Ariana Teaháza

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: MadameRose, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szép napot minden betérőnek és őslakosnak !

Végre van egy kis időm , gondoltam benézek ... Eventet elkezdtem ... , hogy lesz e időm rá még nem tudom ...
    Ma megjutalmaztam magam egy fodrásszal . Levágott 45 - 50 centi hajat ... festett egy kicsit ... Furcsa de tetszik az eredmény ... Ma összerakom a házi Adventi naptárt . Édes teher ilyenkor Advent előtt . A tegnapi elő bevásárlás jól sikerült . Az ajándékok 80 % csomagolásra vár .
    Ebéd grillezett ponty , burgonya püré ... desszert tejszínes szeder .
    Boszi : nem irigyellek ... Én tuti nem fogadnék ide még családtagot se ... Jobb a béke ... -ahogy a párom mondaná : A saját szemét dombunkon csak mi kukorékolunk .

2. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Kellemes délutánt Csajok!
    Itt 101 db felröpim van......
    Igazad van Holdfény, az albérlőkkel bizony vigyázni kell!!!!
    Egész jól sikerült a bevásárolásod, én sajnos már nem tudok utánna menni, tavaly óta úgy csináljuk h odaadjuk a gyerekeinknek a pénzt és az unokáknak ők vásárolnak be, aztán idehozzák és mi becsomagoljuk. ;)
    Anyukámnak majd nézek valamit, ő mindig velünk tölti a szentestét, már hosszú évek óta, hiszen egyedül él, de ugyanazon a lakótelepen, mint mi, 81 éves. :)
    Megtudhatok esetleg Rólad valamit?
    Én nemsokára 58 éves leszek, a férjemmel együtt élek egy lakótelepi 2,5 szobás lakásban, van két gyerekünk, 1 lány és 1 fiú.
    Jelenleg 4 unokánk van-----lányoméknál 3 kislány, fiaméknál 1 kisfiú, de a menyem újra babát vár, már elmúlt 3 hónapos. :)

patakvera, kamylla64 és bündihugi kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Szia !
    Gratulálok a családhoz !
    Rólam ? Dilis 40 éves tyúk vagyok . 3 gyerkőccel , de ha a sors engedi jöhet a 4. is ....
    Most éppen káosz uralja az életem ... Bár az elmúlt 4 évben pont erre a káoszra vártam . Végre újra a saját házamban élek ... folyamatba van a rombolás ... s a felújítás ... ez azért igazán izgalmas mert a gyerekek itthon vannak a mesterek mellett ... 15-3.5 és majdnem 2 évesek .
    Még nem tudom mikor tudok csomagolni ... minden napra van valami ... ma pl beépített szekrényt bontottunk ki .... holnap bútor tili toli ... mert jövő szombaton kőműves jön ... 2 szobát szétbombázni és újjá építeni ... Nem idegeskedek miatta , mert amit mi a Párommal végigcsináltunk az elmúlt 4 évben .... az több volt a sokknál . Röviden : Egy új élet zálogaként otthagytam az ex férjemnek egy fél házat ... -legyen vele boldog . Kifizettünk a párommal 7 milliót egy büdös tróger helyett ... - sajnos a párom a kezese volt . Most kezdünk újjáépíteni egy családi házat ... s persze közben kapálok ezerrel ...

4. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Örülök h írtál, hát nem semmi, amin keresztülmentél és amin még fogsz, de egyszer minden rendben lesz meglásd!
    Kapálgatni én is kapálgatok.....van amikor kisebb kedvvel, de azért letud foglalni.
    Már a kedvem is jobb, valószínű, mert jobban vagyok és csak azért sem adom fel!!!!!!!!
    Az igaz h nagyon hazatudja vágni az embert, mikor rosszul van.........
    Áldott jó férjem van, hálát is adok érte. ;)
    Jó játékot és kitartást az építkezéshez!

5. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Sziasztok Teázók!
    Aratás előtt gondoltam bedobok egy teát:p
    Ildikó gratula az unokához!! 5 unoka szép nagy család !
    Holdfény nem semmi ami veled történt,biztos idegbajt kaptam volna!! Igaz azt mondják mindenkinek meg van a maga keresztje.
    Ajándékok nálam még valamelyik üzletben pihennek,még nem tudom kinek mit hoz a Jézuska. Hétfőn ezért körbe nézek 1-2-3 multiba,hátha találok valami ajándéknak valót.Igaz már nem visszük túlzásba az ajándékokat! A lényeg,hogy együtt vagyunk szeretetben,de az ünnepi menükre sokat is költünk,mert imádjuk a hasunkat.
    Megyek aratni,utána jövök !

patakvera, kamylla64 és Minny84 kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Szia !
    Csatlakoznék a teázáshoz ... A menü : Mi is szeretjük a hasunkat ... de még nem tudom pontosan mi lesz a menü ... Az tuti hogy hegynyi szaloncukrot rendeltek a gyerekek . Meg bejglit ...
    Túlzás ? Hm ... Én leszoktam már az illik ajándékozásról - mert erős túlzásnak tartottam ... csak annak veszek akinek szívem szerint adnék .... - egy kivétellel ... mert a párom +1-et indokoltnak lát . Túlzásba csak a gyerekeknél visszük . Bár az sem túlzás szerintem ... Pl barátoknak saját készítésű ajándék készül ... Az előző ünnepen Mézeskalácsból készült 3D fenyőfát kaptak . HIHI volt aki megette .. és volt akinél az idén is dísz lesz . Az idén lehet csak egy közösen elköltött ebéd lesz az ajándék ... Vagy meghívom őket segíteni .. mindegyiknek találok testhez álló feladatot . - Jó ez csak vicc volt . Nem kell őket hívni , jönnek segíteni ha van idejük ... pont úgy ahogy mi is ha náluk van rumli .
    Multik : Érdemes nyitott szemmel járni , mert nagyon komoly árkülönbségek vannak ... ugyanazon termékeknél ...
    Aratás ... iszonyúan kevés a felreppenő ... még a végén vennem kell...

7. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

[​IMG] [​IMG]
    Sziasztok Csajok, meghoztam a teát és hozzá mindjárt finom sütit is, nehogy elfogyjatok nekem........xD

8. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Itt is vagyok!Dobtam egy hátast kaptam 4 db harmatot a bahán :D igaz a többin 4 órás érik.a 3 órás kész 6080 db van.
    Köszi a sütit!
    Szaloncukorból nálunk a zselés nyerő,a kókuszosat csak én szeretem.A menü a megszokott ételek,de kitalálok mindig valami újdonságot is.
    Ez az event a nem tetszik kategóriában van nálam>:( Igaz még csak 1 napja tart.
    Építkezésnél jó a barátok segítsége az biztos!
    Este bekukk,sziasztok tűzre raktam! A forraltbort csinálja meg valaki,légyszi :p

patakvera, kamylla64 és ildimamuci kedveli ezt.
  9. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

10. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Kösz Ildi!!
    Nagyon finom ez a narancsos forralt bor,a sós meg isteni! Le is ültem a hintaszékbe a kandalló mellé,így el kortyolgatom :)
    Hűtőládából a holnapi ebédnek való kirakva! Húsleves grízgaluskával,sertés pörkölt nokedlivel és cékla.Nasinak meg almás pite sül most,anyukám gondolt egyet és összedobta:po_O
    Erika az ágyatokat kikéne már használnixD
    Tűzre raktam,gyönyörködöm benne és kortyolgatom a nedüt:p

11. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Huh!!!!!!!!
    Most jutott az eszembe h én szerdán befekszem a kórházba......az eventet nem tudom sehogysem végigvinni, egyébként is kevés már a szupitápom és nem tervezek venni. :(
    Mindkét farmomon megvan az egyik feladat teljesen, a kitehetőt kiraktam már, a napimádók az.
    Tehát.....teher lerakva.....beültem én is a hintaszékbe és kortyolgatom a forraltbort. ;)

12. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Aratás után bejöttem pihizni,mert csak kapálok látástól mikulásigxD:wuerg: 203 felröpi-hihihi
    Komolyan mondom már csak azért is megcsinálom végig,hogy mennyi felröpi lesz a végére!!!!!
    Ildi jól döntöttél,úgyse leszel gépközelben! Legalább töltögetheted a pajtát!
    Tűzre raktam,jó éjt mindenkinek!

13. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szépségeset mindenkinek!
    Azta!!!! mennyi olvasnivaló!!! csak kapkodom a fejem...

Boszika drága! borzalmas milyen emberek vannak! segítesz rajtuk és visszaélnek a jóságoddal..hogy lehet valaki két gyerek mellett ennyire koszos?

Lelakták a házatokat,majd odébb álltak egy következővel ugyanezt tenni...és ilyeneknek kell gyerek..
    Meggondolandó ezek után kit enged be az ember az otthonába...

Holdfény! ahogy olvaslak,azért az idegeskedés mellett örömmel építgetitek otthonotokat..:)így minden elkészült helyiségnek ezerrel tudtok örülni...
    Sajnos vannak becstelen emberek,meg lesznek is..akit a legjobb barátjának hisz az ember,attól sokkal fájóbb az a pofon amit ad...

Ibókám!az ágy kivan használva,csak diszkréten...:D:D
    csukott ajtó mögött..;)
    Nálunk azannya lesz,meg bögrés meggyes süti...frankfurti levesem meg maradt tegnapról..

Ildikóm! annyira örülök hogy jobban érzed magad..az írásaidból is látom...Menyednek meg gratulálok a kisbabához..:inlove:

Event halad,most keverem a színes papírokat...

Most el,ennyi tudtam lenni..ahogy tudok bekukk...

bündihugi, patakvera és ildimamuci kedveli ezt.
  14. boszibanya

boszibanya Haladó

szia mindenkinek szép napot

Ariana és Kamylla haladásához is gratula nagyon nyomulnak, már fényévek választanak el tőlük
    mertmivelhogy aludtam mint ama csecsemő, megyek csinálok egy kis madártejet, ami nekem úgy ötször annyi időmbe tellik mint más rendes embernek,
    tegnapról maradt oldalas, sütve meg rizs is úgyhogy ennyi a vasárnapi menü

majdnem a végén vagyok ennek a feladatnak már csak a 100 ezüst kütyü meg a 145 színes kütyü hiányzik de az utóbbit már keveri a malom az előbbiből meg lesz az aratásból vagy 9 db.
    és akkor most csak ültethetem a sok gazot hogy meglegyen az ezüsthöz

itten meleg van, megint ellopták a jó kis telemet. poloska szaporításra alkalmas az idő

szép napot mindenkinek

15. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

[​IMG] http://kepkezelo.com/images/kog3y43e6ws9t5gbjh66.jpg http://kepkezelo.com/images/gmb083dt50rpvmp7rv3o.jpg http://kepkezelo.com/images/qab83eukazq19f489cvq.jpg
    Szép jó reggelt Mindenkinek!
    Meghoztam a reggeli ellátmányt!!!!!!!
    Riskát is megetettem és be is gyújtottam.
    Sajnos Boszikánk már elment, de remélem még benéz.....:)
    Tegnap megfőztük a húslevest és a főtt húshoz paradicsommártást, ma pedig vadas marhaszeletek készülnek zsemlegombóccal.
    Van sütni való tök is, az is bekerül a sütőbe......;)

kamylla64, bündihugi és patakvera kedveli ezt.
  16. patakvera

patakvera Fórum félistene

Szép vasárnapot kívánok Mindenkinek!
    QUOTE="bündihugi, post: 604348, member: 2025"]Vera! Isten éltessen sokáig,jó egészségben:)
    Ildi finom tortát hozott neked!!
    Szemcsepp segít a könnyezés ellen?
    Jó éjt Teázók![/QUOTE]

Köszönöm a jókívánságot! :) Szemcseppet nem adtak-csak sima műkönnyet kell használnom,de azt is csak ha nagyon muszáj. Meleggel kell borogatnom....az jól esik neki. Talán alakul-bár még mindig vannak rosszabb napok!

Örülök Hajni,hogy szépen haladtok! Milyen jó lesz ha már minden készen lesz...:music:

Köszönön a jó tanácsot Boszi....imádom a szotyimagot és eszem is+szedem a szemerőt. Alakulok azt hiszem...;)
    Jaj micsoda pofátlan emberek vannak....>:(....a múltkor én is adtam egy mosógépet egy ismerősnek,mert venni akart használtat 10.000ért-én adtam nekik ingyen....se köszönöm semmi-ja de 2 hétre rá reklamált,hogy bent marad a mosópor én mit használtam? Hát folyékonyat....:eek:

kamylla64, bündihugi és ildimamuci kedveli ezt.
  17. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Sziasztok Teázók!
    Ma nagyon szép az idő,nincs hideg!! Igaz télen születtem,de én egy nyári lány vagyok 20fok felett érzem jól magam :D
    Ildi köszi a reggelit! Finom az ebéd a vadast szeretem spagettivel.
    Erikám gratula,a papírokat már én is keverem.A felröpim 298db :(
    Boszikám pihenjél,ne dolgozz sokat.
    Vera akkor valamit csak használ a csepp,de csak műkönny?? nem értem,ha könnyezel akkor még rá műkönny? ki érti ezt? Jó a ruhád!
    Holdfény merre jársz,elnyelt az átalakítás valamelyik szobában?
    A segítőkészségről meg annyit,már rég leszoktam róla!! Főleg barátoknak,ismerősöknek és családtagoknak:wuerg:>:( Isten ments!!!!
    Inkább azokat támogatom akik önzetlenül szeretnek és hűségesek és sokat ugatnak:inlove:xD
    Ebéd fő,tűzre raktam! Jó étvágyat az ebédhez:p

kamylla64, ildimamuci és patakvera kedveli ezt.
  18. patakvera

patakvera Fórum félistene

2 hónapig használtam cseppeket-krémeket nem használt egyik sem. :sleepy: Most arra jutott a doki,hogy-gondolom én-próbálja meg a testem saját magát meggyógyítani. Műkönny csak este-vagy reggel ha száraznak érzem a szemem.;)
    Vadast imádom minden formában!:D Tényleg nagyon szép idő van....nagy örömmel nyitottam is ki az ablakot reggel,de az egyik szomszi begyújtott....>:( Köszönöm-nekem is tetszik a brekuszom...:)

kamylla64 és ildimamuci kedveli ezt.
  19. Minny84

Minny84 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Vera, szerintem is tök jó a brekuszod!!!!! ;)
    Én is téli "lány" vagyok, szerettem is a hideget, persze csak azt a tiszta, jó levegőt, ami szinte csak mínuszban van......de amióta megműtöttek, fázós lettem. Jó sok ruhám volt ide a fórumra, de egy csomót nem találok sehol....:(ezen a farmon csak télieket találtam, ezért öltöztem ebbe.
    Ibókám Neked mikor lesz rucid??????
    Holdfénynek biztos rengeteg a dolga, de azért szerintem felnéz majd.
    Legyen kellemes a délutánotok!!!!!!

20. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Huu de guszta ez a meggyes pite! nálunk almás van :)
    Szeretek így meztelenkedni :D egyébként a volt" varrónőm" ígért valami lengét ha lesz rá ideje;)
    Megyek nokedlit szaggatni,ebéd után jövök egy sörre!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.