégedve..:D:D:Dtej ellátmány megoldódott.:D
    :D

-Fülemüle-70 és bündihugi kedveli ezt.
  17. DÖNCYPAPA

DÖNCYPAPA Járnitanuló

Szép estét Mindenkinek!

Csak egy percre ugrottam be,2 csomagot hoztam LÁJF!A címzett Fülemüle.
    Örülök,hogy ismét ilyen nagy élet van a Teaházban.Beszélgessetek,érezzétek jól magatokat!
    Mentem is,jó éjt Nektek!

Majd elfelejtettem.....a csomagok:
    csomag1
    csomag2

18. -Holdfeny-.

Madár csicsergős szép jó reggelt mindenkinek ...

A mai nap sok bejelentett újdonságot hoz ... Ugyan sajnos nem érint , mindegyik ... hiszen még csak a 100. szinten kapálok ...
    Szépek az új növények ... Kipróbálom , hogy az a kettő amit én is tudok ültetni ... mennyi felreppenőt ad ...

19. -Fülemüle-70

Szép Napot kívánok Mindenkinek. :)
    Szia Döncy. :)
    Nagyon szépen köszönöm az új ruhámat. :)
    Annyira nagy örömet okoztál, itt visongok örömömben.:)))))
    Megyek és át is öltözöm.
    Tettem a tűzre, és hoztam egy kandallót is, ne fázzunk meg. :)
    Szia. :)
    Én vagyok Baba. :)
    Erika, Mamika hív így már nagy régóta:)
    Szia Drága Barátosném. :)
    Jól elvagyunk most kényeztetve felhő ügyileg. :)
    Nekem is mindegyikre fáj a fogam.
    Event tök egyszerű,kapálunk, felröpit gyűjtünk.
    Süti teljesen mindegy hogyan néz ki, csak finom legyen.
    Tudod mit kért a fiam péntekre?
    Azannyát fogok csinálni Kamy recept alapján. :) DDDDDD
    Szia Holdfény.:)
    Nem lehet nekünk mindegyiket ültetni a gazdaköriben?
    Én is kipróbálom hogy adja a felröpiket, de most akkor mi csak kettő fajta növényt tudunk majd az újak között ültetni?

bündihugi és patakvera kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Én biztosan csak kettőt tudok ültetni ... talán Te egyel többet ;)
    Bekukkantottam az új ruhádhoz ;)Nagyon szép lett ...

Nálunk vízfesték party folyik... A kis 20 hónapos Hercegem most fest először , ismerkedik az ujjfestéssel ...
    már a színek összekeverése nagyon megy neki ... A Hercegkisasszony őszi leveleket fest ...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.