Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Sziasztok!
    Megnéztem az eventkiírást, holnap nekiugrok, aztán jutok-ameddig jutok. :)
    Mai ebéd------maradék sülthusi tökfőzelékkel. ;)
    Nem esik nálunk semmi, kicsit borult van még mindig.
    Ibókám megvagyok, a csúnya megfázás már szinte elmúlt, a köhögés még van kicsit és hőemelkedés is van kicsi esténként.
    Jövő szerdán fekszem be megint 3 napra kezelésre, remélem addig már nem történik semmi......
    Tűzre azért raktam, nehogy kihűljön a Teázó!!!!!!!

patakvera és kamylla64 kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok !

Pörögnek az események . Ma jön a kőműves egy utolsó egyeztetésre ... Aztán nekieshet a kéménynek ... + az újonnan kialakított szobának ...
    Jah ... reggel a bolt közepén csörög a telefonom ... mittomén ki ... de azért felvettem ... Hivatalos ... Hát ŐŐŐŐ izé .... ez ilyen gyors ? 6-9 hónapra számítottunk ... az első papír 3 hete ment el az ügyben ... Állj Állj ... időt kérek ... Kedden lesz meg amit kérnek ... - Ez elméletileg csak rajtunk múlik ... Huhh ... kedden még jó ... Ha ez is meglesz ... a másik kettő függőbe lévő üggyel akkor nem is tudom mit fogok csinálni ... Lehet lesz időm unatkozni ...
    Top : Még mindig nem tudom induljak e ... a Tp százalékot adó kütyü nem hoz lázba ... Kicsit sem ...
    Pl + tárolóknál nem gondolkoztam volna ....
    Az event : 900 felreppenő ... csak eventgazból ... Hm ...
    Szombaton kezdek szaporítani .
    Ohh majdnem elfelejtettem .... Sikerült az utolsó hiányzó madárijesztőt kipörgetnem . Végre le tudtam zárni azt a felhőt is .

3. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szépségeset minden betérőnek!
    Jelentem... esik az eső,nem is esi szakad...
    Mai ebéd: halványdegőzőmsincsen...erősen gondolkodom rajta..

Eventre készülök,ne arassatok Ti sem..tegnapi karbantartáson túl vagyunk,kissé hosszabbra sikeredett mint gondoltam..:pkaptunk gazdaköriket,rohantam megnézni,aztán azzal a lendülettel fordultam is vissza.:wuerg::pse csillag,se semmi..ottmaradt mind...:eek:
    Ildikóm! a megfázásodon is túl leszel..meg az egész betegségeden..:) mondom,mert nem engedem..slussz...:inlove: Fiadéknál nem lett újabb kis trónörökös Marcika után?

Szia Holdfény! tényleg...ha minden papír kész lesz,még a végén a nagy felújítás közepette,Ünnepi készülődés alatt, unatkozni fogsz...:D:Dkarakán egy fehérnép vagy,hogy ezt így egyszerre mind bevállaltad..

Top:pitt-ott olvasgattam,sokakat nem hoz lázba a Top nyereménye..páran akik indultak volna,visszavonulót fújtak..
    Ha nekem lenne annyi készletem,nem hagynám ki..de sajna nincs..
    Gratula a utsó madárijesztődhöz,Kistücsin nálam is hiányzik még egy,az istennek sem adja oda egyik pörgetésnél sem..:mad:
    Fülike! hol vagyol?
    Boszika,Bandi,Ariana...:eek:

Most el,legyen szép napotok...

patakvera, ildimamuci és bündihugi kedveli ezt.
  4. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Learattam mindkét farmomon és egy fia ezüstharmatot sem kaptam.......sok fa és ól van kint, direkt hagytam kint őket, de semmi......itt 1 darab, az ildimamucin meg 3 darab lett......
    Mai ebéd-----borsos tokány tésztával.
    Tök jó idő van nálunk, enyhe.

Utoljára szerkesztett: 18.11.16
  5. kamylla64

Ildikóm! Mi is így jártunk....aztán elolvastuk tüzetesebben az eventismertetőt és szembesültünk azzal,hogy csak az eventnövény adja a felröppenőt..most arattam, de az is csak egy darabot adott a szaporításból..:p:wuerg:nulla percezni sem lehet majd,így ha ilyen gyéren adja,nem tudom hogy lesz meg a 600 felröpi..asszem szívás lesz...

patakvera, bündihugi és Minny84 kedveli ezt.
  6. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Sziasztok Teázók!
    Az idő nagyon jó,süt a nap és enyhe az idő :)
    Event elkezdve a rövidek már kis földön a többi még érik! Kemény 10 db harmat felröpim lett,bár tudtam,hogy csak az eventgaz adja,így reggel simán arattam a szokásos módon.Szívesen fogadom mindenkitől a harmatos felröpiket :D
    Ildikó jobbulást,csal el múlik ez a fránya megfázás! Csináld az eventet biztos eljutsz vele a végéig! A kórház 3 nap meg hamar eltelik!! És mindennap egyre jobban és egyre jobban leszel !!
    Erikám kitaláltad mi lett az ebéd?? Nálunk székelykáposzta volt.
    Megyek aratni utána jövök :)

7. kamylla64

Ibókám! édesburgonya krémleves lett,meg burgonyás lángos..
    Székelykáp isteni,szeressem...
    Nem arattam,mert buta módon csak felületesen futottam át az eventismertetőt.Carur adja a felröpiket,gubi lesz ebből..:(

Ha úgy lesz időm,mint ahogy nemnagyon,átjárom a kis farmokat és küldök egy kis segítséget...;)

patakvera, ildimamuci és bündihugi kedveli ezt.
  8. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Itt is vagyok! most 24 felröpim van,hűha nagyon jól haladok mint teknős a Dr.Bubóban :)
    Erikám köszi ha időd engedi:music:
    Lángost szeretjük mi is tudod.
    Tegnap kiakadtam nem kicsit!! A barátnőm kérdezte megvettem én is a 225 ft,a csomagot ami 50 FA-t, 10 Szupitápot, Bájitalt stb...ad ! Én meg néztem ki a fejemből mint a Luki nyúl??? hogy mi van??? Aztán olvasgattam a fórumon,hogy valaki megkapja valaki nem:mad::mad:De jó,hogy az én pénzem nem kell a BP-nek ;) Igazságtalannak tartom ezt a dolgot,nekem is járna meg a többi játékosnak ez az ajánlat!
    A Top -ról nem is beszélve,nem tudom hova halad ez a játék ,de így elveszi a játékkedvünket sajnos.
    Tűzre raktam,Riskának adjatok! Sok felröpit mindenkinek!!

9. kamylla64

Ibókám! nálam 26:wuerg:a rengeteg felröpik száma..hurráááá! ennél azért jobbat vártam..kedvet csinálnak ehhez az eventhez rendesen...:pkic kici kínai ezüsztharmat..:D:D:D
    Riskának adtam ennyiannyi,lassan kihizza a csehót...:D
    :D
    Egy kis vidámság:
    A székely apa összehívja három fiát.
    - No, pulyáim, hát melliktek dűtötte bele a budit az árokba?
    Persze egyik sem jelentkezik.
    - No, akkó mostan elmeséllem nektek, hogy a George Washingtonék is vótak hárman testvérek, osztán eccő az apjok megkérdte, hogy mellikük vót, aki a cseresnyefát kidűtötte. Hát, a George Washington, bizony nem szívessen, de jelentkezett, mert hát ű vót.
    No, ekkó az apja megdícsérte, mert hát ugye becsületessen bevallotta és büszke vót a fijára. Úgyhogy mostan újból mekkérdem, hogy melliktek dűtötte a budit az árokba.
    Kisvártatva jelentkezik az egyik gyerek
    - Hát én vótam az, apám.
    No, kap is egy akkora nyakast, hogy a szeme jojózik, ki is fakad
    - De hát apám, hát a George Washingtonék?! Meg a cseresnyefa?! Nem kee meséte, hogy amikó jelenkezett, akkó az apja dícsérte, meg büszke vót?!
    - Dehonnem. Csak hogy a George Washingtonnak az apja nem űt fönn a fán!

patakvera, bündihugi és ildimamuci kedveli ezt.
  10. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

[​IMG] [​IMG]
    Látom Csajok h ma nagy a mozgás a Teázóban......:)
    Hoztam Nektek egy kis esti nasit, egyétek--vegyétek.....;)
    Hiányolom boszinkat nagyon.
    Az event.......jobb ha nem mondok inkább semmit, már itt az elején elment a kedvem.......

11. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Megint itt :)
    Még hogy nagy a mozgás???:eek: Szerintem így csak jeges teát ihatunk,de az is valami!
    Felröpi 53 hűha nagyon jól adja:wuerg: Imádom,remélem adnak neki turbó kerozintxDxDxD:wuerg:
    Ildi köszi a fánkokat,nagyon guszták ham-ham.
    Erikám nem vagyok vicces kedvemben de azért hahahaxD A felröpi 900db!!!! valamit elnéztél;)
    Többiek eltűntek?? Holdfény az akták alatt van talán,Füli meg elrepült a szelek szárnyán,Vera meg sokat dolgozik,Boszika az állatokat rendezi,Marika meg a kezelésen várakozik még....ha valaki kimaradt elnézést:inlove:
    Jó éjt,sziasztok!

Utoljára szerkesztett: 18.11.16
  12. Ibóm!jó lenne valami túrbóakármi,mert alig repdes a röpi... le sem merem írni, nálam mennyi az annyi..
    Holdfény ügyet intéz,Fülike beteg,cifrája van, vele nemrég beszéltem...Vera valóban dolgozik,a többiek meg hol vannak?! nem tudni...
    Sokan valóban nem vagyunk,de azért nyitva a teaház,egy egy vendég mindig beesik...:)

Ildikóm! istenien néz ki a fánk..most hogy hoztad,adtál egy ötletet a vasárnapi ebédhez..holnap azannya lesz,azt kért a kiccaládom...

Jó éjszakát mindenkinek..

patakvera, bündihugi és ildimamuci kedveli ezt.
  13. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Szép jó estét!
    Jelentés 74 db felröpi hihihi! azt hittem rosszul látok,de nem ez a valóság!
    Betegeknek jobbulást!
    Erikám túrbó kerozinról beszéltem;)xD
    Jó éjt Teázók,álmodjatok szépeket! DE NE AZ EVENTEL,mert az rémálomxD:cry:

patakvera, kamylla64 és ildimamuci kedveli ezt.
  14. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

15. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Most néztem a TOP-ban már ketten fent vannak!! Ezek güzü-turbóval kapálnak:wuerg:,biztos vonal kódos lett a gatyájukxD:cry:

16. kamylla64

Szépséges jóóóóreggelt minden betérőnek!
    Nem tudom milyen idő van,még nem néztem ki..nem merek...:p
    A reggeli aratással 93 a felröpik száma...csajok..még a végén meglesz az a kevéske ami kell a befejezéshez..:D:D
    Ibókám! nem álmodtam az eventtel,de amit összehordtam az sem volt jobb..:p:wuerg:drága anyukám mondta amikor elmeséltem neki gyerekként az álmaimat.." édes lányom..bolondjukból,bolondszél fúj"..:D

Megnéztem a Toposokat...és tényleg már dobálnak ezerrel...hogy csinálták? nem is értem...gondolom vettek egy csomó kosarat..
    Ibókám! humoros kedvedbe vagy, ezt szeressük itt..ez a vonalkódos gatyó!!!!:D:D:D:D

Na léptem,nekiállok a mindennapi feladatoknak..Legyen szép napotok..

patakvera, bündihugi és Minny84 kedveli ezt.
  17. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Nekem 54 felröpim van........a malomban már keverem a színespapírnak valót, jutok-ameddig jutok.....nem érdemes vele mérgelődni, úgy döntöttem!!!!!!
    Kitakarítok itt a Teázóban, aztán begyújtok a kandallóba és riskát is megetetem.....:);)

patakvera, kamylla64 és bündihugi kedveli ezt.
  18. boszibanya

boszibanya Haladó

szia mindenkinek szép napot

nah látjátok el sem vesztem, itt vagyok
    PatakVera egyél te sok napraforgómagot ( veheted ruhátlanul is . a két fogú igen terjedelmes asszonyság már meghámozta neked )
    valamelyest javítja a szemet. persze mondjuk elég belőle egy teáskanálnyi naponta ha nem ez a kedvenced.

szóval a kis nyaralóban albérlők voltak két gyerekkel- én baromállat.
    mivel nem van fűtés benne ezért el kellett menniük szeptemberben.
    nos hagytak 4 havi villanyszámlát, két havi albérleti díjat kifizetetlenül és persze a kulcsokat sem adták vissza, viszont legalább minden tányért és bögrét-poharat összetörtek vagy ellopták. ugyanez vonatkozik az evőeszközökre is. ami megmaradt pohár -tányér-bögre abban csikkeket nyomtak el, az evőeszközökön vastagon áll a valami szutyok.
    a lakásban szép rendet raktak. az ágy alatt tárolták a törött üveget, szaros pelenkát gyerek játékot csikkes poharat, félig kiivott sörös dobozokat.
    elképzelhetetlen bűz és mocsok fogadott amikor bementem a házamba.
    a hűtőszekrényben ami volt az úgy önállóan ment a szemetes felé. köszönöm jól vagyok mostmár.

három hétvégémbe került hogy szemétlapáttal, gumikesztyűben bezsákoljam a maradványokat, koszos és tiszta gyerekruhákat felnőtt söröket egyazon zsákba lapátoltam és meglehetősen hullik a hajam, mert a zsákok egyelőre a kertben várják hogy érte jöjjenek. ha nem akkor további költségekbe kerülnek a kedves emberek mert a maradványaikat is el kell szállítatnunk.
    szóval akinek van barátja annak nincs szüksége ellenségre.
    jaj hát szegényeknek átmenetileg nincs hol lakniuk, engedjétek meg nekik csak a nyárra- mondta barátunk és mi meg bedőltünk
    tudom hogy hülye vagyok tehát ne röhögj és csak nekem hidd el hogy nem mind barát, aki ellenség

háztáji szmotyadékomat olvastátok

Ildikó megy ez neked ugye-hogy ugye?

patakvera, kamylla64, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  19. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Szia Boszikám!
    De jó h hallok felőled......bár a hírek, amiket itt leírtál rosszak......:wuerg:
    Na nem irigyellek......de fő h már túl vagy rajta és eszemben sincs rajtad nevetni.:(
    Istenem h milyen népek vannak!!!!!
    Végeztem itt a nagytakarítással, elrendeztem mindent és még a vázába is hoztam virágot!
    Nálunk elég szép az idő, kicsit süt a nap.
    Van maradék kaja tegnapról, de húslevest főz a párom és a főtt húshoz paradicsommártás is lesz.
    Legyen szép napotok!!!!!

patakvera, kamylla64 és bündihugi kedveli ezt.
  20. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Sziasztok Teázók!
    Micsoda tisztaság van itt és ez a gyönyörű virág :) Köszi Ildi szorgalmas voltál!
    Boszika jól rá.......k,soha többet nem kell albérlő gondolom! A barátnak megtessék szólni,mert ő biztos tudja hova mentek ezek a kedves emberek,hogy ki lehet fizetni a tartozásukat:mad:
    Event halad 153 felröpim van :(
    Ebéd: rántott camembert,áfonya lekvár,rizs.
    Szép idő van nálunk is süt a nap.
    Erika köszi az ellátmányt.
    Tűzre raktam,sziasztok :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.