Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Aranyos lehet. :)
    Gondolom mindenhol maszatos a festéktől.:)
    Kis hercegnőd meg biztosan nagyon ügyes már. :)
    Megyek gyorsan átöltözöm.
    Olyan régen öltöztem, most azt próbálgatom. ÁÁÁ
    Segítség S.O.S . Itt bénázok ezerrel.:cry:

bündihugi, patakvera és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Már félig átöltöztél... Ügyes vagy ...
    Döncy nagyon ügyes ... szép ruhát vart neked !

3. -Fülemüle-70

Hú megizzadtam. Nagyon régen öltöztem már. :)
    Döncy tényleg nagyon ügyesen varr. Csak megtalálnám a régi ruháimat is.
    Már annyit kerestem.
    Amíg a gaz érik, ellátogatok az archívumba, Shiba Oduba lesz szerintem.

4. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Sziasztok!
    Nálunk az idő most borult,16 fok van.Event gazok szaporodnak,207 felröpim lett,szerintem nem rossz. Jó festékezést és öltözést! Döncy látom csak be és ki nagyon gyors volt,szegény riska is bőgött utána :)

5. -Holdfeny-.

Festék jutott mindenhova ... Pl a papírra is néhány pötty, még gyakorolni kell ...
    Hm ... évszakhoz illő rucid lett ... Nagyon csinos ...
    Gazok szaporodnak a malomra várni kell mert dolgozik ...
    Füli : Jó búvárkodást az archívumba ... remélem megtalálod amit keresel ...

6. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szépségeset minden betérőnek!
    Brongós esős idő van mifelénk,nagyon nem szeressem..
    Event gazokat elültettem,szépen szaporodnak...
    Első aratárskor 244 felröpit kaptam,szerintem nem is rossz..
    Felhőket megvettem,még szerencse hogy a rávalókat kiváltottam Jack boltjából, két..két darabot is mindegyikből..

Szia Holdfény! 3 új növényt tudtam kiváltani,hát ez is valami..Majd idővel meglesz a többi is...

Szia Baba!
    Évszaknak megfelelő rucit kaptál és látom fel is öltötted magadra...
    Még mindig emlékszel az azannyámra? hú de régen csináltam...hétvégére be is iktatom..
    Örülök hogy a fiad egyik kedvence lett..:)

Jó meleg kandallót hoztál,itt hideg van,esik fú a szél,brrrr...

Kicsik festése nagyon mulis,nem irigyellek,mikor vakarod le róluk a festéket...:Dde legalább elvannak,lefoglalja őket...
    Tudnék erről mesélni...

Szia Ibókám!nem is lett rossz nálad sem a felröpik száma..Én a bahát sosem szedem szét,inkább két nappal tovább ültetek..ott jönnek az ólakból a felröpik,talán nem kell 0 percezzek...
    Férjuram csak benézett,beköszönt és rohant is..ennyi nő között gondolja labdába sem rúghat..:D:D
    Riskához azért benézett:D:D..
    Elzemarcsika,Ildikó,Vera,Mamika,Boszika hol vagytok?

Utoljára szerkesztett: 25.10.16
  7. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Sziasztok! Event halad,gondoltam benézek de hát ma én vagyok az első.Nálunk az idő felemás hol süt hol beborul,de kellemes meleg van így maradhat márciusig :D
    Megyek főzni gyorsan rántott leves tojással túrós csusza lesz a mai ebéd.
    Sziasztok,este valaki dobjon a tűzre pár hasábot,Döncy meg etesse meg riskát :)

8. Szépségeset mindenkinek!
    Szia Ibóka! Jöttem volna,de még senki nem nyitott be a teaházba,így várnom kellett..pedig gondoltam ha kisuvickolok itt mindent,sűrűbben térnek be..:(:sleepy:na mindegy..azért dobtam a kandallóra,ne aludjon ki...
    Nálunk ma paradicsom leves van,meg lángos tejföllel, sajttal megszórva..
    Event halad,ahogy látom elég jól állok felröpikkel,nem kell bevetnem a gesztenyés felhősort...eljutottam a tökfej kitehetőig,aranyosak az itemek..

Most el,pusszantok mindenkit majd jövök...

bündihugi, patakvera és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  9. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Erika imádom mindkettőt,bár a gyomrom nem igazán bírja a paradicsom levest A lángost nagyon szereti,elég sűrűn csinálok,mert a kefires lángos tészta eláll a hűtőben 1 hétig.
    0 percezni,csak akkor szoktam ha kevés van végén,de általában nincs szükség rá! Van is a pajtába 5000 szupicar kb... :D
    Léptem,este bekukk... sziasztok :)

patakvera, kamylla64 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  10. -Fülemüle-70

Szép délutánt kívánok . :)
    Túzre raktam, ki ne aludjon.
    Eventtel haladok, csak a kis kéregetők amikor van cukor amit adjak elbújnak. :( Lehet kéne venni cukorkákat a boltba 2 kg kiszerelésbe, aztán adokatnám nekik azt míg nincsen másik.
    Esőerdőt én sem bontottam, majd meglátom kell e.
    Utálok pakolászni utána mindent vissza, és nem is tudom ugyan úgy kitenni a fákat. Van hogy 4 órát is elszöszmötölök vele.:cry:
    Szia Drágám. :)
    Megtaláltam a ruháimat, addig keresgéltem míg mindegyik meglett. :)
    Azannyát nem lehet elfelejteni, nagyon finom. :)
    Akkor Te is pont akkor csinálod majd meg kiscaládodnak amikor én. DDDDD
    Ma nálunk képosztástészta volt az ebéd, és zöldborsó leves.
    Holnap sütök le húst, de hogy mi lesz a köret, azt még nem tudom. :(
    Babám sokat emlegetitek riskát. Megkérdezhetem, persze ha nem baj, az mit takar?
    U.i.: Tényleg mamika hol van?
    Röptetek baglyot felé.

Utoljára szerkesztett: 26.10.16
  11. kamylla64

Ibókám!gyerkőcök imádják a paradicsomlevest,Én annyira nem,emberem meg ha nincs más..:plángost meg nem bírok annyit sütni,ami el ne fogyna...kefirest soha nem csináltam,majd ha lesz időd,légyszi körmöld le ide nekem...

Szia Babám! mérgelődök jómagam is a felugró figurákkal..érdekes... mikor van cukrom alig jönnek elő,bezzeg ha nincs,tömegével jönnek kéregetni...

Riska tehént anno Ariana hozta Döncymnek a Pinyóba,mert semmi alkoholt nem iszik,tejet viszont literszám...eleinte egy- egy kartont hoztak neki a lányok,aztán nem győzték hordani,így Főnökasszony ideszállíttatta emberemnek Riskát..
    Szegény pára éhen halálozott mikor kihalt a teaház,de Ibóka hozott az újranyitás alkalmából neki másikat...Erre vigyázunk, etetjük itatjuk...:):D

Örülök hogy meglettek a ruháid,keresgélte férjuram, de nem mentette el Ő sem......

Finomat főztél,szeressem,meg Ibóét is...

Mentem aratni,de jövök még...

bündihugi, patakvera és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  12. -Fülemüle-70

Köszönöm hogy megosztottad velem Riska történetét. :)
    Hozok is neki friss szénát, had legyen bőven tejcsi. :)
    http://kepkezelo.com/images/9p81thzyrevrllvb09p1.jpg
    Férjem is liter számra issza a tejet, én sajnos laktóz érzékeny vagyok, így hogy ha iszom előtte be kell vegyek emésztési enzimet, mert ha elfelejtem rám jön a szapora.
    Betű tésztával csinálod a paradicsom levest?
    Kuncsorgók nálam is akkor állnak sorba amikor nincs cukor. :)

13. -Holdfeny-.

Sziasztok ! Szép estét mindenkinek ...

Köszönöm én is Riska történetét ... nem mertem rákérdezni ...
    Én majd csak holnap cukorkázok mert még szupertáp pörög ... nem akartam megállítani ...
    120 cukorka fog osztogatásra várni .... Nem is tudom mennyi kell pontosan ...
    Ma nyűgös napom volt ... Várunk egy értesítésre ... De nagyon nehezen érkezik meg ...
    Laktóz : Nálunk a Királylánynak van ilyen érzékenysége ... még jó , hogy kezelhető ...
    Kefires lángos ? Hm ... Én meg krumplisat szoktam ... de holnap csinálok kefirest ... találtam hozzá receptet a nosaltyn ...
    Még a levest kiötlöm hozzá ... valami zőőődség lesz szerintem ...
    Megyek mert folyik a fürdővíz a kicsiknek ...
    Ma pancsibuli lesz ... Már Öcsi Herceg sem fél a habtól ...

14. -Fülemüle-70

Szép estét Kívánok. :)
    Pancsi buli az jó, nagyon jó.
    Két fiam mikor kicsi volt a habos vízbe tettem be nekik minden fajta játékot, amit hamar meg untak és egymást fröcskölték a habos vízzel. :)
    De annyira hogy az egész fürdőszoba nem csak a víztől, a habtól is állt rendesen. Pár percre hagytam őket magukra, aztán ahogy beléptem hozzájuk akkorát csúsztam a járólapon. DDDD
    Mai napig is emlegetik.
    Riskát félve kérdeztem meg, de legalább tudom/tudjuk mit is takar. :)
    Szénából adtam neki, holnap hajnalban meg annyi tejci lesz hogy csak na. :)
    Nálam macska tápot kever a malom, aztán meg cukorkákat.
    Remélem lesz türelmed majd etetni a kuncsorikat, mert ha kapnak cukrot eltűnnek. Biztos jól laktak és sziesztáznak közben egy kicsit. :)

15. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Csajok hoztam a recit :
    1 kg liszt,2 dl tej, 6 dl kefír, 5 dkg élesztő, 2 tojás, 1 ek.só, 1 lapos ek.cukor.
    a szokásos módon összegyúrni egy tálba,a tetejére rakni folpackot ,így nem ragad rá a tál tetejére.
    Hűtőbe rakjuk pihenni,másnap süthetjük és egy hétig eláll a tésztája.Este szoktam bekeverni ,másnap reggelire meg sütöm is.
    Jó étvágyat hozzá!
    Az eventről,ti etetitek már a macsekokat??Olvastam,hogy sokat kell rájuk várni ha kapnak kaját.Azt gondoltam letermelem a gazt és utána keverek a malomba.Na majd meglátjuk,hogy lesz jó :)
    Jó éjt sziasztok!
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    Szép napot Teázók!Tegnap este óta senki,csak én rakok a tűzre :(
    Ez így nem lesz jó!
    Eventgazokkal kész vagyok ,a felröpiből még 667 db kell.Elkeztem a malomban a rémséges csemegét keverni,hogy etesem őket,mert az olvastam etetés után ritka vendégek lesznek!! Egész nap meg nem tudom őket vadászni.
    Sziasztok,megyek költeni pénzt :)

Utoljára szerkesztett: 27.10.16
  16. -Holdfeny-.

Madárcsicsergős szép Őszi napot mindenkinek ...

Jöttem volna olvasni ... de nem sok olvasni valót hagytatok ...
    Riska jutott eszembe ... mikor egy ismerőssel beszélgettem ... Boldog tehenészetet üzemeltet ... Fejés előtt zenét hallgatnak a bocik ... Így ízletesebb lesz a tejük ...
    Hihi vicces ... Kóstoltam de Én nem vettem észre semmit ...
    Pl gyakran találkozok boldog csirkével az egyik áruházlánc polcain ... 3x annyiba kerül mint a boldogtalan tárasi ...
    Szóval én maradok a boldogtalan tanyasi pipicicinél ... mert csóróság van ...
    Event : 52% .. lassan haladok ... a gazokra várok ismét ... Egyszerűen kevés az időm ...
    Lángos ... Fincsi lett ... A Párom azt mondta jöhet máskor is ... Hagytam holnapra is .. kíváncsian várom milyen lesz ...

17. patakvera

patakvera Fórum félistene

Halihó!
    Szép napot kívánok mindenkinek! Megjöttem tegnap este Düsseldorfból és most kezdtem az eventet. Azért szerintetek be tudom majd fejezni?o_O
    :sleepy: Még csak 234db van...:cry:
    Na ügyi vagy. Nálunk is néha én írom a matekot,de nagyon nehéz olyan csúnyán írni,mint a Lilla.o_O
    Bájital a nyerő nálad is jupi! Nagyon szeretem a lil
    Szia Boszi!

De jó hogy te is újra itt vagy! :D

18. kamylla64

Szép estét mindenkinek!
    Ma kimerítő fárasztó napom volt,húz is rendesen az ágyikó..
    Kétszer tudtam ma aratni is,pedig növényileg nem jól állok..
    Ibókám!köszönöm a repicét,el is mentettem..ma nálunk tökfőzi volt fasírttal és ennyi..
    Eventtel 52%.ig jutottam,remélem eljutok a felhőkig..

Baba!köszi Riska nevében is a szénát.remélem ma valaki megetette,mert Én nem értem rá...Látom Te sem voltál ma,remélem holnap benézel,többször is...

Holdfény!édesek lehettek a kicsik,ahogy pancsiztak együtt..

Tanyasi tik lehet miattam boldogtalan is én boldogan megeszem,nem zavar a szomorúsága..:D

Verám!nálad a lila,nálam a pink a nyerő,de a bájitalfa nagyon szép így helye van a kertemben...

Boszikaaa,Marcsikaaa,Ildikóóó,Mamikaaa..fekete pötyit osztogatok,tessék jönni...
    Hoztam egy kis meleg teát,aolyan becsalicsalogatónak:http://static.femina.hu/egeszseg/mez_tea_homerseklet/mez_tea.jpg

patakvera, -Fülemüle-70 és bündihugi kedveli ezt.
  19. patakvera, -Fülemüle-70 és bündihugi kedveli ezt.
  20. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Sziasztok Teaháziak!
    Erikám erről beszéltem,hogy ez így .........
    Event halad,csak a felröpikre várok,lassan jönnek de csak meg lesz.
    Ebéd: Káposztásbab! Mindjárt kész,jó nagyot is nyeltem :) Főztem 2 napra valót.

Mindenkinek jó, hosszú hétvégét kívánok! A riskának adtam ,tűzre raktam!! Akkor jövök ha többen leszünk,mert ez így egy nagy .... !
    Sikeres eventet,sziasztok .

kamylla64, patakvera és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.