Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. patakvera

patakvera Fórum félistene

Sajnálom ami történt.....:sleepy:....nekem sajnos az ikrekből egyik sem maradhatott meg. Felháborító 1-2 orvos sajnos. Én is most megyek utoljára vissza....ha olyan választ-megoldást kapok,ami nem tetszik,akkor újra elkezdek vadászni szemészre.
    Annyira jó egy nagy család szeretetben!:inlove:
    Kicsinykóm nekem is 10 évesen kezdett el kételkedni,de idén eldöntötte,hogy végleg a dolog végére jár...xD

-Fülemüle-70 és bündihugi kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ez nagyon jó ... eldöntötte ... Hinni szeretne .. de gondolom az iskolatársai közül már sokan nem hisznek ...
    Mi pl : Néhány napja voltunk az Árkádban ... Csodaszép Karácsonyfa díszes stand van az idén ... Persze , hogy muszáj volt megnézni ...
    s mikor a Herceg kisasszony talált egy doboz díszt ... Pasztell színű csodát festett angyalkával ... És azt mondta " Anya nézd ... ennek olyan szeretetes színe van ... ez illene a mi fánkra ... " Persze , hogy megvettük ;) S már azt tervezi hogy székre állva fogja felakasztani őket ... De a játék bolt előtt állva , azt mondja , hogy megírjuk az az Angyaloknak mit kérünk ... főleg Babát ...
    Jó a nagy család ... Most ép úgy érzem van egy egykém .. és a két kicsi ... A korkülönbség miatt ... Ha jöhetne még egy az maga lenne a mennyország ... No majd az idő eldönti .
    Vadászat : Nem könnyű ... nagyon nem az . Én szemésznél csak szemüveg ügyben szoktam járni ... Ott is volt amelyik tévedett ...
    Kívánom legyen megoldás .

Szia Kamylla !
    Kölcsön veszem az ötleted , mármint a túrógombócot .
    Nálunk amikor kisebb volt a Királylány ... Azt szokta kérni tegyük el a kinőtt megunt dolgokat az Ő kislányának .
    Szóval doboz hegyek vannak úgy is , hogy a nagy részét továbbadtam az elpakolt dolgoknak .

3. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Sziasztok Teázók!
    Nálunk megint esik,viszont nincs hideg!
    A farmon állatok legelnek a csipkebogyó meg lassan érik!
    Finomakat főztetek,túrógombóc nálunk is nyerő.
    A sógoroknál más az életszínvonal,azért is járnak sokan át melózni! A párom hetente szokott Ausztriába szállítani ,Ő szokta mondani tiszta nyugalom van.Ráérnek,nem idegeskednek....mellesleg a fizetésük se rossz :)
    Tűzre raktam,Riska bőg a gazdája után :D
    Jó éjszakát!

kamylla64 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  4. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szépségeset mindenkinek!
    Most csak beköszönni jöttem és rohanok is tovább..délután igyekszem jönni és szószártyább leszek..

Riska megetetve,kandalló megpakolva...csüssz...

bündihugi, patakvera és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  5. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Sziasztok!
    Nálunk süt a nap és nagyon fúj a szél! A farmot elrendeztem hosszút ültetek,állatok legelnek.Holnap telihold el ne felejtsétek.
    Délután fodrászhoz megyek melíroztatni! Ebéd a tegnapi maradék lesz.
    Tűzre raktam, szép napot :)

kamylla64, patakvera és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  6. patakvera

Szép délutánt Mindenkinek!

Nagy nehezen kikönyörögtem a kozmetikustól egy szombati időpontot-csak decemberbe akart fogadni...o_O
    Fodrász sem ártana,de azt kibírjuk karácsonyig. Nem szeretem ezt a szürke időt...lehangoló. Azt hiszem tekerek egy kicsit.

-Fülemüle-70, kamylla64 és bündihugi kedveli ezt.
  7. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Jó sok munkája lehet a kozmetikusodnak,hogy csak decemberre van időpontja!! Még jó ,hogy tudsz könyörögni,a szépség az fontos :D
    Ezt az időt én is utálom,csak meleget a nyarat szeretem!
    Tűzre raktam,Riskának adjon a gazdája!
    Egyébként gyönyörű lett a hajam :)

Utoljára szerkesztett: 7.11.16
    -Fülemüle-70, patakvera és kamylla64 kedveli ezt.
  8. kamylla64

Szépségeset mindenkinek!
    Esős időnk van,nem akarok kimenni..:eek:persze muszáj lesz..
    Mára rakott burgonya lészen,slussz...
    Szia Holdfény!nem rakosgatok dobozolgatok ruhákat,megunt játékokat..Minden évben Karácsony előtt a vöröskeresztnek visszük el...persze ezt a selejtezést csak egyedül tudom elvégezni..;):D:Dmindenhez ragaszkodnak,de érdekes módon ha már nem látják,nem keresik még véletlen sem...

Szia Ibóka!Ma reggel esett le,hogy macsek tenyésztés lesz,nekem meg nincs egy sem..vagyis van egy vén morcos macskám,de azt már nem tudom tenyészteni...:D:Dkiraktam egy területnyit,van is vernyogás...:D:D
    Szia Verám!kozmetikushoz,csak szemöldök igazításra,festésre megyek..fodrászhoz sem sűrűn...itthon felkötöm coffba,oszt jó van..
    Ibóm! megszépültél?!!! mert megérdemelted,azért...:):D:DRiskának adtam ennnyiannyi,a tűzre is raktam,egy rossz szavad sem lehet rám...:D:D

Hanem....Boszika,Füli,Tündérmami,Ildikó,Ria..Elzemarcsika,
    Bandi...Pár sort itt hagyhatnátok..:inlove:

Ennyi tudtam lenni,nem ígérem hogy tudok jönni..
    Hoztam reggelit..Ehune:http://m.cdn.blog.hu/no/norcsii/image/norcsii/Új mappa/5824355803_673529ee46_z.jpg

-Fülemüle-70, patakvera és bündihugi kedveli ezt.
  9. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

10. patakvera

Sajnos 2 éve-amióta hízok folyamatosan-ki is pattogtam....:sleepy:....addig én is csak szemöldökkel mentem,de most már eljátszik velem 1.5 órát. Annyira nem bánom,mert az arcmasszír nagyon megnyugtató és kellemes tud lenni. Próbáld ki 1x.;)

-Fülemüle-70, kamylla64 és bündihugi kedveli ezt.
  11. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Szép jó estét Teázók!
    Mint látom nem sok vendég volt ma :(
    Erikám,akkor sürgősen rakd ki a macskáidat,mert tele leszel egérrel :D
    A macskatenyésztésre vagyis a versenyre nem érzek késztetést.Inkább haladok a megszokott módon.
    Teliholdazok,a gazdaköriket nyűvöm!
    Tűzre raktam,jó éjt!

-Fülemüle-70, patakvera és kamylla64 kedveli ezt.
  12. kamylla64

Szia Verám!ha olyan kellemes mint ahogy írod,naná hogy kipróbálom..szemed hogy van? könnyezik még?
    Szia Ibókám! szomorúan látom,hogy nem volt nyerő a mai ízesítésű tea..:(:eek:Fülinek,Holdfénynek sem ízlett,hogy elkerülte a Teaházat...:oops:
    Ma kipakoltam egy rahedli macsekot,van is vernyogás rendesen..
    Versenyben nem veszek részt,de ajándékot felajánlottam az első,második helyezettnek..:)
    Teliholdas feladatok csak vannak,nem nagyon foglalkozom velük,inkább csak ültetgetek úgy összevissza..
    Most azon gondolkodám,mit főzzek holnap..a hócipőm tele van a kitalálásával nap mint nap...

Káttok a hiányzókért,tessenek jelentkezni...

Jó éjt mindenkinek...

-Fülemüle-70, bündihugi és patakvera kedveli ezt.
  13. stuccos12

stuccos12 Törekvő

14. stuccos12

stuccos12 Törekvő

Bocsánat, nagy örömömben köszöni is elfelejtettem!
    Szóval:
    Szép estét mindenkinek!

15. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Eventekben és persze hozzájuk kapcsolósó nyereményekben gazdag, szép estét illetve éjszakát kívánok, minden Teaházas Barátomnak! :)

Először is hoztam Nektek egy igazán megindítóan szép gondolatsort, ami a házi kedvenceink legtiszteletreméltóbb tulajdonságáról a HŰSÉGRŐL szól.....mégpedig imigyen:

Ha tudnád mi a hűség

Ha tudnád mi a hűség, a kutyát megbecsülnéd,
    s úgy tekintenél rá, mint egy olyan emberre,
    aki életednek minden napját boldoggá tette.

Ha tudnád mi az alázat, és az önzetlen szeretet,
    hősként védenéd azokat a védteleneket,
    akiknek sírig tartó hűségét kiérdemelted.

Mert tudnod kell a hűség, Isten adománya,
    mely letöröl arcodról minden kihullt könnyet,
    ami keserv-magányodban sebzett szíved fájja.

Hát óvd a kutyákat, óvd és szeresd őket,
    hogy általuk nyerj magadnak igaz emberséget,
    amely majd ott fenn is nemes szívűvé tesz.

/Kun Magdolna/

Aztán itt egy másik csoda, amit sok szeretettel küldök Mindenkinek!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=SPizIaBPhSg
    (Ez a felvétel 2006-ban készült, ahol Andrea Bocelli Las Vegasban lép fel. Egy Elvis dallal lepi meg a közönséget. Ha az ő előadásában hallgatjuk meg a klasszikus “Can’t Help Falling in Love” című számot, kiráz minket a hideg olyan gyönyörű.)

Most mentem tovább, de még érkezem.....

VUK! :)

16. kamylla64

Szép reggelt minden betérőnek!
    Ma csúnya idő van mifelénk,bentről azért nem tűnik annyira rossznak..na majd ha kimegyünk..:p
    Szia stuccos!üdv itt a teaházban,örömmel köszöntelek..gratula a szerencsés pörgetésedhez,nagy mázlista vagy..:):)bizony a korai kelés,sokunknál gondot okoz..:wuerg:de van mindig valaki,aki hozza az éltető nedüt...itt a finom caffe:http://s2.images.www.tvn.hu/2010/11/19/04/43/www.tvn.hu_78924c4fdb6d1ef122d4c7620c89e1e6.jpg

Szia drága Bandi! üdv itt újra..:):inlove:
    Mint ahogy már megszoktuk tőled a szépséget,most is azt kaptuk..gyönyörűségeket hoztál..

Nálunk a kutya családtag,Émy mellé nemrég társult még egy kis yorki, Megi személyében..egy sovány gondozatlan 7 éves félős kis állat,akit elég nehezen tudunk szocializálni..4 hónapja a családunk tagja,azóta szépen rendbe jött,hízott,a kutyakozmetikus szépen rendbe szedett..a félelmet amit még nem tudtunk helyrehozni,elég nagy károkat okozott az előző tulajdonosa..gazdát direkt nem írtam,mert ahogy bánt vele,nem az volt..>:(minden hirtelen mozdulatunkra összerezzen és nyüsszög..remélem egyszer helyrejön lelkileg is..nálunk szeretetben nincs hiánya..sok oldalról kapja...:):inlove:

Jó lenne ha ma a többi elveszett bárányka is jelentkezne...

Most el,ha tudok még jelentkezem...

17. patakvera

Ez a beszéd! Nagyon jól ellazít. Sajnos igen-könnyezek....:cry:....tegnap délben főnököm megsajnált és hazaküldött. Most 3 napig itthon leszek-holnap délután irány Pest a dokihoz. Kíváncsian várom az újabb diagnózist!:sleepy:

:D:music:

18. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Sziasztok Teázók!
    Nálunk süt a nap,de azért hideg van brrrr.....,nem szeretem!
    Erikám akkor bővült a család,a cica meg van még?
    Vera sok sikert a holnapi naphoz,reméljük a dokid talál megoldást.
    Bandi szép megható verset hoztál!Nagy kutyabarátok vagyunk gondolhatod 4 imádni való bestiánk van! és még ráadásul 4 kanárink is :D akik gyönyörűen énekelnek! Nyáron sokan erre sétálnak,hogy halhassák őket,a szomszédasszonyom mindig kiül a kertbe annyira tetszik neki a koncert.
    Megyek ,megetetem a gyerekemet! Utána vásárlás,főzés.Ebéd: Holstein szelet lesz.
    Szép napot,tűzre raktam,Riskát etesse a gazdája :D

-Fülemüle-70, kamylla64 és patakvera kedveli ezt.
  19. patakvera

Szép napot neked is!
    Köszönöm-nagyon nagyon várom a holnapi kontrollt. Nálunk 1 kutyus van-9 éves. Jövőre kislányomnak szeretnénk egy kis tacsi félét örökbe fogadni-csak nagyon félek az öreg kutyus nem fogja elfogadni.:sleepy:

bündihugi, -Fülemüle-70 és kamylla64 kedveli ezt.
  20. kamylla64

Szép estét!
    Szia Vera!rendes a főnököd,van benne emberség..pihenj amennyit csak tudsz,drukkolok hogy jó hírekkel térj vissza a dokitól..

Szia Ibó! megvan még a vénlány,morcosabb mint volt és utálja a yorkikat..:pmondjuk minket sem szeret,csak megtűr maga mellett..:D:D
    Nálad akkor télen is van madárcsicser..édesek lehetnek..
    Várom a macsek tenyésztést,néztem az eventkiírást,elég gazdag lesz most a hozzá kapott felhő..nameg jó lenne ha a piacon megtudnám venni a pink óljait is...

Vera! elég nehezen ment nálunk is a békítés,még most is vannak kisebb féltékenységi morgások egymásra..részint Émy lány aki nem veszi jó néven ha simogatjuk,szeretgetjük Magit..de már nem olyan vészes a dolog mint az első pár napban...

Mentem,de hiányolok valakiket...:oops:

Szia stuccos! gyere hozzánk csacsogni,szeretettel várunk...garantálom hogy finom a teánk,a kávénk sem piskóta,meg a társaság is szuper...

patakvera és bündihugi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.